جدیدترین تغییرات ویزای استرالیا از نوامبر 2019

/جدیدترین تغییرات ویزای استرالیا از نوامبر 2019
  • ویزای استرالیا

آخرین تغییرات ویزای استرالیا (مهارتی و سرمایه گذاری) از نوامبر 2019

تحلیل آخرین تغییرات شرایط مهاجرت به استرالیا

اگر شما هم در پروسه مهاجرت به استرالیا و دریافت ویزای استرالیا باشید حتما متوجه شده اید که تغییرات همواره بخشی از این پروسه بوده و باید همیشه آماده پذیرش اطلاعات جدید باشیم. این اطلاعات کام بعضی را شیرین و کام برخی دیگر را تلخ می کند اما در نهایت چاره ای نیست و باید هر آنچه اعلام می شود پذیرفت. پیرو همین تغییرات اعلامیه اداره مهاجرت استرالیا روز ۹ آپریل در دستورالعمل شماره Legislative Instrument – F2019L00578 اعلام شد. در این مقاله خلاصه ای از قوانین جدید ویزای کاری استرالیا به صورت کاربردی خدمت شما اعلام می شود.

این تغییرات شامل انواع ویزای استرالیا شامل معرفی ویزاهای کاری و تخصص استرالیا در مناطق رجینال، شرایط جدید امتیازبندی مهاجرت به استرالیا و نحوه الویت دهی برای ارسال دعوت نامه، بسته شدن ویزای ۴۸۹ و ویزای ۱۸۷ و معرفی ساب کلاس جدید ۱۹۱ می باشد.

دقت داشته باشید که تمامی این تغییرات از تاریخ ۱۶ نوامبر ۲۰۱۹ به بعد می باشد و اگر تا قبل آن تاریخ دعوت نامه دریافت کرده باشید تغییرات فوق شامل حال شما نخواهد شد.

۱- مناطق رجینال جدید – شروع اعمال ۱۶ نوامبر

در آغاز این ویزاهای رجینال جدید، هدف آن است که همه مناطق به جز سیدنی، ملبورن، بریزبن، گلد کوست و پرت به عنوان ناحیه رجینال در نظر گرفته شود. این بدین معنی است که شهر هایی مثل ولنگونگ و نیوکستل و سنترال کوست در ایالت نیو ساث ولز جزو مناطق رجینال محسوب خواهند شد. آدلاید در ایالت استرالیا جنوبی همچنان در لیست جدید جزو مناطق رجینال محسوب خواهد شد. افرادی که برای این ویزا های رجینال جدید اقدام می کنند باید از یکی از این مناطق رجینال اسپانسر دریافت کنند.

این تغییرات در مناطق رجینال البته می تواند خبر خوبی برای دانشجویان شهر هایی مثل نیوکستل و ولنگونگ باشد که قبلا جزو شهرهای رجینال نبودند ولی قرار است از ۱۶ نوامبر به بعد جزو شهر های رجینال باشند و به تبع آن می توانند امتیاز تحصیل در مناطق رجینال را دریافت کنند. جالب توجه اینکه افراد می توانند به هر کدام از مناطق رجینال دیگر بروند و آنجا زندگی کنند. مثلا می توانند از شهر آدلاید به شهر ولنگونگ در سیدنی بروند و آنجا زندگی کنند.

 ۲- بسته شدن ویزای ۴۸۹ استرالیا و جایگزینی آن با ویزای نسبتا مشابه ۴۹۱- شروع اعمال ۱۶ نوامبر

ویزای جدید (۴۸۹) که اعلام خواهد شد از نظر فنی مشابه ویزای ۴۸۹ خواهد بود. سالانه  ۱۴۰۰۰ هزار نفر با این ویزا سالانه اقامت استرالیا دریافت خواهند کرد. ویزا ۴۹۱ استرالیا یک ویزای موقت با اعتبار ۵ سال است که باید حداقل ۳ سال از ان را در مناطق رجینال باشید و حداقل دستمزد مشخص شده را داشته باشید. اگر خاطرتان باشد ویزای ۴۸۹ چهار ساله بود که باید ۲ سال از آن را در مناطق رجینال باشید و یک سال از آن دو سال را کار کنید.

ساب کلاس ۴۹۱ استرالیا که قرار است به سیستم ویزای کاری مهارتی استرالیا اضافه شود دو  مدل دارد:

۱- اسپانسرشیپ ایالتی مناطق رجینال

برای این نوع ویزای استرالیا، متقاضی باید توسط منطقه رجینال (کم جمعیت) اسپانسر شود. همچنین در دور جدید احتمالا برای این پرونده ها بر خلاف قبل امکان اعتراض در حالت رد شدن پرونده وجود داشته باشد.

۲- اسپانسرشیپ فامیلی مناطق رجینال

متقاضی باید توسط یک عضو خانواده که بالای ۱۸ سال دارد و سیتیزن استرالیاست، اقامت دائم استرالیا دارد و یا سیتیزن نیوزلند با شرایط خاص می‌باشد، اسپانسر شود. اسپانسر باید ساکن مناطق رجینال معین شده باشد و یکی از نسبت های خانوادگی پدر، مادر، فرزند، فرزند خوانده، برادر، خواهر، خواهر خوانده، برادر خوانده، عمو، دایی، خاله، عمه، برادر زاده، خواهر زاده، پدر بزرگ، مادر بزرگ، دخترخاله، پسرخاله، دختر عمه، پسر عمه، دختر عمو، پسر عمو، دختر دایی و پسر دایی باشند.

این افراد فامیل خود فرد متقاضی و یا همسر او است. اسپانسر موظف است متقاضی را از نظر مالی، تامین محل زندگی و شرکت در برنامه زبان انگلیسی به مدت ۲ سال تا جای لازم حمایت کند.

شرایط لازم برای متقاضی ویزای جدید رجینال ۴۹۱ استرالیا

پروسه امتیاز شماری مانند قبل انجام می شود و در این زمینه هیچ تقاوتی با قبل ندارد. افراد باید در سیستم skill select دعوت نامه دریافت کرده باشند. نباید در زمان اپلای ۴۵ ساله شده باشد. باید شغلش در لیست مشاغل موجود باشد و اسکیل اسسمنت معتبر داشته باشد. متقاضی اصلی باید در زمان اپلای حداقل نمره زبان معادل آیلتس ۶ داشته باشد. ممکن است بدلیل کسری امتیازات و یا الزامات ایالت نیاز به نمره زبان بالاتر نیز باشد. باید بتواند ثابت کند قصد زندگی، کار و تحصیل در منطقه رجینال معین شده را دارد.

متقاضی اصلی و تمامی اعضای خانواده باید تست پزشکی و پلیس چک ارائه دهند. متقاضیان می توانند داخل یا خارج خاک استرالیا برای این ویزا اپلای کنند و آن را دریافت کنند. برای آنکه متقاضی بتواند داخل خاک استرالیا اپلای کند باید یک ویزای معتبر و یا ویزای بریدج داشته باشد. شروط 8578، 8579، 8580 و 8581 روی ویزا اعمال می شوند که در انتهای صفحه توضیح شروط را می توانید مشاهده نمایید. دارندگان ویزای بشر دوستانه یا افرادی که قبلا این نوع ویزا را داشته اند، می توانند برای ساب کلاس 491 اقدام کنند، به شرطی که شرایط ذکر شده برای این نوع ویزا را داشته باشند.

هزینه اپلای برای ویزای رجینال ۴۹۱ استرالیا

متقاضی اصلی: 4045 دلار استرالیا

همراهان بالای ۱۸ سال: 2020 دلار استرالیا به ازای هر نفر

همراهان زیر ۱۸ سال: 1015 دلار استرالیا به ازای هر نفر

هزینه عدم ارائه نمره زبان فانکشنال ( معادل آیلتس ۴/۵) برای همراهان بالای ۱۸ سال: 4890 دلار استرالیا به ازای هر نفر

منع اقدام برای دارندگان ویزای ۴۹۱ استرالیا

دارندگان ویزای 491 بعد از ورود به استرالیا، از درخواست ویزاهای

ویزای 132 – استعداد کسب و کار

ویزای 186 – ویزای اقامت کاری با اسپانسر کارفرما

ویزای 188 – ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری استرالیا

ویزای 189 – ویزای کاری مهارتی

ویزای 190 – ویزای کاری مهارتی

ویزای 820 – همسر (موقت) منع شده اند. البته ممکن است در آینده استثنا هایی برای این مورد مورد قبول باشد. همچنین ممکن است بتوانند با خروج از استرالیا به صورت آفشور برای ویزاهای مهارتی اقدام مجدد کنند. مگر این که آن ها حداقل سه سال را در رجینال های معرفی شده به اتمام رسانده باشند.

افرادی که با ویزای ۴۹۱ رجینال به استرالیا مهاجرت کنند می توانند بعد از ۳ سال حضور و کار با حداقل دستمزد برای  ویزای اقامت دایم ۱۹۱ بدون دردسر و پیش شرط های اضافی اقدام کند (مشابه ویزای ۴۸۹ فعلی که بعد از ۲ سال برای ۸۸۷ اقدام می کند) که در همین مقاله مفصل توضیح خواهیم داد.

۳- تغییرات در امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا برای ویزای کاری استرالیا- شروع اعمال 16 نوامبر 2019

با امتیازبندی جدید می توان گفت که افرادی که متاهل هستند و همسر آنها نه نمره زبان دارند و نه شرایط اسسمنت را دارا هستند در این سیستم کمی متضرر خواهند بود. افراد مجرد اما به نسبت وضعیت بهتری پیدا کرده اند.

دقت داشته باشید که سیستم برای تمام افراد امتیاز افزایشی را خواهد داشت. بنابراین اینکه مثلا یک شخص مجرد برای خود ۱۰ امتیاز اضافه با سیستم جدید لحاظ کند و آن را به کف امتیاز خود جمع بزند و با سیستم فعلی امتیازات و کف امتیازات مقایسه کند و انتظار دریافت دعوت نامه با توجه به امتیاز افزایشی از ۱۶ نوامبر به بعد داشته باشد، کار صحیحی نمی باشد.

این امتیاز به تمام افراد مجرد در دنیا اضافه خواهد شد. همین طور برای افراد متاهل که همسر آنها امتیاز کمکی خواهد داشت به طور موازی این امتیاز به تمام افراد داخل سیستم EOI داده خواهد شد. تحلیل ما این است که قطعا کف امتیازات برای ویزای استرالیا بالاتر خواهد آمد و به ۸۵ و حتی ممکن است ۹۰ تا ۹۵ نیز برسد.

  • ۱۵ امتیاز در صورت اسپانسر شدن توسط مناطق رجینال استرالیا یا اسپانسر فامیلی توسط یکی از بستگان نزدیک که اقامت استرالیا را دارند یا شهروند استرالیا هستند.
  • ۱۰ امتیاز برای افراد متاهی که همسر اسسمنت شده باشد و نمره معادل ۶ آیلتس یا PTE 50 را داشته باشند.
  • ۵ امتیاز برای افراد متاهلی که همسر نمره زبان معادل IELTS 6 یا PTE 50 را داشته باشند.
  • ۱۰ امتیاز برای افراد مجرد
  • همچنین ۱۰ امتیاز برای افرادی که در استرالیا  در رشته های خاص علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات در مقاطع دکترا یا فوق لیسانس تحقیقی درس خوانده اند.

۴- الویت بندی دعوت نامه ها برای ویزاهایی که امتیاز شماری دارند- شروع اعمال ۱۶ نوامبر

الویت اول: کسانی که متاهل هستند و همسرشان نیز نمره زبان دارند. همچنین افراد مجرد نیز در همین ردیف الویت اول هستند.

الویت دوم: افرادی که همسرشان نمره زبان معادل آیلتس ۶ دارند اما اسسمنت ندارد.

الویت سوم: افراد متأهلی که همسرشان مدرک زبان ارایه نمی دهند و اسسمنت هم ندارند. این افراد در صورت مساوی بودن امتیازات در اولویت آخر هستند.

این الویت بندی در سیستم امتیازبندی مهاجرت به استرالیا بر اساس امتیاز برابر است. برای مثال اگر شخص مجردی ۷۵ امتیازی باشد و در رقابت با شخص متاهل ۷۰ امتیازی که همسر او نمره زبان و اسسمنت ندارد. در این حالت ابتدا شخص مجرد دعوت خواهد شد.

۵- نحوه اعمال تغییرات- شروع از تاریخ ۱۶ نوامبر ۲۰۱۹

دارندگان ویزا 489 و افرادی که اپلیکیشن 187 را لاج نموده اند همچنان دسترسی به ویزای 887 مهارتی رجینال خواهند داشت.

اپلیکیشن های ویزای 489 برای نفر اصلی توانند پیش از 16 نوامبر 2019 فرستاده شوند. یعنی فرصت اقدام و دریافت دعوت نامه برای ویزای ۴۸۹ تا ۱۶ نوامبر می باشد.

اپلیکیشن های ویزای 489 برای افرادی که قبلا یکی از اعضای خانواده شان (همسر) ویزای ۴۸۹ گرفته باشند می توانند همچنان پس از 16 نوامبر 2019 فرستاده شوند.

اپلیکیشن های ساب کلاس 187 که پیش از 16 نوامبر 2019 لاج بشوند، تحت تأثیر این تغییرات قرار نمی گیرند.

تغییرات در امتیاز شماری بر روی متقاضیان جدید ویزای 491 و نیز متقاضیان 189، 190 و 489 که هنوز در صف هستند از تاریخ ۱۶ نوامبر ۲۰۱۹ اعمال می شود.

 

۶- معرفی ویزای ساب کلاس 191  – شروع از 16 نوامبر 2022

اگر با ویزای ۴۹۱ به استرالیا آمدید و در طول ۵ سال ۳ سال در مناطق رجینال زندگی کردید و حداقل درآمد را داشتید می توانید برای اقامت دایم با ویزای ۱۹۱ استرالیا اقدام کنید.

شرایط دریافت ویزا

فقط دارندگان ویزا های 491 و 494 می توانند برای این ویزا اپلای کنند.

متقاضیان ویزای ۱۹۱ استرالیا، باید ابتدا ویزای 491 یا 494 دریافت کنند و پس از گذشت حداقل ۳ سال و به شرط اینکه کاندیشن های ویزای خود و کاندیشن 8579 را رعایت کرده باشند،‌ می توانند برای ویزای 191 اقدام کنند. برای مطالعه کاندیشن به قسمت پایین مقاله مراجعه کنید.

متقاضیان این ویزا، باید در حداقل ۳ سالی که ویزای آنها 491 یا 494 بوده است، مینیموم آستانه سطح درآمد را داشته باشند. این آستانه توسط قانون مشخص می شود اما حدود ساعتی ۲۰ دلار استرالیا می باشد. یعنی باید نشان بدهند که به طور میانگین در طول ۳ سال حداقل درآمد ساعتی کف حقوق را داشته اند. پیدا کردن کار با این شرایط در استرالیا کار راحتی است.

فرزندان وابسته متقاضی اصلی، که ویزای 491 یا 494 را دریافت کرده بودند، می توانند در اپلیکیشن ویزای 191 نیز حضور داشته باشند، حتی اگر دیگر تعریف  “فرزند وابسته” در مورد آنها صدق نکند یعنی مثلا سن آنها در این فاصله که ویزای ۴۹۱ را دارند  از ۲۳ بیش تر شود.

متقاضی اصلی و تمامی اعضای خانواده باید پلیس چک و تست پزشکی ارائه دهند.

متقاضی می تواند داخل یا خارج خاک استرالیا برای این ویزا اپلای کند.

هزینه ویزا

متقاضی اصلی: 385 دلار استرالیا

همراهان بالای ۱۸ سال: 195 دلار استرالیا به ازای هر نفر

همراهان زیر ۱۸ سال: 100 دلار استرالیا به ازای هر نفر

۷- بسته شدن ساب کلاس ویزای ۱۸۷ کاری استرالیا و معرفی ساب کلاس ویزای ۴۹۴ استرالیا- شروع از 16 نوامبر 2019

این ویزا دو مدل دارد: مدل اسپانسر کارفرما و مدل توافق نامه کار و قرار است 9000 موقعیت به این ساب کلاس اختصاص یافته است.

این ویزا برای افرادی که از ایران اقدام می کنند و کارفرما ندارند نمی باشد.

شرایط لازم برای کارفرما

نامینیشن، پروسه های اپلای و الزامات اسپانسری تا حد بسیاری مثل اسپانسری برای ساب کلاس های 457 و 482 می باشد.

پوزیشن کاری باید کاملا واقعی و تمام وقت باشد و برای ۵ سال تداوم داشته باشد.

نرخ حقوق سالانه بازار نباید کمتر از 53900 دلار استرالیا باشد، درآمد های سالانه شامل مزایای غیر مالی نباید کمتر از AMSR باشد، مگر آنکه با مدل توافق نامه کار نامینیت شده باشد، و شرایط کاری به همان اندازه که برای کارمندان استرالیایی مطلوب است، مطلوب باشد.

اگر یک اسپانسر جدید فردی که ویزای 494 دارد را Nominate کند، او باید الزامات اسپانسری برای اعضای خانواده آن فرد که از قبل ویزای 494 دارند، را در نظر بگیرد.

اگر دارندگان ویزای 494 نخواهند به کار برای اسپانسر خود ادامه دهند، به آنها ۹۰ روز زمان داده می شود که کارفرمای دیگری پیدا کنند.

ویزای 494 در شرایط زیر کنسل می شود:

اسپانسر اطلاعات نادرست و گمراه کننده بدهد، نتواند تعهدات اسپانسری را اجرا کند، از اسپانسر بودن منع شود و یا اگر یکی از طرف های توافق نامه کار باشد، این توافق نامه خاتمه یابد، معلق شود یا متوقف گردد.

شرایط متقاضی

نباید در زمان اپلای کردن ۴۵ ساله شده باشد.

برای مدل اسپانسری کارفرما:

باید شغلش در لیست مشاغل مورد نیاز وجود داشته باشد و اسکیل اسسمنت معتبر داشته باشد.

شغل نامینیت شده با کد ANZAC شش رقمی مربوطه مشخص می شود.

باید حداقل ۳ سال تجربه کار تمام وقت و در سطح مهارتی لازم در شغل نامینیت شده داشته باشد. در مدل توافق نامه کار، ممکن است وزیر تصمیم بگیرد که این شرط را اعمال نکند.

متقاضی باید در زمان اپلای نمره زبان معادل آیلتس ۶ داشته باشد، مگر اینکه در ابزار قانونی، چیز دیگری توسط وزیر مشخص شده باشد. در مدل توافق نامه کار، باید مهارت های زبان انگلیسی متقاضی برای انجام شغل نامینیت شده مناسب و کافی باشد.

برای مدل اسپانسری کارفرما : health PIC 4007؛ برای مدل توافق نامه کار: Health PIC 4005
متقاضی اصلی و تمامی اعضای خانواده باید پلیس چک ارائه دهند.

متقاضیان می توانند داخل یا خارج خاک استرالیا برای این ویزا اپلای کنند و آن را دریافت کنند، ولی نباید در پروسه کلیرنس باشند.

برای آنکه متقاضی بتواند داخل خاک استرالیا اپلای کند باید ویزای معتبر یا بریدج ویزا داشته باشند.

این ویزای استرالیا یک ویزای موقت با اعتبار ۵ سال است.

کاندیشن های 8503 و 8534 می تواند در صورتی که متقاضی قصد واقعی برای اپلای ساب کلاس 494 دارد، از بین برود.

کاندیشن های 8578، 8579، 8580 و 8581 و کاندیشن جدید 8608 باید اعمال شوند.

اگر دارنده ویزا در زمان گرنت ویزا قصد واقعی برای انجام آن شغل نامینیت شده را نداشته و یا پشیمان شده و یا آن موقعیت شغلی واقعی نبوده باشد ویزا می تواند کنسل شود.

هزینه ویزا

متقاضی اصلی: 4045 دلار استرالیا

همراهان بالای ۱۸ سال: 2020 دلار استرالیا به ازای هر نفر

همراهان زیر ۱۸ سال: 1015 دلار استرالیا به ازای هر نفر

هزینه عدم ارائه نمره زبان فانکشنال ( معادل آیلتس ۴/۵): برای متقاضی اصلی بالای ۱۸ سال، برای همراهان بالای ۱۸ سال: 4890 دلار استرالیا به ازای هر نفر

دارندگان ویزای بشر دوستانه  یا افرادی که قبلا این نوع ویزا را داشته اند، می توانند برای سال کلاس 494 اقدام کنند، به شرطی که شرایط ذکر شده برای این نوع ویزا را داشته باشند.

منع اقدام برای دارندگان ویزای ۴۹۴ استرالیا

دارندگان ویزای 494 یا افرادی که ویزای  ۴۹۴ آخرین ویزای استرالیا بوده است بعد از ورود به استرالیا، از درخواست ویزاهای زیر منع شده اند، مگر این که آن ها حداقل سه سال را در رجینال های معرفی شده به اتمام رسانده باشند. البته ممکن است در آینده استثنا هایی برای این مورد مورد قبول باشد. همچنین ممکن است بتوانند با خروج از استرالیا به صورت آفشور برای ویزاهای مهارتی اقدام مجدد کنند.

ویزای 124/858– استعداد خاص

ویزای 132 – استعداد کسب و کار

ویزای 186 – ویزای اقامت کاری با اسپانسر کارفرما

ویزای 188 – ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری استرالیا

ویزای 189 – ویزای کاری مهارتی

ویزای 190 – ویزای کاری مهارتی

ویزای 820 – همسر (موقت)

۸- کاندیشن های جدید اداره مهاجرت:

کاندیشن ۸۵۷۸:

دارنده ویزا باید در صورتی که تغییری در آدرس محل سکونت، اطلاعات تماس، پاسپورت، آدرس کارفرما و یا آدرس محل کارش به وجود آمد، اداره مهاجرت را مطلع سازد.

کاندیشن ۸۵۷۹:

متقاضی موظف است در منطقه رجینال مشخص شده زندگی، کار و یا تحصیل کند.

دارنده ویزا اجازه دارد بین مناطق رجینال مشخص شده جا به جا شود.

دارنده ویزا نمی تواند برای حداقل ۳ سال برای سایر ویزا های مهارتی اپلای کند.

اگر متقاضی شروط کاندیشن ۸۵۷۹ را رعایت نکند، ممکن است ویزایش کنسل شود.

کاندیشن ۸۵۸۰:

در صورت درخواست کتبی minister، باید دارنده ویزا آدرس محل سکونت، آدرس کارفرما، آدرس محل کار، آدرس مرکز آموزشی که در دوره های آن شرکت می کند را ظرف مدت ۲۸ روز در اختیار minister قرار دهد.

کاندیشن ۸۵۸۱:

در صورت درخواست کتبی minister، باید دارنده ویزا در مصاحبه شرکت کند. این مصاحبه می تواند به صورت حضوری یا ویدیو کنفرانس باشد.

کاندیشن ۸۶۰۸:
دارنده ویزا روی آخرین ویزای ۴۹۴ فقط در رشته ای کار کند که در آن تخصص دارد و ویزا گرفته است. باید حداکثر ۹۰ روز بعد از ورود به استرالیا کار را شروع کند. ۹۰ روز بیشتر کار خود را با کارفرما قطع نکرده باشد. لایسنس و رجیستری خود را همچنان حفظ کند.

جمع بندی و توصیه وکیل مهاجرت شرکت ویزاپیک:

افرادی که دعوت نامه و ویزای استرالیا را قبل از تاریخ ۱۶ نوامبر دریافت می کنند مشمول این تغییرات نخواهند شد. با توجه به تغییرات در شرایط مهاجرت به استرالیا اگر شرایط دریافت دعوت نامه برای ویزای ۴۸۹ را دارید حتما اقدام کنید. همچنین اگر همسر شما شرایط دریافت نمره زبان آیلتس ۶ و یا PTE 50 را دارا هستند آن را در برنامه های خود بگذارید چرا که ۱۰ امتیاز کمکی می توانید داشته باشید. روی ویزاهای رجینال حساسیت نداشته باشید مناطق رجینال تمامی استاندارد های زندگی را در اختیار شما قرار خواهند داد. البته در نظر داشته باشید که برای اقدام روی ویزاهای رجینال هم باید شرایط امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا و دریافت اقامت استرالیا را داشته باشید. این اخباری بود که تا این لحظه دریافت شده است لطفا باز هم اگر سوالاتی دارید کمی تامل کنید به محض دریافت اطلاعات بیشتر خودمان را موظف می دانیم به عنوان شرکت پیشرو در اطلاعات دست اول همواره آن را در اختیاز عموم و علی الخصوص کلاینت های شرکت قرار دهیم.

اگر می خواهید شرایط خود را برای مهاجرت به استرالیا بررسی کنید فرم ارزیابی را در وب سایت ویزاپیک پر کرده و برای ما ارسال کنید.

باتشکر
مصطفی هماپور
وکیل رسمی مهاجرت به استرالیا

ویدیوی معرفی جدیدترین تغییرات ویزای استرالیا از نوامبر 2019

فرم هوشمند ارزیابی ویزای کاری و مهارتی استرالیا

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.
فرم هوشمند ارزیابی ویزای کاری و مهارتی استرالیا

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟1396/8/5 18:21:11

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی زبان برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟1396/8/5 18:14:13

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

فرزند من 29 سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟1396/6/1 13:27:23

فرزند بالای 18 سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر 18 سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ1396/6/1 13:04:33

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر 18 سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است 6 ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟1396/6/1 13:04:17

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟1396/5/23 19:02:46

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟1396/5/21 16:56:58

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟1396/5/15 13:37:17

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.

دیدگاه یا پرسش شما درباره این مطلب