ویزای همسر استرالیا

//ویزای همسر استرالیا
ویزای همسر استرالیا

ویزای همسر استرالیا

ویزای همسر استرالیا

ویزای همسر یا شریک زندگی ( از داخل استرالیا)

ویزای همسر یا شریک زندگی به شما اجازه می دهد که با همسر یا شریک زندگی خود که:

  1. شهروند استرالیا باشد. یا
  2. مقیم استرالیا باشد.  یا
  3. شهروند نیوزلند باشد. یا

ازدواج کنید و ابتدا ویزای ۲ ساله  و بعد از ۲ سال ویزای اقامت دائم استرالیا را دریافت کنید.

 

با دریافت این ویزا شما می توانید:

  • در استرالیا زندگی کنید.
  • کار کنید.
  • درس بخوانید
  • در سیستم پزشکی استرالیا ثبت نام کنید و از خدمات رایگان آن بهرمند شوید.
  • بعد از ۲ سال ویزای شما تبدیل به اقامت دائم می شود و می توانید از مزایای ویزای اقامت دائم بهرمند شوید.
  • می توانید در صورتی که فرزندی دارید آن فرزند را همراه خود بیاورید.

همسر قانونی

همسر قانونی شما شخصی است که با او ازدواج کرده اید و ازدواج شما با ایشان به ثبت رسیده است.

شریک زندگی (De facto partner)

اگر ازدواج شما به صورت محضری و ثبت شده نمی باشد ولی نامزد یا دوستی دارید که به عنوان شریک زندگی شما محسوب می شود، رابطه شما با او می بایست ۱۲ ماه قبل تر از اقدام برای پرونده وجود داشته باشد. برای اثبات این رابطه شما می بایستی مدارکی از جمله اجاره خانه مشترک یا سند خانه مشترک، حساب بانکی مشترک و مواردی از این قبیل داشته باشید. باید بتوانید ثابت کنید که دوستان مشترک دارید و آنها شما را به عنوان زوج یا شریک زندگی می شناسند.

همچنین شما باید حداقل ۱۲ ماه با هم زندگی کرده باشید البته مواردی وجود دارد که می توان بدون داشتن رابطه به مدت ۱۲ ماه با شریک زندگی (Partner) جهت ویزای همسر اقدام نمود.

  • رابطه شما در یکی از ایالت های استرالیا ثبت شده باشد. (البته این امکان از همه ی ایالت ها وجود ندارد)
  • شما بتوانید ثابت کنید که با توجه به شرایط بحرانی موجود، پتانسیل این را دارید که به عنوان شریک زندگی در نطر گرفته شوید. برای مثال فرزندی دارید که وابسته به رابطه ی شما است.

نحوه اقدام ویزای همسر

 جهت دریافت ویزای همسر یا شریک زندگی از داخل خاک استرالیا، به صورت همزمان برای ویزاهای ۸۲۰ و ۸۰۱ اقدام می کنید. ابتدا ویزای موقت دو ساله ۸۲۰ و بعد از دو سال ویزای دائم ۸۰۱ رادریافت می کنید.

جهت دریافت ویزای همسر یا شریک زندگی از خارج از خاک استرالیا، به صورت همزمان برای ویزاهای ۳۰۹ و ۱۰۰ اقدام می کنید. ابتدا ویزای موقت دو ساله ۳۰۹ و بعد از دو سال ویزای دائم ۱۰۰ رادریافت می کنید.

هزینه دریافت ویزای همسر ۷۰۰۰ دلار استرالیا می باشد. مدت زمان دریافت ویزا بین ۶ ماه تا ۲ سال می باشد.

روابط فامیلی

شخصی را که به عنوان همسر یا شریک زندگی انتخاب می کنید نباید هیچگومه روابط فامیلی با شما داشته باشد. حتی اگر ازدواج شما با این شخص صحیح باشد باز هم دولت استرالیا این را قانونی محسوب نمی کند.

دارندگان ویزا

 

  • باید رابطه مداوم و برقرار داشته باشید. باهم زندگی کنید و اگر باهم زندگی نمی کنید مدت زمان جدایی کوتاه باشد. هر دو طرف باید به رابطه رضایت کامل داشته باشند.
  • اگر دارای ویزای همسر  هستید برای ویزای دیگری اقدام نکنید و منتظر باشید تا پس از پایان ۲ سال ویزای دائم دریافت نمائید. در صورت اقدام برای ویزای دیگر ممکن است ویزای فعلی خود را از دست بدهید.
  • دارندگان ویزای دو همسر می توانند در استرالیا کار کنند، درس بخوانند و در سیستم پزشکی رایگان استرالیا ثبت نام کنند.
  • سه ماه قبل ازپایان ۲ سال منتظر نامه ی اداره مهاجرت جهت تکمیل پرونده برای تبدیل ویزای خود به ویزای دائم باشید.
  • شما می توانید فرزندان خود را موقع درخواست ویزا وارد پرونده کنید اما اگر می خواهید فرزندان خود را بعد از ورود خود و مطمین شدن از شرایط وارد استرالیا کنید، از طریق ویزای ۴۴۵ برای فرزندانتان اقدام کنید.

شخص اسپانسرکننده

 شخص اسپانسر کننده می بایست یکی از سه حالت زیر را داشته باشد.

  1. شهروند استرالیا باشد (Citizen)
  2. مقیم استرالیا باشد (Permanent Resident)
  3. شهروند نیوزلند باشد (ٍEligible New Zealand citizen)

اگر شخص اسپانسر کننده (نفر اصلی پرونده) کمتر از ۱۸ سال دارد باید والدین آن شخص اسپانسر باشند.

رد اسپانسری

اگر موارد زیر درباره شما صادق است اجازه ندارید برای شخص دیگری اقدام کنید:

  • ۲ بار قبلا این کار را انجام داده باشد.
  • در ۵ سال گذشته یک باراین کار را انجام داده باشند.

البته در موارد خاصی وجود دارد که طی آن می توان درخواست را حتی با وجود محدویت های فوق انجام داد.

  • همسر قبلی شما فوت کند و شما از ایشان بچه داشته باشید.
  • از رابطه ی شما با همسرتان ۲ سال گذشته باشد.
  • فرزندانی از رابطه شما وجود دارند که به شما وابسته هستند.

اسپانسر کننده جهت ویزای همسر یا شریک زندگی (Partner) مسئولیت تهیه یا اجاره خانه و خرج های زندگی تا ۲ سال را دارا می باشد.

سرانجام ویزای همسر در استرالیا

ویزای همسر یا شریک زندگی ابتدا به صورت ویزای دو ساله و موقت بوده و بعد از ۲ سال تبدیل به ویزای دائم می شود.

سه ماه قبل از اینکه شما به موعد ۲ سال برسید نامه ای از اداره مهاجرت استرالیا دریافت می کنید که از شما مدارک بیشتر جهت ویزا دائم می خواهد. شما مدارک را ارسال می کنید و ویزای اقامت دائم شما صادر شده و پس از آن می توانید سیتیزن استرالیا شوید.

به طورکلی اگر رابطه ی شما قبل از ۲ منجر به جدایی شود، یا اگر ازدواج صوری کرده باشید و دولت استرالیا متوجه این موضوع شود، ویزای شما باطل می شود.

در ۳ حالت شما می توانید قبل از مدت ۲ سال جهت ویزای دائم اقدام نمائید.

  • همسر شما فوت کند و شما ثابت کنید که اگر او فوت نکرده بود روابط شما برقرار می بود و همچنین شما به محیط جدید در استرالیا عادت کرده اید و ارتباط تنگاتنگی با فرهنگ استرالیا برقرار کرده اید. البته نباید با شخص دیگری وارد روابط شده باشید.
  • رابطه ازدواج منجر به جدایی شده وشما از آن رابطه دارای فرزند می باشید و وظیفه ی آن به عهده شما باشد.
  • بتوانید ثابت کنید که شما یا اعضای خانواده شما از همسرتان دچار رنج و عذاب شده اید و رابطه شما منجر به جدایی شده است. در این حالت احتیاج به نظردادگاه دارید یا می توانید به جای دادگاه از شاهد رسمی استفاده نمایید.

در بعضی مواقع (باتوجه به نظر افسر پرونده) ممکن است با نظر افسر پرونده شما بتوانید از همان ابتدا ویزای دائم را دریافت کنید.

  • از قبل به مدت ۳ سال با همسر یا شریک زندگیتان زندگی کرده اید.
  • از قبل به مدت ۲ سال با همسر یا شریک زندگی خود زندگی کرده اید و فرزند قانونی دارید که زمان اقدام برای ویزا ۲ سال سن دارد.
فرم هوشمند ارزیابی ویزای خانواده

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای خانواده
تماس با ما

سوالات متداول