ویزای کاری استرالیا ۱۸۷

ویزای کاری استرالیا ۱۸۷

اقامت استرالیا از طریق ویزای کاری ۱۸۷

ویزای 187 استرالیا
ویزای کاری استرالیا با ویزای مهارتی فرق دارد. برای گرفتن ویزای کاری استرالیا باید کارفرمایی از استرالیا اسپانسر شما باشد اما ویزای مهارتی استرالیا یا همان ویزای تخصص استرالیا از طریق سیستم امتیاز شماری بوده و نیازی به اسپانسر ندارد.

معرفی کوتاه

ویزای کاری 187 ویزای دائم است. برای دریافت ویزای ۱۸۷ مهمترین پیش شرط دارا بودن درخواست کار رسمی از کارفرمای استرالیایی در مناطق کم جمعیت است.

ویزای 187 به سه روش قابل دریافت می باشد، در تمامی این روش ها ابتدا کارفرما شخص مورد نظر را به دولت استرالیا معرفی کرده و پس از تایید، شخص متقاضی ویزا می تواند جهت دریافت ویزا اقدام نماید.

  1. تبدیل ویزای کاری 457 به اقامت دایم 187 با درخواست کارفرما (Temporary transition stream) :

جهت اشخاصی که دارای ویزای 457 کاری بوده و بعد از 2 تا 3 سال و با رضایت و درخواست کاری کارفرما ویزای 457 را به ویزای 187 دائم تبدیل می کنند.

  1. دریافت ویزای اقامت دایم 187 به صورت مستقیم با درخواست شغلی (Direct stream) :

به صورتی که با درخواست کار توسط کارفرمای استرالیایی و احراز شرایط، ویزای اقامت 187 دریافت می گردد.

  1. روش توافقی (The agreement stream) :

در این روش سن متقاضی می بایست زیر 50 سال باشد.

هزینه ویزای ۱۸۷ برای متقاضی اصلی ۳۶۷۰ دلار استرالیا می باشد. مدت زمان دریافت ویزا بین ۸ تا ۱۲ ماه است.

  • از دادن هرگونه وجه نقد به کارفرما جهت دریافت نامه کاری جهت ویزای 457 به شدت دوری کنید چرا که تبعات سنگینی هم برای شما و هم برای کارفرما خواهد داشت. این جریمه می تواند از جریمه مالی تا کنسل کردن ویزا و زندان باشد.
  • نامه ی درخواست کار صرفا یک “نامه” نیست، بلکه تعهدات بسیاری برای کارفرما ایجاد می کند، لذا صدور این نامه به صورت صوری برای کارفرما امکان پذیر نیست. حتی در مواردی که کارفرمای شما از اقوام درجه 1 باشد بازهم صدور نامه برای کارفرما کار راحتی نمی باشد.چرا که با صدور نامه هزینه و موارد اداری زیادی را می بایست انجام دهد.

 

 

ویزای اقامت کاری 187 با روش تبدیل از 457(Temporary transition stream)

ویزای اقامت 187 از روش تبدیل بدین صورت است که ابتدا شخص با ویزای کاری457 وارد استرالیامی شود و بعد از مدت 2 تا 3 سال امکان تبدیل ویزای457 کاری به ویزای 187 اقامت (مناطق کم جمعیت) وجود دارد.

الزامات ویزای اقامت کاری 187 با روش تبدیل از ۴۵۷

  • حداکثر سن متقاقی 50 سال می باشد به استثنای محققین و دانشمندان.
  • نمره زبان مورد نیاز در این روش IELTS ۶ می باشد با مینیمم ۶ در هر مهارت و یا نمره زبان معادل
  • احتیاجی به ارزیابی مدارک وجود ندارد.
  • کارفرما می بایست تست های Training benchmark را انجام داده باشد.
  • رشته باید در لیست مشاغل استرالیا باشد. به طور کلی رشته شما می بایست همان رشته قبلی که با ویزای 457 در آن فعالیت می کردید باشد.
  • کارفرما می بایست موارد کاری شامل حقوق و مزایا را معادل با شهروند یا مقیم استرالیا پرداخت نماید.
  • کارفرمای قبلی برای درخواست ویزای جدید نباید تغییر کند و می بایست با شما قرارداد 2 ساله امضا کند.

ویزای اقامت کاری 187 با روش تبدیل از ویزای 457 دقیقا مشابه ویزای 186 می باشد. تنها تفاوت در این است که ویزای 187 ویزای مربوط به مناطق کم جمعیت تر است، و نسبت به ویزای 186 در این حالت، اولویت بررسی دارد و سرعت آن بالاتر است.

(‌این مناطق شامل کل استرالیا به جز Sydney ،Newcastle ،Wollongong ،Melbourne metropolitan area, ،Greater Brisbane area ،Gold Coast)

 

ویزای اقامت کاری 187 با روش مستقیم

ویزای اقامت کاری 187 از روش مستقیم ویزای اقامت دائم می باشد و جهت مناطق کم جمعیت استرالیا طراحی شده است. ابتدا کارفرما درخواست شغلی را برای اداره مهاجرت می فرستد و پس از تایید شما، می توانید جهت دریافت ویزا اقدام نمائید.

الزامات روش مستقیم

  • رشته باید باید جز لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد.
  • سابقه کاری نیازی نمی باشد.
  • سن زیر 45 سال به استثنای محققین و دانشمندان.
  • نمره زبان مورد نیاز در این روش IELTS ۶ می باشد با مینیمم ۶ در هر مهارت و یا نمره زبان معادل
  • کارفرما می بایست مشابه شهروند استرالیایی یا مقیم استرالیا به شخص موردنظرحقوق پرداخت نماید.
  • کارفرما می بایست با قرارداد 2 ساله شخص را استخدام نماید.
  • کارفرما احتیاجی به Training benchmark ندارد ولی می بایست در منطقه ثبت شده باشد.
  • در اکثر مواقع احتیاجی به ارزیابی مدارک می باشد.
  • درصورت نیاز به احراز مدارک (Certification) یا معادل سازی مدارک برای هر ناحیه استرالیا، آن مدارک می بایست تحویل داده شود و یا اگر دوره ای برای دریافت یک مدرک لازم است باید سپری شود.
  • در صورتی که تا 6 ماه پس از صدور ویزا شروع به کار نکنید، ویزای شما باطل می شود.
فرم هوشمند ارزیابی ویزای کار

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای کار
چرا ویزای کاری با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

  • سمینار ویزای مهارتی استرالیا

    توجه: مبلغ ثبت نام همایش، مستقیما به حساب موسسه خیریه محک واریز می شود.