سازمان ارزیابی مهندسین کامپیوتر ACS

سازمان ارزیابی مهندسین کامپیوتر ACS

سازمان ارزیابی مهندسین کامپیوتر در استرالیا (ACS)

سازمان ارزیابی مهندسین کامپیوتر در استرالیا

نحوه ارزیابی مدارک انجمن کامپیوتر ACS استرالیا

افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای مهارتی یا تخصصی را دارند، و فارغ التحصیل یکی از گرایش های رشته کامپیوتر هستند، و یا در زمینه کامپیوتر و آی تی سابقه کار دارند، باید ابتدا مدارک خود را توسط انجمن کامپیوتر ACS ارزیابی کرده و معادل مدرک استرالیایی کنند. متقاضیان ابتدا باید یکی از زیر شاخه هایی که مدرک و سابقه کار آنها بیشتر به آن نزدیک است را انتخاب کرده و سپس مدارک خود را برای اسسمنت توسط انجمن ACS ارسال کنند. طبق اعلام رسمی سازمان ACS انتخاب گرایش کار پیچیده و مشکلی است، و متاسفانه بعد از ارسال مدارک امکان تغییر کد انتخابی وجود ندارد. برای انتخاب رشته و جزئیات مربوط به تهیه سوابق کاری می توانید با وکلای رسمی اداره مهاجرت استرالیا مشورت کنید.

خوشبختانه سازمان ACS برای ارزشیابی مدارک، مدرک زبان انگلیسی را به عنوان پیش شرط نیاز ندارد، به همین منظور مهندسین یا فارغ التحصیلان رشته های کامپیوتر و IT می توانید با سرعت بیشتری پروسه مهاجرت خود را دنبال کنید.
انجمن کامپیوتر استرالیا (ACS) ابتدا مدارک تحصیلی شما را با توجه به مقطع تحصیلی و واحد های گذرانده شده در دانشگاه بررسی می کند و سپس در یکی از دسته های ICT Major یا ICT Minor یا non-ICT قرار می دهد:

1- در دسته ICT Major در مقطع لیسانس به بالا  اگر رشته شما با سابقه کار شما در یک راستا باشند ۲ سال سابقه و اگر متفاوت باشد 4 سال سابقه کاری مورد نیاز است.

2- در دسته ICT Minor با مقطع کاردانی بسته به اینکه مدرک شما با سابقه کارتان مرتبط است یا نه بین 5 تا 6 سال سابقه کار الزامی است. مدارک مایکروسافت و سیسکو معمولا در این دسته قرار می گیرند.

3- در دسته ICT Minor با مقطع کارشناسی به بالا بین 5 تا 6 سال سابقه مورد نیاز است. (بسته به مدرک و سابقه کار)

4- اگر مدرک شما (کاردانی و بالاتر) در پروسه تطابق واحد ها جز هیچ کدام از حالت های فوق نشد (NON-ICT) برای ارزیابی مدرک توسط سازمان ACS استرالیا متقاضی احتیاج به 6 سال سابقه کار به همراه 2 پروژه RPL می باشد.

5: افرادی که با مدرک دیپلم یا پایین تر می خواهند توسط ACS ارزیابی شوند، باید 8 سال سابقه کار به همراه دو پروژه RPL ارائه دهند.

نتایج ارزیابی ACS تا 2 سال اعتبار دارند. افرادی که با ویزای 485 می خواهند مدارک خود را معادل سازی کنند دقت داشته باشند که نوع ارزیابی مدارک آنها با ویزای مهارتی متفاوت می باشد.

Met date

انجمن ACS استرالیا در پروسه ارزیابی مدارک و معادل سازی آنها با مدارک استرالیایی، اغلب اوقات قسمتی از سابقه کار متقاضی را به عنوان پیش نیاز از سابقه کار کل حذف می کنند تا کمبود واحد های تحصیلی را جبران کند. جزئیات این روش در بالا ذکر شد. نکته قابل توجه این است که آن قسمت حذف شده از سابقه کار دیگر امتیازی برای متقاضی ندارد و از آن تاریخ به بعد مرحله Met date می باشد که سابقه کار متقاضی به او امتیاز می دهد. برای مثال شخصی از سال 2010 تا 2014 لیسانس کامپیوتر گرفته است و از 2014 تا 2017 سابقه کار دارد. سازمان ACS استرالیا اگر مدرک آن شخص مرتبط با کد انتخابی در ACS باشد، دو سال سابقه کار از سال 2014 تا 2016 را به عنوان پیش نیاز و سابقه کار الزامی با مدرک (skill level) از سابقه کار حذف می کند و سال 2016 را به عنوان Met date اعلام می کند. در این حالت فقط سابقه کار بین 2016 تا 2017 ( یعنی 1 سال) مورد محاسبه قرار می گیرد و اداره مهاجرت استرالیا نیز همین 1 سال را از متقاضی می پذیرد. (بعد از تاریخ Met date به سابقه کاری که باقی می ماند skill employment می گویند.

مدارک مورد نیاز ACS استرالیا

رزومه
صفحه اول پاسپورت معتبر
مدرک تحصیلی
مدارک دوره های معتبر در صورتی که از این روش ها اقدام کنید (مثل سیسکو یا مایکروسافت).
ریز نمرات تحصیلی با ذکر تمام واحد های پاس شده
مدارک سابقه کاری
دقت داشته باشید که تهیه مدارک سابقه کار بسیار مهم و حساس می باشد، پیشنهاد ما این است که با یک وکیل مهاجرت خبره و آشنا به امور فوق مشورت کنید.
نیازی به فرستادن مدارک دبیرستان و پیش دانشگاهی نمی باشد.

مدت زمان بررسی پرونده ها توسط ACS و هزینه بررسی

اسسمنت توسط ACS حدود 8 هفته طول می کشد. هزینه ارزیابی مدارک 500 تا 550 دلار استرالیا می باشد. اگر تعداد مدارک سابقه کار و تحصیل شما بیش از 8 عدد فایل باشد به ازای هر فایل 50 دلار هزینه اضافی باید پرداخت کنید. اگر اداره ارزیابی ACS کد رشته متفاوتی را به شما پیشنهاد دهد، مبلغ 200 دلار، به هزینه های شما اضافه خواهد شد.

نحوه بازبینی و یا شکایت به نتیجه اسسمنت ACS

درخواست بازبینی به نتیجه اسسمنت ACS می بایست حداکثر پس از 60 روز از دریافت نتیجه اعلام شود. معمولا بازبینی به دلایل زیر انجام می گیرد: 1- شما می خواهید در کد رشته دیگری ارزیابی شوید. 2- شما می خواهید مدارک بیشتری بابت سابقه کاری خود ارائه دهید. 3- شما به نتیجه نهایی اعتراض دارید.
دقت کنید که اگر نتیجه اولیه را برای ثبت در EOI فرستاده اید دیگر اعتراض شما پذیرفته نمی باشد مگر اینکه eoi درخواست شده را کنسل کنید. بازبینی متقاضی معمولا توسط یک کارشناس ارشد و بدون پیش داوری خاصی انجام می گیرد.
همچنین متقاضیان می توانند به نتیجه اسسمنت ACS شکایت کنند. فرق بازبینی و شکایت در این است که در بازبینی شما می توانید مدارک تکمیلی بفرستید ولی در شکایت مدارک تکمیلی را نمی توانید به پرونده اضافه کنید. مدت زمان بررسی درخواست بازبینی و یا شکایت 4 تا 6 هفته است و هزینه آن حدود 400 دلار استرالیا می باشد.

رشته های سازمان اسسمنت ACS

کد رشتهOccupationرشته
135112ICT Project Managerمدیر پروژه های کامپیوتری (ICT)
135199ICT Managers necمدیر موضوعات مربوط به کامپیوتر (ICT)
223211ICT Trainerمربی ICT
261111ICT Business Analystتحلیلگر کسب و کار ICT
261112Systems Analystتحلیلگر سیستم
261212Web Developerتوسعه دهنده وب
261311Analyst Programmerبرنامه نویس تحلیل گر
261312Developer Programmerبرنامه نویس
261313Software Engineerمهندس نرم افزار
261314Software Testerتست نرم افزار
262111Database Administratorادمین پایگاه داده
262112ICT Security Specialistمتخصص امنیت شبکه های کامپیوتری ICT
262113Systems Administratorمدیر سیستم ها
263111Computer Network and Systems Engineerمهندس شبکه و سیستم های کامپیوتری
263112Network Administratorمدیر شبکه
263113Network Analystتحلیلگر شبکه
263211ICT Quality Assurance Engineerمهندس تضمین کیفیت ICT
263212ICT Support Engineerمهندس پشتیبانی ICT
263213ICT Systems Test Engineerمهندس تست سیستم های ICT
263299ICT Support and Test Engineers necمهندسان پشتیبانی و تست ICT
313113Web Administratorادمین وب سایت
فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

فرزند من 29 سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای 18 سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر 18 سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر 18 سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است 6 ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.

  • سمینار ویزای مهارتی استرالیا

    توجه: مبلغ ثبت نام همایش، مستقیما به حساب موسسه خیریه محک واریز می شود.