ثبت در EOI و ارسال دعوت نامه

/ثبت در EOI و ارسال دعوت نامه

درباره EOI بیشتر بدانیم

دولت استرالیا همواره به دنبال جذب افراد دارای مهارت کاری و با استعداد می باشد. ویزای مهارتی استرالیا از طریق سیستم Skill Select اداره می شود. سیستم Skill Select از تاریخ یکم ژانویه ۲۰۱۲ برای مهاجرت به استرالیا راه اندازی گردید. با استفاده از این سیستم افراد به صورت آنلاین پرونده خود را جهت مهاجرت به استرالیا ثبت کرده و طبق سیستم EOI امتیاز شماری می شوند.

 سپس طبق امتیازی که هر شخص بدست می آورد، سیستم به صورت هوشمند (Pool and Pass) برای افراد واجد شرایط دعوت نامه می فرستد. دعوت نامه به صورت ایمیل به متقاضی مهاجرت به استرالیا فرستاده می شود.

بعد از دریافت دعوت نامه اقامت استرالیا، متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص، می بایست در کمتر از ۶۰ روز مدارک لازم برای دریافت اقامت استرالیا را برای اداره مهاجرت بفرستد. اگر بعد از ثبت EOI مدت ۲ سال سپری شد و هنوز دعوت نامه ای دریافت نکردید شما از سیستم EOI خارج می شوید و مجددا می بایست ثبت نام کنید.

دقت داشته باشید که سیستم EOI بر مبنای نیاز دولت استرالیا برای متقاضیان اقامت استرالیا دعوت نامه می فرستد، اگر رشته مورد نظر شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا پر شده باشد، می بایست تا دور بعدی که لیست مهارت های لازم استرالیا اعلام شود صبر کنید.

نحوه ارسال دعوت نامه برای افراد واجد شرایط

برای ویزا های مستقل ۱۸۹ و ۴۸۹ اسپانسر فامیلی، معمولا هر دو هفته یک بار دعوت نامه صادر می شود. تعداد دعوت نامه های صادر شده برای ویزای ۱۸۹ به مراتب بالاتر از ویزای ۴۸۹ می باشد. و بسته به امتیازی که افراد دارند برای آنها دعوت نامه ایمیل می شود. نکته جالب اینکه اگر در امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا ۷۵ امتیاز داشته باشید با اولین دورانتخاب می شود یعنی کمتر از ۱۵ روز دعوت نامه را دریافت خواهید کرد.

اینکه در چه زمانی برای شما دعوت نامه صادر می شود بستگی به رقابتی دارد که سایر افراد در استخر (pool) ایجاد کرده اند. یعنی اگر افراد دیگری با امتیازات بالاتر از شما در استخر قرار گرفته باشند ابتدا برای آنها دعوت نامه صادر می شود و بعد از آن نوبت به سایر افراد می رسد.

دقت داشته باشید که در ویزاهای مهارتی ۱۹۰ و ۴۸۹ ایالتی رقابت بر اساس افرادی است که پرونده خود را به ایالت فرستاده اند. یعنی متقاضیان این ویزاها در رقابت با متقاضیان ویزاهای ۱۸۹ و ۴۸۹ اسپانسر فامیلی قرار نمی گیرند چرا که خود ایالت ها به صورت مستقل برای آنها دعوت نامه صادر می کنند. نوبت دهی خود ایالت ها نیز ممکن بر اساس نوبت لادج و یا امتیاز  متقاضی باشد که این بسته به ایالت مربوطه می باشد.

بنابراین ارسال دعوت نامه تایم مشخصی نداشته و کاملا بستگی به نوع پرونده و شرایط آن دارد. در پرونده های ایالتی معمولا یک تایم به عنوان حداکثر تایم به متقاضی اعلام می شود که ظرف مدت آن دوره جواب پذیرش یا عدم پذیرش به متقاضی اعلام می شود. اما در پرونده ای ۱۸۹ و ۴۸۹ فامیلی هیچ زمان مشخصی برای دریافت پاسخ وجود ندارد و باید منتظر باشید تا کف امتیاز به امتیازی برسد که شما با آن امتاز پرونده خود را ثبت کرده اید.

اگر برای EOI ثبت نام کرده اید و هنوز دعوت نامه دریافت نکرده اید، راهکار های افزایش امتیاز یا تغییر EOI میتواند گزینه مناسبی برای شما باشد. برای این منظور می توانید با وکیل مهاجرت مشورت کنید.

شنبه, 16 اردیبهشت 1396|دسته بندی: مقالات ویزای مهارتی استرالیا|برچسب راهنما: , |۰ دیدگاه