با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)
اقامت دائم استرالیا

اقامت دائم استرالیا (PR)

اقامت دائم استرالیا

حق و حقوق شخص مقیم در استرالیا

داشتن اقامت دائم استرالیا (PR) می تواند به عنوان امتیاز بزرگی برای هر فرد محسوب شود. بعد از دریافت اقامت دائم اگر ۳ سال در استرالیا بمانید می توانید شهروند استرالیا شوید و پاسپورت استرالیایی دریافت کنید. با اقامت استرالیا شخص می تواند:

  • برای همیشه در استرالیا بماند.
  • اجازه کار به صورت تمام وقت و بدون محدودیت را دارد.
  • اجازه تحصیل در استرالیا دارد، و برای این تحصیل شهریه به مراتب کمتری از دانشجویان بین المللی می پردازد.
  • به محض ورود به استرالیا برای کارت بانکی مدیکر اقدام کرده و آن را دریافت می کند، این کارت تمامی هزینه های درمان شخص را تحت پوشش قرار می دهد.
  • بعد از ۲ سال اگر کاری پیدا نکردید می توانید از مزایای مقیم بودن خود استفاده کنید و از دولت حقوق بیکاری دریافت کنید.
  • اگر فرزندی در استرالیا بدنیا آمد، به محض تولد سیتیزن استرالیا خواهد بود.
  • از وام ۴ درصدی خرید خانه استفاده کند و مبلغ آن را تا ۳۰ سال تقسیط کند، به طوری که تا ۹۵ درصد قیمت خانه به فرد مقیم وام تعلق می گیرد.
  • فرزندان خور را به صورت رایگان به مدرسه های تراز اول بفرستد.

ورود اول به خاک استرالیا

وقتی ویزای شما صادر شد، تاریخی به عنوان اولین ورود (First Entry) در آن درج می شود که باید حتما قبل از آن تاریخ به استرالیا سفر کنید. معمولا حدود ۱ سال به شمتا فرصت داده می شود تا اولین حضور خود را انجام دهید. بعد از اولین ورود می توانید از استرالیا خارج شوید و محدودیتی برای ماندن ندارید، دقت داشته باشید که اگر اولین ورود را قبل از تاریخ مقرر انجام ندهید ویزای شما کنسل خواهد شد و باید مجددا برای دریافت ویزا اقدام کنید. تمامی ورود و خروج شما از طریق سیستم vevo به صورت آنلاین ثبت می شود و می توانید آنلاین تمامی مدت حضور یا عدم حضور خود را از پورتال خود و یا از طریق نصب اپلیکیشن myvevo در اداره مهاجرت استرالیا چک کنید.

حق پرواز

با ویزای اقامت یا پی آر به مدت ۵ سال می توانید به استرالیا سفر کنید و هر چند بار که خواستید ورود و خروج انجام دهید، اگر بعد از ۵ سال بخواهید به استرالیا سفر کنید باید یا سیتیزن شده باشید یعنی ۳ سال در استرالیا مانده باشید ( شرایط سیتیزن شیپ استرالیا) و یا اگر سیتیزن نشده اید، ویزای بازگشت به استرالیا را دریافت کنید که به شما اجازه می دهد که به مدت ۵ سال دیگر اجازه پرواز خود را تمدید کنید.

دقت داشته باشید که اجازه پرواز با نوع ویزای اقامتی شما منافاتی ندارد. یعنی با وجود اینکه ویزای پی آر ویزای دایم استرالیا است اما مدت اجازه پرواز با این ویزا ۵ سال است. اگر در طول ۵ سال اجازه پرواز، حداقل ۲ سال در استرالیا مانده باشید می توانید با دریافت ویزای بازگشت به استرالیا به مدت ۵ سال دیگر اجازه پرواز بگیرید.

اگر کمتر از ۲ سال در استرالیا مانده باشید می توانید ویزای ۳ ماه ویزای بازگشت به استرالیا را دریافت کنید. اگر بتوانید ثابت کنید که در استرالیا زندگی خود را بنا کرده اید و اینکه چرا بیش از مدت مقرر در استرالیا نبوده اید، در این حالت ممکن است ۱ سال اجازه پرواز بگیرید تا شرایط خود را با ورود به استرالیا مناسب کنید.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council می باشند.  شما می توانید با امضای قرارداد وارد بسته های ترکیبی شده و از خدمات مشاوره ای ویزاپیک و به طور همزمان از خدمات آموزش زبان موسسات همکار استفاده کنید.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL