با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

اجازه کار دانشجو و همسر در استرالیا

اجازه کار دانشجو و همسر در استرالیا

اجازه کار دانشجو و همسر در استرالیا

اجازه کار دانشجو در استرالیا

اجازه کار دانشجو در استرالیا

هنگامی که ویزای دانشجویی استرالیا صادر شد، اجازه کار دانشجو و همسر نیز با همان ویزا صادر می شود و احتیاجی به درخواست مجدد برای دریافت اجازه کار نیست. شرایط ویزا روی آن توضیح داده می شود لذا دقت داشته باشید که حتما شرایط ویزا را مطالعه کنید. اگر ویزای خود را به همراه ندارید می توانید به صورت آنلاین اطلاعات ویزای خود را از این لینک دریافت کنید. اگر تصمیم به کار با ویزای دانشجویی داشتید، شرایط شما با سایر افرادی که مشغول به کار هستند یکسان می باشد. شما می توانید از وب سایت رسمی اداره کار منصفانه شرایط دقیق خود را مشاهده و آن را از کارفرما طلب کنید و همچنین می توانید از طریق این لینک حداقل حقوق خود را محاسبه کنید.

حداکثر زمان اجازه کار دانشجو با ویزای دانشجویی در استرالیا

دقت داشته باشید با ویزای تحصیلی از زمان شروع کلاسها شما و همراهتان می توانید تا سقف ۴۰ ساعت در هر دو هفته کار کنید. دوران امتحانات نیز شرط فوق برقرار است. البته در تعطیلات میان ترم و یا بعد از امتحانات پایان ترم، می توانید به تعداد ساعت نامحدود کار کنید. در صورتی که دوره شما در دانشگاه به اتمام رسید ولی ویزای شما همچنان مهلت دارد، باز هم می توانید تا سقف ۴۰ ساعت در دو هفته کار کنید. اگر از دوره ای به دوره دیگر انتقال پیدا می کنید، همان شرط ۴۰ ساعت در هر دو هفته برای شما وجود دارد و اجازه کار نامحدود در این زمان را ندارید. 

کاری که به صورت رسمی قسمتی از دوره تحصیلی شما باشد جز این ۴۰ ساعت (در ۲ هفته) محسوب نمی شود. کار داوطلبانه نیز جز ساعات کاری محسوب نمی شود.

کار داوطلبانه

کار داوطلبانه داخل ۴۰ ساعت مجاز (در هر دو هفته) محسوب نمی شود به شرطی که برای جامعه کار مفیدی باشد، برای سازمان هایی باشد که سود مالی ندارند و کاملا به صورت داوطلبانه باشد و برای آن هیچ حقوقی از جمله پول نقدی دریافت نکنید.

اگر کار داوطلبی شما به گونه ای است که به جای شما یک نفر مقیم استرالیا می توانسته آن کار را انجام دهد و برای آن حقوق دریافت کند، در این صورت این کار برای شما به عنوان کار در ساعات کاری حساب می شود و زمان آن از ۴۰ ساعت مجاز شما کم خواهد شد.

اجازه کار همسر دانشجو در استرالیا

اجازه کار همسر دانشجو در استرالیا به این صورت است که همسر بعد از شروع دوره دانشجویی نفر اصلی، هر دو هفته حداکثر ۴۰ ساعت (میانگین هفته ای ۲۰ ساعت) اجازه کار دارد. اگر همسر شما دانشجوی فوق لیسانس (تمام مدل های فوق لیسانس) یا دکترا است، به محض شروع دوره ی دانشجویی ایشان در استرالیا، شما می توانید به مدت نامحدود کار کنید و محدودیت ساعت برای شما وجود ندارد.

دقت داشته باشید که شما به عنوان همراه دانشجو نباید بیش از ۳ ماه در استرالیا تحصیل کنید، مگر اینکه برای خود ویزای جداگانه ای دریافت کنید.

منظور از ۴۰ ساعت در ۲ هفته چیست؟

بازه ۲ هفته ای (fortnight) به مدت ۱۴ روز می باشد که هر دوشنبه شروع می شود و دو هفته بعد یکشنبه تمام می شود و دوره بعدی آغاز می شود. برای مثال دانشجویی به این صورت در استرالیا کار کرده است:

هفته اول: ۱۵ ساعت
هفته دوم: ۲۵ ساعت
هفته سوم: ۲۰ ساعت
هفته چهارم: ۲۰ ساعت

همانطور که مشاهده می کنید هفته اول و دوم دانشجو مجموعا ۴۰ ساعت در هفته کار کرده است و شرایط ویزا را رعایت کرده است. هفته سوم و چهارم نیز ۴۰ ساعت کار کرده است و مشکلی برای ویزا بوجود نمی آید. اما اگر ۱۴ روز در بازه هفته دوم و سوم را در نظر بگیرید دانشجو در این بازه ۴۵ ساعت کار کرده است که غیر مجاز می باشد. لذل دقت داشته باشید منظور از ۱۴ روز می تواند ۱۴ روز گذشته در هر زمانی باشد. در این مثال دانشجو شرایط ویزا را رعایت نکرده است زیرا در ۱۴ روز منجر به هفته دوم و سوم بیش از ۴۰ ساعت کار کرده است.

