با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

سوالات متداول

/سوالات متداول
سوالات متداول
سوالات متداول

سوالات متداول پرسیده شده از ویزاپیک

شما میتوانید سوالات متداولی که از ویزاپیک پرسیده شده است را در اینجا و بصورت مجتمع ملاحضه و مطالعه بفرمایید. در ضمن شما میتوانید بر اساس موضوع سوالات، با استفاده از فیلترهای ذکر شده در پایین، فقط سوالات مربوط به موضوع مد نظر را مشاهده و مطالعه نمایید.

لازم به ذکر است در صورتی که مطالب مندرج در سایت و همچنین سوالات متدوال راجع به موضوع مد نظر را مطالعه نموده اید اما همچنان دارای ابهام هستید، از طریق صفحه تماس با ما و یا فرم های ارزیابی رایگان ویزاپیک، از خدمات مشاوره ای و تخصصی ویزاپیک میتوانید بهره مند شوید.

هزینه های ارسال پرونده به اداره مهندسین استرالیا چقدر است؟

در صفحه ارزیابی مدارک توسط مهندسین استرالیا می توانید هزینه ها را مشاهده کنید.

هزینه آزمون PTE چقدر است؟

هزینه آزمون هر کشور های مختلف، متفاوت است. برای اطلاع از هزینه آزمون در کشور های همسایه ایران اینجا را کلیک کنید.

نتیجه آزمون PTE بعد از چند روز آماده می شود؟

کارنامه PTE حداکثر تا ۵ روز کاری قابل دسترسی است. در بسیاری از موارد نتیجه آزمون یک روزه آماده می شود.

من ویزای دانشجویی دارم و می خواهم در استرالیا فرزندی داشته باشم آیا با تولد، فرزند من شهروند استرالیا خواهد شد؟

خیر اگر ویزای شما اقامت دائم نباشد و یا شهروند استرالیا نباشید، تولد فرزندتان ایشان را شهروند استرالیا نمی کند.

من مدرک فوق لیسانس دارم و در حال حاضر در ملبورن زندگی می کنم، آیا می توانم در دوره های VET شرکت کنم؟

بله، اگر دوره ای برایتان مفید بود حتما میتوانید شرکت کنید.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

مدت زمان مقطع متوسطه در استرالیا چقدر است؟

۵  تا ۶ سال

مدت زمان مقطع آمادگی قبل از مدرسه چقدر است؟

یک سال.

 

مدت زمان مدرسه ابتدایی در استرالیا چقدر است؟

۶  تا ۷ سال

مدت زمان دریافت نتیجه ازاداره Engineers Australia چقدر است؟

اگر از طریق پست سریع اقدام کنید ۲ هفته و در غیر این صورت حدود ۳ ماه.

مدت زمان پیش دبستانی در استرالیا چقدر است؟

یک سال

 

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council می باشند.  شما می توانید با امضای قرارداد وارد بسته های ترکیبی شده و از خدمات مشاوره ای ویزاپیک و به طور همزمان از خدمات آموزش زبان موسسات همکار استفاده کنید.

در سایت اداره مهندسین استرالیا ۲ نوع هزینه اشاره شده است، یکی با مالیات و یکی بدون مالیات، بنده از کجا مطلع شوم که کدام یک مخصوص من است؟

اگر داخل استرالیا هستید مبلغ با مالیات را پرداخت کنید و اگر خارج از استرالیا هستید مبلغ بدون مالیات را پرداخت کنید.

 

چه تفاوتی وجود دارد بین CDR که خودمان تهیه می کنیم و اینکه با نظرات و مشاوره شرکت ویزاپیک باشد؟

CDR که با نظرات شرکت تهیه شود احتمال موفقیت آن بالاتر است، ما با نرم افزار های مشابه میزان کپی بودن CDR را چک می کنیم، هماهنگی آن با سایر نام های ارائه شده را در نظر داریم، نوع نوشتار شما را نظارت می کنیم و به طور کلی خطر ریجکت شدن شما را به کمتر از ۲ درصد می رسانیم.

چگونه می توانم از رسمی بودن وکیل مطلع شوم؟

ابتدا به سایت MARA مراجعه کنید و در قسمت سرچ نام وکیل و یا کد او را وارد کنید، اگر وکیل رسمی باشد نام او را مشاهده خواهید کرد. دقت داشته باشید که در صفحه جزییات وکیل حتما آدرس دفتر وکیل را چک کنید.

ثبت نام آزمون PTE به چه صورت است؟

ثبت نام آزمون PTE به صورت آنلاین بوده و از طریق وبسایت پیرسون انجام می شود. شرکت ویزاپیک ثبت نام آزمون را برای مشتریان عزیز بدون دریافت هزینه اضافه انجام می دهد.

پرونده من در اداره مهندسین استرالیا ریجکت شده است، آیا دوباره می توانم اقدام کنم؟

اقدام مجدد بستگی به نوع و دلیل ریجکت شدن شما دارد، پیشنهاد می کنیم حتما با وکیل رسمی مهاجرت به استرالیا MARA در ارتباط باشید.

پرونده من در اداره مهندسین استرالیا ریجکت شده است، آیا دوباره می توانم اقدام کنم؟

اقدام مجدد بستگی به نوع و دلیل ریجکت شدن شما دارد، پیشنهاد می کنیم حتما با وکیل رسمی مهاجرت به استرالیا MARA در ارتباط باشید.

بنظر شما بهترین کاری که می توان همزمان با ویزای ۴۸۵ انجام داد چیست؟

چون این ویزا موقت می باشد باید بتوانید شرایط خو را جهت کسب ویزاهای اقامتی بهبود دهید. سابقه کار در استرالیا، گذراندن سال حرفه ای Proffesional year و گذراندن دوره ناتی می توانند بهترین انتخاب برای این مدت باشند. همچنین تحصیل در مناطق کم جمعیت برای افرادی که کسری امتیاز دارند نیز می تواند گزینه مناسبی برای این زمان باشد.

بنده در سایت سازمان مهندسین استرالیا ثبت نام کرده ام و کد را دریافت کرده ام، حالا قصد دارم کارم را به وکیل رسمی مهاجرت بسپارم، چه کاری لازم است؟

شما باید کد مربوطه EA ID یا شماره عضویت خود را به ایجنت خود بدهید، در صورتی که کدی دریافت نکرده اید ایجنت شما با پروتال مخصوص خود کد را برای شما ایجاد می کند.

بنده با بورسیه دکترا وارد استرالیا می شوم، آیا دانشگاه هزینه بیمه من را پرداخت می کند؟

ممکن است دانشگاه این هزینه را پرداخت کند و ممکن است هزینه بیمه در بورس شما قرار نگیرد. نوع بورس و اینکه دانشگاه مورد نظر این هزینه را پوشش می دهد یا خیر مهم است.

بنده از طریق ویزای توریستی اقدام کرده ام و در پرونده ام اعلام کرده ام که قصد دارم در جلسات بیزینسی هم شرکت کنم اما ویزای من ریجکت شد، دلیل آن چیست؟َ

وقتی برای شرکت در جلسات بیزینسی اقدام می کنید باید نوع ارسال پرونده متفاوت باشد در غیر این صورت ویزا ریجکت می شود.

برای تهیه CDR چقدر زمان نیاز است؟

حدود یک ماه برا تهیه CDR زمان نیاز دارید، گاها برای افرادی که ایده کمتری دارند این زمان ممکن است بیشتر شود.

برای اقامت استرالیا چه نمره ای از PTE لازم است؟

حداقل نمره لازم برای اقدام نمره ۵۰ (معادل ۶ ایلتس) در هر مهارت اصلی شامل listening, writing, reading, speaking است. ولی برخی ازرشته ها، برای ارزیابی مدارک تحصیلی نیاز به نمره ۶۵ (معادل ۷ آیلتس) دارند.

با دریافت ویزای توریستی چه کارهایی در استرالیا می توان انجام داد؟

ویزای توریستی استرالیا به شما این امکان را می دهد که از دوستان و خانواده خود دیدن کنید، به مدت کمتر از ۳ ماه تحصیل کنید، برای بیزینس می توانید در جلسات شرکت و مذاکره کنید. (خرید و فروش و دریافت حقوق مجاز نمی باشد).

ایا استفاده از خدمات وکیل مهاجرت ریسک پرونده را کاهش می دهد؟

بلی. وکیل مهاجرت با آگاهی از آخرین قوانین می تواند پرونده مناسب تری برای شما ارسال کند.

اگر فرزندی را از خارج از استرالیا به فرزند خواندگی پذیرفتیم آیا می توانیم برای او ویزا بگیریم؟َ

در صورتی که مقیم استرالیا یا شهروند استرالیا باشید می توانید فرزندی را قبول کنید و به استرالیا بیاورید ولی باید قبل از اقدام برای ویزا، یک سال اخیر را خارج از استرالیا بوده باشید.

اگر از خدمات شرکت ویزا پیک استفاده کنم چه کسانی CDR من را بررسی و من را راهنمایی می کنند؟

کارشناسان ما در دفاتر تهران و استرالیا همگی از دانشجویان دکترای مهندسی در استرالیا هستند که با ثبت پرونده های موفق زیادی می توانند در خدمت شما باشند.

از کدام شرکت بیمه دانشجویی تهیه کنم؟

شرکت های مختلفی بیمه دانشجویی را انجام می دهند. برای مثال شرکت های bupa, nib, allianz و medibank.

آیلتس بهتر است یا PTE؟

برای گرفتن نمره ۷ جهت اقدام برای ویزای مهارتی استرالیا، معمولا نمره آزمون PTE (نمره ۶۵ معدل ۷ آیلتس) از آزمون آیلتس بهتر است. بدلیل اینکه نمره ۷ در بخش رایتینگ در آیلتس بسیار مشکل است. اما برای گرفتن نمره ۶ در ایلتس و یا نمره ۵۰ در PTEو پیشنهاد ما آزمون آیلتس است چرا که می توانید در این آزمون در کشور خودمان و برای هر چند بار که می خواهید شرکت کنید. بنابراین برای نمره ۷ آزمون PTE و برای نمره ۶ آزمون آیلتس را توصیه می کنیم.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.

آیا وکیل مهاجرت به منابع بیشتری دسترسی دارد؟

بلی، تمامی وکلای رسمی به منابع تشریح قوانین دسترسی دارند و به صورت مکرر به آنها رجوع می کنند. همچنین وکلایی که در انجمن هایی مثل MIA عضویت دارند می توانند موارد سخت و پیچیده قانونی هر پرونده را با همکاران با تجربه تر در میان بگذارند و راهکارهای قانونی آن را پیدا کنند.

آیا همزمان با ویزای ۴۸۵ می توانم برای ویزاهای اقامتی اقدام کنم؟

بلی. هر زمان که به امتیاز لازم جهت کسب ویزاهای مهارتی رسیدید می توانید اقدام کنید. اگر مدت ویزای ۴۸۵ تمام شد ولی هنوز ویزای مهارتی شما صادر نشده بود، به شما ویزای bridge تعلق می گیرد که می توانید به واسطه آن در خاک استرالیا بمانید تا ویزای مهارتی شما صادر شود.

آیا هزینه شرکت های مختلف بیمه گذار با هم تفاوت دارد؟

بلی. شرکت ها به صورت مستقل از هم می باشند و هزینه های آنها با هم یکسان نیست. شما باید با توجه به شرایط خودتان و نوع بیمه ای که انتخاب میکنید بهترین شرکت را انتخاب کنید. البته اگر بیمه خود را ز طریق دانشگاه انجام می دهید احتیاجی به بررسی وجود ندارد.

آیا می توانم همزمان پروسه جمع آوری مدارک را انجام دهم؟

بسته به رشته انتخابی و سطح زبان شما شرکت به شما اعلام می کند که شروع جمع آوری مدارک از چه زمانی باشد. همچنین اگر لازم باشد که در زمینه خاصی سابقه کار داشته باشید به شما اعلام می شود که در طول پروسه یادگیری زبان اقدام به جمع آوری سابقه های کاری خود کنید.

آیا می توانم نتایج ترکیبی دو امتحان را برای نمره استفاده کنم؟

به احتمال زیاد بلی، البته دقت داشته باشید که نمی توان نتایج تست آیلتس را را با تافل ترکیب کرد. نوع آزمون ها حتما باید مشابه باشند.

آیا می توانم بعد از شروع دوره از بسته انصراف دهم؟

بلی. برای انصراف از بسته هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنید و می توانید طبق بند کنسلی قرارداد از بسته خارج شوید.

آیا می توانم برای تهیه CDR از کمک و راهنمایی استفاده کنم؟

بلی، اگر با شرکت ویزاپیک قرارداد دارید تمام پروسه را با راهنمایی و هدایت مشاور دنبال می کنید، تک تک مراحل برای شما تشریح می شود و بدون هیچ دغدغه ای سی دی آر را تهیه می کنید. اگر با شرکت قرارداد مهاجرتی ندارید می توانید از CDR شرکت با پرداخت هزینه استفاده کنید.

آیا می توانم بدون مشاوره کسی خودم CDR تهیه کنم؟

جواب این سوال نسبی است، ممکن است بتوانید اگر توانایی ریسرچ و مطالعه خوب دارید، نکات زیادی در نوشتن و تهیه سی دی آر مورد نظر است که باید رعایت کنید.

آیا می توانم بدون داشتن قرارداد از دوره طرح طلایی استفاده کنم؟

شما می توانید با مراجعه به موسسات همکار به صورت مستقیم با موسسات فوق دوره طرح طلایی را آغاز کنید. البته دقت داشته باشید که اگر به صورت مستقل و بدون ورود به بسته های ترکیبی، با موسسات فوق دوره زبان را آغاز کنید، نمی توانید از تخفیفات بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان بهره مند شوید. تخفیفات فقط در حالتی است که وارد بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان شوید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

آیا می توانم با ویزای توریستی به استرالیا سفر کنم و اواخر دوران بارداری را در استرالیا باشم و فرزندم را در استرالیا به دنیا بیاورم تا شهروند استرالیا شود؟

خیر، با ویزای توریستی و سایر ویزاهای موقت امکان این کار نیست و حتی اگر فرزند شما در استرالیا متولد شود شهروند استرالیا نخواهد بود.

آیا می توانم با ویزای توریستی به استرالیا بیایم و سپس از طریق ویزای پناهندگی اقدام کنم؟َ

شرکت ویزاپیک هیچگونه نظر مثبتی در این باره ندارد و ضمنا ظرف دو سال گذشته اکثر پرونده های پناهندگی در حال ریجکت شدن هستند.

آیا می توانم CDR را تهیه کنم و شرکت آن را برای من چک کند؟

به احتمال زیاد بلی، کارشناسان ما ابتدا CDR شما را بررسی و سپس نتیجه را به شما اعلام می کنند.

آیا قیم می تواند در استرالیا تحصیل کند؟

تحصیل دانشگاهی تا ۳ ماه مشکلی ندارد. تحصیل زبان آزاد است.

آیا قیم دانش آموز در استرالیا می تواند یکی از اقوام دور باشد؟

بلی. مهم این است که شخص موردنظر ساکن استرالیا باشد و آدرسی را اعلام کند.

 

آیا قیم دانش آموز امکان کار کردن در استرالیا را دارد؟

خیر.

 

آیا فرزند من می تواند همزمان با مدرسه، در دوره های فنی و حرفه ای هم شرکت کند؟

بله، تا certificate 4 به شما امکان دریافت مدرک در مدرسه و همزمان با تحصیل داده می شود.

 

آیا در استرالیا مقطع راهنمایی وجود دارد؟

خیر. بعد از مقطع ابتدایی (Primary )، دانش آموزان وارد مقطع متوسطه (Secondary) می شوند.

آیا دانش آموزان قبل از ورود به مدارس استرالیا تعیین سطح می شوند؟

بلی، معمولا بعضی از مدارس تعیین سطح را به صورت اسکایپ و آنلاین انجام می دهند و در غیر اینصورت وقتی وارد استرالیا شوید مدرسه یک ارزیابی انجام داده و سطح دقیق را مشخص می کند. حتما کارنامه مقاطع قبلی را ترجمه شده همراه داشته باشید.

 

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا برای دریافت ویزای توریستی نیازی به وکیل دارم؟

شما الزامی ندارید که از وکیل کمک بگیرید، البته مشورت با وکیل احتمال دریافت ویزا را بالاتر آورده تنها وکیل رسمی مهاجرت (MARA) مورد تائید اداره مهاجرت استرالیا می باشد.

آیا برای ارزیابی مدرک توسط سازمان مهندسین استرالیا احتیاج به مدرک زبان است؟

بلی، تمام متقاضیان باید مدرک زبان انگلیسی را موقع ارسال پرونده بفرستند.

آیا بدون سابقه می توان می توانم برای ارزیابی مدارک توسط سازمان مهندسین استرالیا اقدام کنم؟

بلی، داشتن سابقه کار الزامی نمی باشد. البته دقت داشته باشید که اگر در CDR اشاره ای به سابقه کار یا محل کار داشته باشید در این حالت ارائه حداقل ۱۲ ماه سابقه کار الزامی است.

آیا باید از طریق قانونی وابستگی مالی به اقوام خودمان در استرالیا را ثابت کنیم یا همین که اعلام کنیم کافی است؟

خیر باید از روش های قانونی که وکیل شما اعلام می کند وابستگی های خود را مشخص کنید.

آیا با ویزای توریستی می توانم به شهر های مختلف استرالیا سفر کنم؟

بلی، سفر به شهرهای دیگر آزاد است.

آیا با ویزای ۴۸۵ اجازه کار دارم؟

با ویزای ۴۸۵ اجازه کار نا محدود در استرالیا خواهید داشت. این کار می تواند مرتبط به رشته یا در رشته نا مرتبط باشد.

آیا با دریافت ویزای توریستی استرالیا اجازه کار داریم؟

خیر، ویزای توریستی اجازه کار به شما نمی دهد. اگر می خواهید برای کوتاه مدت به استرالیا سفر کنید و کار کنید باید از طریق ویزاهای ۴۰۰ اقدام کنید.

آیا اگر یک بار ازدواج کرده باشیم و طلاق گرفته باشیم باز هم می توانیم برای این ویزای اقوام سالخورده اقدام کنیم؟

بلی، هنگام درخواست ویزا شخص باید بالای ۶۵ سال سن داشته باشد و مجرد باشد.

آیا استفاده از وکیل مهاجرت الزامی است؟

خیر. شما می توانید خودتان به صودت مستقیم برای پرونده خود اقدام کنید.

آیا آزمون PTE در ایران برگزار می شود؟

خیر، در حال حاضرPTE در ایران برگزار نمی شود و برای شرکت در آزمون باید به کشور های همسایه (ترکیه، دبی، جمهوری آذربایجان و کردستان عراق) سفر کنید.

آزمون آیلتس جنرال بهتر است یا آکادمیک؟

اینکه کدام آزمون راحت تر بستگی به موارد زیادی دارد. هر دو آزمون در بخش های listening و speaking یکسان هستند. در بخش writing در آزمون جنرال سوالات معمولا عمومی تر هستند. برای مثال سوال اینکه آپارتمان بهتر است یا خانه. در آزمون آکادمیک سوالات کمی سخت تر هستند. مثلا سوال اینکه آلودگی هوا چه تاثیری روی کودکان می گذارد. در بخش reading در آزمون جنرال سوالات از متن های روزنامه و یا مجلات استفاده می شوند و درباره مطالب عمومی می باشند. معمولا نکات ریزی در سوالات گذشته می شود. بارم نمره در آزمون جنرال از آزمون آکادمیک سخت گیرانه تر است. برای مثال اگر نمره ۶ آیلتس می خواهید باید در آزمون جنرال ۳۰ جواب درست از ۴۰ سوال زده باشید. در آزمون آکادمیک بارم بندی راحت تر است اما سطح سوالات آکادمیک است و احتیاج به سطح لغات بالاتری دارید.برای نمره ۶ در آزمون آکادمیک باید ۲۳ جواب درست از ۴۰ سوال را زده باشید.

به طور کلی معمولا آزمون جنرال می تواند از آزمون آکادمیک کمی بهتر باشد.

آزمون آیلتس جنرال بدهم یا آکادمیک؟

اگر برای ویزای دانشجویی اقدام می کنید نیاز به آزمون آیلتس آکادمیک دارید و اگر برای مهاجرت اقدام می کنید برای کشور استرالیا هم آیلتس آکادمیک و هم آیلتس جنرال می توانر مورد استفاده قرار گیرد. اما برای ویزاهای اقامتی کشور کانادا فقط آیلتس جنرال مورد قبول است.

آزمون PTE چه مهارت هایی را می سنجد؟

مانند آزمون های آیلتس و تافل، PTE نیز ۴ مهارت اصلی Speaking, writing, reading, listening را به علاوه چند مهارت دیگر مانند گرامر و لغت مورد سنجش قرار می دهد.

آزمون PTE از چند نمره است؟

نمره کل آزمون PTE از ۹۰ است و نمره هر مهارت نیز از ۹۰ محاسبه می شود.

آزمون PTE آکادمیک برای چه افرادی مناسب است؟

نتیجه آزمون PTE برای بسیاری از دانشگاه های دنیا قابل قبول است. پس برای افرادی که قصد ادامه تحصیل دارند آزمون مناسبی است. همچنین افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا و نیوزلند را دارند، می توانند در این آزمون شرکت کنند.

CPD چیست؟

CPD یک یا دو برگه خلاصه ای از روند به روز بودن شما را نشان می دهد. شما باید حضورتان در سمینارها و ورک شاپ و این قبیل موارد را در CDR نمایش دهید.

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL