ویزای ۴۷۶ استرالیا

/ویزای ۴۷۶ استرالیا
ویزای ۴۷۶ استرالیا

آشنایی با ویزای ۴۷۶ استرالیا و دریافت آن

ویزای 476 استرالیا

ویدیوی معرفی صفر تا صد ویزای ۴۷۶ استرالیا توسط وکیل رسمی اداره مهاجرت به استرالیا، آقای مصطفی هماپور (کد MARN 1796314):

ویزای ۴۷۶ استرالیا ویژه دانشجویان رشته مهندسی دانشگاه امیرکبیر و تهران

ویزای ۴۷۶ استرالیا مخصوص مهندسین فارغ التحصیل از دانشگاه های اعلام شده از طرف اداره مهاجرت استرالیا می باشد که خوشبختانه در بین ۳۶ دانشگاه اعلام شده دو دانشگاه بزرگ از کشور ایران، شامل دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه تهران در لیست اعلام شده وجود دارند. سالانه تعداد زیادی از فارغ التحصیلان این دو دانشگاه از طریق این ویزا به استرالیا مهاجرت می کنند.

با دریافت ویزای ۴۷۶ استرالیا می توانید خانواده خود را نیز به همراه خود به استرالیا بیاورید و علاه بر متقاضی اصلی، نفر همراه نیز حق کار و تحصیل بدون پیش شرط را دارد. ۱۸ ماه فرصت مناسبی است که دولت استرالیا در اختیار فارغ التحصیلان این دانشگاه ها می گذارد تا از طریق ویزای ۴۷۶ دانشجویان امیر کبیر و تهران به استرالیا مهاجرت کنند.

شرایط اصلی متقاضی جهت دریافت ویزای ۴۷۶ استرالیا عبارتست از:

  •  از پایان فارغ التحصیلی شما بیش از ۲ سال نگذشته باشد.
  • سن زیر ۳۱ سال باشد.
  •  از پایان فارغ التحصیلی شما بیش از ۲ سال نگذشته باشد.
  • حداقل مدرک لیسانس مهندسی از دانشگاه امیرکبیر یا دانشگاه تهران داشته باشید.

لیست دانشگاه های اعلام شده بر اساس کشور

ایران

  • Amir Kabir University of Technology
  • University of Tehran

آرژانتین

  • Catholic University of Argentina

برزیل

  • Federal University of Minas Gerais

شیلی

  • Universidad Catolica del Norte Catholic University of Chile—Antofagasta
  • University of Chile
  • University of Concepcion

فنلاند

  • HUT, Helsinki

آلمان

  • RWTH, Aachen
  • Technical University of Berlin
  • Technical University of Clausthal
  • TU Bergakademie Freiberg
  • University of Hannover

مجارستان

  • University of Miskolc

هند

  • Anna University—Chennai
  • Baranas Hindu University—Varanasi
  • Indian Institute of Science—Bangalore
  • Indian Institute of Technology, Kharagpur
  • Indian School of Mines—Dhanbad

چین

  • Beijing Normal University
  • Beijing Petroleum University
  • Beijing University of Chemical Technology
  • Beijing University of Technology (formerly Beijing Polytechnic University)
  • China University of Mining andTechnology—Beijing
  • Guangzhou University
  • Shanghai University of Engineering Science
  • Shanghai Jiaotong University
  • Tongji University
  • Tsinghua University
  • University of Science and Technology—Beijing

فیلیپین

  • University of the Philippines

لهستان

  • Wroclaw University of Technology

اسلواکی

  • TU Kosice

سوید

  • Lulea University of Technology

تانزانیا

  • University of Dar es Salaam

نمره زبان مورد نیاز برای دریافت ویزای ۴۷۶ استرالیا

 نوع آزمون L S R W میانگین نمره
IELTS ۵ ۵ ۵ ۵ ۶
TOFEL ۴ ۱۴ ۴ ۱۴ ۶۴
CAE ۱۵۴ ۱۵۴ ۱۵۴ ۱۵۴ ۱۶۹
OET B B B B B
PET ۳۶ ۳۶ ۳۶ ۳۶ ۵۰

امتحان آیلتس جنرال و آکادمیک قابل قبول است.
آزمون تافل فقط اینترنتی قابل قبول است.

سایر نکات ویزای ۴۷۶ استرالیا دانشجویان امیرکبیر و تهران

  • مدت زمان دریافت ویزا بین ۳ تا ۶ ماه می باشد.
  • دانشجویان مجازی و پیام نور شبانه و پردیس دانشگاه امیرکبیر و تهران نیز می توانند از این امکان بهره مند گردند.
  • هنگام دریافت ویزا ۴۷۶ نباید در استرالیا باشید.
  • هزینه ویزا برای نفر اصلی ۳۶۵ دلار استرالیا می باشد.
  • ویزای ۴۷۶ استرالیا سیستم امتیاز شماری ندارد.
  • اگر ویزای ۴۸۵ و یا ۴۷۶ قبلی داشته اید برای ویزای ۴۷۶ جدید اقدام نکنید.

سرانجام ویزای ۴۷۶ استرالیا

زندگی در استرالیا به مدت ماه فرصت بسیار مناسبی برای بدست آوردن تجربه کاری، تحصیلی، زندگی می باشد. حضور در استرالیا به عنوان یک کشور کاملا پیشرفته، حتی برای مدت ۱۸ ماه، خود به تنهایی تجربه بسیار زیادی به شخص می دهد که می تواند تا پایان زندگی همراه او باشد. بنابراین حتی اگر بعد از ۱۸ ماه استرالیا را ترک کنید، تجربه بزرگی از یک کشور پیشرفته در رزرمه خود قرار داده اید.

ویزای ۴۶۷ فرصت خوبی در اختیار افرادی قرار می دهد که می خواهند به سرعت وارد محیط استرالیایی شوند. مدت ویزا ۱۸ ماه است و به متقاضی این امکان را می دهد تا با حضور در استرالیا شرایط خود را برای دریافت ویزاهای اقامتی بهبود دهد. بسته به شرایط هر متقاضی امکان کسب امتیاز اضافه تر از طریق حضور در استرالیا وجود دارد. برای مثال تحصیل در استرالیا، تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا، آزمون ناتی در استرالیا، تحصیل در دوره های حرفه ای در استرالیا، سابقه کار در استرالیا همه جزو پتانسیل هایی هستند که می توانند امتیاز متقاضی را برای دریافت ویزای اقامت استرالیا افزایش دهند.

همچنین افرای که بتوانند بعد از مدتی که برای کارفرمایی کار کردند، او را مجاب به ارسال درخواست شغلی به اداره مهاجرت استرالیا کنند، می توانند براحتی از طریق ویزای کاری اقامت خود را دریافت کنند.

شرایط های متفاوتی ممکن است برای هر شخص اتفاق بیفتد، برای مثال اقامت از طریق ازدواج و ویزای همسر، یا ادامه تحصیل از طریق بورسیه تحصیلی که با هر کدام از این شرایط می توان برای ویزای مربوطه اقدام کرد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای ۴۷۶

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهاجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای ۴۷۶
چرا ویزای ۴۷۶ استرالیا با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.