شروط ویزای تحصیلی در استرالیا

شروط ویزای تحصیلی در استرالیا

شروط ویزای تحصیلی در استرالیا

وقتی ویزای دانشجویی استرالیا صادر می شود، شرط هایی به همراه آن صادر می شود که رعایت کردن این شروط برای دانشجویان در استرالیا الزامی است و عدم رعایت آن ممکن است منجر به کنسل شدن ویزا گردد. اگر ویزای یک دانشجو در استرالیا کنسل شود، باید تا ۲۸ روز خاک استرالیا را ترک کند و تا ۳ سال اجازه ورود مجدد به استرالیا را ندارد.

در جدول زیر تلاش کرده ایم تا مهم ترین شروط ویزای دانشجویی استرالیا را که دانشجویان و همراهان آنها با آن سروکار دارند، تشریح کنیم:

 

شرط ۸۲۰۲ : دانشجو مادامی که ویزای تحصیلی او صادر شد باید ثبت نام خود را در همان دوره و یا در دوره های بالاتر حفظ کند.
دانشجو در استرالیا می بایست در حداقل ۸۰ درصد دوره ی خود حضور داشته باشد، نمرات مورد نیاز را کسب کند تا در نهایت با تحصیل فول تایم  مدرک خود را بگیرد، در غیراینصورت ابتدا نامه ای از دانشگاه دریافت می کند که ۲۰ روز مهلت دارد اعتراض کند یا توضیح دهد و در صورت رد شدن، دانشگاه اطلاعات دانشجو را به اداره مهاجرت می دهد و از اداره مهاجرت نامه ای برای دانشجو ارسال می شود که ۲۸ روز زمان پیگیری دارد و در غیر اینصورت ویزا کنسل می شود.


شرط ۸۵۰۱ : دانشجو می بایست خود را بیمه سلامت کرده و همواره بیمه خود را داشته باشد.


شرط ۸۱۰۱ :
اگر این شرط روی ویزا باشد به این معنی است که دانشجو اجازه کار در استرالیا ندارد.


شرط ۸۱۰۵ :
دانشجو نمی تواند پیش از اینکه دوره تحصیلی او شروع شد مشغول به کار شود. زمان این کار نباید بیش از ۴۰ ساعت در هر ۲ هفته باشد. دوره های بین ترم و تعطیلات می تواند به میزان نامحدود کار کند. کار داوطلبانه شرایط متفاوتی دارد که می توانید از این صفحه مطالعه کنید. دانشجوی مقطع فوق لیسانس تحقیقی و یا دکترا محدودیت ساعت برای کار ندارد.


شرط ۸۱۰۴ :
دانشجو نمی تواند بعد از اینکه دوره تحصیلی او شروع شد بیش از ۴۰ ساعت در هر ۲ هفته کار کند.

همسر دانشجو نیز می تواند با شرایط فوق ۴۰ ساعت در هر ۲ هفته کار کند. اگر دانشجو در مقطع دکترا یا فوق لیسانس باشد همسر او می تواند به صورت نامحدود کار کند. برای اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید.


شرط ۸۵۱۶ :
دانشجو در طول دوره ی دانشجویی خود باید همیشه همه ی مواردی که هنگام دریافت ویزا تعهد کرده است را رعایت کند. برای مثال از لحاظ مالی، همچنان توانایی ادامه تحصیل را داشته باشد.


شرط ۸۵۱۷ :
دانشجو در صورتی که فرزندی دارد که در سن مدرسه است و بیش از ۳ ماه در استرالیا خواهد بود، هماهنگی لازم جهت ثبت نام فرزند خود در مدرسه را انجام دهد.


شرط ۸۵۳۴ :
دانشجو تا زمانی که در استرالیا است، اجازه درخواست برای ویزای دانشجویی مجدد را ندارد. برای این منظور ابتدا باید به کشور خود برگردد و مجدد درخواست ویزا دهد. (البته شرایط خاص برای این شروط وجود دارد، برای مثال ویزای بشر دوستانه، ویزای فارغ التحصیلی و ویزای قیم جزو استثنا ها می باشند).


شرط ۸۵۳۲ :
اگر دانش آموز زیر ۱۸ سال سن دارد، باید والدین یا قیم یا اقوام و یا مدرسه برای سکونت دانش آموز مسئولیت قبول کنند و تغییرات آدرس را اعلام کنند. هیچگونه تغییری در شرایط نباید بدون هماهنگی انجام گیرد.


شرط ۸۲۰۱ :
این شرط معمولا برای افراد همراه محصلین مدرسه گذاشته می شود که به موجب آن این افراد که به عنوان حامی دانش آموز به استرالیا سفر می کنند اجازه تحصیل یا هر گونه دوره آموزشی بیش از ۳ ماه را ندارند. البته دوره های زبان ELICOS زیر ۲۰ ساعت در هفته مجاز است.


 شرط ۸۵۳۳ :
دانشجو باید موارد زیر را به دانشگاه محل تحصیل خود گزارش دهد:

  • آدرس محل سکونت خود ظرف ۷ روز بعد از ورود به استرالیا.
  • تغییر آدرس ظرف ۷ روز به اداره مهاجرت استرالیا .
  • اتغییر محل تحصیل ظرف ۷ روز از ثبت نام.

شروط ۸۲۰۳ و ۸۲۰۴ :

دانشجوی ایرانی نباید موضوع تز یا تحقیق خود را بدون هماهنگی با اداره مهاجرت استرالبا تغییر دهد. اگر قصد تغییر دوره را داشتید ابتدا فرم Form 1221 – Additional personal particulars information (PDF 290KB) را پر کنید و سپس آن را به آدرس Adelaide.student.centre@border.gov.au ارسال کنید.

همچنین اگر قصد شروع یا تغییر دوره های زیر را دارید باید از اداره مهاجرت تاییدیه بگیرید.

  • graduate certificate
  • graduate diploma
  • فوق لیسانس
  • دکترا
  • هر نوع دوره کوتاه مدت یا تحقیقاتی که به عنوان پیش نیاز برای دوره های فوق لیسانس یا دکترا محسوب می شود.

اگر قصد تغییر دوره های فوق را داشتید ابتدا فرم Form 1221 – Additional personal particulars information (PDF 290KB) را پر کنید و سپس آن را به آدرس Adelaide.student.centre@border.gov.au ارسال کنید.

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی

فرم ارزیابی تحصیلی رایگان (۳ دقیقه)

جهت بررسی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ مشاور رسمی اخذ پذیرش تحصیلی استرالیا QAEC و وکیل رسمی MARA باشید. کارشناسان ویزاپیک با توجه به شرایط و الویت های شما بهترین و سریعترین راهکار را برای شما لحاظ می کنند.

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

آیا در استرالیا مقطع راهنمایی وجود دارد؟

خیر. بعد از مقطع ابتدایی (Primary )، دانش آموزان وارد مقطع متوسطه (Secondary) می شوند.

مدت زمان مقطع متوسطه در استرالیا چقدر است؟

۵  تا ۶ سال

آیا قیم می تواند در استرالیا تحصیل کند؟

تحصیل دانشگاهی تا ۳ ماه مشکلی ندارد. تحصیل زبان آزاد است.

آیا قیم دانش آموز امکان کار کردن در استرالیا را دارد؟

خیر.

 

آیا دانش آموزان قبل از ورود به مدارس استرالیا تعیین سطح می شوند؟

بلی، معمولا بعضی از مدارس تعیین سطح را به صورت اسکایپ و آنلاین انجام می دهند و در غیر اینصورت وقتی وارد استرالیا شوید مدرسه یک ارزیابی انجام داده و سطح دقیق را مشخص می کند. حتما کارنامه مقاطع قبلی را ترجمه شده همراه داشته باشید.

 

آیا قیم دانش آموز در استرالیا می تواند یکی از اقوام دور باشد؟

بلی. مهم این است که شخص موردنظر ساکن استرالیا باشد و آدرسی را اعلام کند.

 

مدت زمان مدرسه ابتدایی در استرالیا چقدر است؟

۶  تا ۷ سال

مدت زمان مقطع آمادگی قبل از مدرسه چقدر است؟

یک سال.

 

مدت زمان پیش دبستانی در استرالیا چقدر است؟

یک سال

 

آیا فرزند من می تواند همزمان با مدرسه، در دوره های فنی و حرفه ای هم شرکت کند؟

بله، تا certificate 4 به شما امکان دریافت مدرک در مدرسه و همزمان با تحصیل داده می شود.

 

من مدرک فوق لیسانس دارم و در حال حاضر در ملبورن زندگی می کنم، آیا می توانم در دوره های VET شرکت کنم؟

بله، اگر دوره ای برایتان مفید بود حتما میتوانید شرکت کنید.

بنده با بورسیه دکترا وارد استرالیا می شوم، آیا دانشگاه هزینه بیمه من را پرداخت می کند؟

ممکن است دانشگاه این هزینه را پرداخت کند و ممکن است هزینه بیمه در بورس شما قرار نگیرد. نوع بورس و اینکه دانشگاه مورد نظر این هزینه را پوشش می دهد یا خیر مهم است.

از کدام شرکت بیمه دانشجویی تهیه کنم؟

شرکت های مختلفی بیمه دانشجویی را انجام می دهند. برای مثال شرکت های bupa, nib, allianz و medibank.

آیا هزینه شرکت های مختلف بیمه گذار با هم تفاوت دارد؟

بلی. شرکت ها به صورت مستقل از هم می باشند و هزینه های آنها با هم یکسان نیست. شما باید با توجه به شرایط خودتان و نوع بیمه ای که انتخاب میکنید بهترین شرکت را انتخاب کنید. البته اگر بیمه خود را ز طریق دانشگاه انجام می دهید احتیاجی به بررسی وجود ندارد.

من ویزای دانشجویی دارم و می خواهم در استرالیا فرزندی داشته باشم آیا با تولد، فرزند من شهروند استرالیا خواهد شد؟

خیر اگر ویزای شما اقامت دائم نباشد و یا شهروند استرالیا نباشید، تولد فرزندتان ایشان را شهروند استرالیا نمی کند.