با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)
سیتیزن شیپ استرالیا

دریافت شهروندی یا سیتیزن شیپ استرالیا (Citizenship)

بعد از دریافت پی آر استرالیا (اقامت دائم استرالیا) اگر شرایط مورد نظر را در ۵ سال داشتید، سیتیزن شیپ استرالیا (شهروند استرالیا) را کسب خواهید کرد و در غیر اینصورت باید برای ویزای بازگشت به استرالیا میتوانید اقدام کنید.

سیتیزن شیپ استرالیا

این قسمت شامل افرادی که از ایران اقامت دریافت می کنند و به استرالیا مهاجرت می کنند. (افرادی که بعد از تاریخ ۱ جولای ۲۰۰۷ پی آر خود را دریافت کرده اند).

  • سه سال از ۴ سال اخیر را در استرالیا بوده اند. و
  • حداقل ۱ سال آخر منتهی به ارسال پرونده ویزای اقامت استرالیا (PR) را داشته اند. و
  • سال آخر کمتر از ۳ ماه خارج از استرالیا بوده اند.
    می توانند برای سیتیزن شیپ استرالیا اقدام کنند. سیتیزن شیپ مراحل زیادی از قبیل تست اطلاعات درباره استرالیا، مصاحبه شفاهی و شرکت در مراسم سیتیزن شیپ را دارد.

دقت داشته باشید که برای دریافت سیتیزن شیپ استرالیا باید اپلای کنید و مراحل قانونی آن را سپری کنید.

افرادی که در استرالیا متولد شده اند

  • اگر قبل از تاریخ ۱۹۸۶ در استرالیا بدنیا آمده باشید به صورت اتوماتیک سیتیزن استرالیا خواهید بود. یا
  • بعد از تاریخ ۲۰ آگوست ۱۹۸۶ میلادی در استرالیا بدنیا آمده اید و یکی از والدین شما اقامت یا سیتیزن استرالیا را داشته باشد، شما به صورت اتوماتیک سیتیزن استرالیا خواهید بود. یا
  • اگر بعد از تاریخ ۲۰ آگوست ۱۹۸۶ میلادی در استرالیا بدنیا آمده باشید، و هیچ کدام از پدر یا مادر شما دارای ویزای اقامت استرالیا یا سیتیزن استرالیا نباشند، ولی شما مدت بیشتر عمر خود را تا قبل از ۱۰ سالگی در استرالیا بوده باشید، وقای ۱۰ سالتان شد به صورت اتوماتیک سیتیرن استرایا می شوید.

فرزندان افراد دارای سیتیزن خارج از استرالیا

اگر یکی از والدین دارای سیتیزن شیپ استرالیا باشد و بچه ای خارج از استرالیا (مثلا ایران) بدنیا بیاید، می توانند با مراجعه به سفارت استرالیا در آن کشور برای فرزند هم سیتیزن شیپ دریافت کنند.

شهروندی دوگانه (Dual Citizenship)

طبق قوانین استرالیا شما می توانید سیتیزن شیپ استرالیا را به همراه کشور دیگری داشته باشید، مثلا می توانید هم سیتیزن ایران باشید و هم سیتیزن استرالیا در حال حاضر طبق قوانین جمهوری اسلامی ممنوعیتی برای داشتن سیتیزن شیپ کشور دیگر وجود ندارد. بعضی کشور ها مثل کشور هند اجازه داشتن سیتیزن کشور دیکری را به صورت همزمان نمی دهند، برای مثال اگر هندی ها دارای سیتیزن شیپ استرالیا شوند، سیتیزن شیپ هندی خود را از دست می دهند.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council می باشند.  شما می توانید با امضای قرارداد وارد بسته های ترکیبی شده و از خدمات مشاوره ای ویزاپیک و به طور همزمان از خدمات آموزش زبان موسسات همکار استفاده کنید.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL