ویزای راه اندازی بیزینس در استرالیا ***

//ویزای راه اندازی بیزینس در استرالیا ***
ویزای راه اندازی بیزینس در استرالیا ***

ویزای راه اندازی بیزینس در استرالیا

توجه : این نوع ویزا، مرسوم ترین روش سرمایه گذاری در میان ایرانیان می باشد.
ویزای راه اندازی بیزینس در استرالیا

ویدیوی معرفی صفر تا صد ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری استرالیا توسط وکیل رسمی اداره مهاجرت به استرالیا، آقای مصطفی هماپور (کد MARN 1796314):

ویزای راه اندازی بیزینس یا همان ویزای نوآوری تجاری استرالیا ۱۸۸A به دارندگان بیزینس این امکان را می دهد که با ورود به استرالیا بیزینس خود را در استرالیا راه اندازی و کسب درآمد کنند. ویزای راه اندازی بیزینس در استرالیا ویزای موقت ۴ سال و سه ماهه است که بعد از این مدت شرایط تبدیل به ویزای اقامت دائم را دارد. امکان تمدید ویزا به مدت ۲ سال وجود دارد. همچنین با دریافت ویزای راه اندازی بیزینس و کارآفرینی در استرالیا می توانید خانواده خود را همراه خود به استرالیا بیاورید.

شرایط لازم برای دریافت ویزای راه اندازی بیزینس یا کارآفرینی در استرالیا

  • سن متقاضی زیر ۵۵ سال باشد (استثنا وجود دارد).
  • از سیستم امتیاز شماری حداقل ۶۵ امتیاز کسب کنید. امتیاز شماری ویزای کارآفرینی
  • مدرک زبان آیلتس یا مدرک معادل حداقل ۴.۵ داشته باشید. به جای نمره آیلتس می توانید کلاس زبان در استرالیا شرکت کنید.
  • اگر بیزنس شما گردش سالانه کمتر از ۴۰۰،۰۰۰ دلار استرالیا دارد، شما مالک حداقل ۵۱ درصد آن بیزنس باشید.
  • اگر بیزنس شما گردش سالانه بیشتر از ۴۰۰،۰۰۰ دلار استرالیا دارد، شما مالک حداقل ۳۰ درصد آن بیزنس باشید.
  • اگر بیزنس یا شرکت شما سهامی عام است، شما حداقل ۱۰ درصد مالکیت داشته باشید.
  • در ۲ سال از ۴ سال گذشته گردش حساب حداقل ۵۰۰،۰۰۰ دلار استرالیا از ۱ یا ۲ بیزینس داشته باشید.
  • شما (یا به همراه همسرتان)، حداقل ۸۰۰،۰۰۰ دلار استرالیا دارایی داشته باشید. این دارایی می تواند شخصی یا بیزنس شما یا ملک و… باشد.
  • اگر تخصصی دارید، می بایستی حداکثر نصف زمان خود را صرف کار تخصصی، و حداقل نصف زمان شما می بایستی در کار بیزنس و مدیریت آن بوده باشد.

نحوه اقدام برای ویزای راه اندازی بیزینس در استرالیا

 جهت دریافت ویزای نوآوری تجاری استرالیا می بایستی ابتدا تقاضای خود را ثبت کرده و در صورت قبولی در سیستم امتیاز شماری (حداقل ۶۵ امتیاز)، منتظر دریافت دعوت نامه باشید.

هزینه و مدت زمان دریافت ویزای راه اندازی بیزینس در استرالیا

مدت زمان دریافت ویزای فوق بین ۸ ماه تا ۱۶ ماه می باشد که بستگی به شرایط متقاضی و اداره مهاجرت استرالیا و ایالت مربوطه دارد. هزینه های قانونی که باید به دولت استرالیا پرداخت شوند عبارتند از:

متقاضی اصلی: ۴۸۷۵ دلار استرالیا
نفر همراه: ۲۴۴۰ دلار استرالیا
فرزندان هر کدام: ۱۲۲۰ دلار استرالیا

هزینه های فوق شامل هزینه وکیل نمی باشد و می بایست مستقیما به دولت استرالیا پرداخت شود.

سرانجام ویزای راه اندازی بیزینس در استرالیا

تبدیل به PR یا اقامت دائم:

ویزای کار آفرینی یا نوآوری تجاری را می توانید، با شرایط زیر، بعد از ۴ سال تبدیل به ویزای اقامت دائم ۸۸۸ کنید.

  • ۱ سال از ۲ سال آخر منتهی به ارسال پرونده را در استرالیا زندگی کرده باشید.
  • در ۲ سال آخر ویزای ۱۸۸، مالکیت بیزنس را داشته باشید و گزارشات ۳ ماه یک بار خود را به صورت رسمی اعلام کرده باشید.
  •  سال آخر منتهی به اقدام برای ویزای دائم گردش مالی ۳۰۰،۰۰۰ دلاری داشته باشید.
  • ۲ تا از ۳ شرط زیر را در ۱۲ ماه آخر منتهی به ارسال پرونده داشته باشید:
  1. دارایی خالص حداقل ۳۰۰.۰۰۰ دلاری در استرالیا در بیزینس.
  2. تعداد ۲ نفر شهروند یا مقیم استرالیا را به صورت فول تایم برای یک سال استخدام کنید.
  3. مجموع دارایی های شغلی و شخصی شما و همسرتان ۶۰۰.۰۰۰ دلار استرالیا باشد.

شرایط تمدید ویزای ۱۸۸A:

اگر شرایط تبدیل ویزای ۱۸۸ به اقامت دائم در حالت ویزای نوآوری تجاری ایجاد نشد می توانید یک بار و به مدت ۲ سال ویزای خود را تمدید کنید تا شرایط برای دریافت اقامت دائم را میسر کنید. الزامات تمدید به شرح زیر است:

  • دعوت نامه مجدد از استان داشته باشید.
  • حداقل ۳ سال از مدت ویزای ۱۸۸ گذشته باشد.
  • حداقل ۲ سال در استرالیا بیزنیس داشته اید.
  • زبان انگلیسی مجدد نیازی نیست.
  • امتیاز شماری مجدد نیازی نیست.
فرم هوشمند ارزیابی ویزای سرمایه گذاری

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای سرمایه گذاری
تماس با ما

سوالات متداول

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان