ویزای بیزینس استرالیا

/ویزای بیزینس استرالیا
ویزای بیزینس استرالیا

توضیحات ویزا

استرالیا رتبه اول در جذب تعداد سرمایه گذار خارجی را دارد. امنیت سرمایه گذاری و ریسک پایین از دست دادن سرمایه، دولت پایدار و بازار رو به رشد استرالیا را مقصد اول سرمایه گذاران دنیا کرده است. ویزای کارآفرینی استرالیا با تعهد به راه اندازی بیزینس در کشور استرالیا قابل دریافت می باشد. بعد از دریافت ویزا ۲ سال فرصت دارید تا حداقل مبلغ ۲۰۰ هزار دلار استرالیا را ایالت مربوطه وارد کنید و بیزینس خود را راه اندازی کنید.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا در واقع روشی است که در آن مبلغ حداقل ۱.۲۵ میلیون دلار استرالیا پول را به مدت ۴ سال در استرالیا بلوکه می کنید و پس از آن مبلغ خود را پس می گیرید.

دریافت ویزای سرمایه گذاری پروسه کاملا تخصصی بوده و کوچکترین اشتباهی ممکن است منجر به ریجکت شدن ویزای شما شود، لذا پیشنهاد می کنیم با توجه به حساسیت بسیار زیاد اداره مهاجرت،برای دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا حتما با مشاورین رسمی و ثبت شده در سازمان MARA که تنها مرجع مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا می باشد، در ارتباط باشید.

 

کارشناسان ما در استرالیا با سرمایه گذاران در ارتباط هستند و در خصوص راه اندازی بیزینس خود می توانید از این افراد مشاوره دریافت کنید. تیم کارآمد ویزاپیک با شرکت در جلسات و کارگروه های تخصصی ویزای سرمایه گذاری در استرالیا، گزینه خوبی برای سپردن امور مهاجرتی شما می باشد.

شما عزیزان می توانید با نزدیکترین دفتر ما (تهران) در ارتباط باشید.

فرم ارزیابی رایگان
مشاهده مدارک و مجوز های ویزاپیک

ویزاپیک، شرکت بین المللی با خدمات بومی

تیم تخصصی ویزاپیک با دارابودن تمامی مجوزهای لازم و قانونی داخلی و بین المللی، همراه با دفتر نمایندگی رسمی در تهران، آماده خدمت رسانی و مشاوره به شما عزیزان می باشد.
مشاهده مدارک و مجوز های ویزاپیک