با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

دوره دکترا در استرالیا

دوره دکترا در استرالیا

دوره دکترا در استرالیا

دوره دکترا در استرالیا

دوره های دکترا در استرالیا

مدت زمان تحصیل دکترا در استرالیا ۳ سال به صورت تمام وقت است و در این مدت دانشجو باید بتواند پژوهش کاملی در راستای پیشنهاد تحقیقاتی یا پروپوزال خود انجام دهد و مراحل انجام این پژوهش جامع و یافته های آن را در قالب یک رساله ارائه دهد. در پایان، فارغ التحصیلان این دوره مدرک دکترا با عنوان PhD یا DPhil دریافت می کنند. کشور استرالیا یکی از بهترین کشورها برای تحصیل دوره دکتراست، زیرا دانشجویان دکترا در دانشگاه های استرالیا، می توانند از امکانات پژوهشی بی نظیری بهره مند شوند. علاوه بر این، امکان دریافت بورسیه تحصیلی و مقدار آن در دوره دکترا در کشور استرالیا از مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بالاتر است. یکی از مهمترین شروط پذیرش در دوره دکترا ارائه یک پیشنهاد تحقیقاتی یا پروپوزال با ایده ای کاملا جدید است. در این مسیر باید با اساتید دانشگاه و دانشکده مورد نظر خود در تماس باشید و پروپوزال خود را به آنها ارائه دهید و بتوانید استادی را پیدا کنید که از پروپوزال شما حمایت کرده و بپذیرد در مسیر این پژوهش سوپروایزر شما باشد.

در دوره دکترا ۳ قسمت اصلی وجود دارد:

  • مروری بر پژوهش های انجام شده در زمینه تحقیقاتی مورد نظر
  • انچام یک پروژه پژوهشی با ایده ای کاملا نو
  • نوشتن یک رساله مرتب و طبقه بندی شده که  پژوهش انجام شده را توضیح داده و جوانب مختلف آن را تحلیل می کند.

در صورتی که قصد ادامه تحصیل در مقطع دکترا در استرالیا را دارید، فرم ارزشیابی تحصیلی ما را پر کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

شرایط ورود به دوره های دکترا

شرایط پذیرش دانشجو برای دوره های دکترا در دانشگاهها و رشته های مختلف، متفاوت است ولی به طور کلی برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا در استرالیا، داشتن مدرک دوره تحصیلی کارشناسی ارشد و حداقل معدل ۶۵٪ ضروری است.

هزینه های تحصیل در دوره های دکترا

هزینه های تحصیل در دوره های دکترا به طور معمول سالانه بین ۱۴۰۰۰ تا ۳۷۰۰۰ دلار استرالیا بوده و بستگی به رشته و دانشگاه مورد نظر دارد. البته رشته های پزشکی متوسط شهریه بالاتری دارند.
هزینه زندگی دانشجویی نیز سالانه حدود ۲۰۰۰۰ دلار استرالیا خواهد بود.

پیشنهاد تحقیقاتی یا پروپوزال در مقطع دکترا

پروپوزال در مقطع دکترا باید در بردارنده ایده ای نو در پژوهش باشد مانند ارائه دیدگاه های جدید و یا تعابیر جدید، پیشنهاد راه حل های نو برای مسائل علمی و …. ولی در پروپوزال کارشناسی ارشد تحقیقی، نیازی به ارائه ایده های نو نمی باشد.

روش تهیه پیشنهاد تحقیقاتی یا پروپوزال در مقطع دکترا

سوپروایزر ها در مقطع دکترا، از روی پروپوزالی که برای پذیرش در این مقطع ارائه می دهید، می توانند کیفیت و نو بودن ایده ارائه شده توسط شما و انجام پذیر بودن پروژه پیشنهادی شما را بسنجند. از آنجایی که دوره دکترا به صورت تمام وقت ۳ ساله است، پروپوزال ارائه شده باید قابلیت انجام در این بازه زمانی را داشته باشد.

همچنین، از روی پروپوزال ارائه شده، میزان تخصص شما در حوزه مورد نظر، دانش شما از پروژه های مشابه که قبلا در این زمینه انجام شده و ارتباط آن با زمینه پژوهشی سوپروایزر مورد نظرتان، مورد ارزیابی قرار می گیرد.

حتما قبل از اپلای کردن به صورت رسمی به دانشگاه، زمینه های پژوهشی اساتید را بررسی کرده و با توجه به زمینه مورد نظر خود، یک سوپروایزر احتمالی برای خود انتخاب کنید. سپس، با این استاد تماس برقرار کنید و پروپوزال خود را به او ارائه داده و در مورد جوانب مختلف آن، با او صحبت کنید. این امر احتمال پذیرش شما برای دوره دکترای مورد نظر را به شدت افزایش می دهد.

مدت زمان دوره دکترا در استرالیا

دوره فول تایم دکترا در استرالیا معمولا ۳ سال می باشد. اگر دوره به صورت پارت تایم باشد، مدت آن ۶ سال است. لازم به ذکر است ویزای دانشجویی فقط برای دوره های فول تایم صادر می شود.

نحوه ارزیابی مدرک دکترا

سنجش دانشجویان دوره دکتری در استرالیا با ارزیابی میزان دقت و شفافیت در تحقیقات آنها می باشد. در پایان دوره دکترا باید یک رساله کتبی به دانشگاه اراه شود که شامل تمامی یافته های شما در مسیر این پژوهش باشد. این رساله معمولا ۱۰۰،۰۰۰ لغت را در بر می گیرد. در بعضی از رشته ها، رساله دکتری ممکن با یک پروژه اجرایی همراه شود.

در مرحله بعد، تز شما به ۲ تا ۳ داور خارجی فرستاده می شود که این داوران الزاما در دانشگاه های استرالیا نیستند. ممکن است خود دانشجو در انتخاب داوران خود نقش داشته باشد و یا دانشگاه به طور مستقل داورران خارجی را انتخاب کند.

هر داور یک کپی از رساله دانشجو دریافت می کند و آن را با دقت مطالعه می کند. این پروسه ممکن است چندین ماه بطول بیانجامد اما همیشه یک برنامه زمانی مشخص، از قبل هماهنگ شده و اعلام می شود. نتیجه پایانی بستگی به نظر داور ها دارد.

رساله شما ممکن است بدون احتیاج به هیچ تغییری مورد پذیرش قرار گیرد و یا اینکه چند بار درخواست اصلاح به شما داده شود و در بدترین حالت ممکن رساله شما پذیرفته نشود. برخلاف بسیاری از کشور ها، در استرالیا معمولا جلسه دفاع از رساله وجود ندارد و به جای آن تمام سخت گیری در همان مرحله ارسال رساله به داور ها و ایجاد اصلاحات روی آن می باشد. البته ممکن است جلسه دفاع شما به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شود که از قبل به شما اعلام خواهد شد.

نحوه اپلای برای دکترا

پروسه اپلای برای دکترا در دانشگاه های استرالیا اندکی با کشور های دیگر متفاوت است، به این ترتیب که قبل از اپلای کردن به دانشگاه، باید با توجه به زمینه پژوهشی مرد نظر خود، یک سوپروایزر (استاد راهنما) از آن دانشگاه پیدا کنید و ایده پژوهشی خود را با او در میان بگذارید. دانشگاه های استرالیا معمولا به داوطلبان دکترا که این پروسه را طی نکرده اند، پذیرش نمی دهند.

پیدا کردن سوپروایزر یا استاد راهنما در مقطع دکترا

در این پروسه، باید به دنبال استاد راهنمایی باشید که زمینه تحقیقاتی و تخصص مشابهی با ایده پژوهشی و پیشنهاد تحقیقاتی شما دارد. در این صورت، امکان اینکه پروپوزال شما برای استاد مورد نظر جذابیت داشته باشد، بسیار بالاتر است.

پس از پیدا کردن استاد مورد نظر، از طریق ایمیل با او تماس بگیرید. در این مرحله نیازی به ارائه پروپوزال کامل نیست، ولی باید توضیح دقیق و شفافی از پیشنهاد تحقیقاتی خود بیان کنید و ارتباط آن را با زمینه پژوهشی مورد علاقه استاد، کاملا مشخص و بر جسته کنید.

پس از اظهار تمایل استاد راهنما نسبت به پیشنهاد تحقیقاتی شما، می توانید بلافاصله پروسه اپلای کردن به دانشگاه را آغاز کنید.

مصاحبه ورودی برای مقطع دکترا

در برخی موارد ممکن است برای پذیرش در دوره دکترا در یک دانشگاه در استرالیا نیاز به انجام مصاحبه باشد. این درخواست مصاحبه معمولا نشانه مثبتی است و به این معناست که پروپوزال شما توجه استاد مورد نظرتان را جلب کرده است. این مصاحبه برای دانشجویان بین المللی که خارج از استرالیا هستند، به صورت ویدیو کنفرانس انجام می شود.

آخرین مهلت ثبت نام برای دوره دکترا در استرالیا

در حالت کلی دانشگاه های استرالیا ددلاین مشخصی برای پذیرش دکترا ندارند و پروسه اپلای می تواند در هر زمانی از سال انجام شود. اگر متقاضی دریافت بورسیه هستید، ممکن است محدودیت هایی در زمان اپلای اعمال شود. مدت زمان بررسی تقاضای پذیرش شما و اعلام نتیجه دانشگاه نیز متغیر است ولی در حالت کلی حداقل ۴ ماه به طول می انجامد.

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی

فرم ارزیابی تحصیلی رایگان (۳ دقیقه)

جهت بررسی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ مشاور رسمی اخذ پذیرش تحصیلی استرالیا QAEC و وکیل رسمی MARA باشید. کارشناسان ویزاپیک با توجه به شرایط و الویت های شما بهترین و سریعترین راهکار را برای شما لحاظ می کنند.

