با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

مهاجرت به استرالیا

/مهاجرت به استرالیا
مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

چرا مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا یکی از الویت های اکثر افرادی است که قصد مهاجرت به خارج از کشور دارند. اما اولین سوالی که به ذهن این افراد خطور می کند این است که چگونه می توانم به استرالیا مهاجرت کنم؟ افراد متفاوت با توجه به شرایط سنی، تحصیلات، سابقه کار، رشته و سابقه تحصیلی، سرمایه شخصی و بیزینس و … شرایط متفاوتی برای مهاجرت به استرالیا دارند.

در برخی موارد برای افراد هیچ راهکاری برای مهاجرت به استرالیا وجود ندارد و برعکس مواقعی است که شخص از چند حالت مختلف می تواند ویزا دریافت کند. اداره مهاجرت استرالیا در حدود ۱۵۰ مدل ویزا برای افراد متقاضی مهاجرت به استرالیا ارائه می دهد، لذا انتخاب ویزایی که بهترین شرایط را برای هر فرد داشته باشد احتیاج به آگاهی و شناخت کامل از انواع ویزای استرالیا دارد.

با توجه به اینکه نحوه مهاجرت به استرالیا برای افراد زیادی مورد سوال است، در این برگه سعی می کنیم اطلاعات کاربردی در اختیار شما قرار دهیم که به واسطه آن بتوانید مسیر کلی خود را انتخاب کنید. البته اطلاعات جزیی تر برای هر شخص بسته به شرایط آن فرد بوده و احتیاج به مراجعه به صفحات مخصوص هر ویزا در وب سایت ما دارد.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای مهارتی

بهترین روش برای مهاجرت به استرالیا ویزای مهارتی یا تخصصی می باشد. دریافت ویزای اقامت استرالیا از روش ویزاهای مهارتی بستگی به امتیاز افراد دارد. این امتیازبندی بر اساس فاکتور های مختلفی مثل سن، تحصیلات، سابقه کار، رشته شغلی و دانش زبان انگلیسی می باشد. داشتن مدرک دانشگاهی برای تقریبا همه کد های شغلی الزامی است، البته در مواردی معدود با مدرک دیپلم هم می توان برای این ویزا ها اقدام کرد. داشتن حداقل نمره زبان آیلتس ۶ و یا نمره معادل آن در این روش الزامی می باشد.

پس از صدور ویزای مهارتی، می توانید به استرالیا سفر کنید و در این کشور زندگی جدید خود را آغاز کنید. مزیت روش مهارتی در این است که با ورود به استرالیا امکانات یک شهروند استرالیایی در اختیار شما قرار می گیرد. به علاوه، با ورود به استرالیا با روش مهارتی می توانید در هر زمینه شغلی که خواستید کار کنید و ملزم نیستید که در همان رشته ای کار کنید که از طریق آن اقدام کرده اید و اقامت خود را دریافت کرده اید. دریافت ویزای مهارتی به معنای تضمین شغل در استرالیا برای شما نمی باشد و شما بعد از ورود به استرالیا اگر قصد کار کردن داشتید، باید از راه های مختلف در جستجوی کار در استرالیا باشید.

همچنین می توانید تحصیل کنید و از مزایای اقامت خود در تخفیف های قابل توجه شهریه دانشگاه ها استفاده کنید. فرزندان شما می توانند به صورت رایگان از امکانات مدرسه استفاده کنند. به علاوه هزینه های درمانی شما به صورت کامل رایگان خواهد بود و می توانید از وام های ۹۵ درصدی خرید خانه نیز استفاده کنید.

با توجه به توضیحات فوق اگر شرایط و امتیاز لازم برای دریافت ویزای مهارتی را داشتید، بدون شک مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای مهارتی بهترین انتخاب ممکن برای شما خواهد بود.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تحصیلی

تحصیل در استرالیا یکی دیگر از روش های مهاجرت به استرالیا می باشد. استرالیا حدود ۴۰ دانشگاه دولتی دارد که تحصیل در این دانشگاه ها رایگان نمی باشد.  تحصیل در استرالیا حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد از کانادا گران تر است، اما آب و هوای بسیار مطبوع این کشور و حقوق کاری بالاتر از کانادا از مزایای تحصیل در استرالیا می باشند. به همین دلیل نرخ جذب دانشجو در استرالیا از کانادا و اروپا بالاتر است.

تحصیل در استرالیا ارزان نمی باشد، به طور مثال برای یک دوره لیسانس ۳ ساله باید سالانه شهریه ای حدود ۲۰ تا ۲۵ هزار دلار استرالیا پرداخت شود. دوره فوق لیسانس نیز شهریه سالانه ای بین ۲۲ تا ۳۵ هزار دلار دارد. برای تحصیل در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس معمولا امکان دریافت بورسیه وجود ندارد ولی در صورت داشتن رزومه تحقیقاتی و آکادمیک خوب، شانس دریافت بورسیه برای دوره دکترا بیشتر است.

علاوه بر شهریه، باید بتوانید سالانه حدود ۲۰ هزار د لار استرالیا برای هزینه های زندگی در نظر بگیرید. البته اجازه کار پاره وقت به صورت ۲۰ ساعت در هفته برای دانشجویان وجود دارد و از این راه می توانید تا حدی هزینه های زندگی خود را پوشش دهید. همسر شما نیز می تواند ۲۰ ساعت در هفته کار کند. اگر در دوره های تحقیقی ارشد یا دکترا تحصیل کنید،  شما و همسر شما می توانید به صورت نامحدود کار کنید.

خوشبختانه شرایط اقامت موقت- بین ۲ تا ۴ سال- بعد از تحصیل در استرالیا فراهم است تا فارغ التحصیلان بتوانند بعد از دریافت مدرک خود در استرالیا حضور داشته باشند و این موقعیت را داشته باشند که شرایط خود را برای دریافت ویزاهای اقامتی بهبود بخشند.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ۴۷۶

فارغ التحصیلان رشته های مهندسی دانشگاه های امیرکبیر و تهران می توانند اقامت ۱۸ ماهه استرالیا را دریافت کنند و از طریق آن به همراه خانواده خود به استرالیا مهاجرت کنند. این فرصتی بسیار مناسب برای این افراد می باشد که از طریق آن به مدت ۱۸ ماه در کشور استرالیا زندگی و کار کنند و از این تجربه بی نظیر بهترین بهره وری را داشته باشند.

در مورد شرایط زبان انگلیسی، خوشبختانه نمره آیلتس ۶ (یا آزمون معادل) با داشتن نمره حداقل ۵ در هر مهارت کافی است. سن افراد متقاضی باید کمتر از ۳۱ سال باشد و از فارغ التحصیلی آنها بیش از ۲ سال نگذشته باشد. فقط تعداد معدودی از دانشگاه ها در دنیا این فرصت دا دارند تا از این ویزا استفاده کنند.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کارآفرینی

ویزای کارآفرینی استرالیا یکی از محبوب ترین روش ها برای مهاجرت به استرالیا می باشد. در روش کارآفرینی احتیاجی به سرمایه گذاری اولیه نیست. در بین ویزاهای مختلف سرمایه گذاری، روش کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار، معمول ترین و محبوب ترین روش برای دریافت ویزای استرالیا و مهاجرت به استرالیا می باشد. افرادی که از طریق ویزای کارآفرینی اقدام می کنند معمولا امتیاز لازم برای اقدام از روش های مهارتی را ندارند چراکه سن آنها معمولا بالای ۴۰ سال است و یا دانش زبان کافی برای دریافت ویزاهای مهارتی را ندارند. همچنین، این افراد به دنبال گسترش کسب و کار خود در کشور استرالیا می باشند.

در این روش متقاضی باید در ۲ سال از ۴ سال گذشته در کشور خود کسب و کاری داشته باشد که حداقل ۳۰ درصد آن به نام او باشد. کسب و کار متقاضی باید حداقل ۲ سال از ۴ سال گذشته به صورت سالانه گردش موجودی حدود ۱ میلیارد تومان داشته باشد. خوشبختانه دانش زبان در ویزاهای کسب و کار الزامی نمی باشد. به دلیل شرایط راحت تری که این ویزا دارد، و اینکه هیچ سرمایه گذاری تا قبل از ورود به استرالیا احتیاج نیست، رقابت زیادی برای گرفتن ویزای کارآفرینی وجود دارد. کشور چین بالاترین رتبه را در تقاضای ویزای کسب و کار دارد و کشور ایران رتبه دوم را در بین تمام کشور های دنیا دارد. این آمار نشان دهنده این است که به خصوص در سال های اخیر، مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کارآفرینی طرفداران بسیاری در ایران پیدا کرده است.

بعد از دریافت ویزای کارآفرینی، می توانید به مدت ۴ سال و سه ماه در استرالیا باشید، بعد از اولین ورود تا ۲ سال زمان دارید که کسب و کار خود را راه اندازی کنید و بعد از آن با گذشت ۲ سال از کسب و کار خود، می توانید ویزای اقامت دائم استرالیا را دریافت کنید. میزان بودجه ای که باید در کسب و کار خود وارد کنید، بسته به ایالت های مختلف متفاوت است. حداقل میزان سرمایه لازم برای راه اندازی کسب و کار در استرالیا ۲۰۰ هزار  دلار استرالیا می باشد.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری

برای مهاجرت به استرالیا از روش سرمایه گذاری باید سرمایه به مدت ۴ سال در بازارهای مالی استرالیا گذاشته شود و پس از آن می توانید سرمایه خود را با کمی سود و یا زیان پس بگیرید. این روش مناسب افرادی است که سرمایه زیادی دارند و می خواهند بدون راه اندازی کسب و کار و فقط با سرمایه گذاری ۴ ساله، ویزای اقامت استرالیا را دریافت کنند.

حداقل سرمایه لازم در این روش۴.۵ میلیارد تومان است که باید برای مدت ۴ سال باید در بازارهای استرالیا بلوکه شود. روش های دیگری هم وجود دارند که مبالغ آنها از این مبلغ بیشتر است و شرط و شروط راحت تری دارند. برای مطالعه بیشتر می توانید به صفحه ویزاهای بیزینس در استرالیا مراجعه کنید.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای توریستی

ویزای توریستی استرالیا یکی دیگر از روش هایی است که می توانید از طریق آن به استرالیا سفر کنید. با دریافت ویزای توریستی استرالیا حداکثر تا ۳ ماه می توانید در استرالیا بمانید و در این کشور زیبا سیاحت کنید و اگر فامیل یا دوستی دارید، از ایشان دیدار کنید. برای اعضای خانواده به خصوص پدر و مادر بعد از اینکه یک یا دو بار به استرالیا سفر کردند، ممکن است بتوانید ویزای توریستی ۶ ماهه و یا ۱ ساله دریافت کنید.

ممکن است بتوانید با حضور در استرالیا کارفرمایی برای خود پیدا کنید و ایشان را قانع کنید تا در صورت تایید مراجع قانونی برای شما دعوت نامه ارسال کند تا بتوانید از طریق ویزای کاری استرالیا اقامت خود را دریافت کنید.

در ضمن بعد از اینکه ویزای توریستی استرالیا به پایان رسید باید استرالیا را ترک کنید تا شرط و شروط ویزای خود را حفظ کرده باشید. در غیر اینصورت حضور شما در استرالیا غیر قانونی بوده و بعد از ۲۸ روز،  ساکن غیر قانونی استرالیا محسوب خواهید شد.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کاری با درخواست شغلی

ویزای کاری استرالیا از دیگر روش های مهاجرت به استرالیا می باشد. دقت داشته باشید که ویزای کاری با ویزای مهارتی تفاوت دارد. ویزای مهارتی بر اساس امتیاز بوده و احتیاجی به اسپانسر ندارد. اما برای دریافت ویزای کاری استرالیا، یک کارفرما از استرالیا باید اسپانسر شما باشد. اسپانسر شدن یعنی از طرف کارفرما برای شما درخواست شغلی رسمی فرستاده شود و اداره مهاجرت استرالیا آن درخواست را تایید کرده باشد. درخواست شغلی تنها یک نامه نمی باشد و تعهدات زیادی برای کارفرما ایجاد می کند.

یکی از روش های دریافت درخواست شغلی ارسال رزومه به شرکت های استرالیایی می باشد. البته دقت داشته باشید که این شرکت ها باید شغل موجود را ابتدا در استرالیا به افراد سیتیزن یا مقیم پیشنهاد دهند و در صورتی که نتوانستند از این افراد کسی را استخدام کنند، می توانند با تایید اداره مهاجرت درخواست شغلی برای افراد خارج از استرالیا صادر کنند. در نتیجه، دریافت ویزای کاری استرالیا در حالتی که اسپانسر مشخصی ندارید و می خواهید خودتان اسپانسر پیدا کنید، کار ساده ای نمی باشد.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ازدواج

ویزای نامزدی و ویزای همسر از دیگر روش های موجود برای مهاجرت به استرالیا است. ویزای نامزدی برای افرادی است که هنوز ازدواج نکرده اند و می خواهند با ورود به استرالیا و شناخت بیشتر از نامزد خود با او ازدواج کنند. اداره مهاجرت استرالیا به این افراد ۹ ماه زمان می دهد تا با ورود به استرالیا ازدواج کنند.

ویزای همسر برای افرادی است که همسر آنها مقیم یا سیتیزن استرالیا است و می خواهند بعد از ازدواج با آنها به استرالیا مهاجرت کنند. ابتدا به این افراد یک ویزای ۲ ساله داده می شود و بعد از آن اگر مشکلی وجود نداشت و رابطه همچنان ادامه داشت، این ویزا تبدیل به اقامت دائم می شود. همچنین این ویزا برای افرادی که با شریک زندگی خود بیش از یک سال زندگی کرده باشند نیز قابل دریافت می باشد.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین

والدینی که حداقل نیمی از فرزندان آنها مقیم یا شهروند استرالیا باشند می توانند به استرالیا مهاجرت کنند. فرزندان این والدین باید اسپانسر والدین باشند و به نوعی آنها را تامین کنند. ویزای اقامت والدین در استرالیا حالت های مختلفی دارد. در حالتی که نخواهید برای این ویزا هزینه کنید، به دلیل صف طولانی متقاضیان دریافت ویزا، باید حدود ۲۰ تا ۲۵ سال منتظر باشید تا ویزای والدین صادر شود.

اما اگر بخواهید با پرداخت هزینه برای والدین ویزا دریافت کنید، از چند روش می توانید اقدام کنید. در حالت اول برای دریافت ویزای اقامت دائم والدین برای هر یک از والدین باید حدود ۴۵،۰۰۰ هزار دلار استرالیا هزینه کنید. در حالت دوم می توانید ابتدا با حدود ۲۰،۰۰۰ هزار دلار برای هر یک از والدین ویزای دو ساله دریافت کرده و بعد از دو سال با پرداخت حدود ۳۰،۰۰۰ دلار آن را تبدیل به ویزای دائم کنید.

فرم ارزیابی رایگان

فرم ارزیابی رایگان (۳ دقیقه)

جهت بررسی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ مشاور رسمی اخذ پذیرش تحصیلی استرالیا QAEC و وکیل رسمی MARA باشید. کارشناسان ویزاپیک با توجه به شرایط و الویت های شما بهترین و سریعترین راهکار را برای شما لحاظ می کنند.

فرم ارزیابی رایگان
تماس با ما

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL