آخرین شرایط ویزای سرمایه گذاری در ملبورن، سیدنی و بریزبین و پرت

/آخرین شرایط ویزای سرمایه گذاری در ملبورن، سیدنی و بریزبین و پرت

آخرین شرایط ویزای سرمایه گذاری در ملبورن، سیدنی و بریزبین و پرت

با توجه به اعلام اخیر ایالت های نیو ساث ولز (سیدنی)، ویکتوریا (ملبورن) و کویینزلند (بریزبین) و استرالیای غربی (پرت) لیست تمام ویزای های کارآفرینی و سرمایه گذاری استرالیا در این ایالت ها بسته شد. در این مقاله به نکات پیرامون این موضوع می پردازیم.

در مقاله تحلیل آماری ویزای کارآفرینی در استرالیا تا اکتبر ۲۰۱۸ مشخص کردیم که که بیشترین سهم دعوت نامه یعنی بیش از ۵۰ درصد را ایالت ویکتوریا صادر کرده است و در آن مقاله دلایل این موضوع را اشاره کردیم. بعد از ویکتوریا ایالت کویینزلند به مرکز بریزبین با رشد بیشتری که اخیرا داشته است در رتبه دوم قرار گرفته است. سیدنی سومین تعداد دعوت نامه را بعد از ملبورن و بریزبین صادر کرده است.

با توجه به تقاضای بالا برای ویزاهای کارآفرینی احتمال می رود که بدلیل حجم بالای پرونده ها اداره مهاجرت استرالیا تصمیم به بستن موقت این ویزا گرفته است تا با این امر فرصتی به خود و  ایالت ها بدهد تا بتوانند این حجم را مدیریت کنند.  تعداد دعوت نامه ها و سقف آن همواره توسط اداره مهاجرت کنترل می شود و به این صورت نیست که هر ایالت بتواند حجم نا محدود دعوت نامه برای خود ارسال کند.

در حال حاضر ایالت استرالیای جنوبی باز است که آن هم فقط افرادی می توانند اقدام کنند که قبلا یک بار به این ایالت سفر کرده باشند. ایالت تاسمانیا هم با ۵ عدد دعوت نامه از جولای تا امروز نشان می دهد که متقاضی کمی را به خود اختصاص داده است و لذا بعید است که افراد با بسته شدن لیست به سمت این ایالت روانه شوند.

این بسته شدن شامل حال تمام افرادی می شود که برای کویینزلند بعد از ۲ ژانویه- برای ویکتوریا بعد از ۵ ژانویه و پرت ۸ ژانویه درخواست خود را ارسال کرده اند.اگر پرونده خود را قبل از این تاریخ ها به ایالت ارسال کرده اید قانون شامل حال شما نمی شود حتی اگر دعوت نامه ای دریافت نکرده باشید اما ممکن است روند شما کند تر از حد معمول انجام شود.

و اما توصیه ما برای افرادی که قصد اقدام روی ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا دارند:

توصیه ما به افرادی که در طی انجام پروسه هستند این است که مسیر خود را ادامه دهند چرا که به احتمال بسیار زیاد شرایط بزودی به حالت طبیعی خود باز می گردد. ممکن است البته تغییراتی در برنامه ایالت ها ایجاد شود برای مثال مانند ایالت استرالیای جنوبی افراد ابتدا لازم باشد که با ویزای توریستی به استرالیا رفته و سپس امکان روی ویزای سرمایه گذاری استرالیا را داشته باشند. به هر حال باید منتظر اعلام باز شدن لیست و شرایط آن باشیم.

اگر حداقل حدود ۳ میلیارد دارایی دارید و بیزینس شما فروش سالانه حدود ۱ تا ۱.۵ میلیارد تومان دارد شما احتمالا شرایط دریافت ویزای کارآفرینی استرالیا را دارا هستید. برای اریابی شرایط خود می توانید فرم ارزیابی هوشمند ویزاپیک را پر نموده و منتظر تماس همکاران ما ظرف کمتر از ۲۴ ساعت باشید.

از آخرین اخبار مهاجرت باخبر شوید

از آخرین اخبار مهاجرت باخبر شوید

اولین نفری باشید که از آخرین اخبار و مقالات مهاجرتی و همچنین آفروهای ویژه ویزاپیک آگاه میشوید

شما با موفقیت عضو خبرنامه شدید، تبریک به شما