اقامت استرالیا از طریق تخصص و مهارت

/اقامت استرالیا از طریق تخصص و مهارت
اقامت استرالیا از طریق تخصص و مهارت

اقامت استرالیا از طریق ویزای تخصص یا مهارتی

اقامت استرالیا

اقامت استرالیا از طریق ویزای مهارتی استرالیا، یا همان ویزای تخصصی، همواره یکی از مهمترین اولویت های دولت استرالیا بوده است.  افراد متخصص معمولا کمترین استفاده از بودجه و منابع دولتی را دارند، آنها کمترین درصد بیکاری و بالاترین میزان سودآوری برای جامعه را دارند به همین دلیل سالانه حدود ۵۰ هزار نفر در رشته های مختلف کاری و مهارتی از سرتاسر دنیا وارد استرالیا می شوند.

همچنین کم بودن نیروی کاری ماهر در استرالیا همواره دغدغه بزرگی برای این کشور بوده است و به همین دلیل برای غلبه بر این مشکل  اداره مهاجرت استرالیا آمار مهاجرین استرالیا را از طریق تخصص و کار افزایش داده و متعاقبا سرعت دریافت اقامت استرالیا از این طریق را به طرز چشمگیری بالاتر برده است. به صورتی که اگر چندین سال پیش متقاضیان دریافت ویزای مهارتی استرالیا ۳ سال و حتی بیشتر در انتظار دریافت این ویزا می بودند، امروزه این مدت به کمتر از ۱ سال و در بسیاری مواقع کمتر از ۶ ماه رسیده است.

اقامت استرالیا از طریق تخصص و امتیاز بندی به سه دسته تقسیم می شود: ویزای 189، ویزای 190 و ویزای 489 که حداقل امتیاز مهاجرت به استرالیا برای هر کدام از این سه ویزا 65 می باشد. نوع امتیازبندی بستگی به شرایط افراد دارد و هر شخص می بایست امتیاز خود را جداگانه محاسبه نماید.

اگر می خواهید امتیاز خود را کمتر از ۳ دقیقه شمارش کنید، اینجا را کلیک کنید.

ویزای ۱۸۹

اقامت دائم استرالیا

برای دریافت این ویزا نیازمند دریافت 65 امتیاز هستید. این ویزا اقامت دائم است و همانند یک شهروند استرالیا به شما اجازه ی اقامت نامحدود در استرالیا را می دهد.

اطلاعات کامل ویزای 189

ویزای ۱۹۰

اقامت دائم استرالیا

از 65 امتیاز مورد نیاز، ایالتی که به شما دعوت نامه میدهد ۵ امتیاز به شما کمک کرده و شما نیاز به 60 امتیاز دیگر دارید تا  امتیاز لازم برای ویزای 190 را بدست آورید.

اطلاعات کامل ویزای 190

ویزای ۴۸۹

اقامت ۴ ساله استرالیا

از ۶۵ امتیاز مورد نیاز، ایالتی که به شما دعوت نامه میدهد ۱۰ امتیاز به شما کمک کرده و شما نیاز به ۵۵ امتیاز دیگر دارید تا برای ویزای ۴۸۹ اقدام کنید.

اطلاعات کامل ویزای 489
اقامت استرالیا

اقامت استرالیا از طریق ویزای تخصص یا مهارتی

ویزای 189

ویزای 189 اقامت استرالیا بصورت دائم بوده و محدودیت محل زندگی ندارد. حداقل 65 امتیاز برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای 189 لازم می باشد. اگر رشته ی شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا (لیست بلند مدت و استراتژیک یا MLTSSL) است امتیاز خود را از طریق این لینک به صورت هوشمند محاسبه کنید. اگر 65 امتیاز دارید کافی است و می توانید اقدام کنید.

ویزای 190

اقامت استرالیا نیز بصورت دائم بوده و فقط 2 سال اول را در ایالتی زندگی میکنید که از آن اسپانسر شده اید. حداقل 65 امتیاز برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای 190برای متقاضی لازم می باشد. با توجه به اینکه ایالت موردنظر 5 امتیاز به شما کمک می کند، شما 60 امتیاز دیگر نیاز دارید. اگر رشته شما در لیست مشاغل موردنیاز استرالیا (‌لیست کوتاه مدت یا STSOL) است امتیاز خود را برای این ویزا محاسبه کنید.

ویزای 489

ویزای 489 اقامت 4 ساله ی استرالیا بوده در حالی که 2 سال اول زندگی خود را می بایستی در یکی از مناطق مشخص شده ایالت باشید و حداقل 1 سال مشغول به کار در آن منطقه از ایالت باشید، البته الزامی نیست در رشته خود کار کنید.

ویزای 489 به دو طریق قابل دریافت است:

  1. ویزای 489 اسپانسر ایالتی مناطق کم جمعیت:

اگر رشته شما در لیست رشته های مورد نیاز استرالیا ۲۰۱۷ است، امتیاز خود را در این ویزا محاسبه کنید. اگر 55 امتیاز دارید کافی است چرا که یکی از مناطق کم جمعیت یک ایالت نیز 10 امتیاز به شما کمک میکند و شما حداقل 65 امتیاز را بدست می آوردید و می توانید اقدام کنید.

  1. اسپانسر فامیل یا اقوام:

اگر رشته شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا (MLTSSL) است و اقوامی در استرالیا دارید که در این مناطق زندگی میکنند، و اقامت استرالیا دارند، با داشتن حداقل 55 امتیاز می توانید اقدام کنید چراکه 10 امتیاز به خاطر حضور اقوام در آن منطقه به شما کمک می شود و به حداقل امتیاز 65 می رسید.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهاجرت استرالیا رجیستر شده باشد.
فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

فرزند من 29 سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای 18 سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر 18 سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر 18 سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است 6 ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.

از آخرین اخبار مهاجرت باخبر شوید

از آخرین اخبار مهاجرت باخبر شوید

اولین نفری باشید که از آخرین اخبار و مقالات مهاجرتی و همچنین آفروهای ویژه ویزاپیک آگاه میشوید

شما با موفقیت عضو خبرنامه شدید، تبریک به شما