مناطق کم جمعیت استرالیا برای اسپانسر ایالتی

///مناطق کم جمعیت استرالیا برای اسپانسر ایالتی
مناطق کم جمعیت استرالیا برای اسپانسر ایالتی

مناطق کم جمعیت استرالیا برای اسپانسر ایالتی ویزای ۴۸۹

در زیر لیست مناطق کم جمعیت استرالیا را مشاهده می کنید. برای ویزای مهارتی ۴۸۹ استرالیا در شاخه ایالتی، می بایست از یکی از مناطق کم جمعیت استرالیا اسپانسر ایالتی دریافت کنید. وقتی ویزای ۴۸۹ استرالیا را دریافت کردید، باید ۲ سال اول ویزای خود را در آن منطقه زندگی کنید و یک سال کار کنید. کار شما می بایست به همراه پرداخت مالیات باشد و الزامی به کار مرتبط به رشته نمی باشد.

 ایالت

 کد پستی

 ایالت نیوساثولز ، به جز شهر های سیدنی، نیوکستل، سنترال کوست، ولنگونگ  ۲۳۱۱ to 2312 
۲۳۲۸ to 2411 
۲۴۲۰ to 2490 
۲۵۳۶ to 2551 
۲۵۷۵ to 2594 
۲۶۱۸ to 2739 
۲۷۸۷ to 2898
ایالت کویینزلند، به جز شهر های بریزبین و گولدکویست

۴۱۲۴ to 4125 
۴۱۳۳ 
۴۲۱۱ 
۴۲۷۰ to 4272 
۴۲۷۵ 
۴۲۸۰ 
۴۲۸۵ 
۴۲۸۷ 
۴۳۰۷ to 4499 
۴۵۱۵ 
۴۵۱۷ to 4519 
۴۵۲۲ to 4899

ایالت ویکتوریا به جز شهر ملبرون  ۳۲۱۱ to 3334 
۳۳۴۰ to 3424 
۳۴۳۰ to 3649 
۳۶۵۸ to 3749 
۳۷۵۳, 
۳۷۵۶ 
۳۷۵۸ 
۳۷۶۲ 
۳۷۶۴ 
۳۷۷۸ to 3781 
۳۷۸۳ 
۳۷۹۷ 
۳۷۹۹ 
۳۸۱۰ to 3909 
۳۹۲۱ to 3925 
۳۹۴۵ to 3974 
۳۹۷۹ 
۳۹۸۱ to 3996

ایالت استرالیای غربی به جز شهر پرت و اطراف آن 

۶۰۴۱ to 6044 
۶۰۸۳ to 6084 
۶۱۲۱ to 6126 
۶۲۰۰ to 6799
 ایالت استرالیای جنوبی  کل ایالت
 تاسمانیا  کل ایالت
 قلمرو شمالی  کل قلمرو
 قلمرو مرکزی استرالیا(کنبرا)  Excluded
فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
چرا ویزای ۴۸۹ با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.