با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

پیش نیاز های ویزای مهارتی

//پیش نیاز های ویزای مهارتی
پیش نیاز های ویزای مهارتی

پیش نیاز های ویزای تخصص یا مهارتی استرالیا

پیشنیاز ویزای مهارتی استرالیا

پیش نیاز های ویزای مهارتی

متقاضیان ویزای مهارتی یا تخصصی استرالیا می بایست پیش نیاز های مشخصی که از طرف اداره مهاجرت استرالیا اعلام شده است را برای دریافت ویزاهای مهارتی داشته باشند. هر چه امتیاز شما بالاتر باشد احتمال دریافت دعوت نامه نیز بیشتر خواهد بود. پیش نیازهای کلی برای دریافت ویزاهای مهارتی ۱۸۹ یا ۱۹۰ یا ۴۸۹ عبارتند از:

سن

سن شما باید بین ۱۸ تا ۴۴ باشد. (۴۴ سال تمام یعنی ۴۴ سال و ۱۱ ماه و ۳۰ روز)

مدرک زبان

متقاضیان مهاجرت به استرالیا باید مدرک زبان لازم برای مهاجرت به استرالیا را داشته باشند.

ارزیابی مدارک

تمامی متقاضیان ویزای مهارتی باید با توجه به رشته تحصیلی و کاری خود مدارک تحصیلی خود را ارزیاب کرده و مدرک معادل استرالیایی دریافت کنند. تعداد زیادی سازمان ارزیابی مدرک برای ارزیابی مدارک متقاضیان وجود دارد که انتخاب آنها بستگی به رشته متقاضی و سابقه کار او دارد. برای مثال سازمان ارزیابی مدارک در رشته های مهندسی سازمان “مهندسین استرالیا” می باشد. برخی از این سازمان ها فقط مدارک تحصیلی و سابقه کاری را به عنوان پیش نیاز دریافت می کنند، در حالی که تعدادی از این سازمان ها علاوه بر مدارک فوق، مدرک زبان انگلیسی هم الزامی می دانند.

امتیاز شماری

تمامی متقاضیان باید امتیاز لازم در جدول امتیاز بندی ویزای مهارتی استرالیا را داشته باشند، در غیر اینصورت مجاز به اقدام نیستند.

(امتیاز شماری آنلاین و بسیار سریع ویزای مهارتی)

سیستم انتخاب افراد

تمامی متقاضیان ویزای مهارتی استرالیا باید داخل سیستم خاصی به نام EOI ثبت نام کنند و منتظر دریافت دعوت نامه اداره مهاجرت استرالیا باشند.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council می باشند.  شما می توانید با امضای قرارداد وارد بسته های ترکیبی شده و از خدمات مشاوره ای ویزاپیک و به طور همزمان از خدمات آموزش زبان موسسات همکار استفاده کنید.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL