زبان انگلیسی مهاجرت به استرالیا

زبان انگلیسی مهاجرت به استرالیا

نمرات زبان برای مهاجرت به استرالیا

زبان انگلیسی مهاجرت به استرالیا
اگر قصد مهاجرت و یا ادامه تحصیل خارج از کشور را دارید ولی نمره زبان کافی برای شروع پروسه را ندارید می توانید وارد بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت ویزاپیک شوید و از مزایای این فرصت فوق العاده بهره مند شوید. اطلاعات بیشتر

اگر برای ویزای مهارتی اقدام می کنید، امتیاز زبان انگلیسی نقش مهمی در پرونده شما دارد چرا که بدون آن امکان مهاجرت به استرالیا برای شما میسر نیست. در ویزاهای تخصصی استرالیا متقاضی اصلی حتما باید سطح مورد نیاز اعلام شده برای زبان انگلیسی را داشته باشد.

در ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری متقاضی می تواند به جای نمره آیلتس (میانگین ۴.۵) مبلغ حدود ۱۰ هزار دلار  استرالیا را پرداخت کند تا بعد از ورود به استرالیا به جای مبلغ پرداخت شده، در دوره های زبان انگلیسی شرکت کند.

زمانبندی آزمون

زمان ثبت پرونده در سیستم EOI، نمره زبان مورد نیاز می باشد. البته همراه متقاضی وقت بیشتری برای ارائه نمره زبان دارد و می تواند هنگام ثبت پرونده برای ویزا نمره زبان انگلیسی را ارائه دهد.

اعتبار آزمون

به طور کلی اعتبار آزمون زبان انگلیسی برای ارسال به اداره مهاجرت ۳ سال می باشد. البته نمره functional که برای همسر متقاضی الزامی است ( آیلتس ۴.۵ یا معادل) فقط یک سال برای اداره مهاجرت اعتبار دارد.

آزمون های مورد قبول اداره مهاجرت استرالیا

آزمون آیلتس در هر دو حالت جنرال و آکادمیک مورد قبول اداره مهاجرت استرالیا می باشد. البته بعضی از سازمان های ارزیابی کننده آزمون مشخصی را درخواست می کنند. آزمون های تافل اینترنتی و آزمون PTE نیز مورد قبول اداره مهاجرت استرالیا می باشد. برای رشته های پزشکی و رشته های مرتبط آزمون OET هم مورد قبول می باشد. همچنین از ژانویه سال ۲۰۱۵ اداره مهاجرت استرالیا آزمون های کمبریج را به لیست آزمون های زبان اضافه کرد.

جدول مقایسه ای نمرات زبان برای مهاجرت به استرالیا

آیلتس ۸ و نمرات معادل:

Superior English نوع آزمون/نمره در هرمهارت
W R S L
۸ ۸ ۸ ۸ IELTS
۳۰ ۲۹ ۲۶ ۲۸ TOFEL
۲۰۰ ۲۰۰ ۲۰۰ ۲۰۰ CAE  
A A A A OET
۷۹ ۷۹ ۷۹ ۷۹ PTE
  • در ویزای مهارتی (۴۸۹، ۱۹۰، ۱۸۹) با کسب نمرات فوق ۲۰ امتیاز دریافت می کنید.
  • مدت اعتبار آزمون از تاریخ درج پرونده ۳ سال می باشد.

آیلتس ۷ و نمرات معادل:

Proficient English نوع آزمون/نمره در هرمهارت
W R S L
۷ ۷ ۷ ۷ IELTS
۲۷ ۲۴ ۲۳ ۲۴ TOFEL
۱۸۵ ۱۸۵ ۱۸۵ ۱۸۵ CAE
B B B B OET
۶۵ ۶۵ ۶۵ ۶۵ PTE
  • در ویزای مهارتی ۴۸۹، ۱۹۰، ۱۸۹ با کسب نمرات فوق ۱۰ نمره کسب می کنید.
  • مدت اعتبار آزمون از تاریخ درج پرونده ۳ سال می باشد.

آیلتس ۶ و معادل:

Competent English نوع آزمون/نمره در هرمهارت
W R S L
۶ ۶ ۶ ۶  IELTS
۲۱ ۱۳ ۱۸ ۱۲ TOFEL
۱۶۹ ۱۶۹ ۱۶۹ ۱۶۹ CAE
B B B B OET
۵۰ ۵۰ ۵۰ ۵۰ PTE

درصورتی که شروند یکی از کشور های فوق می باشید نیازی به نمرات بالا برای امتیاز Competent English ندارید. آمریکا، کانادا، نیوزلند، ایرلند و انگلستان.

  • برای ویزاهای ۴۸۹، ۱۹۰، ۱۸۹ حداقل نمره برای ورود به سیستم EOI می باشد. این سطح از زبان دراین ویزاها نمره ای ندارد.
  • مدت اعتبار آزمون از تاریخ درج پرونده ۳ سال می باشد.

آیلتس ۵ و معادل:

Vocational English نوع آزمون/نمره در هرمهارت
W R S L
۵ ۵ ۵ ۵ IELTS
۱۴ ۴ ۱۴ ۴     TOFEL
۱۵۴ ۱۵۴ ۱۵۴ ۱۵۴ CAE
B B B B OET
۳۶ ۳۶ ۳۶ ۳۶ PTE

متقاضیان شهروند یکی از کشور های زیر می باشند احتیاجی به نمرات فوق ندارند.

آمریکا، کانادا، نیوزلند، ایرلند و انگلستان

  • Vocational English در ویزا های مهارتی ۱۸۹، ۱۹۰ و ۴۸۹ مورد استفاده قرار نمی گیرد. ولی در ویزاهایی مثل ۴۵۷، ۱۸۶، ۱۸۷ کاربرد دارد.
  • مدت اعتبار آزمون از تاریخ درج پرونده ۳ سال می باشد.

آیلتس ۴.۵ ( میانگین) و معادل:

  Functional English نوع آزمون/نمره در هرمهارت
Overral W R S L
۴٫۵ _ _ _ _ IELTS
۳۲ _ _ _ -_ TOFEL
_ ۱۴۷ ۱۴۷ ۱۴۷ ۱۴۷ CAE
۳۰ _ _ _ _ PTE

در صورتی که یکی از شرایط زیر را دارید احتیاج به کسب این نمره نیست.

  • دارای پاسپورت آمریکا، کانادا، نیوزلند، ایرلند یا انگلستان هستید.
  • تمام دوران مدرسه ابتدایی و حداقل ۳ سال از مدرسه راهنمایی خود را به زبان انگلیسی خوانده باشید.
  • حداقل ۵ سال از دوران راهنمایی خود را در مدرسه انگلیسی زبان خوانده باشید.
  • حداقل ۱ سال در استرالیا و در موسسات آموزشی جهت دریافت مدرک، دوره به زبان انگلیسی دیده باشید.
  • مدت اعتبار این آزمون برای Functional English یک سال می باشد.
  • قسمت Functional English برای متقاضی اصلی فقط در ویزاهای RSMS و BIIP کاربرد دارد.
  • قسمت Functional English در ویزاهای مهارتی برای نفر همراه متقاضی (بالاتر از ۱۸ سال) لازم می باشد و اگر موفق به کسب این نمره ها نشود می بایستی مبلغ حدودا پنج هزار دلار پرداخت نمایند.
فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.