اقامت استرالیا بصورت دائم

اقامت استرالیا بصورت دائم1398/2/26 22:28:48

شرایط و مزایای دریافت اقامت استرالیا بصورت دائم (PR)

اقامت دائم استرالیا

۱۲ مزیت عمده اقامت استرالیا

  1. بعد از ۴ سال امکان دریافت شهروندی استرالیا وجود دارد.
  2. به شما این امکان را می دهد که به صورت آزاد و بدون محدودیت در هر زمینه ای که خواستید کار و یا تحصیل کنید. همچنین با اقامت شما حق زندگی به صورت همیشگی را در استرالیا خواهید داشت.
  3.  هزینه های پزشگی شما رایگان است.
  4.  به شما این امکان را می دهد که بعد از ۲ سال اگر کاری پیدا نکردید از مزایای اقامت خود استفاده کنید و از دولت حقوق بیکاری دریافت کنید.
  5.  می توانید برای تحصیل در استرالیا تا حدود ۵۰ درصد تخفیف بگیرید. همچنین در مقطع دکترا در استرالیا می توانید در صورت گرفتن پذیرش از استاد و دانشگاه به صورت رایگان تحصیل کنید.
  6. اگر فرزندی در استرالیا بدنیا آمد، آن فرزند به محض تولد سیتیزن استرالیا خواهد بود.
  7. فرزندان شما می توانند به صورت رایگان در مدرسه های دولتی با کیفیت بالا تا سال ۱۲ تحصیل کنند.
  8. می توانید برای فرزندان خود کمک خرج دولتی بگیرید.
  9. از وام ۴ درصدی خرید خانه در استرالیا استفاده کند و مبلغ آن را تا ۳۰ سال تقسیط کند.
  10. به شما این امکان را می دهد که اسپانسر افراد خانواده مثل پدر و مادر و خواهر و برادر شوید و یا اگر با شخصی ازدواج می کنید ایشان را نیز به همراه خود به استرالیا بیاورید.
  11. راحت تر ویزای توریستی کشور های اروپایی و کانادا را میتوانید اخذ کنید.
  12. می توانید در کشور نیوزلند بدون هیچ محدودیتی زندگی و کار و تحصیل کنید.

جدول انواع اقامت استرالیا و نحوه تبدیل اقامت موقت به اقامت دائم

اقامت از طریقاقامت دائم استرالیااقامت موقت استرالیانحوه تبدیل ویزا
اقامت از طریق کار- امتیاز شماری مهارت و تخصصویزای ۱۸۹ استرالیا
ویزای ۱۹۰ استرالیا
ویزای ۴۸۹ استرالیا به مدت ۴ سالتبدیل به اقامت دائم با ویزای ۸۸۷ استرالیا
ویزای ۴۹۱ استرالیا به مدت ۵ سال- جدید*تبدیل به اقامت دائم با ویزای۱۹۱ استرالیا- جدید*
ویزای ۴۷۶ استرالیا به مدت ۱۸ ماه
اقامت از طریق کار- با درخواست کار از کارفرماویزای ۱۸۶ استرالیا
ویزای ۴۹۴ استرالیا به مدت ۵ سال- جدید*تبدیل به اقامت دایم با ویزای ۱۹۱ استرالیا- جدید*
ویزای ۴۸۲ استرالیا به مدت ۲ تا ۴ سالتبدیل به اقامت دایم با ویزای ۱۸۶ یا ۱۸۷ استرالیا
ویزای دامای استرالیا به مدت موقتتبدیل به ویزای دایم بعد از ۴ سال
اقامت از طریق سرمایه گذاریویزای ۱۸۸ استرالیا کارآفرینی به مدت ۴ سال و ۳ ماهتبدیل به اقامت دایم با ویزای ۸۸۸
ویزای ۱۸۸ استرالیا سرمایه گذاری به مدت ۴ سال و ۳ ماهتبدیل به اقامت دایم با ویزای ۸۸۸ استرالیا
ویزای ۱۳۲ استرالیا
اقامت از طریق تحصیلویزای ۵۰۰ استرالیا به مدت حداکثر ۵ سالتبدیل به ویزای موقت ۲ تا ۴ ساله ۴۸۵ استرالیا
اقامت از طریق دیدارویزای ۶۰۰ استرالیا توریستی به مدت ۳ ماه تا ۱ سال
اقامت از طریق ازدواج یا پارتنرویزای ۸۲۰ استرالیا به مدت ۲ سال- داخل استرالیاتبدیل به اقامت دایم با ویزای ۸۰۱ استرالیا
ویزای ۳۰۹ استرالیا به مدت ۲ سال- خارج استرالیاتبدیل به اقامت دایم با ویزای ۱۰۰ استرالیا
اقامت از طریق نامزدیویزای ۳۰۰ استرالیا به مدت ۹ ماهتبدیل به ویزای موقت ۸۲۰ به مدت دو سال و سپس ویزای دایم ۸۰۱
اقامت والدین از طریق فرزندانویزای ۱۷۳ استرالیا به مدت ۲ سال- خارج استرالیاتبدیل به اقامت دایم با ویزای ۱۴۳ استرالیا
ویزای ۱۴۳ استرالیا- خارج استرالیا
ویزای ۱۰۳ استرالیا- خارج استرالیا
ویزای ۸۸۴ استرالیا به مدت ۲ سال- بالای ۶۵ سال و داخل استرالیاتبدیل به اقامت دائم با ویزای ۸۶۴ استرالیا
ویزای ۸۶۴ استرالیا- بالای ۶۵ سال و داخل استرالیا
ویزای ۸۰۴ استرالیا- بالای ۶۵ سال و داخل استرالیا
ویزای ۸۷۰ استرالیا به مدت ۳ تا ۵ سال

اقامت استرالیا از طریق ویزای کار- امتیاز شماری مهارت و تخصص

اخذ اقامت استرالیا از طریق ویزای کار با روش امتیاز شماری بهترین روش دریافت اقامت استرالیا می باشد. در این روش به سن و سابقه و مدرک تحصیلی و نمره زبان شخص امتیازی داده می شود. برای دریافت اقامت استرالیا به صورت دایم باید از ویزای ۱۸۹ استرالیا و ویزای ۱۹۰ استرالیا اقدام شود. این ویزاها از همان اول اقامت دائم استرالیا می باشند.

برای اخذ اقامت موقت استرالیا از روش کاری مهارتی باید از ویزای ۴۸۹ استرالیا و همچنین ویزای ۴۹۱ (از نوامبر ۲۰۱۹) اقدام شود. در این دو ویزا شخص ابتدا باید مدتی در استرالیا در منطقه ای که از آن اسپانسر شده است زندگی و کار کند و بعد از آن براحتی اقامت دایم استرالیا را از طریق ویزای ۸۸۷ استرالیا (۲ سال زندگی و ۱ سال کار در طول ۴ سال) و یا ویزای ۱۹۱ (سه سال زندگی و کار در طول ۵ سال) استرالیا بدست آورد.

اقامت استرالیا از طریق ویزای کار- درخواست شغلی از کارفرما

اخذ اقامت استرالیا از طریق ویزای کار با درخواست شغلی از کارفرما کار ساده ای نیست چرا که نیاز به درخواست شغلی از کارفرمایی داخل استرالیا می باشد تا بتوانید به واسطه آن اقامت استرالیا را دریافت کنید. کارفرما باید ثابت کند که شخص مقیم یا شهروند استرالیا توانایی دریافت شغل مورد نظر در استرالیا را ندارد تا بتواند آن شغل را به شما پیشنهاد بدهد. از طریق ویزای جدید ۴۹۴ استرالیا  اقامت ۵ ساله و از طریق ویزای ۴۸۲ استرالیا اقامت موقت ۲ تا ۴ ساله و از طریق ویزای ۱۸۶ استرالیا اقامت دائم را می توانید دریافت کنید. ویزای دامای DAMA استرالیا نیز در این دسته قرار می گیرد.

اقامت استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری

اخذ اقامت استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری به طور کلی به دو روش می باشد:

۱- ویزای کارآفرینی استرالیا یا همان ویزای ۱۸۸استرالیا (یا ویزای سرمایه گذاری در استرالیا) که در آن شخص متعهد می شود که با ورود به استرالیا بیزینس خود را راه اندازی کند و از طریق آن اقامت دائم استرالیا را دریافت کند. اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری با ویزای کارآفرینی استرالیا محبوب ترین و مرسوم ترین روش مهاجرت به استرالیا و دریافت اقامت استرالیا می باشد.

۲- ویزای سرمایه گذاری استرالیا که درآن شخص حداقل ۱.۵ میلیون دلار را به مدت ۴ سال در استرالیا سرمایه گذاری می کند و در این مدت اقامت موقت استرالیا را دریافت می کند و بعد از آن مبلغ خود را پس می گیرد و اقامت دائم استرالیا را دریافت می کند.

اقامت استرالیا از طریق تحصیل

اخذ اقامت استرالیا از طریق تحصیل پر هزینه می باشد. ابتدا باید ویزای ۶۰۰ استرالیا که همان ویزای تحصیلی استرالیا است اخذ شود و بعد از آن می توانید برای ویزای فارغ التحصیلی به مدت ۲ تا ۴ سال (بسته به دوره تحصیلی گذرانده شده) اقامت موقت دریافت کنید. همزمان یا بعد از ویزای فارغ التحصیلی می توانید برای دریافت اقامت دائم استرالیا  اقدام نمایید. توصیه ما به شما این است که از همان ابتدا پرونده خود را درست و مطابق با ویزای کار و مهارتی خود ارسال نمایید تا بعدا برای اخذ اقامت استرالیا به مشکل برخورد نخورید.

اقامت استرالیا از طریق ویزای توریستی

اخذ اقامت استرالیا از طریق ویزای توریستی (ویزای توریستی استرالیا) و دیداری یا همان ویزای ۶۰۰ استرالیا نیاز به ارایه مدارکی دارد که آفیسر ادره مهاجرت را قانع کند که شما می توانید به صورت صورت موقت وارد استرالیا شوید و حتما کشور را ترک خواهید کرد. اقامت موقت استرالیا از طریق ویزای توریستی قابل تبدیل به اقامت دائم نیست و شما باید کشور را بعد از مدت ویزا ترک کنید. اگر روی ویزای شما کاندیشن ۸۵۰۳ درج نشده است از طریق قانونی می توانید روی یکی دیگر از انواع ویزای استرالیا اقدام کنید تا اقامت استرالیا را دریافت کنید البته به شرطی که شرایط آن ویزا را داشته باشید.

اقامت استرالیا از طریق ویزای ازدواج

برای اخذ اقامت استرالیا از طریق ویزای ازدواج باید با شخصی که اقامت استرالیا یا شهروندی استرالیا را دارد ازدواج رسمی کنید و یا اگر می خواهید از طریق پارتنر خود اقامت استرالیا را دریافت کنید باید حداقل یک سال با او زندگی کرده باشید. اگر از خارج از استرالیا اقدام می کنید ابتدا اقامت موقت دو ساله را از طریق ویزای ۳۰۹ استرالیا و بعد از دو سال اقامت دائم استرالیا را از طریق ویزای ۱۰۰ استرالیا دریافت می کنید. اگر داخل استرالیا هستید ابتدا ویزای ۸۲۰ استرالیا به مدت دو سال و سپس ویزای ۸۰۱ استرالیا را به صورت دائم دریافت می کنید.

اقامت استرالیا از طریق ویزای نامزدی

برای اخذ اقامت استرالیا از طریق ویزای نامزدی استرالیا باید با شخصی که اقامت استرالیا یا شهروندی استرالیا را دارد قصد ازدواج داشته باشید. ابتدا اقامت موقت ۹ ماهه از طریق ویزای ۳۰۰ استرالیا دریافت می کنید و از طریق آن به استرالیا سفر می کنید. در استرالیا ۹ ماه فرصت دارید تا با نامزد خود ازدواج کنید و اقامت ۲ ساله و بعد از آن اقامت دائم استرالیا را دریافت کنید. دقت داشته باشید که برای دریافت اقامت از طریق ویزای نامزدی باید حتما قبل از درخواست ویزا یک بار همدیگر را به صورت حضوری دیده باشید. برای ویزای نامزدی استرالیا باید حتما از خارج استرالیا اقدام کنید.

اقامت استرالیا از طریق ویزای والدین

برای اخذ اقامت استرالیا برای والدین باید حداقل نیمی از فرزندان دارای اقامت دائم استرالیا و یا شهروند استرالیا باشند.  برای اخذ اقامت استرالیا از طریق ویزای والدین از چند روش می توانید اقدام کنید.

اگر از خارج از استرالیا اقدام می کنید برای اقامت موقت ۲ ساله باید ویزای ۱۷۳ استرالیا را دریافت کنید. به مدت ۲ سال به استرالیا بروید و بعد از آن مجدد با ویزای ۱۴۳ استرالیا اقامت دایم دریافت کنید. البته می توان از همان ابتدا با ویزای ۱۴۳ یکجا برای اقامت دایم استرالیا اقدام کرد. در هر دو حالت باید برای هر یک از والدین بیش از ۵۰ هزار دلار هزینه شود و حدود ۳ سال زمان نیاز است. همچنین با ویزای ۱۰۳ استرالیا می توانید با هزینه بسیار کمی اقدام کنید اما صف این ویزا برای دریافت اقامت استرالیا حدود ۳۰ سال است.

اگر از داخل استرالیا اقدام می کنید والدین باید بالای ۶۵ سال باشند تا بتوانند برای ویزای والدین اقدام کنند.  از طریق ویزای ۸۰۴ استرالیا که بسیار کم هزینه است ولی صف بسیار طولانی دارد. همچنین با ویزای ۸۶۴ استرالیا و ویزای ۸۸۴ استرالیا که باید حدود ۵۰ هزار دلار برای آن هزینه کنند می توانند اقامت استرالیا را دریافت کنند.

همچنین برای دریافت اقامت موقت از طریق ویزای ۸۷۰ استرالیا می توانید اقدام و اقامت موقت ۳ ساله و ۵ ساله استرالیا را دریافت کنید. اقامت ۳ ساله ۵۰۰۰ دلار و اقامت ۵ ساله ۱۰ هزار دلار می باشد. بعد از ۵ سال شرایط تمدید ویزا به مدت ۵ سال دیگر وجود دارد. در این روش نیاز نیست نیمی از فرزندان داخل استرالیا باشند و اقامت یا شهروندی داشته باشند. اگر فقط یک فرزند مقیم و یا شهروند باشد کافی است.

ورود اول به خاک استرالیا بعد از دریافت اقامت استرالیا

وقتی ویزای اقامت شما صادر شد، تاریخی به عنوان اولین ورود (First Entry) در آن درج می شود که باید حتما قبل از آن تاریخ به استرالیا سفر کنید. بعد از اولین ورود می توانید هز زمان خواستید از استرالیا خارج شوید و محدودیتی برای ماندن ندارید. دقت داشته باشید که اگر اولین ورود را قبل از تاریخ First Entry انجام ندهید ویزای شما کنسل خواهد شد و باید مجددا برای دریافت ویزا اقدام کنید. تمامی ورود و خروج شما از طریق سیستم vevo به صورت آنلاین ثبت می شود و می توانید آنلاین تمامی مدت حضور یا عدم حضور خود را از پورتال خود و یا از طریق نصب اپلیکیشن myvevo در اداره مهاجرت استرالیا چک کنید.

سرانجام اقامت دائم استرالیا چه خواهد بود؟

با ویزای اقامت استرالیا بصورت دائم به مدت ۵ سال می توانید به استرالیا سفر کنید و هر چند بار که خواستید ورود و خروج انجام دهید. دقت داشته باشید که اجازه پرواز با اقامت متفاوت است. اقامت شما برای همیشه است اما اگر می خواهید از استرالیا خارج شوید و مجدد به استرالیا برگردید باید ویزا داشته باشید. یعنی با وجود اینکه ویزای PR اقامت استرالیا بصورت دائم است اما مدت اجازه پرواز با این ویزا ۵ سال است و بعد از ۵ سال:

اگر در طول ۵ سال ویزای اقامت استرالیای خود به مدت ۳ سال در استرالیا بودید می توانید پاسپورت استرالیا را دریافت کنید.
اگر در طول ۵ سال اجازه پرواز، حداقل ۲ سال در استرالیا مانده باشید می توانید با دریافت ویزای بازگشت به استرالیا به مدت ۵ سال دیگر اجازه پرواز بگیرید.
اگر کمتر از ۲ سال در استرالیا مانده باشید می توانید ویزای ۳ تا ۱۲ ماه به نام ویزای بازگشت به استرالیا را دریافت کنید.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.
فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟1396/8/5 18:21:11

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی زبان برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟1396/8/5 18:14:13

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

بنظر شما بهترین کاری که می توان همزمان با ویزای ۴۸۵ انجام داد چیست؟1396/6/31 15:35:07

چون این ویزا موقت می باشد باید بتوانید شرایط خو را جهت کسب ویزاهای اقامتی بهبود دهید. سابقه کار در استرالیا، گذراندن سال حرفه ای Proffesional year و گذراندن دوره ناتی می توانند بهترین انتخاب برای این مدت باشند. همچنین تحصیل در مناطق کم جمعیت برای افرادی که کسری امتیاز دارند نیز می تواند گزینه مناسبی برای این زمان باشد.

آیا همزمان با ویزای ۴۸۵ می توانم برای ویزاهای اقامتی اقدام کنم؟1396/6/31 15:31:03

بلی. هر زمان که به امتیاز لازم جهت کسب ویزاهای مهارتی رسیدید می توانید اقدام کنید. اگر مدت ویزای ۴۸۵ تمام شد ولی هنوز ویزای مهارتی شما صادر نشده بود، به شما ویزای bridge تعلق می گیرد که می توانید به واسطه آن در خاک استرالیا بمانید تا ویزای مهارتی شما صادر شود.

آیا با ویزای ۴۸۵ اجازه کار دارم؟1396/6/31 15:27:19

با ویزای ۴۸۵ اجازه کار نا محدود در استرالیا خواهید داشت. این کار می تواند مرتبط به رشته یا در رشته نا مرتبط باشد.

آیا اگر یک بار ازدواج کرده باشیم و طلاق گرفته باشیم باز هم می توانیم برای این ویزای اقوام سالخورده اقدام کنیم؟1396/6/1 13:50:57

بلی، هنگام درخواست ویزا شخص باید بالای 65 سال سن داشته باشد و مجرد باشد.

آیا باید از طریق قانونی وابستگی مالی به اقوام خودمان در استرالیا را ثابت کنیم یا همین که اعلام کنیم کافی است؟1396/6/1 13:42:51

خیر باید از روش های قانونی که وکیل شما اعلام می کند وابستگی های خود را مشخص کنید.

فرزند من 29 سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟1396/6/1 13:27:23

فرزند بالای 18 سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای توریستی به استرالیا سفر کنم و اواخر دوران بارداری را در استرالیا باشم و فرزندم را در استرالیا به دنیا بیاورم تا شهروند استرالیا شود؟1396/6/1 13:27:13

خیر، با ویزای توریستی و سایر ویزاهای موقت امکان این کار نیست و حتی اگر فرزند شما در استرالیا متولد شود شهروند استرالیا نخواهد بود.

من ویزای دانشجویی دارم و می خواهم در استرالیا فرزندی داشته باشم آیا با تولد، فرزند من شهروند استرالیا خواهد شد؟1396/6/1 13:21:20

خیر اگر ویزای شما اقامت دائم نباشد و یا شهروند استرالیا نباشید، تولد فرزندتان ایشان را شهروند استرالیا نمی کند.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر 18 سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ1396/6/1 13:04:33

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر 18 سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است 6 ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟1396/6/1 13:04:17

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

اگر فرزندی را از خارج از استرالیا به فرزند خواندگی پذیرفتیم آیا می توانیم برای او ویزا بگیریم؟َ1396/6/1 12:51:50

در صورتی که مقیم استرالیا یا شهروند استرالیا باشید می توانید فرزندی را قبول کنید و به استرالیا بیاورید ولی باید قبل از اقدام برای ویزا، یک سال اخیر را خارج از استرالیا بوده باشید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟1396/5/23 19:02:46

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟1396/5/21 16:56:58

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟1396/5/15 13:37:17

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید و بروز بمانید!

اینستاگرام ویزاپیکتگلرام ویزاپیک
  • سمینار ویزای مهارتی استرالیا

    توجه: مبلغ ثبت نام همایش، مستقیما به حساب موسسه خیریه محک واریز می شود.