اسپانسر ایالتی استرالیای غربی (پرت) برای ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹

///اسپانسر ایالتی استرالیای غربی (پرت) برای ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹
اسپانسر ایالتی استرالیای غربی (پرت) برای ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹

اسپانسر ایالتی استرالیای غربی (پرت) برای ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹

ایالت ویکتوریا استرالیا

معرفی کوتاه

استرالیا ی غربی ( Western Australia) که مرکزآن شهر پرت می باشد، برای متقاضیان واجد شرایط اسپانسر ایالتی ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ را صادر می کند. این اسپانسرشیپ به شما امکان افزایش ۵ (در ویزای ۱۹۰) و ۱۰ امتیاز (در ویزای ۴۸۹) را می دهد و پتانسیل شما را برای دریافت ویزای اقامت استرالیا بالاتر می آورد. برای دریافت اسپانسر ایالتی برای اخذ اقامت استرالیا شما باید علاوه بر شرط و شروطی که اداره مهاجرت استرالیا برای ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ دارد، شرایط مورد نیاز ایالت استرالیای غربی را نیز داشته باشید. اگر فامیلی در استرالیای غربی دارید و رشته شما در لیست رشته های بلند مدت استرالیا است می توانید ۱۰ امتیاز کمکی دریافت کنید.

ویزای ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا است و بعد از ورود به ایالت باید ۲ سال اول را آنجا زندگی کنید. ویزای ۴۸۹ ویزای ۴ ساله است که بعد از دو سال قابلیت تبدیل به ویزای دائم استرالیا را دارد. ۲ سال اول را باید در مناطق کم جمعیت استرالیا غربی زندگی کنید و ۱ سال کار کنید.

دقت داشته باشید که لیست رشته ها و شرایط ایالت ها در استرالیا به طور مرتب بسته به نیاز هر ایالت تغییر می کند و این تغییرات بدون اعلام قبلی انجام می شود لذا ممکن است مطالب این صفحه بروز نباشند. ایالت ها معمولا پرونده هایی که کامل و قوی نباشند براحتی ریجکت می کنند. تنها مرجع قانونی از طرف اداره مهاجرت استرالیا، وکیل MARA می باشد که می تواند با ادارات مهاجرتی مکاتبه و پرونده شما را پیگیری نماید لذا حتما با وکیل MARA خود صحبت کنید و مطمین شوید که پرونده شما بدست ایشان رسیده است.

مراحل اقدام و شرایط دریافت اسپانسر ایالتی استرالیای غربی ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ استرالیا

امتیاز متقاضی در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا

مطمین باشید که در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا، حداقل ۶۰ امتیاز دارید تا با ۵ امتیاز ایالت به ۶۵ برسید.

فرم امتیاز شماری هوشمند (کمتر از ۳ دقیقه)
سن

سن متقاضی باید بین ۱۸ تا ۴۴ سال تمام باشد.

رشته تحصیلی – شغلی

اگر برای دریافت اسپانسر ایالتی WA اقدام می کنید رشته شما باید در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیای غربی باشد. هر کدام از ویزای ۱۹۰ تا ۴۸۹ به صورت تفکیکی در لیست مشخص شده اند. افرادی که در استرالیای غربی فامیل دارند لیست آنها متفاوت است.

زبان انگلیسی

جهت دریافت اسپانسرشیپ ایالتی استرالیای غربی(پرت) برای ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ استرالیا متقاضی می بایست شرط زبان انگلیسی را داشته باشد. کلیه رشته های مدیریت (گروه ۱) و مشاغل حرفه ای (گروه ۲) می بایست حداقل آیلتس ۷ در هر مهارت یا نمره معادل آن در آزمون های دیگر را داشته باشند. سایر رشته ها باید حداقل آیلتس ۶ و یا نمره معادل را داشته باشند. اگر شهروند آمریکا، کانادا، انگلیس، نیوزلند و یا ایرلند هستید نمره زبان انگلیسی مورد نیاز نمی باشد.

سابقه کار و قرارداد کاری

سابقه کار برای دریافت اسپانسرشیپ الزامی است. حداقل یک سال سابقه در استرالیا و یا ۳ سال خارج از استرالیا موردنیاز است. هچنین داشتن قرارداد ۱ ساله با کارفرما در ایالت استرالیای غربی شرط لازم برای دریافت اسپانسر ایالتی WA می باشد. در قرارداد کاری باید نام شما و کارفرما، با تاریخ، به همراه محلی که شما قراراست در آن کار کنید، تاریخ شروع و پایان، شرح وظایف شغلی ذکر شده باشد. همچنین قرارداد با سازمان ها و شرکت های شغل یابی در استرالیا مورد قبول نمی باشد و باید قرارداد کاملا شفاف با تائید کارفرما دراسترالیا باشد. کار اعلام شده باید هفته ای ۳۵ ساعت باشد البته می توانید از طریق ۲ کارفرما این ساعت را برآورده کنید.

هزینه اسپانسرشیپ

اقدام برای اسپانسرشیپ ایالتی استرالیا غربی (پرت) هزینه ای ندارد، همچنین اعتراض به نتیجه آن نیز بدون هزینه است.

توانایی مالی

باید با پرینت حساب و مدارک نشان دهید که توانایی مالی مهاجرت به استرالیای غربی را دارید. به ازای یک نفر مبلغ ۲۰۰۰۰ دلار استرالیا، به ازای یک زوج ۳۰۰۰۰ دلار و به ازای هر نفر همراه ۵۰۰۰ دلار نیاز دارید. یعنی یک خانواده به همراه یک فرزند مبلغ ۳۵۰۰۰ دلار نیاز دارند. افرادی که در استرالیا غربی زندگی می کنند نیازی به ارائه مدارک مالی ندارند.

ارزیابی مدارک

ارزیابی مدارک الزامی است. همچنین اگر در رشته شما برای پیدا کردن شغل الزامات دیگری از جمله رجیستری در سازمان مشخص یا لایسنس خاصی در ایالت مورد نیاز باشد باید آنها را دریافت کنید.

مدت زمان لازم برای دریافت اسپانسرشیپ

مدت زمان صدور اسپانسر ایالتی از زمان ارسال پرونده به ایالت ۵ روز کاری می باشد.

معیار ارزیابی و الویت

معیار ارزیابی امتیاز متقاضی در EOI می باشد. لذا ترتیب ارسال پرونده برای ایالت الویت نیست و هرچه امتیاز متقاضی بالاتر باشد شانس دریافت اسپانسر بالاتر است.

بعد از دریافت دعوت نامه از ایالت برای اخذ اسپانسر

۲۸ روز زمان دارید تا پرونده کامل خود را به ایالت استرالیای غربی بفرستید و در غیر این صورت دعوت نامه باطل خواهد شد.

بعد از دریافت اسپانسرشیپ

در این مرحله ۶۰ روز فرصت دارید تا مدارک خود را به اداره مهاجرت استرالیا بفرستید. تست های پزشکی و پلیس چک، آیلتس نفر همراه، هزینه های قانونی ویزا همه در این مرحله انجام می شوند.

بعد از دریافت ویزا

بعد از اینکه به ایالت استرالیا غربی وارد شدید، ابتدا ورود خود را در ایالت ثبت کنید. (لینک ثبت ورود) هر ۶ ماه فرم هایی جهت ارزیابی وضعیت شما برایتان ایمیل یا ارسال می شود که آنها را پر کنید و به ایالت ارسال کنید.

شما باید ۲ سال اول خود را در ایالت زندگی کنید. اگر ویزای ۱۹۰ دارید الزامی به کارندارید ولی اگر ویزای ۴۸۹ دارید باید ۱ سال را کار کنید و فیش حقوقی داشته باشید.

شما عزیزان می توانید از طریق خدمات دفتر ما در استرالیا ورود خود را به مراتب راحت تر کنید. همچنین از طریق لینک های زیر می توانید اطلاعات مناسبی برای ورود خود به دست آورید.

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ از سایر ایالت های استرالیا

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۴۸۹ از سایر ایالت های استرالیا

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
چرا ویزای ۱۹۰ با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.