کد مالیاتی

حتما قبل از شروع به کار کد مالیاتی دریافت کنید. برای دریافت کد مالیاتی از طریق Australian Tax Office اقدام کنید.

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی

فرم ارزیابی تحصیلی رایگان (۳ دقیقه)

جهت بررسی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ مشاور رسمی اخذ پذیرش تحصیلی استرالیا QAEC و وکیل رسمی MARA باشید. کارشناسان ویزاپیک با توجه به شرایط و الویت های شما بهترین و سریعترین راهکار را برای شما لحاظ می کنند.

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council می باشند.  شما می توانید با امضای قرارداد وارد بسته های ترکیبی شده و از خدمات مشاوره ای ویزاپیک و به طور همزمان از خدمات آموزش زبان موسسات همکار استفاده کنید.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

آیا در استرالیا مقطع راهنمایی وجود دارد؟

خیر. بعد از مقطع ابتدایی (Primary )، دانش آموزان وارد مقطع متوسطه (Secondary) می شوند.

مدت زمان مقطع متوسطه در استرالیا چقدر است؟

۵  تا ۶ سال

آیا قیم می تواند در استرالیا تحصیل کند؟

تحصیل دانشگاهی تا ۳ ماه مشکلی ندارد. تحصیل زبان آزاد است.

آیا قیم دانش آموز امکان کار کردن در استرالیا را دارد؟

خیر.

 

آیا دانش آموزان قبل از ورود به مدارس استرالیا تعیین سطح می شوند؟

بلی، معمولا بعضی از مدارس تعیین سطح را به صورت اسکایپ و آنلاین انجام می دهند و در غیر اینصورت وقتی وارد استرالیا شوید مدرسه یک ارزیابی انجام داده و سطح دقیق را مشخص می کند. حتما کارنامه مقاطع قبلی را ترجمه شده همراه داشته باشید.

 

آیا قیم دانش آموز در استرالیا می تواند یکی از اقوام دور باشد؟

بلی. مهم این است که شخص موردنظر ساکن استرالیا باشد و آدرسی را اعلام کند.

 

مدت زمان مدرسه ابتدایی در استرالیا چقدر است؟

۶  تا ۷ سال

مدت زمان مقطع آمادگی قبل از مدرسه چقدر است؟

یک سال.

 

مدت زمان پیش دبستانی در استرالیا چقدر است؟

یک سال

 

آیا فرزند من می تواند همزمان با مدرسه، در دوره های فنی و حرفه ای هم شرکت کند؟

بله، تا certificate 4 به شما امکان دریافت مدرک در مدرسه و همزمان با تحصیل داده می شود.

 

من مدرک فوق لیسانس دارم و در حال حاضر در ملبورن زندگی می کنم، آیا می توانم در دوره های VET شرکت کنم؟

بله، اگر دوره ای برایتان مفید بود حتما میتوانید شرکت کنید.

بنده با بورسیه دکترا وارد استرالیا می شوم، آیا دانشگاه هزینه بیمه من را پرداخت می کند؟

ممکن است دانشگاه این هزینه را پرداخت کند و ممکن است هزینه بیمه در بورس شما قرار نگیرد. نوع بورس و اینکه دانشگاه مورد نظر این هزینه را پوشش می دهد یا خیر مهم است.

از کدام شرکت بیمه دانشجویی تهیه کنم؟

شرکت های مختلفی بیمه دانشجویی را انجام می دهند. برای مثال شرکت های bupa, nib, allianz و medibank.

آیا هزینه شرکت های مختلف بیمه گذار با هم تفاوت دارد؟

بلی. شرکت ها به صورت مستقل از هم می باشند و هزینه های آنها با هم یکسان نیست. شما باید با توجه به شرایط خودتان و نوع بیمه ای که انتخاب میکنید بهترین شرکت را انتخاب کنید. البته اگر بیمه خود را ز طریق دانشگاه انجام می دهید احتیاجی به بررسی وجود ندارد.

من ویزای دانشجویی دارم و می خواهم در استرالیا فرزندی داشته باشم آیا با تولد، فرزند من شهروند استرالیا خواهد شد؟

خیر اگر ویزای شما اقامت دائم نباشد و یا شهروند استرالیا نباشید، تولد فرزندتان ایشان را شهروند استرالیا نمی کند.

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL