مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

صفحه اصلی/سرمایه گذاری در استرالیا/مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری
مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری2019-10-05T19:43:54+03:30

راهنمای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری ۰ تا ۱۰۰

توجه : این نوع ویزا، مرسوم ترین روش سرمایه گذاری در میان ایرانیان می باشد.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری واقعیت یا رویا؟

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به استرالیا یکی از مرسوم ترین روش هایی است که در سال های اخیر مورد توجه صاحبان کسب و کار در ایران قرار گرفته است. برای اقدام از طریق سرمایه گذاری در استرالیا و کارآفرینی باید ابتدا ثابت کنید که کسب و کاری دارید سپس ویزای ۴ سال و  ۳ ماهه دریافت کنید و به همراه خانواده اقدام به مهاجرت به استرالیا کنید. در استرالیا بیزینس خود را راه اندازی کنید و اقامت استرالیا بصورت دائم دریافت کنید و بعد از مدت کوتاهی شهروند استرالیا شوید و پاسپورت نیز دریافت کنید. مدرک زبان در این نوع ویزا الزامی نیست. سرمایه خود را نیز بعد از ورود به استرالیا انتقال می دهید.

 

اگر هنوز در حال بررسی شرایط مهاجرت از طریق ویزای سرمایه گذاری به استرالیا هستید و نمی دانید در استرالیا دقیقا چه اتفاقاتی خواهد افتاد و چکار باید کنید وارد کانال شخصی و رایگان وکیل مهاجرت به استرالیا شوید.

 

۵ شرط اصلی مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری  و شرایط آن جزییات زیادی مطرح است اما اگر می خواهید به طور خلاصه و سریع شرایط خود را بررسی کنید و ببینید که آیا امکان دریافت این ویزا را دارید یا خیر به ۵ شرط اصلی دریافت این ویزا توجه کنید:

۱- سن باید زیر ۵۵ سال باشد. البته اگر سن شما بیشتر از ۵۵ است شرایطی وجود دارد که بتوانید همچنان در این مسیر قدم بردارید. برای بررس جزییات این موضوع با همکاران ما در ویزاپیک در تماس باشید.

۲- داشتن یک کسب و کار فعال در حداقل ۲ سال گذشته به نام شما و یا با مشارکت شما الزامی است. شما باید در کسب و کار خودتان نقش مدیریتی داشته باشید و روی قسمت های کلیدی این کسب و کار تسلط داشته باشید. برای اثبات داشتن کسب و کار روش های مختلفی وجود دارد. برای مثال:

  • اگر شرکت ثبت شده دارید باید حداقل ۳۰ درصد سهام به نام شما باشد.
  • اگر صاحب جواز کسب هستید.
  • اگر صاحب مطب و یا کلینیک با چند کارمند هستید.
  • اگر صاحب مغازه ای هستید.
  • اگر بیزینسی را به طور مشارکت با شخص دیگری دارید.
  • اگر صاحب پروانه بهره برداری هستید.
  • اگر در کار ساخت و ساز هستید و جواز ساختمانی دارید.
  • اگر به هر نحوی می توانید اثبات کنید که صاحب بیزینس هستید و روی آن مدیریت دارید…

۳- اموال و دارایی های شما و همسرتان در طول ۲ سال گذشته باید بالای ۸۰۰ هزار دلار دولتی استرالیا باشد. نرخ دلار دولتی حدود ۳۰۰۰ تومان محاسبه می شود. این اموال شامل سند املاک شخصی و کاری، دارایی های داخل بیزینس شما، پول نقد و هر گونه دارایی که قابلیت ارزش گذاری می باشند. در زمینه ارزش گذاری دارایی ها حتما با همکاران ما در ارتباط باشید تا نکات کاربردی در اختیار شما قرار داده شود.

۴- فروش شما از بیزینس و کسب و کار بیشتر از ۵۰۰ هزار دولتی استرالیا باشد. برای لحاظ کردن این موضوع باید به بانک مراجعه کنید و مانده بستانکار تمامی بانک های خود از جمله بانک های شخصی را دریافت کنید و با هم جمع بزنید. ملاک انتهای هر سال می باشد. شما باید در ۲ سال از ۴ سال گذشته هر سال به طور جداگانه ۵۰۰ هزار دلار فروش داشته باشید. برای اثبات فروش در  مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به استرالیا می توانید از جمع دو کسب و کار با هم نیز استفاده کنید.

۵- داشتن حداقل ۶۵ امتیاز در سیستم امتیاز شماری ویزای سرمایه گذاری استرالیا . جدول امتیاز بندی ویزای سرمایه گذاری استرالیا را مشاهده کنید و ببینید که آیا ۶۵ امتیاز لازم را دارید یا خیر. در شمارش امتیاز حتما با وکیل مهاجرت به استرالیا مشورت کنید و نکات پرونده خود را با ایشان در میان گذارید.

اگر ۵ شرطی که ذکر شد را دارا هستید و یا فکر می کنید نزدیک به شروط فوق هستید با ما در ارتباط باشید.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

هزینه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

متاسفانه در مورد هزینه اغلب شرکت های مهاجرتی و وکلا به طور شفاف توضیحی به متقاضی نمی دهند و بعد از اینکه بخشی از هزینه اعلام شد به طور ناگهانی هزینه های دیگری را اعلام کرده و باعث کدورت و ناراحتی می شوند. برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری چند نوع هزینه مطرح است:

  1. هزینه های صدور ویزا: متقاضی اصلی: ۴۸۷۵ دلار استرالیا
    همسر و فرزندان بالای ۱۸ سال: ۲۴۴۰ دلار استرالیا
    فرزندان زیر ۱۸ سال هر کدام: ۱۲۲۰ دلار استرالیا
    هزینه های فوق شامل هزینه وکیل نمی باشد و می بایست مستقیما به دولت استرالیا پرداخت شود.
  2. هزینه های کارشناس حسابرسی:
    این هزینه بستگی به نوع پرونده شما بین ۸ تا ۱۴ میلیون تومان می باشد. همکارانی حسابرسی که از طرف شرکت ویزاپیک معرفی می شوند برای شما تخفیفاتی را لحاظ خواهند کرد.
  3. هزینه های کارشناس ارزیاب ملک: که این هزینه ها با توجه به قیمت ملک تعیین می شود. برای هر ۱ میلیارد تومان ملک حدود ۱ میلیون تومان هزینه ارزیابی تعلق می گیرد.
  4. هزینه های ترجمه مدارک: که توسط مترجم از شما دریافت می شود. این هزینه ها بستگی به تعداد مدارک دارد اما حدود ۴ تا ۸ میلیون تومان خواهد بود.
  5. هزینه های وکالت پرونده:
    یکی از تفاوت های اساسی شرکت ویزاپیک انجام تمامی مراحل توسط وکیل رسمی و مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا می باشد. تمامی ارتباط ها به طور مستقیم و بدون واسطه با شخص وکیل می باشد و کار شما بدست افراد واسط سپرده نمی شود و این به شما به صورت مکتوب تضمین داده خواهد شد. پرونده بیزنسی ظرافت های خاص خود را دارد و به هیچ عنوان امکان سپردن کار به افراد واسط و یا کارمندان شرکت وجود ندارد و این کار ریسک زیادی را به پرونده وارد می کند.

مراحل و مدت زمان مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در استرالیا

زمان دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا نیز متاسفانه توسط اکثر مشاورین به طور شفاف اعلام نمی شود و زمان کمتری از آنچه در واقعیت است به متقاضی اعلام می شود. به طور کلی برای دریافت ویزای سرمایه گذاری حداقل ۱۴ ماه و حداکثر ۲۴ ماه نیاز است. اگر بخواهیم با جزییات بیشتری توضیح دهیم مراحل دریافت ویزای سرمایه گذاری به چند بخش تقسیم می شود که هر بخش زمان مخصوص به خود را دارد.

مرحله اول:‌ آماده سازی مدارک حدودا ۴ هفته

مرحله دوم: دریافت دعوت نامه ایالتی
معمولا برای دریافت دعوت نامه ایالتی ۴ هفته مان مورد نیاز است. البته ایالت ملبورن بر خلاف ایالت های دیگر با توجه به روند اخیر روند صدور دعوت نامه برا افراد زیر ۱۰۰ امتیاز را کند و سرعت آن را کاهش داده است.

مرحله سوم: بعد از دریافت دعوت نامه ۶۰ روز زمان دارید تا هزینه ویزا ها را پرداخت کرده و پرونده را برای اداره مهاجرت ارسال نمایید. بعد از ارسال پرونده برای اداره مهاجرت وارد مرحله چهارم می شوید.

مرحله چهارم: بعد از اینکه پرونده را برای اداره مهاجرت ثبت کردید ۲۸ روز زمان دارید تا مدارک پرونده را ارسال نمایید. در این ۲۸ روز امکان انجام تست های پزشکی و گواهی عدم سو پیشینه نیز فراهم می شود. البته می توانید تست های پزشکی و یا عدم سو پیشینه را بعدا نیز ارسال نمایید. همچنین نمره زبان میانگین ۴.۵ آیلتس را نیز می توانید کمی زودتر از صدور ویزا ارسال کنید. اگر توانایی دریافت نمره را نداشتید به جای آن نفر اصلی پرونده حدود ۱۰ هزار دلار و نفرات همراه بالای ۱۸ سال حدود ۵۰۰۰ دلار پرداخت می کنند. بعد از دریافت ویزا آماده تهیه بلیط و مهاجرت از طریق ویزای سرمایه گذاری به استرالیا می شوید.

بعد از ورود به خاک استرالیا با ویزای سرمایه گذاری

تا به اینجا هر چه گفتیم مربوط به قبل از مهاجرت به استرالیا بود. اما از زمان مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری دنیای جدید شما آغاز می شود. شما ۴ سال و ۳ ماه زمان دارید تا در طول مدت ۲ سال بیزینس راه اندازی کنید. سال اول بیزینس خود را ثبت کنید و در انتهای سال اول ۲۰۰ هزار دلار وارد بیزینس شده باشد. سال دوم کسب و کار خود ۳۳۰ هزار دلار فروش کنید و ۲ کارمند استخدام کنید. (می توانید به جای ۲ کارمند ۴۰۰ هزار دلار پول مازاد برای خرج شخصی و یا بیزینس وارد کنید). بعد از اینکه ۲ سال بیزینس شما انجام شد و شروط لازم را برآورده کردید می توانید برای اقامت دایم استرالیا از طریق ویزای ۸۸۸ استرالیا اقدام کنید. در طول ۲ سال بیزینس شما باید ۱ سال و ترجیحا سال دوم بیزینس در استرالیا باشید البته امکان رفت و آمد دارید.

برای شروع سال اول بیزینس بعد از ورود به استرالیا ۲۴ ماه زمان دارید. البته اگر خواستید می توانید از همان لحظه ورود به استرالیا وارد سال اول بیزینس خود شوید. برای مثال می توانید سناریوی زیر را دنبال کنید:

سال اول حضور شما در استرالیا: سال اول را مشغول آشنایی بیشتر با زندگی در استرالیا باشید. در این مدت اطلاعات خود را در محیط بیشتر کنید. شما می توانید برای دیگران نیز کار کنید و محدودیتی در کسب درآمد ندارید.

سال دوم حضور شما در استرالیا: سال دوم را مشغول بررسی نوع بیزینس باشید. در این مدت اطلاعات خود را از محیط کسب و کار بیشتر کنید. شما می توانید برای دیگران نیز کار کنید و محدودیتی در کسب درآمد ندارید.

سال سوم حضور شما در استرالیا (سال اول بیزینس): شروع سال اول بیزینس ثبت شرکت در استرالیا را انجام دهید. از این پس شما باید هر سه ماه یکبار گزارش فصلی را برای اداره مالیات ارسال نمایید. در سال سوم میزان درآمد و سود و زیان شما چندان اهمیتی ندرد و ملزم به استخدام کارمند هم نیستید. تا انتهای سال سوم ۲۰۰ هزار دلار شما باید وارد بیزینس شده باشد. برای مثال می توانید بیزینسی را به میزان ۲۰۰ هزار دلار خریداری کنید. (البته ایالت های مختلف الزامات مختلفی برای میزان مبلغ دارند و همه ۲۰۰ هزار دلاری نیستند).

سال چهارم جضور شما در استرالیا (سال دوم بیزینس): ۲۰۰ هزار دلاری که وارد بیزینس کرده اید باید در طول سال چهارم همچنان داخل بیزینس شما باشد. ابتدای سال دوم بیزنس باید ۲ کارمند استخدامی داشته باشید و در طول ۱۲ ماه نیز معادل ۲ کارمند را داشته باشید.  همچنین در پایان سال باید به میزان ۳۳۰ هزار دلار فروش داشته باشید.  یعنی شما باید همواره ۲۰۰ هزار دلار ارزش دارایی نقد و غیر نقدی بیزینس شما باشد.

اگر شرایط تبدیل ویزای ۱۸۸به ویزای اقامت دائم ۸۸۸ ایجاد نشد می توانید یک بار و به مدت ۲ سال ویزای خود را تمدید کنید تا شرایط برای دریافت اقامت دائم را میسر کنید. الزامات تمدید به شرح زیر است:

  • دعوت نامه مجدد از استان داشته باشید.
  • حداقل ۳ سال از مدت ویزای ۱۸۸ گذشته باشد.
  • حداقل ۲ سال در استرالیا بیزنیس داشته اید.
  • زبان انگلیسی مجدد نیازی نیست.
  • امتیاز شماری مجدد نیازی نیست.

چالش ها و فرصت های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به استرالیا

چالش ها:

  • نداشتن جایگاه مشابهی که در کشور ایران به عنوان صاحب کسب و کار داشتید. راهکار: واقع بین باشید. در کشور های پیشرفته معمولا تفاوت کمتری بین طبقات اجتماعی وجود دارد و همه افراد با هر میزان سرمایه و شغلی به صورت یکسان در کنار هم زندگی می کنند.
  • اگر سطح زبان ضعیفی دارید احساس منفی در مراودات روزمره با افراد انگلیسی زبان ایجاد می شود. راهکار: هیچ وقت دیر نیست همین حالا شروع کنید و زبان یاد بگیرید :)
  • تبدیل هزینه ها از ریال به دلار در کشور جدید و احساس منفی در تبدیل پول از ریال به دلار. راهکار: از قبل دلار خریداری کنید. همچنین در نظر داشته باشید که سالهای گذشته توانسته اید کسب درآمد خوبی کنید و حالا می توانید با آن درآمد شرایط خود را در کشور جدید بهتر کنید.
  • احساس دلتنگی و دوری از کشور و خانواده ها و فامیل دارید. راهکار: این یک واقعیت مهاجرت است و باید پذیرفت. شرایط بعد از گذشت مدتی بسیار بهتر می شود.
  • دور بودن این کشور به ایران. راهکار: هیچ کاری نمی توان کرد :( البته در کشور هایی مثل کانادا و آمریکا نیز همین شرایط وجود خواهد داشت.

فرصت ها:

  • شرایط بیزینسی خوب و توسعه در کسب و کار ها ۲۷ سال بدون وقفه
  • استرالیا کشوری مهاجر پذیر است و از تمام ملیت ها در این کشور زندگی می کنند. کشور تک بعدی و تک ملیتی نیست.
  • زندگی در یکی از با کیفیت ترین و پیشرفته ترین کشور های دنیا
  • امکان دریافت پاسپورت استرالیایی بعد از ۴ سال
  • تحصیل رایگان فرزندان در مدرسه
  • آب و هوای مطبوع استرالیا برای زندگی در مقایسه با کشور های دیگر

اگر قصد مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را دارید شما را دعوت می کنیم به کانال تلگرام شخصی و دوستانه وکیل رسمی و مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا وارد شوید و با دریافت اطلاعات به روز و کاربردی از نزدیک با چالش ها و فرصت های سرمایه گذاری در استرالیا آشنا شوید و سپس تصمیم گیری کنید.

شرکت ویزاپیک با حضور نماینده و شعبه اصلی خود در ملبورن استرالیا همراه تمامی سرمایه گذاران و افرادی است که تمایل دارند در استرالیا بیزینس راه اندازی کنند.

عضویت در کانال تخصصی ویزای سرمایه گذاری استرالیا ( با مدیریت مصطفی هماپور)
فرم هوشمند ارزیابی ویزای سرمایه گذاری

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای سرمایه گذاری

سوالات متداول

من سطح کافی زبان برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟2019-06-01T22:22:42+04:30

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.