با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

مدت زمان ویزای تحصیلی استرالیا

///مدت زمان ویزای تحصیلی استرالیا
مدت زمان ویزای تحصیلی استرالیا

مدت زمان ویزای تحصیلی استرالیا

زمان بندی نقش بسیار مهمی در ویزاهای تحصیلی استرالیا دارد: اینکه چه زمانی بهترین تایم برای اقدام است و مدت لازم برای دریافت ویزای تحصیلی استرالیا چقدر است. همین طور این که ویزا برای چه مدت صادر می شود و اعتبار دارد. پاسخ سوالاتی از این قبیل را می توانید در این صفحه مشاهده نمائید.

مدت زمان اعتبار ویزای دانشجویی استرالیا

اگر دوره شما بیش از ۱۰ ماه است و با پایان سال تحصیلی استرالیا (نوامبر، دسامبر) دوره شما نیز تمام شود، مدت زمان اعتبار ویزای دانشجویی شما تا پایان ماه مارچ سال بعد می باشد.

اگر دوره شما بیش از ۱۰ ماه است، و در ماه غیراز پایان سال تحصیلی استرالیا (نوامبر، دسامبر) تمام می شود، ویزای تحصیلی شما به مدت ۲ ماه بیشتر از طول دوره تحصیل در استرالیا صادرمی شود.

اگر دوره شما کمتر از ۱۰ ماه است، به طور معمول ویزای تحصیل در استرالیا برای شما یک ماه بیشتر از طول دوره صادر می شود.برای مثال اگر دوره شما ۶ ماه است ویزای شما ۷ ماهه صادر می شود.

زمان انتظار برای صدور ویزای تحصیلی استرالیا توسط سفارت

مدت زمان انتظار برای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا به طور میانگین ۱ ماه می باشد. البته ممکن است با توجه به تعداد پرونده های سفارت و یا پیچیدگی پرونده و موارد دیگر این پروسه طولانی تر شود. در جدول زیر می توانید مدت زمان انتظار برای دریافت ویزای تحصیلی استرالیا را مشاهده کنید.

نوع ویزای تحصیلی مدت زمان صدور ویزا
ویزای مدرسه بین ۴۰ تا ۷۰ روز
ویزای کلاس زبان بین ۱ تا ۲ ماه
ویزای فنی حرفه ای بین ۲ تا ۴ ماه
ویزای دانشجویی بین ۱ تا ۲ ماه

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی

فرم ارزیابی تحصیلی رایگان (۳ دقیقه)

جهت بررسی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ مشاور رسمی اخذ پذیرش تحصیلی استرالیا QAEC و وکیل رسمی MARA باشید. کارشناسان ویزاپیک با توجه به شرایط و الویت های شما بهترین و سریعترین راهکار را برای شما لحاظ می کنند.

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council می باشند.  شما می توانید با امضای قرارداد وارد بسته های ترکیبی شده و از خدمات مشاوره ای ویزاپیک و به طور همزمان از خدمات آموزش زبان موسسات همکار استفاده کنید.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

آیا در استرالیا مقطع راهنمایی وجود دارد؟

خیر. بعد از مقطع ابتدایی (Primary )، دانش آموزان وارد مقطع متوسطه (Secondary) می شوند.

مدت زمان مقطع متوسطه در استرالیا چقدر است؟

۵  تا ۶ سال

آیا قیم می تواند در استرالیا تحصیل کند؟

تحصیل دانشگاهی تا ۳ ماه مشکلی ندارد. تحصیل زبان آزاد است.

آیا قیم دانش آموز امکان کار کردن در استرالیا را دارد؟

خیر.

 

آیا دانش آموزان قبل از ورود به مدارس استرالیا تعیین سطح می شوند؟

بلی، معمولا بعضی از مدارس تعیین سطح را به صورت اسکایپ و آنلاین انجام می دهند و در غیر اینصورت وقتی وارد استرالیا شوید مدرسه یک ارزیابی انجام داده و سطح دقیق را مشخص می کند. حتما کارنامه مقاطع قبلی را ترجمه شده همراه داشته باشید.

 

آیا قیم دانش آموز در استرالیا می تواند یکی از اقوام دور باشد؟

بلی. مهم این است که شخص موردنظر ساکن استرالیا باشد و آدرسی را اعلام کند.

 

مدت زمان مدرسه ابتدایی در استرالیا چقدر است؟

۶  تا ۷ سال

مدت زمان مقطع آمادگی قبل از مدرسه چقدر است؟

یک سال.

 

مدت زمان پیش دبستانی در استرالیا چقدر است؟

یک سال

 

آیا فرزند من می تواند همزمان با مدرسه، در دوره های فنی و حرفه ای هم شرکت کند؟

بله، تا certificate 4 به شما امکان دریافت مدرک در مدرسه و همزمان با تحصیل داده می شود.

 

من مدرک فوق لیسانس دارم و در حال حاضر در ملبورن زندگی می کنم، آیا می توانم در دوره های VET شرکت کنم؟

بله، اگر دوره ای برایتان مفید بود حتما میتوانید شرکت کنید.

بنده با بورسیه دکترا وارد استرالیا می شوم، آیا دانشگاه هزینه بیمه من را پرداخت می کند؟

ممکن است دانشگاه این هزینه را پرداخت کند و ممکن است هزینه بیمه در بورس شما قرار نگیرد. نوع بورس و اینکه دانشگاه مورد نظر این هزینه را پوشش می دهد یا خیر مهم است.

از کدام شرکت بیمه دانشجویی تهیه کنم؟

شرکت های مختلفی بیمه دانشجویی را انجام می دهند. برای مثال شرکت های bupa, nib, allianz و medibank.

آیا هزینه شرکت های مختلف بیمه گذار با هم تفاوت دارد؟

بلی. شرکت ها به صورت مستقل از هم می باشند و هزینه های آنها با هم یکسان نیست. شما باید با توجه به شرایط خودتان و نوع بیمه ای که انتخاب میکنید بهترین شرکت را انتخاب کنید. البته اگر بیمه خود را ز طریق دانشگاه انجام می دهید احتیاجی به بررسی وجود ندارد.

من ویزای دانشجویی دارم و می خواهم در استرالیا فرزندی داشته باشم آیا با تولد، فرزند من شهروند استرالیا خواهد شد؟

خیر اگر ویزای شما اقامت دائم نباشد و یا شهروند استرالیا نباشید، تولد فرزندتان ایشان را شهروند استرالیا نمی کند.

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL