ویزای نوآوری خاص در استرالیا

//ویزای نوآوری خاص در استرالیا
ویزای نوآوری خاص در استرالیا

ویزای نوآوری در استرالیا

ویزای نوآوری در استرالیا

این ویزا برای افرادی است که می خواهند با یک ایده ی نو و بدیع از شرکتی حداقل ۲۰۰،۰۰۰ دلار استرالیا بورسیه دریافت کنند تا روی تجاری سازی یک محصول و سرویس در استرالیا فعالیت کنند و یا روی گسترش یک بیزینس کار کنند. به طور کلی مشخص است که ایده فوق در چه زمینه هایی باید باشد و در چه زمینه هایی قابل قبول نیست.

شرایط لازم برای دریافت ویزا

  • سن حداکثر ۵۵ سال باشد.
  • حداقل آیلتس ۶ در هر مهارت و یا نمره معادل آن
  • حداقل ۲۰۰ هزار دلار بابت گسترش ایده خود از شرکتی در استرالیا فاند دریافت کنید.
  • حداقل ۱۰ درصد مبلغ باید در ۱۲ ماه اول فعالیت به شخص متقاضی داده شود.
  • حداقل ۳۰ درصد از سهام شرکت کارآفرین باید به نام شخص متقاضی باشد.
  • باید برای طرح خود بیزینس پلن دقیقی ارایه دهید.

 

نحوه اقدام

جهت دریافت ویزای ویزای نوآوری خاص ابتدا باید دعوت نامه دریافت کنید و سپس اقدام کنید.

هزینه و مدت زمان دریافت ویزای نوآوری خاص استرالیا

مدت زمان دریافت ویزای فوق بین ۴ ماه تا ۱۶ ماه می باشد که بستگی به شرایط متقاضی و اداره مهاجرت استرالیا و ایالت مربوطه دارد. هزینه های قانونی که باید به دولت استرالیا پرداخت شوند عبارتند از:

متقاضی اصلی: ۳۶۷۰ دلار استرالیا
نفر همراه: ۱۸۳۵ دلار استرالیا
فرزندان هر کدام: ۹۲۰ دلار استرالیا

هزینه های فوق شامل هزینه وکیل نمی باشد و می بایست مستقیما به دولت استرالیا پرداخت شود.

سرانجام ویزای نوآوری خاص

بعد از اینکه حداقل ۲ سال از مدت ویزای نوآوری خاص گذشت می توانید برای اقامت دائم درخواست خود را ارسال کنید.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای سرمایه گذاری

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای سرمایه گذاری
تماس با ما

سوالات متداول

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان