با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

تغییر دوره یا محل تحصیل در استرالیا

تغییر دوره یا محل تحصیل در استرالیا

تغییر دوره یا محل تحصیل در استرالیا

تغییر دوره یا محل تحصیل در استرالیا

جابجایی محل تحصیل یا تغییر دوره

قبل از تصمیم به تغییر دانشگاه یا دوره ی تحصیلی، عوامل زیادی باید مورد بررسی قرار گیرند. در ابتدا شما باید از مشاورین محل تحصیل خود کمک بگیرید و از الزامات ویزای دانشجویی اطمینان حاصل کنید. هرگز تصور نکنید که نظرات و نصایح دوستان و هم کلاسی هایتان صحیح است. به یاد داشته باشید که هر زمان که شما موسسه یا دوره تان را تغییر دهید باید با اداره مهاجرت استرالیا در ارتباط باشید و آخرین برگه ثبت نام از محل تحصیل جدید را به اداره مهاجرت تحویل دهید.

جا به جایی از دانشگاهی به دانشگاه دیگر

در صورت تصمیم به جابجایی به یک دانشگاه دیگر، ابتدا باید دانشگاه فعلی خود را در جریان بگذارید. در بیشتر موارد، اگر شما ۶ ماه کامل تحصیل را در دوره ای که بواسطه ی آن ویزای دانشجویی دریافت کرده اید را در محل تحصیل اول تکمیل نکرده باشید، دانشگاه جدید از ثبت نام شما ممانعت بعمل خواهد آورد. یعنی باید حداقل ۶ ماه از تحصیل شما در محل فعلی گذشته باشد تا بتوانید از دانشگاه یا محل تحصیل فعلی خود انصراف داده و به دانشگاه دیگری بروید.

اگر شما مایل به تغییر دانشگاه خود پیش از پایان ۶ ماه (زمان ۶ ماه از تاریخ  صدور نامه CoE می باشد) باشید، باید از دانشگاه فعلی خود اجازه خروج یا Release letter دریافت کنید. همچنین شما ملزم به دریافت CoE جدید از موسسه ی جدید هستید.

اگر ۶ ماه یا بیشتر از صدور CoE گذشته است، احتیاجی به گرفتن نامه موافقت از محل تحصیل فعلی ندارید.

نکات مهم در تغییر محل تحصیل

  • اگر دانشگاه با درخواست شما موافقت نکرد، می توانید ابتدا به محل تحصیل خود و سپس به بازرس ایالت اعتراض کنید.
  • با تغییر دانشگاه ممکن است ضریب ریسک پذیری تغییر کند که در این صورت اداره مهاجرت از شما مدارک زبان و استعانت مالی درخواست می کند.
  • در جا به جایی محل تحصیل اجازه ندارید مقطع خود را تغییر دهید. برای مثال نمی توانید از مقطع فوق لیسانس به مقطع لیسانس بروید و در صورت انجام این کار، ویزای شما کنسل خواهد شد (به جز دکترا به فوق لیسانس که تغییر دوره در آن امکان پذیر است). این مقاطع بر اساس نظام آموزشی استرالیا شماره ۱ تا ۱۰ دارند، برای مثال مقطع لیسانس در سطح ۷ می باشد و شما مجاز نمی باشید که به سطح پایین تر از ۷ تغییر مقطع کنید. تغییر مقطع به سطح بالاتر مجاز است البته باید به شرایط ویزای تحصیلی توجه کنید و با مشاور خود در ارتباط باشید. برای اطلاعات بیشتر درباره مقاطع تحصیلی استرالیا به صفحه  نظام جامع آموزش استرالیا مراجعه کنید.

شرایط دریافت نامه Release letter

برای دریافت نامه انصراف از دانشگاه، باید یک یا چند تا از شرایط زیر را داشته باشید:

  1. ادامه تحصیل در دانشگاه فعلی دیگر برای شما مفید نیست.
  2. شرایط خاصی وجود دارد که برای شما بهتر است که در یک دانشگاه دیگر ثبت نام کنید.

نحوه اقدام برای دریافت نامه انصراف از دانشگاه (release letter)

  1. از محل تحصیل جدید خود نامه درخواست ثبت نام بگیرید. در این مرحله احتیاجی به پرداخت شهریه یا پیش پرداخت به محل تحصیل جدید نیست.
  2. به دانشگاه فعلی یک ایمیل بزنید و درخواست نامه خروج از دانشگاه یا Letter of release کنید. در درخواست خود دلایل خود را شفاف بیان کنید و مدارکی که فکر می کنید باعث تحکیم پرونده می شود را نیز اضافه کنید. علاوه بر آن، نامه درخواست ثبت نام از محل تحصیل جدید را پیوست کنید. معمولا ظرف مدت ۱۰ روز کاری به ایمیل شما پاسخ داده خواهد شد.
  3. اگر درخواست شما با موفقیت پذیرفته شد به شما ایمیلی ارسال می شود که می توانید آن را به محل تحصیل جدید خود تحویل دهید تا از شما ثبت نام به عمل آید.
  4. سپس باید به صورت قانونی از دوره قبلی خود انصراف دهید (Formally withdraw) .
  5. در این مرحله دانشگاه جدید برای شما برگه تاییدیه ثبت نام یا CoE را صادر می کند و ثبت نام شما در موسسه جدید نهایی می شود.
  6. برگه ثبت نام (CoE) خود را به یکی از دفاتر اداره مهاجرت استرالیا برده و مراتب را به ایشان اطلاع دهید.
  7. اگر دانشجو در استرالیا در همان دانشگاه از رشته ای به رشته ای دیگر (همان مقطع تحصیلی) تغییر رشته دهد، احتیاجی به ویزای دانشجویی جدید نیست مگر اینکه ویزای فعلی در حال اتمام باشد. به طور کلی باید مدت زمان دوره فعلی با دوره جدید برابر باشد، اگر مدت زمان دوره ی جدید بیشتر از دوره ی اولیه بود، احتمالا احتیاج است که برای ویزای دانشجویی جدید اقدام شود. اگر مدت زمان دوره ی جدید کمتر از دوره ی اولیه بود،دانشجو باید بعد از پایان دوره ظرف مدت ۲۸ روز استرالیا را ترک کند و یا برای ویزای جدیدی اقدام کند. به طور کلی تغییر رشته از مقطع بالا به مقطع پایین تر امکان پذیر نمی باشد. (به جز دکترا به فوق لیسانس) و اگر تغییر صورت گرفت، می بایستی برای ویزای دانشجویی مجدد اقدام شود ولی تغییر در همان مقطع یا به مقطع بالاتر، با اطلاع قبلی امکان پذیر است. همچنین تغییر دوره از کلاسهای زبان یا دوره های کالج به دانشگاه امکان پذیر است، چراکه تغییر رو به بالا محسوب می شود.
فرم ارزیابی ویزای تحصیلی

فرم ارزیابی تحصیلی رایگان (۳ دقیقه)

جهت بررسی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ مشاور رسمی اخذ پذیرش تحصیلی استرالیا QAEC و وکیل رسمی MARA باشید. کارشناسان ویزاپیک با توجه به شرایط و الویت های شما بهترین و سریعترین راهکار را برای شما لحاظ می کنند.

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council می باشند.  شما می توانید با امضای قرارداد وارد بسته های ترکیبی شده و از خدمات مشاوره ای ویزاپیک و به طور همزمان از خدمات آموزش زبان موسسات همکار استفاده کنید.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

آیا در استرالیا مقطع راهنمایی وجود دارد؟

خیر. بعد از مقطع ابتدایی (Primary )، دانش آموزان وارد مقطع متوسطه (Secondary) می شوند.

مدت زمان مقطع متوسطه در استرالیا چقدر است؟

۵  تا ۶ سال

آیا قیم می تواند در استرالیا تحصیل کند؟

تحصیل دانشگاهی تا ۳ ماه مشکلی ندارد. تحصیل زبان آزاد است.

آیا قیم دانش آموز امکان کار کردن در استرالیا را دارد؟

خیر.

 

آیا دانش آموزان قبل از ورود به مدارس استرالیا تعیین سطح می شوند؟

بلی، معمولا بعضی از مدارس تعیین سطح را به صورت اسکایپ و آنلاین انجام می دهند و در غیر اینصورت وقتی وارد استرالیا شوید مدرسه یک ارزیابی انجام داده و سطح دقیق را مشخص می کند. حتما کارنامه مقاطع قبلی را ترجمه شده همراه داشته باشید.

 

آیا قیم دانش آموز در استرالیا می تواند یکی از اقوام دور باشد؟

بلی. مهم این است که شخص موردنظر ساکن استرالیا باشد و آدرسی را اعلام کند.

 

مدت زمان مدرسه ابتدایی در استرالیا چقدر است؟

۶  تا ۷ سال

مدت زمان مقطع آمادگی قبل از مدرسه چقدر است؟

یک سال.

 

مدت زمان پیش دبستانی در استرالیا چقدر است؟

یک سال

 

آیا فرزند من می تواند همزمان با مدرسه، در دوره های فنی و حرفه ای هم شرکت کند؟

بله، تا certificate 4 به شما امکان دریافت مدرک در مدرسه و همزمان با تحصیل داده می شود.

 

من مدرک فوق لیسانس دارم و در حال حاضر در ملبورن زندگی می کنم، آیا می توانم در دوره های VET شرکت کنم؟

بله، اگر دوره ای برایتان مفید بود حتما میتوانید شرکت کنید.

بنده با بورسیه دکترا وارد استرالیا می شوم، آیا دانشگاه هزینه بیمه من را پرداخت می کند؟

ممکن است دانشگاه این هزینه را پرداخت کند و ممکن است هزینه بیمه در بورس شما قرار نگیرد. نوع بورس و اینکه دانشگاه مورد نظر این هزینه را پوشش می دهد یا خیر مهم است.

از کدام شرکت بیمه دانشجویی تهیه کنم؟

شرکت های مختلفی بیمه دانشجویی را انجام می دهند. برای مثال شرکت های bupa, nib, allianz و medibank.

آیا هزینه شرکت های مختلف بیمه گذار با هم تفاوت دارد؟

بلی. شرکت ها به صورت مستقل از هم می باشند و هزینه های آنها با هم یکسان نیست. شما باید با توجه به شرایط خودتان و نوع بیمه ای که انتخاب میکنید بهترین شرکت را انتخاب کنید. البته اگر بیمه خود را ز طریق دانشگاه انجام می دهید احتیاجی به بررسی وجود ندارد.

من ویزای دانشجویی دارم و می خواهم در استرالیا فرزندی داشته باشم آیا با تولد، فرزند من شهروند استرالیا خواهد شد؟

خیر اگر ویزای شما اقامت دائم نباشد و یا شهروند استرالیا نباشید، تولد فرزندتان ایشان را شهروند استرالیا نمی کند.

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL