ویزای فارغ التحصیلان استرالیا

/ویزای فارغ التحصیلان استرالیا
ویزای فارغ التحصیلان استرالیا

توضیحات ویزا

خوشبختانه بعد از پایان تحصیل در استرالیا شرایط بسیار خوبی برای فارغ التحصیلان در استرالیا فراهم است، لذا فارغ التحصیلان استرالیا می توانند از این نوع ویزاهای فارغ التحصیلی استفاده کنند. بسته به اینکه در کدام مقطع تحصیلی فارغ التحصیل شده اید مدت ویزای شما نیز متفاوت می باشد و به طور کلی مدت این ویزاها از ۱۸ ماه تا ۴ سال هستند.

برای دریافت ویزای فارغ التحصیلان استرالیا پیشنهاد می کنیم حتما با مشاورین رسمی و ثبت شده در سازمان MARA که تنها مرجع مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا می باشد، در ارتباط باشید. در موارد بسیاری بدون اقدام برای ویزای فارغ التحصیلان به صورت مستقیم ویزای اقامت دائم گرفته شده است

چرا ویزاپیک برای  دانشجویان و فارغ التحصیلان استرالیا:

  • دارای وکیل رسمی مهاجرت به استرالیا (MARA)
  • دارای نمایندگی بیش از ۱۰۰ مرکز آموزشی در استرالیا
  • دارای مشاورین حرفه ای ثبت شده در استرالیا (QEAC) جهت دریافت ویزای تحصیلی
  • دارای مترجم رسمی با مهر ناتی NATTI مورد تایید در کل استرالیا
  • دارای فارغ التحصیلان رشته حقوق مهاجرت از دانشگاه های استرالیا Graduate Certificate
  • عضویت در انجمن مشاورین مهاجرت به استرالیا (MIA)
  • عضویت در انجمن Austrade
  • دارای مدرک بین المللی اعزام دانشجو از ICEF
  • همکاری با موسسات دارای مجوز وزارت علوم
  • همکاری با موسسات دارای مجوز کاریابی از وزارت کار و رفاه اجتماعی

شما عزیزان می توانید با نزدیکترین دفتر ما (تهران) در ارتباط باشید.

فرم ارزیابی رایگان
مشاهده مجوز ها و مدارک ویزاپیک

ویزاپیک، شرکت بین المللی با خدمات بومی

تیم تخصصی ویزاپیک با دارابودن تمامی مجوزهای لازم و قانونی داخلی و بین المللی، همراه با دفتر نمایندگی رسمی در تهران، آماده خدمت رسانی و مشاوره به شما عزیزان می باشد.
مشاهده مجوز ها و مدارک ویزاپیک