تحلیل آماری ویزای کارآفرینی استرالیا تا اکتبر ۲۰۱۸

/تحلیل آماری ویزای کارآفرینی استرالیا تا اکتبر ۲۰۱۸

 

تحلیل آماری ویزای کارآفرینی در استرالیا تا اکتبر ۲۰۱۸

سرمایه گذاری در استرالیا الویت اول یا دوم اکثر افرادی است که به فکر دریافت یکی از انواع ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا هستند. یادآور می شویم که ویزای سرمایه گذاری استرالیا با ویزای کارآفرینی در استرالیا متفاوت است. در ویزای کارآفرینی استرالیا افراد تعهد راه اندازی کسب و کار در استرالیا را می دهند اما در ویزای سرمایه گذاری تعهد بلوکه کردن سرمایه می دهند. در انواع ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا ویزای کارآفرینی استرالیا از جذابیت ویژه ای برخوردار است. در این نوع ویزا ها افراد ۴ سال فرصت دارند تا بعد از دریافت ویزا در استرالیا بیزینس خود را راه اندازی کنند.  در این مقاله نگاهی مختصر به آمار ویزای کارآفرینی استرالیا ۱۸۸ از تاریخ جولای ۲۰۱۸ (شروع سال اداره مهاجرت) تا پایان سپتامبر ۲۰۱۸ یعنی یک بازه سه ماهه خواهیم داشت.

کل دعوت نامه های صادر شده روی ویزای کارآفرینی استرالیا در این ۳ ماه یعنی از ابتدای جولای ۲۰۱۸ تا انتهای سپتامبر ۲۰۱۸ تعداد ۹۹۰ عدد بوده است که سهم هر ماه ۳۳۰ عدد می باشد. با توجه به اینکه هر ایالت سهم مشخصی در این تعداد دعوت نامه دارد نگاه دقیق تری به آمار جزیی آمار خواهیم داشت. از تعداد کل ۹۹۰ دعوت نامه فوق کنبرا صفر- نیو ثاث ولز (سیدنی) ۱۴۰- نورترن تریتوری (داروین) صفر- کوینزلند (بریزبین و اطراف) ۱۶۸- استرالیای جنوبی (آدلاید و اطرف) ۳۳- تاسمانیا ۵- ویکتوریا ۵۹۲ و استرالیای غربی (پرت و اطراف) ۵۲  سهم به خود اختصاص داده اند.

در یک نگاه اجمالی به وضوح مشخص است که بیشترین سهم دعوت نامه یعنی بیش از ۵۰ درصد را ویکتوریا صادر کرده است. یکی از مهمترین دلایل این امر شرایط ویزای بعدی برای دریافت  اقامت دایم استرالیا می باشد. ایالت ویکتوریا و شهر ملبورن علی رغم کیفیت بالایی که برای زندگی و بیزینس ارایه می دهد شرایط به نسبت ساده تری از سیدنی برای ویزای بعدی فراهم می کند. برای دریافت ویزای اقامت دایم افراد بعد از ورود به استرالیا باید حداقل ۲۰۰ هزار دلار وارد بیزینس خود کرده باشند و سال دوم بیزینس خود دو نفر کارمند استخدام کنند و گردش ۳۰۰ هزار دلاری در بیزینس خود ایجاد کنند. بعضی ایالت ها مثل نیو ساث ولز (سیدنی) به جای ۲۰۰ هزار دلار رقم ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار دلار را پیش شرط ویزای دایم قرار داده اند که همین امر باعث شده است جذابیت شهر ملبورن در این زمینه از سیدنی (sydney) بالاتر باشد.

بعد از ویکتوریا ایالت کویینزلند به مرکز بریزبین با رشد بیشتری که اخیرا داشته است در رتبه دوم قرار گرفته است.  این ایالت از تاریخ ۱۴ جولای ۲۰۱۶ شرایط خود را کمی ساده تر کرده است به طوری که به جای ۳۰۰ و ۵۰۰ هزار دلار سرمایه داخل بیزینس رقم آن را به ۲۰۰ هزار دلار کاهش داده است که این امر باعث افزایش جذابیت این ایالت نسبت به نیو ساث ولز (سیدنی) شده است. همچنین آب و هوای گرم بریزبین می تواند از دیگر عواملی جذابیت این شهر برای سرمایه گذاران باشد. سیدنی سومین تعداد دعوت نامه را بعد از ملبورن و بریزبین صادر می کند. ایالت های استرالیای غربی و استرالیای جنوبی نیز شرایط مشابه ملبورن (Melbourne) و چه بسا ساده تری برای اقامت دایم دارند اما همواره جذابیت شهر های سیدنی و ملبورن و بریزبین برای سرمایه گذاران بیش از این دو شهر بوده است.

اقدام برای ویزای کارآفرینی استرالیا

اگر حداقل حدود ۳ میلیارد دارایی دارید و بیزینس شما فروش سالانه حدود ۱ تا ۱.۵ میلیارد تومان دارد شما احتمالا شرایط دریافت ویزای کارآفرینی استرالیا را دارا هستید. برای اریابی شرایط خود می توانید فرم ارزیابی هوشمند ویزاپیک را پر نموده و منتظر تماس همکاران ما ظرف کمتر از ۲۴ ساعت باشید.

  • سمینار ویزای مهارتی استرالیا

    توجه: مبلغ ثبت نام همایش، مستقیما به حساب موسسه خیریه محک واریز می شود.