ویزای نامزدی استرالیا

//ویزای نامزدی استرالیا
ویزای نامزدی استرالیا

ویزای نامزدی استرالیا (ازدواج در آینده)

آنچه در این صفحه میخوانید:

ویزای نامزدی استرالیا

معرفی کوتاه

 ویزای همسر سابکلاس ۳۰۰ مخصوص افرادی است که در آینده قصد ازدواج با شخصی را دارند که شهروند یا مقیم استرالیا و یا نیوزلند باشد. این افراد قصد دارند قبل از ادواج از طرف مقابل شناخت بیشتری بدست آورند. این افراد می توانند با دریافت این ویزا به مدت ۹ ماه به استرالیا سفر کنند و در این مدت تصمیم به ازدواج خود را قطعی کنند.

نکات قابل توجه این ویزا:

  • دو نفر می بایستی قبلا حداقل یک بار همدیگر را به صورت حضوری دیده باشند.
  • فرد متقاضیبرای دریافت ویزای ازدواج در آینده باید خارج از استرالیا باشد.
  • دو طرف باید قصد ازدواج واقعی و زندگی را باهم داشته باشند و حداکثر ظرف ۹ ماه بعد از صدور ویزای نامزدی دو نفر با هم ازدواج کنند.
  • مدت زمان این ویزا ۹ ماه می باشد.
  • شخصی که قصد دارید با او ازدواج کنید اسپانسر شما می باشد و باید هزینه های شما را متقبل شود.
  • فرزند قانونی شما می تواند به همراه پرونده باشد. البته می بایست موقع اقدام اعلام شود و پس از درخواست ویزا دیگر اجازه اضافه کردن فرزند خود به پرونده را ندارید و باید تا موقع ازدواج قانونی صبر کنید و بعد از ازدواج قانونی و با اسپانسر شدن همسر، با ویزای ۴۴۵ فرزند خود را به پرونده اضافه کنید.
  • سن متقاضی باید بالای ۱۸ سال باشد.
  • متقاضی اجازه تحصیل و کار در استرالیا را دارد.
  • متقاضی اجازه دارد در طول مدت ۹ ماه هر چند بار که خواست از استرالیا خارج و وارد شود.

سرانجام این ویزا

همانطور که در بالا ذکر شد ویزای ازدواج در آینده ۹ ماه فرصت دارید که به استرالیا سفر کنید و در این زمان ازدواج خود را انجام دهید، بعد از اینکه ازدواج شما به صورت رسمی انجام شد، می توانید برای ویزای همسر از خاک استرالیا توسط ویزای ۸۲۰ اقدام کنید.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای خانواده

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای خانواده
تماس با ما

سوالات متداول