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council می باشند.  شما می توانید با امضای قرارداد وارد بسته های ترکیبی شده و از خدمات مشاوره ای ویزاپیک و به طور همزمان از خدمات آموزش زبان موسسات همکار استفاده کنید.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

آیا در استرالیا مقطع راهنمایی وجود دارد؟

خیر. بعد از مقطع ابتدایی (Primary )، دانش آموزان وارد مقطع متوسطه (Secondary) می شوند.

مدت زمان مقطع متوسطه در استرالیا چقدر است؟

۵  تا ۶ سال

آیا قیم می تواند در استرالیا تحصیل کند؟

تحصیل دانشگاهی تا ۳ ماه مشکلی ندارد. تحصیل زبان آزاد است.

آیا قیم دانش آموز امکان کار کردن در استرالیا را دارد؟

خیر.

 

آیا دانش آموزان قبل از ورود به مدارس استرالیا تعیین سطح می شوند؟

بلی، معمولا بعضی از مدارس تعیین سطح را به صورت اسکایپ و آنلاین انجام می دهند و در غیر اینصورت وقتی وارد استرالیا شوید مدرسه یک ارزیابی انجام داده و سطح دقیق را مشخص می کند. حتما کارنامه مقاطع قبلی را ترجمه شده همراه داشته باشید.

 

آیا قیم دانش آموز در استرالیا می تواند یکی از اقوام دور باشد؟

بلی. مهم این است که شخص موردنظر ساکن استرالیا باشد و آدرسی را اعلام کند.

 

مدت زمان مدرسه ابتدایی در استرالیا چقدر است؟

۶  تا ۷ سال

مدت زمان مقطع آمادگی قبل از مدرسه چقدر است؟

یک سال.

 

مدت زمان پیش دبستانی در استرالیا چقدر است؟

یک سال

 

بنظر شما بهترین کاری که می توان همزمان با ویزای ۴۸۵ انجام داد چیست؟

چون این ویزا موقت می باشد باید بتوانید شرایط خو را جهت کسب ویزاهای اقامتی بهبود دهید. سابقه کار در استرالیا، گذراندن سال حرفه ای Proffesional year و گذراندن دوره ناتی می توانند بهترین انتخاب برای این مدت باشند. همچنین تحصیل در مناطق کم جمعیت برای افرادی که کسری امتیاز دارند نیز می تواند گزینه مناسبی برای این زمان باشد.

آیا همزمان با ویزای ۴۸۵ می توانم برای ویزاهای اقامتی اقدام کنم؟

بلی. هر زمان که به امتیاز لازم جهت کسب ویزاهای مهارتی رسیدید می توانید اقدام کنید. اگر مدت ویزای ۴۸۵ تمام شد ولی هنوز ویزای مهارتی شما صادر نشده بود، به شما ویزای bridge تعلق می گیرد که می توانید به واسطه آن در خاک استرالیا بمانید تا ویزای مهارتی شما صادر شود.

آیا با ویزای ۴۸۵ اجازه کار دارم؟

با ویزای ۴۸۵ اجازه کار نا محدود در استرالیا خواهید داشت. این کار می تواند مرتبط به رشته یا در رشته نا مرتبط باشد.

آیا فرزند من می تواند همزمان با مدرسه، در دوره های فنی و حرفه ای هم شرکت کند؟

بله، تا certificate 4 به شما امکان دریافت مدرک در مدرسه و همزمان با تحصیل داده می شود.

 

من مدرک فوق لیسانس دارم و در حال حاضر در ملبورن زندگی می کنم، آیا می توانم در دوره های VET شرکت کنم؟

بله، اگر دوره ای برایتان مفید بود حتما میتوانید شرکت کنید.

بنده با بورسیه دکترا وارد استرالیا می شوم، آیا دانشگاه هزینه بیمه من را پرداخت می کند؟

ممکن است دانشگاه این هزینه را پرداخت کند و ممکن است هزینه بیمه در بورس شما قرار نگیرد. نوع بورس و اینکه دانشگاه مورد نظر این هزینه را پوشش می دهد یا خیر مهم است.

از کدام شرکت بیمه دانشجویی تهیه کنم؟

شرکت های مختلفی بیمه دانشجویی را انجام می دهند. برای مثال شرکت های bupa, nib, allianz و medibank.

آیا هزینه شرکت های مختلف بیمه گذار با هم تفاوت دارد؟

بلی. شرکت ها به صورت مستقل از هم می باشند و هزینه های آنها با هم یکسان نیست. شما باید با توجه به شرایط خودتان و نوع بیمه ای که انتخاب میکنید بهترین شرکت را انتخاب کنید. البته اگر بیمه خود را ز طریق دانشگاه انجام می دهید احتیاجی به بررسی وجود ندارد.

من ویزای دانشجویی دارم و می خواهم در استرالیا فرزندی داشته باشم آیا با تولد، فرزند من شهروند استرالیا خواهد شد؟

خیر اگر ویزای شما اقامت دائم نباشد و یا شهروند استرالیا نباشید، تولد فرزندتان ایشان را شهروند استرالیا نمی کند.

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL