ویزای ۱۸۹ استرالیا

ویزای ۱۸۹ استرالیا

اقامت استرالیا از طریق ویزای مهارتی ۱۸۹

ویزای ۱۸۹ استرالیا

ویدیوی معرفی صفر تا صد ویزای مهارتی استرالیا توسط وکیل رسمی اداره مهاجرت به استرالیا، آقای مصطفی هماپور (کد MARN 1796314):

ویزای اقامت ۱۸۹

 ویزای اقامت ۱۸۹ استرالیا ویزای اقامت دائم استرالیا می باشد. این ویزا احتیاجی به کارفرما یا اسپانسر ندارد و بر پایه ی دانش زبان، سن، مدرک تحصیلی و سابقه کار می باشد. به نوعی که به هر کدام از این فاکتور ها امتیاز مشخصی داده می شود و در نهایت اگر ۶۵ امتیاز داشته باشید میتوانید برای این ویزا اقدام کنید. ویزای ۱۸۹ بهترین مدل اقامت استرالیا می باشد زیرا محدودیت منطقه ای و شرط کار کردن ندارد.

شما می توانید برای اعضای خانواده خود به صورت همزمان ویزای ۱۸۹ را دریافت نمائید. برای دریافت ویزای ۱۸۹ می توانید هم از استرالیا و هم خارج از استرالیا اقدام کنید. اگر امتیاز شما به ۶۵ نرسید دو نوع دیگر ویزاها مهارتی شامل ویزای ۱۹۰ استرالیا و ویزای ۴۸۹ استرالیا می باشد که در آنها می توانید به ترتیب ۵ و ۱۰ امتیاز امتیاز کمکی داشته باشید.

شرایط اولیه لازم برای دریافت ویزای ۱۸۹ استرالیا

جهت دریافت ویزا ۱۸۹استرالیا باید:

مراحل اقدام و دریافت ویزای ۱۸۹ استرالیا

تنها مرجع رسمی که می تواند شما را در زمینه ویزا راهنمایی کند وکیل رسمی اداره مهاجرت استرالیا می باشد که  دارای کد رجیستری از اداره مهاجرت استرالیا باشد. شما میتوانید از طرق لینک وکلای رسمی در استرالیا صحت اطلاعات هر شخص را چک کنید. در غبر اینصورت به اشخاص یا شرکت هایی که خود را وکیل مهاجرتی معرفی می کنند اعتماد نکنید.

مرحله ۱: انتخاب مهارت و رشته از لیست 

رشته مناسب با تخصص خود را از لیست جدید مشاغل مورد نیاز استرالیا ۲۰۱۷ انتخاب نمائید. انتخاب کد رشته بسیار حساس و تخصصی می باشد. در موارد زیادی مشاهده شده است که افراد بدون آگاهی و تنها بدلیل شباهت رشته تحصیلی با رشته کاری کد رشته ای را انتخاب کرده اند که شرایط ایالت ها و امتیاز لازم برای دعوت نامه مناسب نبوده است.

مرحله ۲: امتیاز شماری، آری یا خیر!

در این مرحله امتیاز مهارت های شما شمارش می شود و درصورتی که ۶۵ امتیاز داشته باشید می توانید برای دریافت ویزا اقدام نمائید، امتیاز شامل سن، مهارت زبان، مدرک تحصیلی، سابقه کار و سایر موارد می باشد.

فرم امتیاز شماری هوشمند (کمتر از ۳ دقیقه)

مرحله ۳: ارزیابی مدارک توسط استرالیا

در این مرحله که یکی از مهم ترین مراحل دریافت ویزای ۱۸۹ اقامت استرالیا می باشد، شما باتوجه به رشته ی مهارتی خود می بایست معادل سازی مدارک را با یکی از ارگان های مربوطه در استرالیا انجام دهید. لیست رشته ها و سازمان های ارزیابی مدارک.

این مرحله بین یک هفته تا ۴ ماه بسته به سازمان موردنظر زمان نیاز دارد.

مرحله ۴: ثبت نام در EOI

به محض اینکه مدارک شما ارزیابی شد، می توانید برای EOI ثبت نام کنید. در این مرحله امتیازهای شما توسط سیستم EOI محاسبه شده و شما در صورتی که حداقل ۶۵ امتیاز داشته باشید در صف دریافت دعوت نامه قرارمی گیرید. این مرحله زمان مشخصی ندارد و بستگی به رقابت افرادی که در سیستم هستند دارد.

پیش نیاز هایی مثل ارزیابی مدارک و نمره آیلتس می بایست در این مرحله وارد سیستم EOI شوند. در صورتی که امتیاز شما کافی نبود می توانید بعد از ثبت نام در EOI امتیاز خود را افزایش دهید و مجدد به پرونده اضافه کنید. دقت داشته باشید که فقط تا قبل از گرفتن دعوت نامه می توانید امتیاز خود را اضافه کنید و بعد از صدور دعوت نامه امکان افزایش امتیاز نیست.

مرحله ۵: دریافت دعوت نامه

دراین مرحله شما از EOI دعوت نامه ای دریافت می کنید که می توانید برای ویزا اقدام نمائید.

(درباره EOI  نحوه ارسال دعوت نامه توسط اداره مهاجرت بیشتر بدانیم)


مرحله ۶: اقدام برای ویزا:

بعد از دریافت دعوت نامه ۶۰ روز زمان دارید تا مدارک خود را تکمیل نمائید. تست های پزشکی و پلیس چک نفراصلی و همراهان در این مرحله انجام می شود بعد از تکمیل مدارک بین ۳ تا ۶ ماه ویزای شما صادر می گردد.

ویزای 189 استرالیا

دارندگان ویزای ۱۸۹ استرالیا

 بعد از اینکه ویزای ۱۸۹ که اقامت دائم استرالیا است را دریافت کردید، باید قبل از موعد موقرری که افسر پرونده برایتان مشخص می کند به استرالیا سفر کنید تا اجازه پرواز شما باطل نشود. بعد از اولین سفر (First entry) شما محدودیتی برای رفت و آمد ندارید و میتوانید تا ۵ سال به استرالیا رفت و آمد کنید تا سیتیزن شیپ استرالیا را بدست آورید.

افرادی که از طریق ویزای ۱۸۹ به استرالیا مهاجرت می کنند Permanent Resident یا پی آر نامیده می شوند. این افراد می توانند:

  • در استرالیا کار کنند.
  • در سیستم پزشکی رایگان استرالیا ثبت نام کنند.
  • اگر فرزندی در استرالیا بدنیا بیاورید آن فرزند پاسپورت استرالیا را دریافت خواهد کرد.
  • با گذراندن دوره لازم (۳سال از ۴ سال) شهروندی استرالیا را بدست آورند.
  • از وام خرید خانه در استرالیا استفاده کنند.
  • به مدت ۵ سال به داخل و خارج استرالیا سفرکنند و از ویزای اقامت ۱۸۹ خود استفاده کنند.
  • خانواده خود را با دریافت اقامت به استرالیا بیاورید (همسر و فرزندان).
  • برای تحصیلات خود و خانواده خود وام های بلند مدت دریافت کنید.
  • فرزندان خود را به مدرسه های رایگان بفرستند.

هزینه های ویزای ۱۸۹ استرالیا

طبق آخرین آمار اداره مهاجرت استرالیا هزینه های دولتی ویزای مهارتی که مستقیما به اداره مهاجرت استرالیا پرداخت می شود (نه هزینه های وکیل و یا ترجمه مدارک)  به صورت زیر می باشد:

مبلغ ویزا برای نفر اصلی ۳۷۵۵ دلار استرالیا
مبلغ ویزا برای نفر همراه ۱۸۷۵ دلار استرالیا
مبلغ ویزا برای فرزند(ان) هر کدام ۹۴۰ دلار استرالیا

بسته به سازمان ارزیابی کننده مدارک بین ۵۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار استرالیا نیز مبلغ ارزیابی مدارک متقاضی خواهد بود که مربوط به نفر اصلی است. (اگر نفر همراه احتیاج به ارزیابی مدارک داشت این مبلغ برای ایشان نیز مجزا می بایست پرداخت گردد).

نگران انتقال مبلغ های فوق به استرالیا نباشید، می توانید به صورت مستقیم از طریق شرکت ویزاپیک مبلغ را ارسال کنید، شرکت ویزاپیک از مشتریان خود بابت انجام این خدمات مبلغی دریافت نمی کند.

برخی از مدارک لازم برای دریافت ویزای مهارتی ۱۸۹ استرالیا

دقت داشته باشید که صرفا ترجمه ناتی برای ارسال به اداره مهاجرت استرالیا کافی است و احتیاجی به ترجمه همزمان دادگستری و ناتی نمی باشد.

پاسپورت با حداقل ۶ ماه تا ۱ سال اعتبار باقی مانده نفر اصلی و همراهان
کارت ملی نفر اصلی و همراهان
شناسنامه نفر اصلی و همراهان
یک قطعه عکس پاسپورتی جدید نفر اصلی و همراهان
کارت پایان خدمت (آقایان)
مدارک تحصیلی همه مقاطع مورد نیاز
ریز نمرات همه مقاطع مورد نیاز
رزومه (فرمت رزومه برایتان ارسال می شود)
مدرک زبان انگلیسی نفر اصلی و همراه بالای ۱۸ سال
مدارک سابقه کاری شامل بیمه و فیش حقوقی و گواهی کار و … ( دقت داشته باشید که تهیه سابقه کار بسیار حساس و با اهمیت می باشد و ممکن است به دلیل نا آگاهی از قوقنین جدید با کوچکترین اشتباهی پرونده را در معرض ریجکت سدن قرار دهید)

سرانجام ویزای ۱۸۹ استرالیا

 بعد از اینکه ویزای اقامت ۱۸۹ استرالیا را از طریق تخصص و سیستم امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا دریافت کردید، می توانید به استرالیا سفر کنید، کار کنید و از تمامی امکانات یک شهروند استرالیایی بهره مند شوید.

ویزای اقامت ۱۸۹ استرالیا ویزای دائم می باشد اما شما برای مدت ۵ سال اجازه پرواز دارید، شما می توانید در طول این ۵ سال شرایط شهروندی یا سیتیزن شیپ استرالیا را بدست آورید. بدین صورت که از روز اول که به استرالیا مهاجرت می کنید، ۳ سال از ۴ سال را در استرالیا باشید. با این شرط که سال آخر حداکثر ۳ ماه خارج از استرالیا باشید. هر یک از اعضای خانواده به صورت مجزا می بایست اقامت خود را در استرالیا برای دریافت سیتیزن شیپ استرالیا انجام دهد.

اگر نتوانید سیتیزن شیپ استرالیا را دریافت نمائید، یعنی کمتر از ۳ سال در طول مدت ویزا در استرالیا ماندید، می بایست برای ۵ سال دیگر اجازه پرواز به استرالیا را بگیرید. شرایط دریافت ویزای بازگشت به استرالیا بستگی به مدت اقامت شما در طول این ۵ سال در استرالیا دارد. جهت اطلاعات بیشتر درباره ویزای بازگشت به استرالیا کلیک کنید.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهاجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
چرا ویزای ۱۸۹با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.