با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

ویزای توریستی استرالیا

/ویزای توریستی استرالیا
ویزای توریستی استرالیا

نحوه اقدام و دریافت ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا

معرفی ویزای توریستی استرالیا

سفر به استرالیا بدون شک یکی از بهترین تجربه های زندگی هر شخص خواهد بود، استرالیا علاوه بر اینکه از پیشرفته ترین کشورهای جهان می باشد، دارای مناطق تاریخی زیبا و طبیعت بی نظیر می باشد و همه ساله افراد مختلفی از سرتاسر جهان برای بازدید به استرالیا سفر می کنند.

ویزای توریستی استرالیا برای افرادی است که می خواهند برای مسافرت، و یا دیدار اهالی خانواده از جمله والدین، فرزندان، برادر، خواهر یا فامیل به استرالیا سفر کنند. همچنین افرادی که قصد دارند برای قرارهای کاری، ملاقات های تجاری و یا شرکت در سمینارها به استرالیا سفر کنند می توانند از طریق ویزای توریستی استرالیا اقدام کنند.

ویزای توریستی شماره ۶۰۰ استرالیا به چند زیر شاخه تقسیم می شود که مهم ترین آنها عبارتند از:

اگر قصد سفر به استرالیا به عنوان توریست را دارید، و یا اگر پدر و مادر یا فرزندان شما در استرالیا هستند و می خواهید به ملاقات آنها بروید این شاخه بهترین انتخاب برای شما می باشد. نکات زیر را مد نظر قرار دهید:

  • اگر از ایران اقدام می کنید هزینه این ویزا ۱۴۰ دلار استرالیا می باشد.
  • اگر از استرالیا اقدام کردید هزینه ویزا ۳۴۵ دلار استرالیا می باشد.
  • با دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا شما اجازه کار ندارید و فقط تا ۳ ماه می توانید تحصیل کنید.
  • ممکن است پلیس چک و آزمایشات پزشکی مورد نیاز باشد که تا یک سال اعتبار دارند.
  • مدت اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه است.

اگر خواهر و برادر یا اقوام شما در استرالیا هستند و شما قصد دیدار آنها را با دعوت نامه دارید معمولا این مسیر برای دریافت ویزای توریستی استرالیا از همه بهتر می باشد. در این روش معمولا شخصی که در استرالیا است و دعوت نامه ارسال می کند بین ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار استرالیا به عنوان امانت نزد دولت استرالیا می گذارد و بعد از اینکه شما به کشور خود بازگشتید مبلغ خود را پس می گیرید. نکات زیر را مد نظر قرار دهید:

  • هزینه ویزای توریستی فامیلی ۱۴۰ دلار استرالیا می باشد.
  • با دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا شما اجازه کار ندارید و فقط تا ۳ ماه می توانید تحصیل کنید.
  • ممکن است پلیس چک و آزمایشات پزشکی مورد نیاز باشد که تا یک سال اعتبار دارند.
  • مدت اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه است.

اگر قصد سفر به استرالیا برای شرکت در کنفرانس، مصاحبه شغلی، قرارداد کاری و از این قبیل موارد را دارید، می بایستی از شاخه ی ویزای توریستی بیزینسی استرالیا اقدام کنید. نکات زیر را مد نظر قرار دهید:

  • ویزای توریستی بیزینسی استرالیا را می توانید به صورت آنلاین اقدام و دریافت نمائید. هزینه این ویزا ۱۴۰ دلار استرالیا می باشد.
  • مدت اعتبار این ویزا معمولا ۳، ۶ یا ۱۲ ماه است.
  • آزمایشات پزشکی و پلیس چک ممکن است موردنیاز باشد.
  • با دریافت این ویزا شما اجازه کار در استرالیا را ندارید و می توانید حداکثر به مدت ۳ ماه تحصیل کنید.
  • برای دریافت ویزای بیزینسی سمینارها می توانید از سابکلاس ۴۵۹ و ۴۵۶ هم استفاده نمائید.

مدارک لازم برای ویزای توریستی استرالیا

  • پاسپورت متقاضی و همراهان الزامی می باشد.
  • یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ از هرنفر لازم می باشد. عکس موردنظر می بایست با پشت زمینه ی سفید و از شانه به بالا باشد.
  • شناسنامه و کارت ملی متقاضیان و همراهان لازم می باشد.
  • تصویر پاسپورت الزامی می باشد. اگر سفر های دیگری در پاسپورت شما درج شده است، تصویر آنها را هم در پرونده قرار دهید.
  • پرینت حسابها، فیش حقوقی و مدارک مربوط به حساب بانکی.
  • گواهی اشتغال به کار یا کارت دانشجویی و مواردی از این قبیل که فعالیت فعلی شما را نشان می دهد.
  • اگر دعوت نامه ای از فامیل یا آشنای خود دارید، آن را ضمیمه کنید. اگر آنها هزینه سفر شما را می دهند، حساب بانکی آن ها نیز لازم است.

سایر مواردی که نشان می دهد قصد بازگشت به کشورخود را دارید

 موارد شامل:

  • نامه از کارفرما که شما قصد بازگشت دارید.
  • نامه ثبت نام در دانشگاه یا مدرسه و…
  • سند اموال و دارایی هایی که شما درکشور دارید.
  • اگر توریستی به استرالیا سفر می کنید، برنامه ی سفر خود را دقیق عنوان کنید. (شاخه توریستی).
  • سند ازدواج (در صورت متاهل بودن) یا سند طلاق یا سند فوت همسر (شاخه توریستی فامیلی)
  • مدارکی که نشان دهد چرا برای بیزینس یا سمینار به استرالیا می روید. (شاخه توریستی بیزینسی).
  • نامه دعوت نامه ای از سازمان مربوطه که شما از طرف آن دعوت شده اید.
  • جزئیات ثبت نام کنفرانس
  • نامه ای از طرف دعوت کننده که دلیل سفرشما را عنوان می کند.
  • برنامه ی دقیق سفرتان را عنوان کنید. شماره تلفن افرادی که برای ملاقات با آنها می روید بگذارید.
  • مهارت های شغلی و تحصیلی خود را بیان کنید.
  • از شغل فعلی خود و شرح وظایف خود بیان کنید.
  • مدارکی که نشان می دهد شرکتی که شما برای آن کار می کنید، یک شرکت بیزینسی است. مثلا کد مالیاتی شرکت، شماره ثبت شرکت، گزارش های سالیانه

نحوه اقدام برای ویزای توریستی

ابتدا تمامی مدارکی و فرم هایی که در برگه مدارک لازم برای ویزای توریسیتی گفته شد را (ترجمه ی انگلیسی شده) آماده می کنیم و به اداره مهاجرت استرالیا می فرستید و بعد از گذشت یک هفته تا حداکثر چهار هفته نتیجه ویزای توریستی برای شما ایمیل می شود.

بعد از اینکه ویزا برای شما ایمیل شد، آن را پرینت کنید و برای تهیه بلیط اقدام کنید. نیازی نیست که به سفارت رفته و لیبل ویزا را روی پاسپورت بزنید، همان ویزای ایمیل شده به شما کفایت می کند.

سرانجام ویزای توریستی استرالیا

دقت داشته باشید که ویزای توریستی استرالیا معمولا شروطی در آن قرار داده می شود، یکی از معروفترین این شروط، شرط شماره ۸۵۰۳ می باشد، اگر شرط ۸۵۰۳ در ویزای خود دارید، این بدین معنی است که حق ماندن در استرالیا با هیچ ویزای دیگری را ندارید و باید حتما بعد از پایان مهلت ویزا به کشور برگردید.

ویزای توریستی را می توانید در صورت لازم تمدید کنید. برای تمدید ویزا می توانید از استرالیا و به صورت آنلاین اقدام نمایید. دقت داشته باشید که اگر شرط ۸۵۰۳ در ویزای شما موجود است، حق تمدید ویزا را ندارید. اگر شرط ۸۵۰۳ را در ویزای خود داشتید و شرایط شما به گونه ای بود که شدیدا نیاز به تمدید ویزا داشتید، و در صورت تمدید نشدن ویزا عواقب ناگواری شامل حال شما می شود، با کارشناسان ما تماس بگیرید تا از طریق قانونی و مکاتبه پرونده شما را پیگیری نماییم.

رفتن به کشور استرالیا با ویزای توریستی و سپس پناهندگی استرالیا و یا حمایت خواستن از دولت استرالیا راه کار مناسبی نمی باشد، چرا که شرایط مناسبی شامل حال شما نمی شود و پیشنهاد ما این است که هرگز چنین کاری نکنید.

فرم ارزیابی ویزای توریستی

درخواست مشاوره رایگان

آمار قبولی مشتریان ما در ویزای توریستی در سال گذشتنه ۹۵ درصد بوده است. وکیل مهاجرت با دانش و مطالعه ای که روی پرونده هر شخص انجام می دهد بهترین حالت ممکن برای دریافت ویزای توریستی را تشخیص می دهد. همچنین اگر یک بار پرونده شما ریجکت شده است می توانید پرونده خود را به وکیل مهاجرت بسپارید. جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.
فرم ارزیابی ویزای توریستی
چرا ویزای توریستی با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

آیا اگر یک بار ازدواج کرده باشیم و طلاق گرفته باشیم باز هم می توانیم برای این ویزای اقوام سالخورده اقدام کنیم؟

بلی، هنگام درخواست ویزا شخص باید بالای ۶۵ سال سن داشته باشد و مجرد باشد.

آیا باید از طریق قانونی وابستگی مالی به اقوام خودمان در استرالیا را ثابت کنیم یا همین که اعلام کنیم کافی است؟

خیر باید از روش های قانونی که وکیل شما اعلام می کند وابستگی های خود را مشخص کنید.

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای توریستی به استرالیا سفر کنم و اواخر دوران بارداری را در استرالیا باشم و فرزندم را در استرالیا به دنیا بیاورم تا شهروند استرالیا شود؟

خیر، با ویزای توریستی و سایر ویزاهای موقت امکان این کار نیست و حتی اگر فرزند شما در استرالیا متولد شود شهروند استرالیا نخواهد بود.

من ویزای دانشجویی دارم و می خواهم در استرالیا فرزندی داشته باشم آیا با تولد، فرزند من شهروند استرالیا خواهد شد؟

خیر اگر ویزای شما اقامت دائم نباشد و یا شهروند استرالیا نباشید، تولد فرزندتان ایشان را شهروند استرالیا نمی کند.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

اگر فرزندی را از خارج از استرالیا به فرزند خواندگی پذیرفتیم آیا می توانیم برای او ویزا بگیریم؟َ

در صورتی که مقیم استرالیا یا شهروند استرالیا باشید می توانید فرزندی را قبول کنید و به استرالیا بیاورید ولی باید قبل از اقدام برای ویزا، یک سال اخیر را خارج از استرالیا بوده باشید.

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL