ویزای توریستی استرالیا

صفحه اصلی/ویزای توریستی استرالیا
ویزای توریستی استرالیا1396/1/28 11:24:34

نحوه اقدام و دریافت ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا

معرفی ویزای توریستی استرالیا

سفر به استرالیا (Australia) بدون شک یکی از بهترین تجربه های زندگی هر شخص خواهد بود، استرالیا علاوه بر اینکه از پیشرفته ترین کشورهای جهان می باشد، دارای مناطق تاریخی زیبا و طبیعت بی نظیر می باشد و همه ساله افراد مختلفی از سرتاسر جهان برای بازدید به استرالیا سفر می کنند.

ویزای توریستی استرالیا برای افرادی است که می خواهند برای مسافرت، و یا دیدار اهالی خانواده و یا فامیل به استرالیا سفر کنند. همچنین افرادی که قصد دارند برای قرارهای کاری، ملاقات های تجاری و یا شرکت در سمینارها به استرالیا سفر کنند می توانند از طریق ویزای توریستی استرالیا اقدام کنند.

  • اگر از ایران اقدام می کنید هزینه این ویزا ۱۴۰ دلار استرالیا می باشد.
  • اگر از استرالیا اقدام کردید هزینه ویزا ۳۴۵ دلار استرالیا می باشد.
  • با دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا شما اجازه کار ندارید و فقط تا 3 ماه می توانید تحصیل کنید.
  • ممکن است پلیس چک و آزمایشات پزشکی مورد نیاز باشد که تا یک سال اعتبار دارند.
  • انگشت نکاری برای این ویزا لازم می باشد.
  • مدت اعتبار این ویزا بین 3، 6 و 12 ماه است.

ویزای توریستی شماره 600 استرالیا به چند زیر شاخه تقسیم می شود که مهم ترین آنها عبارتند از:

اگر قصد سفر به استرالیا به عنوان توریست را دارید، و یا اگر پدر و مادر یا فرزندان شما در استرالیا هستند و می خواهید به ملاقات آنها بروید این شاخه بهترین انتخاب برای شما می باشد. نکات زیر را مد نظر قرار دهید:

اگر خواهر و برادر یا اقوام شما در استرالیا هستند و شما قصد دیدار آنها را با دعوت نامه دارید معمولا این مسیر برای دریافت ویزای توریستی استرالیا از همه بهتر می باشد. در این روش معمولا شخصی که در استرالیا است و دعوت نامه ارسال می کند بین 5000 تا 15000 دلار استرالیا به عنوان امانت نزد دولت استرالیا می گذارد و بعد از اینکه شما به کشور خود بازگشتید مبلغ خود را پس می گیرید. نکات زیر را مد نظر قرار دهید:

اگر قصد سفر به استرالیا برای شرکت در کنفرانس، مصاحبه شغلی، قرارداد کاری و از این قبیل موارد را دارید، می بایستی از شاخه ی ویزای توریستی بیزینسی استرالیا اقدام کنید. نکات زیر را مد نظر قرار دهید:

  • برای دریافت ویزای بیزینسی سمینارها می توانید از سابکلاس 459 و 456 هم استفاده نمائید.

ویدیوی معرفی صفر تا صد ویزای توریستی استرالیا توسط وکیل رسمی اداره مهاجرت به استرالیا، آقای مصطفی هماپور (کد MARN 1796314):

مدارک لازم برای ویزای توریستی استرالیا

تمامی مدارک باید به صورت ترجمه شده و اسکن شده ارسال شوند. برای ترجمه مدارک صرفا ترجمه ناتی کافی است. اگر مهر ناتی نزدید می توانید صرفا با مهر مترجم مدارک را ارسال کنید و نیازی به مهر دادگستری و وزارت خارجه نمی باشد.

  • پاسپورت متقاضی و همراهان الزامی می باشد.
  • یک قطعه عکس 3.5*4.5 از هرنفر لازم می باشد.
  • شناسنامه و کارت ملی متقاضیان و همراهان لازم می باشد.
  • مهر سفرهای پیشین شما نیز مهم است. هر چقدر مهر های بیشتر و قوی ترین در پاسپورت شما باشد کار شما برای دریافت ویزای توریستی استرالیا راحت تر می شود.
  • نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی از بانک دریافت کنید. در این نامه بهتر است حداقل حدود ۱۰ هزار دلار استرالیا داشته باشید. چون بانک ها به دلار دولتی ارزش دلار را محاسبه می کنند حدود ۳۰ میلیون تومان باشد که ارزش ۱۰ هزار دلار دو نامه تمکن شما پرینت شود.
  • پرینت حسابها یا همان گردش ۳ ماهه می تواند کمک کننده باشد. همچنین فیش حقوقی یکی دو مورد اخیر نیز کمک کننده است.
  • گواهی اشتغال به کار که فعالیت فعلی شما را نشان می دهد. اگر در گواهی اشتغال شما ذکر شود که مثلا با مرخصی با شما موافقت شده است و شما باید بعد از مدت مشخص سفر مجدد به کار خود بازگردید. اگر دانشجو یا دانش آموز هستید نیز کارت دانشجویی و گواهی مشغول به تحصیل به شما برای دریافت ویزای توریستی استرالیا کمک می کند.
  • اگر دعوت نامه ای از فامیل یا آشنای خود دارید، آن را ضمیمه کنید. متن دعوت نامه به طور کلی باید شامل ین باشد که ما به عنوان *نسبت ایشان با شما* دعوت می کنیم که  * نام شما*‌برای مدت شروع … تا پایان ….. به دیدار ما بیاید. در این نامه دعوت کننده بهتر است شماره پاسپورت خود و اسکن صفحه اول پاسپورت خود را نیر به همراه آدرس و شماره تلفن خود بگذارد. اگر آنها هزینه سفر شما را می دهند، حساب بانکی آن ها نیز لازم است.
  • اگر از مدل اسپانسر استفاده می کنید اطلاعات بانکی مثل ریز بانکی و فیش حقوقی اسپانسر را نیز داخل مدارک قرار دهید. همچنین شناسنامه اسپانسر و پدر یا مادر مشترک تا نیست فاملی را بتوانید نشان دهید.
  • برنامه سفر که در آن در یک نامه برنامه حدودی از سفر خود عنوان می کنید. اگر کسی را در استرالیا ندارید و برایتان مقدور است رزرو هتل را نیز در این برنامه قرار دهید. همچنین قرار دادن بلیط رفت و برگشت رزروی نیز به پرونده کمک می کند.
  • بایومتریک یا همان انگشت نگاری. بعد از اینکه ویزای خود را لادج کردید و نامه انگشت نگاری را دریافت کردید ۱۴ روز زمان دارید تا برای انگشت نگاری اقدام کنید. خوشبختانه بر خلاف ویزای توریستی کانادا که لازم است برای انگشت نگاری به خارج از کشور سفر کنید، برای ویزای توریستی استرالیا انگشت نگاری در ایران انجام می شود. هزینه جمع آوری اطلاعات بیومتریک 23 یورو می باشد که باید به صورت نقدی به یورو در سنتر بایومتریک پرداخت شود. جمع آوری اطلاعات بایومتریک از طریق یک فرآیند سریع و محرمانه انجام می پذیرد که در طی آن تصویر چهره متقاضی با دوربین دیجیتال ثبت و اثر ده انگشت متقاضی توسط یک اسکنر دیجیتالی اسکن می شود. مراحل جمع آوری اطلاعات بیومتریک:گام اول: تعیین وقت ملاقات. برای این منظور ابتدا از طریق لینک سایت vfsglobal زیر اکانت خود را بسازید سپس با استفاده از لینک ایمیل شده، وارد اکانت خود شوید، با گزینه Schedule Appointment، زمان و سنتر را انتخاب نمایید.گام دوم: جمع آوری اطلاعات بایومتریکبا در دست داشتن مدارک پاسپورت فعلی، فرم اداره مهاجرت و نامه وقت ملاقات در تاریخ تعیین شده به آدرس زیر مراجعه کنید:‌تهران،میدان هروی،خیابان موسوی (گلستان پنجم)، مرکز هروی سنتر، طبقه 5، مرکز جمع آوری اطلاعات بایومتریک استرالیاگام سوم:پس از ثبت اطلاعات بایومتریک خود در مرکز جمع آوری بایومتریک استرالیا، نتیجه در پورتال شما اعلام خواهد شد.
  • علاوه بر مدارک فوق وکیل نامه قانونی برای افسر پرونده می نویسد و دلایل بازگشت شما را با لینک به بند های قانونی برای آفیسر توضیح می دهد. به طور تجربی و از آمارهای ریجکتی متوجه شده ایم که این نامه تاثیر زیادی روی دریافت ویزای توریستی استرالیا از نگاه آفیسر دارد. در این نامه وکیل مهاجرت به استرالیا بند هایی از قانون که مرتبط با قانع کردن آفیسر است را به صورت تحلیلی برای آفیسر توضیح می دهد و سپس پرونده شما را با کد مشخص از طریق پورتال خود به اداره مهاجرت ارسال می کند. تنها وکلایی می توانند این کار را انجام دهند که به طور قانونی در سیستم اداره مهاجرت استرالیا ثبت شده باشند. این کار همچنان تضمینی برای دریافت ویزای شما ایجاد نمی کند اما ریسک ریجکتی شما را تا حد زیادی کاهش می دهد.

سایر مواردی که نشان می دهد قصد بازگشت به کشورخود را دارید

 موارد شامل:

  • سند اموال و دارایی هایی که شما درکشور دارید.
  • سند ازدواج (در صورت متاهل بودن) یا سند طلاق یا سند فوت همسر (شاخه توریستی فامیلی)
  • مدارکی که نشان دهد چرا برای بیزینس یا سمینار به استرالیا می روید. (شاخه توریستی بیزینسی).
  • نامه دعوت نامه ای از سازمان مربوطه که شما از طرف آن دعوت شده اید.
  • جزئیات ثبت نام کنفرانس
  • نامه ای از طرف دعوت کننده که دلیل سفرشما را عنوان می کند.
  • برنامه ی دقیق سفرتان را عنوان کنید. شماره تلفن افرادی که برای ملاقات با آنها می روید بگذارید.
  • مهارت های شغلی و تحصیلی خود را بیان کنید.
  • از شغل فعلی خود و شرح وظایف خود بیان کنید.
  • مدارکی که نشان می دهد شرکتی که شما برای آن کار می کنید، یک شرکت بیزینسی است. مثلا کد مالیاتی شرکت، شماره ثبت شرکت، گزارش های سالیانه

نحوه اقدام برای ویزای توریستی

ابتدا تمامی مدارکی و فرم هایی که در برگه مدارک لازم برای ویزای توریسیتی گفته شد را (ترجمه ی انگلیسی شده) آماده می کنیم و به اداره مهاجرت استرالیا می فرستید و بعد از گذشت یک هفته تا حداکثر چهار هفته نتیجه ویزای توریستی برای شما ایمیل می شود.

بعد از اینکه ویزا برای شما ایمیل شد، آن را پرینت کنید و برای تهیه بلیط اقدام کنید. نیازی نیست که به سفارت رفته و لیبل ویزا را روی پاسپورت بزنید، همان ویزای ایمیل شده به شما کفایت می کند.

سرانجام ویزای توریستی استرالیا

دقت داشته باشید که ویزای توریستی استرالیا معمولا شروطی در آن قرار داده می شود، یکی از معروفترین این شروط، شرط شماره 8503 می باشد، اگر شرط 8503 در ویزای خود دارید، این بدین معنی است که حق ماندن در استرالیا با هیچ ویزای دیگری را ندارید و باید حتما بعد از پایان مهلت ویزا به کشور برگردید.

ویزای توریستی را می توانید در صورت لازم تمدید کنید. برای تمدید ویزا می توانید از استرالیا و به صورت آنلاین اقدام نمایید. دقت داشته باشید که اگر شرط 8503 در ویزای شما موجود است، حق تمدید ویزا را ندارید. اگر شرط 8503 را در ویزای خود داشتید و شرایط شما به گونه ای بود که شدیدا نیاز به تمدید ویزا داشتید، و در صورت تمدید نشدن ویزا عواقب ناگواری شامل حال شما می شود، با کارشناسان ما تماس بگیرید تا از طریق قانونی و مکاتبه پرونده شما را پیگیری نماییم.

رفتن به کشور استرالیا با ویزای توریستی و سپس اقدام برای ویزای بشر دوستانه استرالیا و یا حمایت خواستن از دولت استرالیا راه کار مناسبی نمی باشد، چرا که شرایط مناسبی شامل حال شما نمی شود و پیشنهاد ما این است که هرگز چنین کاری نکنید.

کیس استادی

کیس استادی ۱: حمید و خانواده

حمید متاهل است و قبلا ویزای شنگن ندارد. او برای ویزای توریستی استرالیا اقدام کرد و با وجود داشتن بیمه و مدارک شغلی و سند منزل و تامین مالی متاسفانه ویزای توریستی او ریجکت شد. در نامه ریجکتی آفیسر عنوان کرده است که مطمین نیست که اگر ویزا را صادر کند حمید به کشور خود باز می گردد. در ذکر دلایل آفیسر به همراهی همسر و فرزند او اشاره کرده است که با وجود حضور خانواده شما در سفر این احتمال باز بیشتر خواهد شد که شما به کشور خود بازنگردید.

کیس استادی ۲- ویزای توریستی سارا و یک اشتباه بزرگ

سارا متاهل است و قبلا دو بار با خانواده به اروپا سفر کرده است. آنها همچنین ویزای مولتی کانادا را نیز دارند اما هنوز به کانادا سفر نکرده اند. سارا برای خود و خانواده برای ویزای توریستی استرالیا اقدام کرد. در عین حال که آنها انتظار دریافت ویزا را داشتند متاسفانه ویزای آنها ریجکت شد. ظاهرا در حین پروسه بررسی با موبایل سارا از طرف سفارت تماسی گرفته شده است و از او پرسش می شود که آیا با ورود به استرالیا قصد دارید به کشور خود بازگردید یا برای ویزاهای دیگر اقدام کنید. سارا در تماس اعلام کرده بود که آنها قصد دارند استرالیا را ببینند و اگر از آنجا خوششان بیاید به صورت قانونی برای ویزاهای دیگر ازجمله ویزای بیزینسی اقدام کنند. همین برای آفیسر مساله ایجاده کرده و آنها ریجکت شده بودند. بعد از مراجعه به دفتر در اپلای مجدد این مشکل را رفع نمودیم و مجدد اقدام کردیم و ویزای توریستی استرالیا آنها صادر شد.

کیس استادی ۳- ویزای توریستی آیدا و دردسر بی اطلاعی

آیدا نقشه بردار است و بیزینس شخصی خود را دارد. او قبلا ویزای شنگن داشته است. او خود برای ویزای توریستی استرالیا دو بار اقدام کرده است و هر دو بار موفق به دریافت ویزا شده است. بعد از سفر دوم او به استرالیا علاقه مند شد و تصمیم گرفت با ویزای کار استرالیا برای دریافت اقامت استرالیا اقدام کند. علی رغم اینکه او از امتیازات لازم برای دریافت ویزای کار استرالیا بهره مند بود اما شرایط او برای اقدام مناسب نشد. دلیل هم این بود که سارا در دو اپلای ویزای توریستی خود کل پرونده سوابق شغلی خود را به اداره مهاجرت اعلام کرده بود و آن پرونده برای ویزای کار استرالیا چندان مناسب نبود. اما حالا امکان تغییر آن سوابق اعلام شده برای او میسر نیست چرا که تمام اطلاعات را بدون دقت و تمرکز و فقط به قصد دریافت ویزای توریستی وارد کرده بود و فکر نمی کرد روزی این اطلاعات ممکنه با ویزای بعدی که می خواد درخواست کنه تناقضی بده.

سوالات رایج و مهم ویزای توریستی

۱- اگر ویزای توریستی استرالیا رو اقدام کردم و ریجکت شد چکار کنم؟
می تونید از فردای همون روز مجدد اقدام کنید. البته بهتره تغییری در شرایط ایجاد کنید.

۲- اگر با ویزای توریستی بیام استرالیا و بجه دار بشم بچه پاسپورت می گیره؟
خیر- استرالیا شبیه کانادا و آمریکا عمل نمیکنه و بچه پاسپورت نمی گیره با تولد در ویزای توریستی.

۳- آیا می تونم با ویزای توریستی استرالیا بیام و بعد ویزام رو تبدیل کنم به ویزای دیگری؟
اگر شرط ۸۵۰۳ روی ویزا نباشه می تونید اقدام کنید روی ویزاهای دیگر. اما تضمینی نیست که اقدام شما حتما تبدیل به ویزا بشه.

۴- آیا آژانس می تونه یه پولی برای ضمانت بگیره و برام ویزای توریستی استرالیا رو دربیاره؟
تنها مرجع مورد تاییدی که می تونه از طرف شما اقدام کنه برای ویزای توریستی وکیل رسمی مهاجرت به استرالیا هست.

۵- چه فرقی داره خودم اقدام کنم یا وکیل؟
وکیل رسمی اگر برای شما اقدام کند حتما ریسک شما کمتر از حالتی خواهد بود که تنهایی اقدام کنید.

۶- هزینه ویزای توریستی استرالیا چقدر هست؟‌
هزینه اپلای ویزا ۱۴۰ دلار استرالیا هست. همچنین هزینه انگاشت نگاری ۲۳ یورو می باشد.

۷- مدت زمان دریافت ویزای توریستی استرالیا چقدر است؟‌
معمولا بین ۲ هفته تا ۴ هفته جواب اعلام می شود.

۸- یکی از دوستانم استرالیا هست ایشون می تونه برام دعوت نامه بفرسته؟
دعوت نامه ای که از طرف فامیل درجه ۱ نباشه چندان ارزش بالایی ندارد. روی پرونده بزارید ضرری ندارد.

فرم ارزیابی ویزای توریستی

درخواست مشاوره رایگان

آمار قبولی مشتریان ما در ویزای توریستی در سال گذشتنه ۹۵ درصد بوده است. وکیل مهاجرت با دانش و مطالعه ای که روی پرونده هر شخص انجام می دهد بهترین حالت ممکن برای دریافت ویزای توریستی را تشخیص می دهد. همچنین اگر یک بار پرونده شما ریجکت شده است می توانید پرونده خود را به وکیل مهاجرت بسپارید. جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.
فرم ارزیابی ویزای توریستی
چرا ویزای توریستی با ویزاپیک

سوالات متداول

من سطح کافی زبان برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟1396/8/5 18:14:13

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

آیا اگر یک بار ازدواج کرده باشیم و طلاق گرفته باشیم باز هم می توانیم برای این ویزای اقوام سالخورده اقدام کنیم؟1396/6/1 13:50:57

بلی، هنگام درخواست ویزا شخص باید بالای 65 سال سن داشته باشد و مجرد باشد.

آیا باید از طریق قانونی وابستگی مالی به اقوام خودمان در استرالیا را ثابت کنیم یا همین که اعلام کنیم کافی است؟1396/6/1 13:42:51

خیر باید از روش های قانونی که وکیل شما اعلام می کند وابستگی های خود را مشخص کنید.

فرزند من 29 سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟1396/6/1 13:27:23

فرزند بالای 18 سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای توریستی به استرالیا سفر کنم و اواخر دوران بارداری را در استرالیا باشم و فرزندم را در استرالیا به دنیا بیاورم تا شهروند استرالیا شود؟1396/6/1 13:27:13

خیر، با ویزای توریستی و سایر ویزاهای موقت امکان این کار نیست و حتی اگر فرزند شما در استرالیا متولد شود شهروند استرالیا نخواهد بود.

من ویزای دانشجویی دارم و می خواهم در استرالیا فرزندی داشته باشم آیا با تولد، فرزند من شهروند استرالیا خواهد شد؟1396/6/1 13:21:20

خیر اگر ویزای شما اقامت دائم نباشد و یا شهروند استرالیا نباشید، تولد فرزندتان ایشان را شهروند استرالیا نمی کند.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر 18 سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ1396/6/1 13:04:33

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر 18 سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است 6 ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟1396/6/1 13:04:17

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

اگر فرزندی را از خارج از استرالیا به فرزند خواندگی پذیرفتیم آیا می توانیم برای او ویزا بگیریم؟َ1396/6/1 12:51:50

در صورتی که مقیم استرالیا یا شهروند استرالیا باشید می توانید فرزندی را قبول کنید و به استرالیا بیاورید ولی باید قبل از اقدام برای ویزا، یک سال اخیر را خارج از استرالیا بوده باشید.

ویزای توریستی استرالیا

نحوه اقدام و دریافت ویزای توریستی استرالیا آنچه در این صفحه میخوانید: معرفی ویزای توریستی استرالیا مدارک لازم برای ویزای توریستی استرالیا سایر مواردی که نش

نوع خدمات: دریافت ویزای توریستی استرالیا

امتیازدهی ویرایشگر:
4.5