ویزای نامزدی استرالیا

//ویزای نامزدی استرالیا
ویزای نامزدی استرالیا

ویزای نامزدی استرالیا (ازدواج در آینده)

آنچه در این صفحه میخوانید:

ویزای نامزدی استرالیا

معرفی کوتاه

 ویزای همسر سابکلاس 300 (ویزای نامزدی استرالیا) مخصوص افرادی است که در آینده قصد ازدواج با شخصی را دارند که شهروند یا مقیم استرالیا و یا نیوزلند باشد. این افراد قصد دارند قبل از ادواج از طرف مقابل شناخت بیشتری بدست آورند. این افراد می توانند با دریافت این ویزا به مدت ۹ ماه به استرالیا سفر کنند و در این مدت تصمیم به ازدواج خود را قطعی کنند.

نکات قابل توجه این ویزا:

  • دو نفر می بایستی قبلا حداقل یک بار همدیگر را به صورت حضوری دیده باشند.
  • فرد متقاضیبرای دریافت ویزای ازدواج در آینده باید خارج از استرالیا باشد.
  • دو طرف باید قصد ازدواج واقعی و زندگی را باهم داشته باشند و حداکثر ظرف 9 ماه بعد از صدور ویزای نامزدی دو نفر با هم ازدواج کنند.
  • مدت زمان این ویزا 9 ماه می باشد.
  • شخصی که قصد دارید با او ازدواج کنید اسپانسر شما می باشد و باید هزینه های شما را متقبل شود.
  • فرزند قانونی شما می تواند به همراه پرونده باشد. البته می بایست موقع اقدام اعلام شود و پس از درخواست ویزا دیگر اجازه اضافه کردن فرزند خود به پرونده را ندارید و باید تا موقع ازدواج قانونی صبر کنید و بعد از ازدواج قانونی و با اسپانسر شدن همسر، با ویزای 445 فرزند خود را به پرونده اضافه کنید.
  • سن متقاضی باید بالای ۱۸ سال باشد.
  • متقاضی اجازه تحصیل و کار در استرالیا را دارد.
  • متقاضی اجازه دارد در طول مدت ۹ ماه هر چند بار که خواست از استرالیا خارج و وارد شود.

سرانجام این ویزا

همانطور که در بالا ذکر شد ویزای ازدواج در آینده 9 ماه فرصت دارید که به استرالیا سفر کنید و در این زمان ازدواج خود را انجام دهید، بعد از اینکه ازدواج شما به صورت رسمی انجام شد، می توانید برای ویزای همسر از خاک استرالیا توسط ویزای ۸۲۰ اقدام کنید.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای خانواده

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای خانواده
تماس با ما

سوالات متداول

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

آیا اگر یک بار ازدواج کرده باشیم و طلاق گرفته باشیم باز هم می توانیم برای این ویزای اقوام سالخورده اقدام کنیم؟

بلی، هنگام درخواست ویزا شخص باید بالای 65 سال سن داشته باشد و مجرد باشد.

آیا باید از طریق قانونی وابستگی مالی به اقوام خودمان در استرالیا را ثابت کنیم یا همین که اعلام کنیم کافی است؟

خیر باید از روش های قانونی که وکیل شما اعلام می کند وابستگی های خود را مشخص کنید.

فرزند من 29 سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای 18 سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای توریستی به استرالیا سفر کنم و اواخر دوران بارداری را در استرالیا باشم و فرزندم را در استرالیا به دنیا بیاورم تا شهروند استرالیا شود؟

خیر، با ویزای توریستی و سایر ویزاهای موقت امکان این کار نیست و حتی اگر فرزند شما در استرالیا متولد شود شهروند استرالیا نخواهد بود.

من ویزای دانشجویی دارم و می خواهم در استرالیا فرزندی داشته باشم آیا با تولد، فرزند من شهروند استرالیا خواهد شد؟

خیر اگر ویزای شما اقامت دائم نباشد و یا شهروند استرالیا نباشید، تولد فرزندتان ایشان را شهروند استرالیا نمی کند.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر 18 سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر 18 سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است 6 ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

اگر فرزندی را از خارج از استرالیا به فرزند خواندگی پذیرفتیم آیا می توانیم برای او ویزا بگیریم؟َ

در صورتی که مقیم استرالیا یا شهروند استرالیا باشید می توانید فرزندی را قبول کنید و به استرالیا بیاورید ولی باید قبل از اقدام برای ویزا، یک سال اخیر را خارج از استرالیا بوده باشید.

  • سمینار ویزای مهارتی استرالیا

    توجه: مبلغ ثبت نام همایش، مستقیما به حساب موسسه خیریه محک واریز می شود.