ویزای توریستی برای خانواده دانشجو

ویزای توریستی برای خانواده دانشجو

ویزای توریستی برای خانواده دانشجو

ویزای توریستی برای خانواده دانشجو

ویزای توریستی برای اعضای خانواده

اگر در استرالیا تحصیل می کنید می توانید همسر و فرزندان خود را نیز به همراه خود به استرالیا بیاورید. آنها احتیاجی به ویزای توریستی ندارند و می توانند به عنوان همراه به ویزای شما اضافه شوند. اما اعضای دیگر خانواده مثل پدر و مادر و یا خواهر و برادر باید ویزای توریستی دریافت کنند. معمولا ویزای توریستی پدر و مادر از سایر اعضای خانواده راحت تر صادر می شود.

همچنین می توانید برای جشن فارغ التحصیلی خود برای اعضای خانواده خود درخواست ویزای توریستی دهید تا آنها نیز در این مراسم با شکوه شرکت کنند. برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه دریافت ویزای توریستی استرالیا به این صفحه مراجعه کنید.

نحوه دعوت اعضای خانواده

به عنوان دانشجو، اگر اعضای خانواده شما می خواهند از شما در استرالیا دیدار کنند، بهترین انتخاب برای آنها ویزای توریستی استرالیا می باشد. برای این منظور شما باید برای آنها دعوت نامه بنویسید و مدارکی ارسال کنید تا انها بتوانند از طریق آن مدارک برای ویزای توریستی درخواست ارسال کنند. برخی از مدارکی که شما باید ارسال کنید شامل موارد زیر می شود:

  • دعوت نامه مشابه نمونه
  • عکس صفحه اول پاسپورت شما
  • جزئیات جشن فارغ التحصیلی شما شامل تاریخ آن و بلیط ثبت نام و …( اگر به جشن فارغ التحصیلی دعوت می شوند).

نمونه دعوت نامه

[address of the Australian visa office in your home country]

Subject: [full name and birth date of the visitor]

:Date

,Dear Sir/Madam

I am currently enrolled in a course leading to [degree name] at the University of …………. and expected to complete my course on [date]. I wish to invite [name of the visitor] to visit me in Australia for [number of weeks or months] {and attend my graduation ceremony on [ceremony date]}

I have attached a certified copy of my passport and Australian student visa, {and a copy of the University of ……….. Schedule of Degree Conferring Ceremonies available from www…………………….au}

,Yours sincerely[your name as appears on passport] [your residential address in Australia]

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی

فرم ارزیابی تحصیلی رایگان (۳ دقیقه)

جهت بررسی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ مشاور رسمی اخذ پذیرش تحصیلی استرالیا QAEC و وکیل رسمی MARA باشید. کارشناسان ویزاپیک با توجه به شرایط و الویت های شما بهترین و سریعترین راهکار را برای شما لحاظ می کنند.

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی
تماس با ما

سوالات متداول

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

آیا می توانم با ویزای توریستی به استرالیا سفر کنم و اواخر دوران بارداری را در استرالیا باشم و فرزندم را در استرالیا به دنیا بیاورم تا شهروند استرالیا شود؟

خیر، با ویزای توریستی و سایر ویزاهای موقت امکان این کار نیست و حتی اگر فرزند شما در استرالیا متولد شود شهروند استرالیا نخواهد بود.

آیا با ویزای توریستی می توانم به شهر های مختلف استرالیا سفر کنم؟

بلی، سفر به شهرهای دیگر آزاد است.

آیا می توانم با ویزای توریستی به استرالیا بیایم و سپس از طریق ویزای پناهندگی اقدام کنم؟َ

شرکت ویزاپیک هیچگونه نظر مثبتی در این باره ندارد و ضمنا ظرف دو سال گذشته اکثر پرونده های پناهندگی در حال ریجکت شدن هستند.

آیا برای دریافت ویزای توریستی نیازی به وکیل دارم؟

شما الزامی ندارید که از وکیل کمک بگیرید، البته مشورت با وکیل احتمال دریافت ویزا را بالاتر آورده تنها وکیل رسمی مهاجرت (MARA) مورد تائید اداره مهاجرت استرالیا می باشد.

با دریافت ویزای توریستی چه کارهایی در استرالیا می توان انجام داد؟

ویزای توریستی استرالیا به شما این امکان را می دهد که از دوستان و خانواده خود دیدن کنید، به مدت کمتر از ۳ ماه تحصیل کنید، برای بیزینس می توانید در جلسات شرکت و مذاکره کنید. (خرید و فروش و دریافت حقوق مجاز نمی باشد).

آیا با دریافت ویزای توریستی استرالیا اجازه کار داریم؟

خیر، ویزای توریستی اجازه کار به شما نمی دهد. اگر می خواهید برای کوتاه مدت به استرالیا سفر کنید و کار کنید باید از طریق ویزاهای ۴۰۰ اقدام کنید.

بنده از طریق ویزای توریستی اقدام کرده ام و در پرونده ام اعلام کرده ام که قصد دارم در جلسات بیزینسی هم شرکت کنم اما ویزای من ریجکت شد، دلیل آن چیست؟َ

وقتی برای شرکت در جلسات بیزینسی اقدام می کنید باید نوع ارسال پرونده متفاوت باشد در غیر این صورت ویزا ریجکت می شود.