ویزای همسر استرالیا

/ویزای همسر استرالیا
ویزای همسر استرالیا

توضیحات ویزا

افراد که دارای شهروند یا مقیم استرالیا هستند می توانند با ازدواج برای همسر خود نیز ویزای همسر استرالیا را دریافت کنند، و یا اگر شرایط ویزای نامزدی را داشته باشند می توانند به مدت ۹ ماه ویزای نامزدی استرالیا بگیرند و به استرالیا سفر کنند تا بتوانند با شناخت بیشتر ازدواج کنند. ویزای همسر ابتدا به صورت موقت ۲ ساله و سپس تبدیل به ویزای دائم می شود.

دریافت ویزای همسر استرالیا پروسه کاملا تخصصی بوده و کوچکترین اشتباهی ممکن است منجر به ریجکت شدن ویزای شما شود، لذا پیشنهاد می کنیم با توجه به حساسیت بسیار زیاد اداره مهاجرت،برای دریافت ویزای همسر حتما با مشاورین رسمی و ثبت شده در سازمان MARA که تنها مرجع مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا می باشد، در ارتباط باشید.

با توجه به تجربه فعلی ما اگر خارج از استرالیا هستید بهتر است از همان کشور برای دریافت ویزا اقدام کنید، تجربه ثابت کرده است که در این حالت ویزای شما کمتر از ۶ ماه صادر می شود.

شما عزیزان می توانید با نزدیکترین دفتر ما (تهران) در ارتباط باشید.

فرم ارزیابی رایگان
مشاهده مدارک و مجوز های ویزاپیک

ویزاپیک، شرکت بین المللی با خدمات بومی

تیم تخصصی ویزاپیک با دارابودن تمامی مجوزهای لازم و قانونی داخلی و بین المللی، همراه با دفتر نمایندگی رسمی در تهران، آماده خدمت رسانی و مشاوره به شما عزیزان می باشد.
مشاهده مدارک و مجوز های ویزاپیک

جزئیات ویزا

برچسب های راهنما:

لینک توضیحات جامع ویزا:

اطلاعات تکمیلی ویزای همسر