همه چیز در مورد مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

ویدئوی آشنایی ۰ تا ۱۰۰ با مهاجرت به استرالیا

در این ویدیو می توانید به صورت کوتاه و کاربردی معرفی صفر تا صد مهاجرت به استرالیا را توسط وکیل رسمی اداره مهاجرت به استرالیا، آقای مصطفی هماپور (کد MARN 1796314) مشاهده نمایید،

برای مهاجرت به استرالیا باید از کجا شروع کنم؟

مهاجرت به استرالیا یکی از الویت های اکثر افرادی است که قصد مهاجرت به خارج از کشور دارند. اما اولین سوالی که به ذهن این افراد خطور می کند این است که چگونه می توانم به استرالیا مهاجرت کنم؟ افراد متفاوت با توجه به شرایط سنی، تحصیلات، سابقه کار، رشته و سابقه تحصیلی، سرمایه شخصی و بیزینس و … شرایط متفاوتی برای مهاجرت به استرالیا و دریافت ویزای استرالیا دارند.

در برخی موارد برای افراد هیچ راهکاری وجود ندارد و برعکس مواقعی است که شخص از چند حالت مختلف می تواند ویزای استرالیا را دریافت کند. اداره مهاجرت به استرالیا در حدود ۱۵۰ مدل ویزای استرالیا برای افراد متقاضی مهاجرت به استرالیا ارائه می دهد، لذا انتخاب ویزایی که بهترین شرایط را برای هر فرد داشته باشد احتیاج به آگاهی و شناخت کامل از انواع ویزای استرالیا دارد. در این مقاله خلاصه کاربردی از انواع روش های مرسوم مهاجرت به استرالیا برای شما آورده ایم.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار استرالیا – ویزای مهارت و تخصص

بهترین روش برای مهاجرت به استرالیا مهاجرت از طریق ویزای کار استرالیا بدون کارفرما یا همان ویزای مهارتی یا تخصص استرالیا می باشد. دریافت ویزای اقامت استرالیا از روش ویزاهای کاری مهارتی بستگی به امتیاز افراد دارد. این امتیازبندی بر اساس فاکتور های مختلفی مثل سن، تحصیلات، سابقه کار، رشته شغلی و دانش زبان انگلیسی می باشد. داشتن مدرک دانشگاهی برای اکثر کد های شغلی الزامی است. همچنین داشتن حداقل نمره زبان آیلتس ۶ و یا نمره معادل آن در این روش الزامی می باشد.

پس از صدور ویزای مهارتی می توانید به استرالیا مهاجرت کنید در هر زمینه شغلی که خواستید کار کنید و ملزم نیستید که در همان رشته ای کار کنید که از طریق آن به استرالیا مهاجرت کرده اید. همچنین می توانید تحصیل کنید و از مزایای اقامت خود در تخفیف های قابل توجه شهریه دانشگاه ها استفاده کنید. فرزندان شما می توانند به صورت رایگان از امکانات مدرسه استفاده کنند. به علاوه هزینه های درمانی شما به صورت کامل رایگان خواهد بود و می توانید از وام های ۹۵ درصدی خرید خانه نیز استفاده کنید.

با توجه به توضیحات فوق اگر شرایط و امتیاز لازم برای دریافت ویزای کار استرالیا از روش مهارتی را داشتید، بدون شک مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار و مهارت بهترین انتخاب ممکن برای شما خواهد بود.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار استرالیا – با درخواست کارفرما

ویزای کار استرالیا با اسپانسر کارفرما از دیگر روش های مهاجرت به استرالیا می باشد. برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار استرالیا با در خواست شغلی کارفرما ابتدا باید بک کارفرما شما را اسپانسر کند.  اسپانسر شدن یعنی از طرف کارفرما برای شما درخواست شغلی رسمی فرستاده شود و اداره مهاجرت استرالیا آن درخواست را تایید کرده باشد. درخواست شغلی تنها یک نامه نمی باشد و تعهدات زیادی برای کارفرما ایجاد می کند. کارفرما باید ابتدا بیزینس خود را در اداره مهاجرت استرالیا ثبت کند و سپس ثابت کند که برای آن شغل مورد نظر هیچ فرد مقیم یا سیتیزن استرالیا نمی تواند آن شغل را دریافت کند.

برای درخواست شغل می توانید رزومه خود را به کارفرماهای استرالیایی ارسال کنید. دریافت ویزای کار استرالیا با درخواست شغلی از کارفرما در حالتی که اسپانسر مشخصی ندارید و می خواهید خودتان اسپانسر پیدا کنید، کار ساده ای نمی باشد و مهاجرت به استرالیا از این طریق کار دشواری است.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تحصیلی

تحصیل در استرالیا یکی دیگر از روش های مهاجرت به استرالیا می باشد. استرالیا حدود ۴۰ دانشگاه دولتی دارد که تحصیل در این دانشگاه ها رایگان نمی باشد.  تحصیل در استرالیا حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد از کانادا گران تر است، اما آب و هوای بسیار مطبوع این کشور و حقوق کاری بالاتر از کانادا از مزایای تحصیل در استرالیا می باشند. به همین دلیل نرخ جذب دانشجو در استرالیا از کانادا و اروپا بالاتر است.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تحصیلی ارزان نمی باشد، به طور مثال برای یک دوره لیسانس ۳ ساله باید سالانه شهریه ای حدود ۲۰ تا ۲۵ هزار دلار استرالیا پرداخت شود. دوره فوق لیسانس نیز شهریه سالانه ای بین ۲۲ تا ۳۵ هزار دلار دارد. برای تحصیل در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس معمولا امکان دریافت بورسیه وجود ندارد ولی در صورت داشتن رزومه تحقیقاتی و آکادمیک خوب، شانس دریافت بورسیه برای دوره دکترا بیشتر است. علاوه بر شهریه، باید بتوانید سالانه حدود ۲۰ هزار د لار استرالیا برای هزینه های زندگی در نظر بگیرید.

بعد از مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تحصیلی اجازه کار پاره وقت به صورت ۲۰ ساعت در هفته برای دانشجویان وجود دارد و از این راه می توانید تا حدی هزینه های زندگی خود را پوشش دهید. همسر شما نیز می تواند ۲۰ ساعت در هفته کار کند. اگر در دوره های تحقیقی ارشد یا دکترا تحصیل کنید،  شما و همسر شما می توانید به صورت نامحدود کار کنید.

خوشبختانه بعد از پایان تحصیل شرایط اقامت موقت استرالیا بین ۲ تا ۴ سال  بعد از تحصیل در استرالیا فراهم است تا فارغ التحصیلان بتوانند بعد از دریافت مدرک خود در استرالیا حضور داشته باشند و این موقعیت را داشته باشند که شرایط خود را برای دریافت سایر انواع ویزای استرالیا بهبود بخشند.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ۴۷۶

فارغ التحصیلان رشته های مهندسی دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه تهران می توانند اقامت ۱۸ ماهه استرالیا را دریافت کنند و از طریق آن به همراه خانواده خود به استرالیا مهاجرت کنند. این فرصتی بسیار مناسب برای این افراد می باشد که از طریق آن به مدت ۱۸ ماه در کشور استرالیا زندگی و کار کنند و از این تجربه بی نظیر بهترین بهره وری را داشته باشند.

در مورد شرایط زبان انگلیسی، خوشبختانه نمره آیلتس ۶ (یا آزمون معادل) با داشتن نمره حداقل ۵ در هر مهارت کافی است. سن افراد متقاضی باید کمتر از ۳۱ سال باشد و از فارغ التحصیلی آنها بیش از ۲ سال نگذشته باشد. فقط تعداد معدودی از دانشگاه ها در دنیا این فرصت دا دارند تا از این ویزا استفاده کنند و به استرالیا مهاجرت کنند. دقت داشته باشید که اگر پرونده خود را برای ویزای ۴۷۶ ارسال کنید و ویزای ۴۷۶ استرالیا را دریافت کنید بعد از آن برای ویزای کار استرالیا از طریق مهارت و تخصص امکان تغییر اطلاعات خود در پرونده ارسال شده را ندارید لذا از همان ابتدا برای دریافت ویزای ۴۷۶ استرالیا و مهاجرت به استرالیا مشورت های لازم را با وکیل مهاجرت به استرالیا داشته باشید.

مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری استرالیا

ویزای سرمایه گذاری در استرالیا یکی از محبوب ترین روش ها برای مهاجرت به استرالیا می باشد. در این روش متقاضی باید در ۲ سال از ۴ سال گذشته بیزینسی داشته باشد که حداقل ۳۰ درصد آن به نام او باشد. کسب و کار متقاضی باید حداقل ۲ سال از ۴ سال گذشته به صورت سالانه گردش موجودی حدود ۱.۵ میلیارد تومان داشته باشد. خوشبختانه دانش زبان در ویزاهای کسب و کار الزامی نمی باشد. در این روش تا قبل از مهاجرت به استرالیا هیچ مبلغی را نیاز نیست انتقال دهید.

بعد از دریافت ویزای کارآفرینی استرالیا، می توانید به مدت ۴ سال و سه ماه در استرالیا باشید، بعد از اولین ورود تا ۲ سال زمان دارید که کسب و کار خود را راه اندازی کنید و بعد از آن با گذشت ۲ سال از کسب و کار خود، می توانید ویزای اقامت دائم استرالیااقامت دائم استرالیا را دریافت کنید. میزان بودجه ای که باید در کسب و کار خود وارد کنید، بسته به ایالت های مختلف متفاوت است. حداقل میزان سرمایه لازم برای دریافت اقامت استرالیا  ۲۰۰ هزار  دلار استرالیا می باشد.

نوع دیگری از مهاجرت از طریق سرمایه گذاری روش مهاجرت به استرالیا از روش سرمایه گذاری پولی است. در این روش باید سرمایه به مدت ۴ سال در بازارهای مالی استرالیا گذاشته شود و پس از آن می توانید سرمایه خود را با کمی سود و یا زیان پس بگیرید. این روش مناسب افرادی است که سرمایه زیادی دارند و می خواهند بدون راه اندازی کسب و کار و فقط با سرمایه گذاری ۴ ساله، ویزای اقامت استرالیا را دریافت کنند. حداقل سرمایه لازم در این روش ۱.۵ میلیون دلار می باشد.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای توریستی

ویزای توریستی استرالیا یکی دیگر از روش هایی است که می توانید از طریق آن به استرالیا سفر کنید. با دریافت ویزای توریستی استرالیا حداکثر تا ۳ ماه می توانید در استرالیا بمانید و در این کشور زیبا سیاحت کنید و اگر فامیل یا دوستی دارید، از ایشان دیدار کنید.

ممکن است بتوانید با حضور در استرالیا کارفرمایی برای خود پیدا کنید و ایشان را قانع کنید تا در صورت تایید مراجع قانونی برای شما دعوت نامه ارسال کند تا بتوانید از طریق ویزای کاری استرالیا اقامت خود را دریافت کنید و به استرالیا مهاجرت کنید. البته انجام این کا بسیار دشوار می باشد.

در ضمن بعد از اینکه ویزای توریستی استرالیا به پایان رسید باید استرالیا را ترک کنید تا شرط و شروط ویزای خود را حفظ کرده باشید. در غیر اینصورت حضور شما در استرالیا غیر قانونی بوده و بعد از ۲۸ روز، ساکن غیر قانونی استرالیا محسوب خواهید شد. تبدیل ویزای توریستی استرالیا به ویزای پناهندگی یا بشر دوستانه را به شما پیشنهاد نمی کنیم چرا که بسیاری از افراد در این نوع پرونده ها ریجکت می شوند.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ازدواج

ویزای نامزدی استرالیا و ویزای همسر استرالیا از دیگر روش های موجود برای مهاجرت به استرالیا است. ویزای نامزدی برای افرادی است که هنوز مطمین نیستند و می خواهند با ورود به استرالیا و شناخت بیشتر از نامزد خود با او ازدواج کنند. اداره مهاجرت به استرالیا به این افراد ۹ ماه زمان می دهد تا بعد از ورود به استرالیا ازدواج کنند. البته برای دریافت ویزای نامزدی استرالیا دو طرف باید حتما همدیگر را حداقل یک بار به صورت حضوری دیده باشند.

ویزای همسر استرالیا برای افرادی است که همسر آنها مقیم یا سیتیزن استرالیا است و می خواهند بعد از ازدواج با آنها به استرالیا مهاجرت کنند. ابتدا به این افراد یک ویزای ۲ ساله داده می شود تا به استرالیا مهاجرت کنند و بعد از آن اگر مشکلی وجود نداشت و رابطه همچنان ادامه داشت، این ویزا تبدیل به اقامت دائم می شود. این ویزا همچنین به نام ویزای پارتنر نیز می باشد. ویزای پارتنر استرلیا برای افرادی است که هنوز با هم ازدواج رسمی نرده اند اما حداقل یک سال است که با هم زندگی می کنند. برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای پارتنر شرایط مشابه ویزای همسر است.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین

والدینی که حداقل نیمی از فرزندان آنها مقیم یا شهروند استرالیا باشند می توانند به استرالیا مهاجرت کنند. فرزندان این والدین باید اسپانسر والدین باشند و به نوعی آنها را تامین کنند. ویزای اقامت والدین در استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین شرایط متفاوتی دارد. سریع ترین روش برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین و دریافت اقامت دایم استرالیا روش پولی می باشد. در این روش باید حدود ۵۰ هزار دلار هزینه شود و حدود ۳ سال به طول می انجامد.

برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین همچنین می توانید از ویزای های والدین به صورت موقت استفاده کنید. ویزای ۳ ساله مبلغ ۵۰۰۰ دلار و ویزای ۵ ساله مبلغ ۱۰۰۰۰ هزار دلار می باشد. در این روش تست بالانس فامیلی مورد نیاز نمی باشد.

فرم ارزیابی رایگان

فرم ارزیابی رایگان (۳ دقیقه)

جهت بررسی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ مشاور رسمی اخذ پذیرش تحصیلی استرالیا QAEC و وکیل رسمی MARA باشید. کارشناسان ویزاپیک با توجه به شرایط و الویت های شما بهترین و سریعترین راهکار را برای شما لحاظ می کنند.
فرم ارزیابی رایگان