با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

ویزای اقامت والدین استرالیا

//ویزای اقامت والدین استرالیا
ویزای اقامت والدین استرالیا

ویزای اقامت والدین استرالیا

ویزای اقامت والدین استرالیا

معرفی کوتاه

افرادی که تمایل به دریافت ویزای والدین استرالیا دارند، می بایستی در ابتدا دو شرط زیر را دارا باشند.

  1. فرزندی در استرالیا داشته باشند که شهروند استرالیا، یا مقیم استرالیا با حداقل ۲ سال سابقه زندگی در استرالیا، و یا شهروند نیوزلند با سابقه حداقل ۲ سال زندگی در استرالیا باشد.
  2. تست بالانس خانواده را انجام دهند و جواب مثبتی بدست آورند. این تست درباره تعداد فرزندان آنها در استرالیا و خارج از استرالیا و مقایسه تعداد آنها می باشد.

در صورتی که نتایج فوق مثبت بود، والدین بسته به سن وشرایط پرونده می توانند یکی از ویزاهای که برای آنها می باشد را اقدام نمایند. با دریافت ویزای والدین، آنها می توانند در استرالیا زندگی کنند، کار کنند، درس بخوانند و اگر ویزای pr یا اقامت را دریافت می کنند، در سیستم پزشکی استرالیا ثبت نام کنند.

ویزای اقامت والدین بالای ۶۵ سال اقدام در استرالیا

درصورتی که سن والدین بالاتر از ۶۵ سال باشد و داخل استرالیا باشند، هم در مرحله ی اقدام و هم در مرحله ی دریافت ویزا می بایستی در خاک استرالیا باشند.

این والدین می توانند به سه طریق اقدام به دریافت ویزا نمائید:

مدت زمان دریافت اقامت دائم در این حالت تا ۳۰ سال است، البته شخص ممکن است بتواند با دریافت ویزای (Bridge) در این مدت در استرالیا حضور داشته باشد.

هزینه اقدام از طریق این ویزا حدود ۴۰۰۰ دلار برای نفر اصلی و ۲۰۰۰ دلار برای نفر همراه می باشد. همچنین مبلغ ۵۰۰۰ دلار برای نفر اصلی و ۲۰۰۰ دلار برای نفر دوم باید به مدت ۱۰ سال در امانت دولت استرالیا باشد تا هر هزینه ای که بابت درمان والدین می شود به نوعی از آن کسر شود و این هزینه بعد از ۲ سال به اسپانسر بازگشت داده می شود.

اسپانسر (فرزند) می بایست به مدت ۲ سال تمامی هزینه های والدین را شامل خانه، غذا و حمایت مالی متعهد شود.

انجام آزمایشات پزشکی کامل برای تمام ویزاهای والدین الزامی است. پلیس چک می بایست انجام گیرد.

دریافت هر گونه هزینه کمکی از دولت تا ۲ سال ممکن است امکان پذیر نباشد و برای دریافت هر گونه هزینه از کار افتادگی باید حدود ۱۰ سال از مدت ویزا بگذرد.

مدت زمان دریافت این ویزا بین ۱۸ تا ۳۶ ماه می باشد. ویزای ۸۶۴ ویزای اقامت دائم استرالیا می باشد که با دریافت آن می توانید از مزایای pr استرالیا بهره مند شوید.

اسپانسر (فرزند) می بایست به مدت ۱۰ سال تمامی هزینه ها اعم از را خانه، غذا و حمایت مالی را متعهد شود.

انجام آزمایشات پزشکی کامل برای تمام ویزاهای والدین الزامی است. پلیس چک می بایست انجام گیرد.

دریافت هر گونه هزینه کمکی از دولت تا ۲ سال ممکن است امکان پذیر نباشد و برای دریافت هر گونه هزینه از کار افتادگی باید حدود ۱۰ سال از مدت ویزا بگذرد.

هزینه این ویزا حدود ۴۸۰۰۰ دلار استرالیا می باشد که حدود ۴۰۰۰ دلار آن را موقع اقدام و حدود ۴۴۰۰۰ دلار مابقی را موقع دریافت دعوت نامه پرداخت می کنید. همچنین مبلغ ۱۰۰۰۰ دلار برای نفر اصلی و ۴۰۰۰ دلار برای نفر دوم باید به مدت ۱۰ سال در امانت دولت استرالیا باشد تا هر هزینه ای که بابت درمان والدین می شود به نوعی از آن کسر شود.

ویزای ۸۸۴ ویزای اقامت موقت دو ساله است که در ازای پرداخت مبلغی حدود ۳۲۰۰۰ دلار استرالیا برای هر یک از والدین صادر می شود. ابتدا حدود ۴۰۰۰ دلار پرداخت مس شود و بعد از صدور دعوت نامه مابقی ۲۹۰۰۰ دلار پرداخت می گردد.

بعد از دو سال، امکان اقدام مجدد از طریق ویزای ۸۶۴ (اقامت دائم) با پرداخت مجدد مبلغ حدودا ۲۳۰۰۰ دلار استرالیا به ازای هر کدام از والدین، وجود دارد.

اسپانسر (فرزند در استرالیا) می بایست به مدت ۲ سال تمامی هزینه های شما را شامل خانه، غذا و درمان متعهد می شود.

انجام آزمایشات پزشکی کامل برای تمام ویزاهای والدین الزامی است. پلیس چک می بایست انجام گیرد.

ویزای اقامت والدین خارج از استرالیا

درصورتی که والدین با هر سن و سالی خارج از استرالیا باشند می توانند به سه طریق اقدام به دریافت ویزا اقامت استرالیا نمایند:

مدت زمان دریافت اقامت دائم در این حالت ۳۰ سال است. برای اقدام از طریق این ویزا باید خارج از استرالیا باشید.

هزینه اقدام از طریق این ویزا حدود ۴۰۰۰ دلار برای نفر اصلی و ۲۰۰۰ دلار برای نفر همراه می باشد. همچنین مبلغ ۵۰۰۰ دلار برای نفر اصلی و ۲۰۰۰ دلار برای نفر دوم باید به مدت ۱۰ سال در امانت دولت استرالیا باشد تا هر هزینه ای که بابت درمان والدین می شود به نوعی از آن کسر شود و این هزینه بعد از ۲ سال به اسپانسر بازگشت داده می شود.

اسپانسر ( فرزند) می بایست به مدت ۲ سال تمامی هزینه های والدین را شامل خانه، غذا و حمایت مالی متعهد شود.

انجام آزمایشات پزشکی کامل برای تمام ویزاهای والدین الزامی است. پلیس چک می بایست انجام گیرد.

دریافت هر گونه هزینه کمکی از دولت تا ۲ سال ممکن است امکان پذیر نباشد و برای دریافت هر گونه هزینه از کار افتادگی باید حدود ۱۰ سال از مدت ویزا بگذرد.

مدت زمان دریافت این ویزا بین ۱۸ تا ۳۶ ماه می باشد. ویزای ۸۶۴ ویزای اقامت دائم استرالیا می باشد که با دریافت آن می توانید از مزایای pr استرالیا بهره مند شوید.

اسپانسر (فرزند) می بایست به مدت ۱۰ سال تمامی هزینه ها اعم از را خانه، غذا و حمایت مالی را متعهد شود.

انجام آزمایشات پزشکی کامل برای تمام ویزاهای والدین الزامی است. پلیس چک می بایست انجام گیرد.

دریافت هر گونه هزینه کمکی از دولت تا ۲ سال ممکن است امکان پذیر نباشد و برای دریافت هر گونه هزینه از کار افتادگی باید حدود ۱۰ سال از مدت ویزا گذشته باشد.

هزینه این ویزا حدود ۴۸۰۰۰ دلار استرالیا می باشد که حدود ۴۰۰۰ دلار آن را موقع اقدام و حدود ۴۴۰۰۰ دلار مابقی را موقع دعوت نامه پرداخت می کنید. همچنین مبلغ ۱۰۰۰۰ دلار برای نفر اصلی و ۴۰۰۰ دلار برای نفر دوم باید به مدت ۱۰ سال در امانت دولت استرالیا باشد تا هر هزینه ای که بابت درمان والدین می شود به نوعی از آن کسر شود.

ویزای ۸۸۴ ویزای اقامت موقت دو ساله است که در ازای پرداخت مبلغی حدود ۳۲۰۰۰ دلار استرالیا برای هر یک از والدین صادر می شود. ابتدا حدود ۴۰۰۰ دلار پرداخت می شود و بعد از صدور دعوت نامه مابقی ۲۹۰۰۰ دلار پرداخت می گردد.

بعد از دو سال، امکان اقدام مجدد از طریق ویزای ۱۴۳ (اقامت دایم) با پرداخت مجدد مبلغ حدودا ۲۳۰۰۰ دلار استرالیا به ازای هر کدام از والدین، وجود دارد.

اسپانسر (فرزند در استرالیا) می بایست به مدت ۲ سال تمامی هزینه های شما را شامل خانه، غذا و درمان را بر عهده می گیرد.

انجام آزمایشات پزشکی کامل برای تمام ویزاهای والدین الزامی است. پلیس چک می بایست انجام گیرد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای خانواده

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای خانواده
تماس با ما

سوالات متداول

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

آیا اگر یک بار ازدواج کرده باشیم و طلاق گرفته باشیم باز هم می توانیم برای این ویزای اقوام سالخورده اقدام کنیم؟

بلی، هنگام درخواست ویزا شخص باید بالای ۶۵ سال سن داشته باشد و مجرد باشد.

آیا باید از طریق قانونی وابستگی مالی به اقوام خودمان در استرالیا را ثابت کنیم یا همین که اعلام کنیم کافی است؟

خیر باید از روش های قانونی که وکیل شما اعلام می کند وابستگی های خود را مشخص کنید.

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای توریستی به استرالیا سفر کنم و اواخر دوران بارداری را در استرالیا باشم و فرزندم را در استرالیا به دنیا بیاورم تا شهروند استرالیا شود؟

خیر، با ویزای توریستی و سایر ویزاهای موقت امکان این کار نیست و حتی اگر فرزند شما در استرالیا متولد شود شهروند استرالیا نخواهد بود.

من ویزای دانشجویی دارم و می خواهم در استرالیا فرزندی داشته باشم آیا با تولد، فرزند من شهروند استرالیا خواهد شد؟

خیر اگر ویزای شما اقامت دائم نباشد و یا شهروند استرالیا نباشید، تولد فرزندتان ایشان را شهروند استرالیا نمی کند.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

اگر فرزندی را از خارج از استرالیا به فرزند خواندگی پذیرفتیم آیا می توانیم برای او ویزا بگیریم؟َ

در صورتی که مقیم استرالیا یا شهروند استرالیا باشید می توانید فرزندی را قبول کنید و به استرالیا بیاورید ولی باید قبل از اقدام برای ویزا، یک سال اخیر را خارج از استرالیا بوده باشید.

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL