ارزیابی مدرک تحصیلی استرالیا

//ارزیابی مدرک تحصیلی استرالیا
ارزیابی مدرک تحصیلی استرالیا

ارزیابی مدرک تحصیلی استرالیا

ارزیابی مدرک تحصیلی استرالیا
اگر تا به حال برای ارزیابی مدارک خود اقدام نکرده ید، دقت داشته باشید که پروسه ارزیابی مدرک بسیار حساس می باشد چرا که با انتخاب کد رشته و ارسال پرونده در صورتی که اشتباهی از طرف شما انجام شود، شرایط بازگشت کمی دشوار خواهد بود. وکیل رسمی مهاجرت به استرالیا MARA می تواند از طریق پورتال اختصاصی بهترین حالت پرونده را با توجه به شرایط شما به اداره های ارزیابی مدارک ارسال کند.

متقاضیان درخواست ویزای مهارتی استرالیا می بایست ابتدا مدارک خود را ارزیابی کرده تا معادل مدرک استرالیایی شود و سپس جهت دریافت ویزا اقدام کنند. بسته به اینکه رشته کاری و تحصیلی شما چیست، سازمان ارزیابی کننده شما مشخص خواهد شد. در این صفحه می توانید سازمان ارزیابی کننده مدرک خود را با توجه به رشته کاری و تحصیلی خود بیابید.

ارزیابی مدارک به طور کلی نشان دهنده این است که:

  • آیا شخص حداقل الزامات مورد نیاز این رشته را دارد؟
  • آیا حرفه یا تحصیلات این شخص در استرالیا قابل قبول است ؟
  • آیا با توجه به مهارت های شخص لازم است که دوره ی یا مدرک خاصی مربوط به آن مهارت طی کند ؟
  • برای بعضی حرفه ها، آیا شخص سابقه کاری مربوطه را دارد ؟

لیست مهمترین سازمان های ارزیابی مدارک در استرالیا

رشته های مهندسی توسط سازمان مهندسین استرالیا ارزیابی می شوند. هزینه این ارزیابی حدود ۷۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار است و مدت آن بین ۱ تا ۳ ناه طول می کشد. اطلاعات کامل درباره ارزیابی مدارک توسط سازمان مهندسین استرالیا

این سازمان طیف بسیاز زیادی از مدارک دانشگاهی را مورد ارزیابی قرار می دهد. جهت ارزیابی مدرک با وت اسس احتیاجی به نمره زبان نمی باشد. اطلاعات کامل درباره ارزیابی مدارک توسط وت اسس

رشته های کامپیوتر و IT عموما توسط این سازمان در استرالیا ارزیابی می شوند. برای ارزیابی مدرک در این سازمان احتیاجی به نمره زبان نیست. اطلاعات بیشتر درباره ارزیابی مدرک با ACS

ارزیابی مدارک فنی و حرفه ای توسط سازمان TRA انجام می شود. بسته به نوع مدرک ممکن است مصاحبه شغلی نیز توسط این سازمان انجام شود که در این حالت باید دانش زبان انگلیسی نیز داشته باشید. برای اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.