ویزای ۴۸۹ استرالیا

ویزای ۴۸۹ استرالیا

اقامت استرالیا از طریق ویزای مهارتی ۴۸۹

ویزای ۴۸۹ استرالیا

ویزای ۴۸۹ استرالیا

ویزای ۴۸۹ استرالیا ویزای اقامت موقت ۴ ساله استرالیا می باشد و به شما این امکان را می دهد که در استرالیا زندگی کنید، سفرکنید، کارکنید، درس بخوانید. همچنین می توانید همسر و فرزندان خود را نیز با اقامت ۴۸۹ استرالیا به همراه خود به استرالیا بیاورید. حداقل امتیاز مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص ۶۰ می باشد ولی در ویزای ۴۸۹ اگر شما حداقل ۵۰ امتیاز کسب کنید کافی است زیرا ۱۰ امتیاز باقی مانده را از طریق اسپانسرشیپ استانی یا اسپانسرشیپ فامیل بدست می آورید و به امتیاز ۶۰ می رسید. شما موظف هستید ۲ سال اول زندگی خود را در آن ایالت که اسپانسر شما است، و یا در آن ایالت که فامیل شما در آن است، باشید و حداقل یک سال آن را کار مرتبط یا غیر مرتبط کنید. به این ترتیب بعد از ۲ سال می توانید براحتی اقامت دائم استرالیا را دریافت کنید.

از دو طریق می توانید برای ویزای ۴۸۹ اقدام کنید.

  1. اسپانسرشیپ ایالتی ویزای ۴۸۹ از مناطق کم جمعیت استرالیا: اگر از یک ایالت اسپانسرشیپ یا دعوت نامه می خواهید رشته شما باید در لیست مشاغل استرالیا ۲۰۱۷ باشد و با لیست ایالت هم تطابق داشته باشد.

۲٫اسپانسرشیپ فامیل یا اقوام: اگر فامیلی در استرالیا دارید که دارای اقامت استرالیا می باشد و در این مناطق زندگی می کند می تواند به عنوان اسپانسر شما باشد، همچنین رشته شما باید در لیست بلند مدت مشاغل مورد نیاز استرالیا ۲۰۱۷ باشد.

شرایط اولیه لازم برای دریافت ویزای ۴۸۹ استرالیا

جهت دریافت ویزا ۴۸۹ استرالیا باید:

  • از ایالت یا یکی از اقوام خود دعوت نامه داشته باشید.
  • مدرک تحصیلی خود را ارزیابی و معادل مدرک استرالیایی باشد.
  • سن شما کمتر از ۴۵ باشد.
  • حداقل نمره آیلتس ۶ یا معادل آن را داشته باشید.
  • حداقل ۵۰ امتیاز از سیستم امتیاز شماری مهاجرت به استرالیا داشته باشید تا با ۱۰ امتیاز کمکی ایالت، به ۶۰ امتیاز لازم برسید.

مراحل اقدام و دریافت ویزای ۴۸۹ استرالیا

مرحله ۱: انتخاب مهارت و رشته از لیست رشته اعلام شده

مرحله ۲: امتیاز شماری، آیا میتوانم مهاجرت کنم؟

حداقل امتیاز مهاجرت به استرالیا برای متقاضی ۶۰ می باشد. با توجه اینکه شما از طریق ویزای استانی ۴۸۹ (اقامت ۴ ساله) اقدام می کنید، می توانید ۱۰ امتیاز کمکی از ایالت دریافت کنید. بنابراین با داشتن حداقل ۵۰ امتیاز و گرفتن ۱۰ امتیاز کمکی از ایالت مربوطه و یا از طریق فامیل اسپانسرکننده، به حداقل ۶۰ امتیاز لازم می رسید.

فرم امتیاز شماری هوشمند (کمتر از ۳ دقیقه)

مرحله ۳: ارزیابی مدارک توسط استرالیا

مرحله ارزشیابی مدارک تحصیلی استرالیا یکی از مراحل بسیار مهم برای دریافت اقامت استرالیا است. این مرحله بین یک هفته تا ۴ ماه به طول می انجامد. دقت داشته باشید که در اکثر مواقع مدرک زبان برای این مرحله مورد نیاز می باشد. البته بعضی سازمان ها برای ارزیابی مدارک احتیاجی به مدرک زبان ندارند.

(لیست رشته ها به همراه سازمان ارزیابی کننده آنها)

مرحله ۴: ثبت نام در EOI

در این مرحله می بایست در سیستم EOI ثبت نام کنید. این سیستم EOI با محاسبه امتیاز مهاجرت به استرالیا شما را در صف بررسی قرار می دهد. مینیمم امتیاز برای دریافت دعوت نامه ۵۰ می باشد.

مرحله ۵: درخواست اسپانسرشیپ ایالتی استرالیا برای ویزای ۴۸۹

در این مرحله متقاضی مهاجرت به استرالیا می بایست از یکی از مناطق کم جمعیت اسپانسرشیپ ایالتی- استانی دریافت کند تا بتواند ۱۰ امتیاز کمکی خود را دریافت کند. (اگرفامیل شما اسپانسر شماست احتیاجی به اسپانسرشیپ مناطق کم جمعیت ندارید و می توانید اسپانسرشیپ فامیل را دریافت کنید.).

مرحله ۶: دریافت دعوت نامه از سیستم EOI

در این مرحله از شما دعوت نامه ای طی یک ایمیل دریافت می کنید که باید تا قبل از ۶۰ روز برای ویزا اقدام کنید.

(درباره نحوه ارسال دعوت نامه بیشتر بدانیم)

مرحله ۶: اقدام برای ویزا:

 بعد ازاینکه دعوت نامه را از اداره مهاجرت دریافت کردید، ۶۰ روز زمان دارید تا مدارک خود را ارسال نمائید. تست های پزشکی و پلیس چک نفر اصلی و همراهان در این مرحله انجام میگیرد. بعد از اینکه مدارک خود را تکمیل و ارسال کردید ویزای اقامت ۴۸۹ شما ظرف مدت ۱ تا ۳ ماه صادر می گردد.

هزینه های ویزای ۴۸۹ استرالیا

طبق آخرین آمار اداره مهاجرت استرالیا هزینه های دولتی ویزای مهارتی که مستقیما به اداره مهاجرت استرالیا پرداخت می شود(نه هزینه های وکیل و یا ترجمه مدارک) ویزای مهارتی ۴۸۹ به صورت زیر می باشد:

مبلغ ویزا برای نفر اصلی ۳۶۷۰ دلار استرالیا
مبلغ ویزا برای نفر همراه ۱۸۳۵ دلار استرالیا
مبلغ ویزا برای فرزند(ان) هر کدام ۹۲۰ دلار استرالیا
مبلغ اسپانسرشیپ ایالتی ( بین ۰ تا ۸۰۰ دلار بسته به ایالت)

بسته به سازمان ارزیابی کننده مدارک بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار استرالیا نیز مبلغ ارزیابی مدارک متقاضی خواهد بود که مربوط به نفر اصلی است. (اگر نفر همراه احتیاج به ارزیابی مدارک داشت این مبلغ برای ایشان نیز مجزا می بایست پرداخت گردد).

نگران انتقال مبلغ های فوق به استرالیا نباشید، همکاران ما در ویزاپیک از طریق صرافی های مطمین که سالها با آنها همکاری میکنیم مبلغ شما را به حساب اداره مهاجرت واریز می کنند و فیش تسویه را برای شما ارسال می کندد. همچنین می توانید به صورت مستقیم از طریق شرکت ویزاپیک مبلغ را ارسال کنید تا خیالتان از هر جهت راحت باشد.

ویزای ۴۸۹ استرالیا

مدارک لازم برای دریافت ویزای مهارتی ۴۸۹ استرالیا

دقت داشته باشید که صرفا ترجمه ناتی برای مدارک کافی است و احتیاجی به ترجمه همزمان دادگستری و ناتی نمی باشد.

پاسپورت با حداقل ۶ ماه تا ۱ سال اعتبار باقی مانده بفر اصلی و همراهان
کارت ملی نفر اصلی و همراهان
شناسنامه نفر اصلی و همراهان
یک قطعه عکس پاسپورتی جدید نفر اصلی و همراهان
کارت پایان خدمت (آقایان)
مدارک تحصیلی همه مقاطع مورد نیاز
ریز نمرات همه مقاطع مورد نیاز
رزومه (فرمت رزومه برایتان ارسال می شود)
مدرک زبان انگلیسی نفر اصلی و همراه بالای ۱۸ سال
مدارک سابقه کاری شامل بیمه و فیش حقوقی و گواهی کار و … ( دقت داشته باشید که تهیه سابقه کار بسیار حساس و با اهمیت می باشد و ممکن است به دلیل نا آگاهی از قوانین جدید با کوچکترین اشتباهی پرونده را در معرض ریجکت شدن قرار دهید)

دارندگان ویزای ۴۸۹ استرالیا

بعد از دریافت ویزای ۴۸۹ که اقامت دائم استرالیا است، شما باید قبل از موعد موقرری که افسر پرونده برایتان مشخص می کند (First entry) به استرالیا سفرکنید تا ویزای شما باطل نشود. بعد از اولین سفر شما محدودیتی برای رفت و آمد ندارید و میتوانید تا ۴ سال به استرالیا رفت و آمد کنید. شما باید ۲ سال اول زندگی خود را در همان ایالتی باشید که تعهد داده اید و یک سال آن را کار مرتبط یا غیر مرتبط کنید. بعد از مدت مقرر می توانید هر ایالتی که تمایل دارید زندگی کنید.

افرادی که از طریق ویزای ۴۸۹ به استرالیا مهاجرت می کنند می توانند:

  • در استرالیا کار کنند.
  • در استرالیا درس بخوانند.
  • از وام خرید خانه در استرالیا استفاده کنند.
  • به مدت ۴ سال به داخل و خارج استرالیا سفرکنند و از ویزای اقامت ۴۸۹ خود استفاده کنند.
  • خانواده خود را با دریافت اقامت به استرالیا بیاورند (همسر و فرزندان).

سرانجام ویزای ۴۸۹

افرادی که ویزای ۴۸۹ دارند و با توجه به مشخصات این ویزا به یک منطقه محدود شده اند می بایستی در آن منطقه ۲ سال زندگی کنند و ۱ سال کار کنند. البته همسر متقاضی می تواند محدودیت ۲ ساله را سپری کند و در این حالت نیازی به سپری کردن محدودیت توسط خود متقاضی نیست.

به محض اینکه ۲ سال مدت زندگی و یک سال کار تمام شد، متقاضیان می توانند جهت دریافت اقامت دائم از طریق ویزای ۸۸۷ اقدام نمایند. در این مرحله متقاضی شرط زبان، سن، رشته و امتیاز شماری را ندارد و می تواند براحتی ویزای اقامت دائم را دریافت کنند.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهاجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
چرا ویزای ۴۸۹ با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.