با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

جدول امتیاز بندی استرالیا

جدول امتیاز بندی استرالیا
امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا

جدول امتیاز بندی استرالیا جهت ویزاهای مهارتی

برای اینکه شرایط مهاجرت به استرالیا ۲۰۱۸ را از طریق ویزای ۱۸۹، ویزای ۱۹۰ و همچنین ویزای ۴۸۹ (۴ ساله) داشته باشید، باید حداقل ۶۰ امتیاز در سیستم امتیاز بندی استرالیا داشته باشید. از ۱۵ مورد می توانید امتیاز کسب کنید که ۸ مورد آن خارج از استرالیا و ۷ مورد آن داخل استرالیا است. برای مشاهده جزییات بیشتر به جدول پایین مراجعه کنید.

همچنین می توانید از طریق فرمهای ارزیابی رایگان ویزاپیک ، امتیاز خود را به صورت دقیق و هوشمند (زیر نظر وکیل مهاجرت به استرالیا MARA) محاسبه کنید.

۱- سن – حداکثر ۳۰ امتیاز

  • ۱۸ تا ۲۴ سال         ۲۵ امتیاز
  • ۲۵ تا ۳۲ سال         ۳۰ امتیاز
  • ۳۳ تا ۳۹ سال          ۲۵ امتیاز
  • ۴۰ تا ۴۴ سال          ۱۵ امتیاز

برای مثال سن ۲۴ سال و ۱۱ ماه هچنان همان ۲۵ امتیاز را دارد.

۲-زبان انگلیسی – حداکثر ۲۰ امتیاز

  • آیلتس ۶ جنرال یا معادل          ۰ امتیاز
  • آیلتس ۷ جنرال یا معادل          ۱۰ امتیاز
  • آیلتس ۸ جنرال یا معادل          ۲۰ امتیاز
توضیحات تکمیلی امتیاز زبان انگلیسی

۳- مدرک تحصیلی – حداکثر ۲۰ امتیاز

  • دکترا                                  ۲۰ امتیاز
  • فوق لیسانس                    ۱۵ امتیاز
  • لیسانس                            ۱۰ تا ۱۵ امتیاز (بستگی به دانشگاه دارد)
  • فوق دیپلم یا معادل           ۱۰ امتیاز
توضیحات تکمیلی امتیاز مدارک تحصیلی

۴- سابقه کار خارج از استرالیا (مثلا ایران) – حداکثر ۱۵ امتیاز

  • سابقه کار از ۰ تا ۳ سال               ۰ امتیاز
  • سابقه کار از ۳ تا ۵ سال               ۵ امتیاز
  • سابقه کار از ۵ تا ۸ سال             ۱۰ امتیاز
  • سابقه کار ۸ سال به بالا             ۱۵ امتیاز
توضیحات تکمیلی امتیاز سابقه کار خارج از استرالیا

۵- مدرک مترجم ناتی – حداکثر ۵ امتیاز

مترجم ناتی در امتیاز مهاجرت به استرالیا دارای نمره ۵ می باشد. برای دریافت آخرین اطلاعات درباره آزمون ناتی کلیک کنید.

۶-امتیاز همسر – حداکثر ۵ امتیاز

همسر یا شریک زندگی شما (Partner) می تواند در مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص ۵ امتیاز به شما کمک کند. البته رشته ایشان می بایست در لیست رشته نفر اصلی باشد، سن ایشان کمتر از ۵۰ بوده، حداقل نمره ۶ آیلتس را داشته باشند و مدرک ایشان توسط سازمان مربوطه ارزیابی شود.

۷- اسپانسر ایالتی مخصوص ویزای ۱۹۰ – حداکثر ۵ امتیاز

برای جزییات بیشتر درباره اسپانسر ایالتی ویزای ۱۹۰ به این لینک مراجعه کنید.

۸- اسپانسر فامیل یا ایالتی برای ویزای ۴۸۹ – حداکثر ۱۰ امتیاز

اسپانسر فامیل در استرالیا یا اسپانسر ایالتی از مناطق کم جمعیت برای ویزای ۴۸۹، برای جزییات بیشتر درباره اسپانسر ایالتی ویزای ۴۸۹ به این لینک مراجعه کنید.

۹- سابقه کار در استرالیا – حداکثر ۲۰ امتیاز (با سابقه کار خارج از استرالیا حداکثر ۲۰ امتیاز)

  • کمتر از ۱ سال          ۰ امتیاز
  • بین ۱ تا ۳ سال         ۵ امتیاز
  • بین ۳ تا ۵ سال        ۱۰ امتیاز
  • بین ۵ تا ۸ سال        ۱۵ امتیاز
  • بالای ۸ سال           ۲۰ امتیاز

۱۰- تحصیل در استرالیا – حداکثر ۵ امتیاز

حداقل مدت زمان تحصیلی در استرالیا برای دریافت ۵ امتیاز مهاجرت به استرالیا دو سال تحصیلی معادل ۹۲ هفته می باشد. این تحصیلات می بایستی حداقل در ۱۶ ماه انجام شده باشد.

دقت داشته باشید که تحصیلات مجازی مورد قبول نمی باشد.

۱۱- تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا – حداکثر ۵ امتیاز

در صورتی می توانید شرایط ۵ امتیاز را داشته باشید که  همه شرایط فوق را با هم داشته باشید.

مدرک پایان دوره خود را در یکی از مقاطع کاردانی، کاردانی پیشرفته یا مدرک trade qualification گرفته باشید.

  • تحصیلات شما به زبان انگلیسی باشد(‌ رشته ای غیر از زبان انگلیسی).
  • تحصیلات شما حداقل ۲ سال به صورت فول تایم باشد.
  • شما در یکی از مناطق کم جمعیت استرالیا ۲ سال زندگی کرده باشید.
  • تحصیلات شما در یکی از مناطق کم جمعیت استرالیا بوده باشد.
  • دوره شما به صورت آنلاین نباشد.

۱۲- تحصیل در رشته های حرفه ای در استرالیا – حداکثر ۵ امتیاز

اگر به مدت حداقل ۲ سال در مقطع تحصیلی فوق لیسانس ( تحقیقی) یا دکترا در استرالیا تحصیل کرده اید و رشته شما در لیست رشته های زیر است می توانید ۵ امتیاز کمکی دریافت کنید.

رشته  گرایش
Natural and Physical Sciences Biological Sciences
Chemical Sciences
Earth Sciences
Mathematical Sciences
Natural and Physical Sciences
Other Natural and Physical Sciences
Physics and Astronomy
Information Technology Computer Science
Information Systems
Information Technology
Other Information Technology
Engineering and Related Technologies Aerospace Engineering and Technology
Civil Engineering
Electrical and Electronic Engineering and Technology
Engineering and Related Technologies
Geomatic Engineering
Manufacturing Engineering and Technology
Maritime Engineering and Technology
Mechanical and Industrial Engineering and Technology
Other Engineering and Related Technologies
Process and Resources Engineering

۱۳- سابقه کار حرفه ای در استرالیا – حداکثر ۵ امتیاز

اگر در استرالیا تحصیل کرده اید و بلافاصله پس از تحصیلات خود (یک سال از ۲ سال گذشته) یک سال حرفه ای را سپری کرده اید می توانید ۵ امتیاز کمکی از این طریق بدست آورید. در حال حاضر فقط در رشته های فوق می توانید برای کسب امتیاز سابقه کار حرفه ای در استرالیا شرکت کنید.

  • مهندسین در دوره هایی که توسط اداره Engineers Australia برگزار می شود.
  • حسابداران در دوره هایی که توسط CPAA، ICAA، IPA برگزار می گردد.
  • فارغ التحصیلان IT در دورهایی که توسط ASC برگزار می گردد.

هدف این برنامه بالا بردن احتمال ورود شما به بازار کار می باشد. کل دوره ۴۴ هفته است که ۱۲ هفته به صورت کارآموزی در یک شرکت بوده و مابقی به صورت آموزش می باشد.

مزایای گذراندن سال حرفه ای در استرالیا:

  • ۵ امتیاز کمکی برای امتیاز مهاجرت
  • متقاضیان رشته حسابداری با گذراندن این دوره الزامی به دریافت نمره ۷ آیلتس ندارند.
  • متقاضیان رشته کامپیوتر و IT با گذراندن این دوره می توانند از آن به عنوان سابقه کار استفاده کنند تا مدارک خود را ارزیابی کنند.

الزامات لازم برای شرکت در این برنامه:

برای ویزای ۴۸۵ اقدام کرده باشید یا ویزا را داشته باشید.
از یک دوره حداقل ۲ ساله آموزشی در استرالیا فارغ التحصیل شده باشید.

امتیاز بندی استرالیا (آنلاین) ویزای اقامت مهارتی استرالیا

فرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا

فرم آنلاین امتیاز بندی استرالیا

می توانید در کمتر از ۳ دقیقه امتیاز خود را به صورت هوشمند شمارش کرده و از نتیجه فرم خود مطلع شوید.

امتیاز شماری هوشمند ویزای اقامت استرالیا

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council می باشند.  شما می توانید با امضای قرارداد وارد بسته های ترکیبی شده و از خدمات مشاوره ای ویزاپیک و به طور همزمان از خدمات آموزش زبان موسسات همکار استفاده کنید.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL