ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا
دقت داشته باشید که پروسه اخذ پذیرش با اخذ ویزا کاملا متفاوت هستند و هیچگونه ارتباطی با هم ندارند، لذا در ویزاپیک هر کدام از این مراحل به صورت تخصصی انجام می شود. اخذ پذیرش تحصیلی استرالیا توسط کارشناسان تحصیلی ما در ویزاپیک (عضو مشاورین رسمی تحصیل در استرالیا QEAC و نماینده رسمی دانشگاه های استرالیا) انجام می گیرد و مرحله دریافت ویزای تحصیلی استرالیا که بسیار حساس است فقط با وکیل MARA انجام می شود.

ویزای دانشجویی استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا به شما این امکان را می دهد که به صورت فول تایم در یکی از مراکز معتبر آموزشی استرالیا مشغول به تحصیل شوید. با ویزای دانشجویی استرالیا می توانید:

  • درس بخوانید.
  • به مدت ۲۰ ساعت در هفته کار کنید. ( مجموع ۴۰ ساعت در هر دو هفته)
  • خانواده خود را به استرالیا بیاورید.
  • نفر همراه شما نیز می تواند به مدت محدودی در هفته مشغول به کار شود.
  • بعد از پایان تحصیلات با انواع ویزاهای دیگری که در اختیار شما گذاشته می شود مدت اقامت خود را بیشتر کرده، تا درنهایت ویزای اقامت استرالیا را دریافت نمائید.

مدت زمان اعتبار ویزای دانشجو استرالیا بعد از صدور

این زمان بستگی به نوع دوره و ترم تحصیلی ثبت نام شده دارد. برای مشاهده جززیات می توانید به صفحه مدت زمان ویزای دانشجویی بعد از صدور مراجعه کنید.

نحوه اقدام برای ویزای تحصیلی استرالیا

از تاریخ یکم جولای ۲۰۱۶ تمام متقاضیان ویزای تحصیلی استرالیا می بایست در سایت اداره مهاجرت استرالیا ثبت نام آنلاین کرده تا با استفاده از سیستم هوشمند سایت، مشخص شود که چه نمره ی زبان و چه مقدار هزینه تحصیل در استرالیا نیاز دارند. بعد از تهیه مدارک و اقدام، مدت زمان لازم برای دریافت ویزا حدود دو ماه می باشد.

مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی استرالیا

  • مدرک مبتنی بر ثبت نام یا تقاضای شما برای دوره موردنظر در استرالیا (اگر خارج از استرالیا هستید حتما باید در دوره ثبت نام کرده و COE را دریافت کرده باشید و اگر داخل استرالیا هستید می توانید ابتدا در دانشگاه ثبت نام موقت کنید و Letter of offer را دریافت کنید و برای ویزا اقدام کنید، در مرحله صدور ویزا میبایستی COE را به پرونده اضافه کنید).
  • پاسپورت، کارت ملی، شناسنامه و سند ازدواج در صورت تاهل
  • مدرک تحصیلی و ریز نمرات تحصیلی
  • اگر فرزندی همراهتان دارید مدارک مبتنی بر ثبت نام ایشان در مدرسه (اگرقصد ماندن بیش از ۳ ماه دارد)
  • مدارک مبتنی بر هماهنگی امور لازم برای تخصیص قیم در استرالیا برای متقضیان زیر ۱۸ سال 

سایر مدارک مهم جهت دریافت وبزای تحصیلی استرالیا

  • قصد دریافت ویزا فقط برای تحصیل (GTE)

یکی از فاکتورها برای اخذ شرایط جدید ویزای تحصیلی استرالیا این است که افیسر پرونده قانع شود که شما قصد خروج از ویزای تحصیلی و اقامت در استرالیا را ندارید. قوانین جدید ویزای تحصیلی استرالیا روی این مساله بسیار جدی تر شده است، چرا که بسیاری از دانشجویان با دریافت ویزای تحصیلی استرالیا و سفر به این کشور، از دانشگاه خارج شده و به طور غیرقانونی یا پناهنده می شوند و یا بدون ویزا در این کشور می مانند و این موضوع باعث نگرانی دولت استرالیا شده است.

به همین منظور طبق تغییرات جدید ویزای تحصیلی استرالیا، تاریخچه و سابقه ی شما بیش از پیش مورد بررسی قرار می گیرد. اینکه به کشور خود چقدر وابستگی دارید، شرایط مالی شما در کشور خودتان چگونه است، شرایط شهری و سیاسی محل زندگی شما چگونه است، چرا می خواهید به کشور دیگری بروید و دوره را در کشور خودتان نمی گذرانید، فول تایم بودن دوره، ارتباط دوره با رشته تحصیلی شما و مواردی از این قبیل مورد بررسی قرار می گیرد.

بعد از اتمام بررسی های فوق باید به افسر پرونده ثابت شود که شما با دلیل منطقی و فقط به منظور گذراندن همان دوره ی تحصیلی به استرالیا می آیید. طبق قوانین جدید ، اکثر افرادی که ریجکت می شوند یا تاخیر زیادی در دریافت ویزا دارند، در این مرحله به مشکل بر می خورند.

دقت شود که دولت استرالیا هیچگونه مخالفتی با این موضوع ندارد که شما درس خود را تمام کنید و باتوجه به شرایط جدید نسبت به ویزاهای کاری و اقامتی موجود در استرالیا اقدام کنید و دراسترالیا اقامت کنید. GTE فقط برای این طراحی شده است که جلوی افرادی که بدون هدف تحصیل و فقط به منظور اقامت و ویزا از طریق تحصیل به استرالیا وارد می شوند را بگیرد.

  • مدرک زبان جهت دریافت ویزای تحصیلی استرالیا

مدرک زبان انگلیسی نقش مهمی در دریافت ویزای دانشجویی استرالیا دارد. این مدرک می تواند IELTS، TOEFL، PTE یا CAE باشد. همچنین نباید از تاریخ مدرک بیش از ۲ سال گذشته باشد. جهت دریافت ویزای دانشجویی، مدرک زبان متقاضی می بایست یکی از موارد زیر باشد.

  • آیلتس ۵٫۵
  • آیلتس ۵ به همراه ثبت نام در ۱۰ هفته کلاس زبان دانشگاه
  • آیلتس ۴٫۵ به همراه ثبت نام در ۲۰ هفته کلاس زبان دانشگاه
  • تافل اینترنتی ۴۶
  • تافل اینترنتی ۳۵ + به همراه ثبت نام در ۱۰ هفته کلاس زبان دانشگاه
  • تافل اینترنتی ۳۲ + به همراه ثبت نام در ۲۰ هفته کلاس زبان دانشگاه
  • آزمون CAE نمره ۱۶۲
  • آزمون CAE نمره ۱۵۴ + به همراه ثبت نام در ۱۰ هفته کلاس زبان دانشگاه
  • آزمون CAE نمره ۱۴۷ + به همراه ثبت نام در ۲۰ هفته کلاس زبان دانشگاه

 نمرات زبان فوق حداقل نمره برای دریافت ویزای تحصیلی استرالیا می باشد. معمولا اکثر افراد موقع ثبت نام در دانشگاه نمره زبان بالاتری را برای ثبت نام در دانشگاه دریافت کرده و به دانشگاه تحویل داده اند.

اگر برای دوره زبان وارد استرالیا می شوید، یا ثبت نام در مدرسه دارید، یا برای دوره تحقیقی ویزای تحصیلی می خواهید، نیازی به مدرک زبان فوق نمی باشد.

اگر در استرالیا درس خوانده اید و حداقل مدرک معادل مقطع AQF IV را دارید نیازی به مدرک زبان جهت دریافت ویزای تحصیلی ندارید.

  • بیمه دانشجویی استرالیا (OSHC)

بیمه دانشجویی در استرالیا اجباری می باشد. خرید بیمه دانشجویی هم می تواند از شرکت های ارائه دهنده بیمه انجام شود و هم در اکثر مواقع می توانید از شرکت هایی که در خود دانشگاه هستند بیمه دانشجویی استرالیا تهیه نمائید. جهت اطلاعات بیشتر به صفحه بیمه دانشجویی در استرالیا مراجعه کنید.

  • مدارک برای اثبات توانایی مالی طبق قوانین جدید استرالیا

 طبق قوانین جدید ویزای تحصیلی استرالیا متقاضی ویزای تحصیلی استرالیا باید اثبات کند که توانایی پرداخت هزینه تحصیل در استرالیا را دارد.

هزینه تحصیل در استرالیا شامل هزینه های سفر به استرالیا، شهریه دانشگاه و هزینه های ۱۲ ماه زندگی در استرالیا می باشد. طبق تغییرات جدید ویزای تحصیلی استرالیا به دو طریق می توانید توانایی مالی خود را اثبات کنید. جهت اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید.

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی

فرم ارزیابی تحصیلی رایگان (۳ دقیقه)

جهت بررسی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ مشاور رسمی اخذ پذیرش تحصیلی استرالیا QAEC و وکیل رسمی MARA باشید. کارشناسان ویزاپیک با توجه به شرایط و الویت های شما بهترین و سریعترین راهکار را برای شما لحاظ می کنند.

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

آیا در استرالیا مقطع راهنمایی وجود دارد؟

خیر. بعد از مقطع ابتدایی (Primary )، دانش آموزان وارد مقطع متوسطه (Secondary) می شوند.

مدت زمان مقطع متوسطه در استرالیا چقدر است؟

۵  تا ۶ سال

آیا قیم می تواند در استرالیا تحصیل کند؟

تحصیل دانشگاهی تا ۳ ماه مشکلی ندارد. تحصیل زبان آزاد است.

آیا قیم دانش آموز امکان کار کردن در استرالیا را دارد؟

خیر.

 

آیا دانش آموزان قبل از ورود به مدارس استرالیا تعیین سطح می شوند؟

بلی، معمولا بعضی از مدارس تعیین سطح را به صورت اسکایپ و آنلاین انجام می دهند و در غیر اینصورت وقتی وارد استرالیا شوید مدرسه یک ارزیابی انجام داده و سطح دقیق را مشخص می کند. حتما کارنامه مقاطع قبلی را ترجمه شده همراه داشته باشید.

 

آیا قیم دانش آموز در استرالیا می تواند یکی از اقوام دور باشد؟

بلی. مهم این است که شخص موردنظر ساکن استرالیا باشد و آدرسی را اعلام کند.

 

مدت زمان مدرسه ابتدایی در استرالیا چقدر است؟

۶  تا ۷ سال

مدت زمان مقطع آمادگی قبل از مدرسه چقدر است؟

یک سال.

 

مدت زمان پیش دبستانی در استرالیا چقدر است؟

یک سال

 

آیا فرزند من می تواند همزمان با مدرسه، در دوره های فنی و حرفه ای هم شرکت کند؟

بله، تا certificate 4 به شما امکان دریافت مدرک در مدرسه و همزمان با تحصیل داده می شود.

 

من مدرک فوق لیسانس دارم و در حال حاضر در ملبورن زندگی می کنم، آیا می توانم در دوره های VET شرکت کنم؟

بله، اگر دوره ای برایتان مفید بود حتما میتوانید شرکت کنید.

بنده با بورسیه دکترا وارد استرالیا می شوم، آیا دانشگاه هزینه بیمه من را پرداخت می کند؟

ممکن است دانشگاه این هزینه را پرداخت کند و ممکن است هزینه بیمه در بورس شما قرار نگیرد. نوع بورس و اینکه دانشگاه مورد نظر این هزینه را پوشش می دهد یا خیر مهم است.

از کدام شرکت بیمه دانشجویی تهیه کنم؟

شرکت های مختلفی بیمه دانشجویی را انجام می دهند. برای مثال شرکت های bupa, nib, allianz و medibank.

آیا هزینه شرکت های مختلف بیمه گذار با هم تفاوت دارد؟

بلی. شرکت ها به صورت مستقل از هم می باشند و هزینه های آنها با هم یکسان نیست. شما باید با توجه به شرایط خودتان و نوع بیمه ای که انتخاب میکنید بهترین شرکت را انتخاب کنید. البته اگر بیمه خود را ز طریق دانشگاه انجام می دهید احتیاجی به بررسی وجود ندارد.

من ویزای دانشجویی دارم و می خواهم در استرالیا فرزندی داشته باشم آیا با تولد، فرزند من شهروند استرالیا خواهد شد؟

خیر اگر ویزای شما اقامت دائم نباشد و یا شهروند استرالیا نباشید، تولد فرزندتان ایشان را شهروند استرالیا نمی کند.