با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

ویزای کاری استرالیا ۴۵۷

ویزای کاری استرالیا ۴۵۷

اقامت استرالیا از طریق ویزای کاری ۴۵۷

ویزای 457 استرالیا
در تاریخ ۱۸ آپریل ۲۰۱۷ نخست وزیر استرالیا (مارکوم ترنبل) و وزیر اداره مهاجرت استرالیا (هن پتر) اعلام کردند که ویزای کاری ۴۵۷ بزوده منسوخ خواهد شد و ویزای جدیدی به نما TSS جایگزین آن خواهد شد. این تغییرات شامل اجباری شدن آزمون زبان انگلیسی برای همه متقاضیان، اجباری شدن حداقل ۲ تا ۳ سال سابقه کاری، اعمال محدودیت های بیشتر برای بعضی از رشته های ستاره دار می باشد.
ویزای کاری استرالیا با ویزای مهارتی فرق دارد. برای گرفتن ویزای کاری استرالیا باید کارفرمایی از استرالیا اسپانسر شما باشد اما ویزای مهارتی استرالیا یا همان ویزای تخصص استرالیا از طریق سیستم امتیاز شماری بوده و نیازی به اسپانسر ندارد.

ویزای ۴۵۷ استرالیا (اقامت ۲ تا ۴ ساله)

ویزای کاری ۴۵۷ به شما امکان مهاجرت به استرالیا برای مدت ۲ تا ۴ سال را می دهد تا بتوانید برای کارفرمایی که برایتان درخواست شغلی فرستاده است کار کنید. در طول این می توانید رفت و آمد به داخل و خارج استرالیا داشته باشید و اعضای خانواده خود را برای کار یا درس به استرالیا بیاورید. بعد از ۲ سال در صورتی که کارفرمای شما موافق باشد، می توانید جهت اقامت دائم اقدام کنید. هر زمان کارفرمای شما از اسپانسر کردن شما منصرف شود، ویزای شما کنسل خواهد شد، مگر اینکه با کارفرمای دیگری به توافق برسید. دقت داشته باشید که ویزای کاری استرالیا با ویزای مهارتی استرالیا متفاوت می باشد چرا که برای دریافت ویزای کاری باید کارفرمایی اسپانسر شما باشد.

شرایط اولیه لازم برای دریافت ویزای کار در استرالیا ۴۵۷

جهت دریافت ویزای کار ۴۵۷ استرالیا باید:

  • کارفرمای شخصی و مورد تایید استرالیا برای شخص متقاضی درخواست شغلی فرستاده باشد و پس از تایید متقاضی می تواند برای درخواست شغلی اقدام نماید.
  • برای دریافت ویزای کاری استرالیا سن متقاضی باید کمتز از ۴۵ باشد.
  • حداقل زبان مورد نیاز، آیلتس با نمره میانگین ۵ و حداقل ۴٫۵ در هر مهارت می باشد.
  • ارزیابی مدارک اجباری نیست و بستگی به نوع پرونده و نظر افسر پرونده دارد. البته می بایست مهارت ها و دوره های مورد نیاز هر رشته طبق مقررات آن رشته گذرانده شود یا کسب شود. در این مرحله ممکن است سابر ارگان های مربوطه از شما نمره های زبان متفاوتی درخواست کنند که مربوط به خودشان است، این مرحله اجباری نیست و کاملا بستگی به شرایط پرونده دارد.
  • پلیس چک و تست پزشکی و بیمه برای طول مدت اقامت اجباری می باشد.
  • از دادن هرگونه وجه نقد به کارفرما جهت دریافت نامه کاری جهت ویزای ۴۵۷ به شدت دوری کنید چرا که تبعات سنگینی هم برای شما و هم برای کارفرما خواهد داشت. این جریمه می تواند از جریمه مالی تا کنسل کردن ویزا و زندان باشد.
  • نامه ی درخواست کار صرفا یک “نامه” نیست، بلکه تعهدات بسیاری برای کارفرما ایجاد می کند، لذا صدور این نامه به صورت صوری برای کارفرما امکان پذیر نیست. حتی در مواردی که کارفرمای شما از اقوام درجه ۱ باشد بازهم صدور نامه برای کارفرما کار راحتی نمی باشد.چرا که با صدور نامه هزینه و موارد اداری زیادی را می بایست انجام دهد.

 

مراحل اقدام و دریافت ویزای ۴۵۷ استرالیا

  1. اسپانسرشیپ

مرحله ۱ مربوط به کارفرما می باشد، در این مرحله کارفرما ابتدا باید بیزینس خود را به عنوان یک بیزینس استاندارد ثبت کند، اگر تخلف مالیاتی داشته آن را برطرف کند و به دولت استرالیا تعهد دهد که در صورت جذب نیرو از بازار کار خارج ۱ تا ۲ درصد حقوق سالانه تمام پرسنل خود را در اختیار امور آموزشی قرار دهد.

  1. درخواست شغلی

این مرحله نیز فقط با کارفرما می باشد. در این مرحله اسپانسر یا همان کارفرما برای شما درخواست کاری میفرستد و پس از تایید دولت استرالیا یک کد صادر می شود.

مراحل زیادی جهت گرفتن تاییدیه این مرحله برای کارفرما لازم است، برای مثال در بعضی رشته ها مثل پرستاری یا مهندسی، کارفرما می بایست ثابت کند که برای شغل موردنظر هیچ شخص شهروند یا مقیم استرالیا وجود ندارد. می بایست تمام سیستم خود را در صورت لزوم جهت بازرسی در اختیار اداره مهاجرت استرالیا قرار دهد. با توجه به پروسه سختی که برای کارفرما وجود دارد، متقاضیان این ویزا می بایست تلاش لازم جهت متقاعد کردن کارفرما، تعهد و تخصص بالایی داشته باشند.

البته اسپانسر میتواند از لیست افرادی که آنها را نمیشناسد نیز شخصی برای کارانتخب نماید. امکان انجام این کار بسیار نادرمی باشد بدلیل اینکه معمولا کارفرما درخواست شغلی را برای شخصی میفرستد که از مهارت های آن شخص شناخت کافی داشته باشد و کاملا نیاز به حضور آن شخص را داشته باشد.

  1. اقدام متقاضی

مرحله سوم مربوط به متقاضی می باشد. متقاضی با دریافت کد از کارفرما برای ویزای کاری ۴۵۷ استرالیا اقدام میکند. این اقدام از طریق ثبت در سیستم EOI انجام می گیرد.

البته راه دیگر دریافت این ویزا این است که شخص بدون داشتن پیشنهاد کار و باتوجه به مهارت شخصی که دارد در یکی از رشته های فوق نام خود را ثبت می کند و منتظر درخواست شغلی از یک کارفرما می ماند، این روش شانس بسیار کمی برای موفقیت دارد.

دارندگان ویزای ۴۸۹ استرالیا

ویزای ۴۵۷ به مدت ۲ تا ۴ سال داری اعتبار می باشد.( دقت داشته باشید در مواردی که کار فرمای شما اولین بیزینس خود را راه اندازی می کند مدت زمان ویزا ۱۸ ماه می باشد. همچنین در حالتی که کارفرمای شما کمتر از ۱۲ ماه در استرالیا فعالیت بیزینسی کرده باشد نیز ویزای ۴۵۷ به مدت ۱۸ ماه صادر می شود). اگر رشته در لیست بلند مدت استرالیا باشد (MLTSSL) ویزا به مدت ۴ سال و اگر رشته در لیست کوتاه مدت (STSOL) استرالیا باشد به مدت ۲ سال می باشد.

دارندگان ویزای ۴۵۷ می توانند به مدت ۲ تا ۴ سال در استرالیا باشند و برای کارفرمایی که برای آنها درخواست شغلی فرستاده است کار کنند. همچنین امکان اینکه خانواده خود را در طول این مدت به استرالیا بیاورند نیز وجود دارد. به علاوه ویزای ۴۵۷ به دارندگان آن اجازه ورود و خروج متوالی را می دهد.

در صورت تولد فرزند باید به صورت کتبی به اداراه مهاجرت گزارش داده شود تا برای فرزند هم ویزای ۴۵۷ صادر شود.

عموما ویزاها به قوانینی نیز مشروط می شوند که درنظر نگرفتن این قوانین باعث کنسلی ویزا می شود. برای مثال برخی از شروط در ویزای ۴۵۷ عبارتند از:

  • شخص متقاضی باید در رشته ای که اعلام شده فعالیت کند.
  • شخص متقاضی باید فقط برای کارفرمای خود کار کند.
  • فعالیت کاری خود را حداکثر ۹۰ روز پس از ورود در استرالیا آغاز کند.
  • هر مدرک یا دوره ای که مربوط به شغل مورد نظر می باشد و توسط ارگان مربوط اعلام می گردد را دریافت کند.
  • نفر اصلی و همراه پرونده می بایست اقدامات لازم جهت بیمه سلامت را انجام دهند.

حق و حقوق شما در محل کار

دولت استرالیا از تمامی اشخاصی که با ویزای ۴۵۷ وارد خاک استرالیا می شوند حمایت می کند. به صورتی که تمامی قوانین برای این افراد می بایست مشابه شهروندان و افراد مقیم استرالیا باشد. از جمله این موارد حقوق و مزایای کاری می باشد. حقوق شما براساس لیست مشاغلی که توسط آن مهارت شما شناسایی شده است، در نظر گرفته می شود. تمامی مشاغل در استرالیا دارای حداقل حقوق مشخصی هستند و کارفرما اجازه ی برخورد سلیقه ای در این موارد ندارد. برای اطلاعات بیشتر به سایت مراجعه نمائید. www.fairwork.gov.av

همچنین سایر موارد از قبیل حقوق اضافه کار، مرخصی، استراحت های بین کار، مرخصی بیماری و تعطیلات همگی کاملا مشخصی و بدور از سلیقه کارفرما می باشد. شما می توانید در اتحادیه های شغلی خود عضو شوید تا از امور کاری خود بیشتر آگاه باشید، کارفرما حق اعتراض به این عضویت را ندارد. اگر احساس می کنید در محل کارخود آرامش ندارید و مورد تبعیض قرار گرفته اید باتوجه به ایالت مورد نظرمی توانید با شماره های زیر تماس بگیرید و موضوع را مطرح نمائید.

شماره از داخل استرالیا: ۹۴ ۱۳ ۱۳

هزینه و مدت ویزای۴۵۷

هزینه ویزای ۴۷۶ برای متقاضی اصلی ۱۰۸۰ دلار استرالیا می باشد. مدت زمان دریافت ویزا بین ۴ تا ۹ ماه است.

موارد قطع همکاری در ویزای۴۵۷

  • اگر شما محل کار را ترک کنید یا در محل کار حضور پیدا نکنید، ویزای شما در معرض کنسل شدن قرار می گیرد.

  • در صورتی که کارفرما به اداره مهاجرت اعلام کند که حاضر به ادامه همکاری با شما نیست ویزای شما کنسل می شود.
  • اگر شما می خواهید کار فرمای خود را عوض کنید در صورتی که ویزای ۴۵۷ معتبر دارید، نیازی به اقدام برای ویزای جدید ۴۵۷ نیست، فقط باید کارفرمای جدیدی پیدا کنید آن کار فرما در خواست کار کند و مورد پذیرش اداره مهاجرت قراربگیرد و کد را در اختیار شما قرار دهد.

 

سرانجام ویزای ۴۵۷

ویزای ۴۵۷ به مدت ۲ تا ۴ سال اعتبار دارد. چندین حالت برای این ویزا امکان پذیر است، که برایتان بررسی می کنیم.

  1. اواخر مدت ویزا و در شرف پایان ویزا، برای ویزای ۴۵۷ دیگری اقدام کنید. مراحل اقدام مشابه همان مراحل اولیه است. یعنی ابتدا کارفرمای مورد تایید درخواست شغلی خود را می فرستد و پس از تایید، شما می توانید برای آن شغل اقدام نمائید.
  1. اقدام کارفرما در صورت رضایت از کار شما بعد از ۲ تا ۳ سال جهت ویزای ۱۸۶ ( اقامت دائم).
  1. اقدام کار فرما بعد از ۲ تا ۳ سال جهت ویزای ۱۸۷ (اقامت دائم ـ استانی)

مراحل ویزای ۱۸۷ در این قسمت مشابه به ویزای ۱۸۶ می باشد با این تفاوت که ویزای ۱۸۷ به صورت استانی بوده و اولویت وسرعت بالاتری نسبت به ویزای ۱۸۶ دارد.

  1. در صورت قطع همکاری با کارفرما می بایست بدنبال کارفرمای دیگری باشید و اگر نتوانید شخصی را پیدا کنید می بایست تا قبل از ۹۰ روز ( از باطل شدن ویزا) خاک استرالیا را ترک کنید.
فرم هوشمند ارزیابی ویزای کار

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای کار
چرا ویزای کاری با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL