ویزای سرمایه گذاری ۱۵ میلیون دلاری

//ویزای سرمایه گذاری ۱۵ میلیون دلاری
ویزای سرمایه گذاری ۱۵ میلیون دلاری

ویزای سرمایه گذاری ۱۵ میلیون دلاری

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

 ویزای سرمایه گذاری ویژه ۱۸۸D استرالیا ویزای ۴ ساله است که  شما این امکان را می دهد که با پرداخت مبلغ ۱۵ میلیون دلار به عنوان سرمایه گذاری در بازارهای استرالیا، بتوانید به استرالیا وارد شوید و بعد از یک سال برای خود و خانواده خود اقامت دائم دریافت کنید. در این ویزا داشتن گردش حساب شرط نمی باشد.

شرایط لازم برای دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا

  • این ویزا شرایط خاص برای امتیازشماری و سن و سابقه بیزینس قبلی ندارد.
  • حداقل زبان انگلیسی مورد نیاز آیلتس ۴.۵ می باشد.
  • می بایست مبلغ ۱۵ میلیون دلار در بازارهای مالی استرالیا سرمایه گذاری کنید.
  • تمامی سرمایه فوق می تواند با شراکت همسر شما باشد، حتی سرمایه گذاری می تواند توسط همسر شما باشد.
  • دولت استرالیا تضمینی برای سود کردن شما ندارد و ممکن است سرمایه شما با ضرر مواجه شود.
  • درطول یک سال اقامت موقت الزامی به حضور شما در استرالیا نمی باشد.

نحوه اقدام

جهت دریافت ویزای سرمایه گذاری ویژه استرالیا می بایست در سیستم ثبت نام کرده و منتظر دعوت نامه باشید. بعد از دریافت دعوت نامه می بایستی مبلغ ۱۵ میلیون دلار استرالیا سرمایه گذاری کرده تا ویزای موقت ۴ ساله خود را دریافت کنید و پس از ۱ سال از زمان ویزا اقامت دائم را دریافت کنید.

هزینه و مدت زمان دریافت ویزای نوآوری تجاری استرالیا

مدت زمان دریافت ویزای فوق بین ۴ ماه تا ۱۶ ماه می باشد که بستگی به شرایط متقاضی و اداره مهاجرت استرالیا و ایالت مربوطه دارد. هزینه های قانونی که باید به دولت استرالیا پرداخت شوند عبارتند از:

متقاضی اصلی: ۸۵۸۰ دلار استرالیا
نفر همراه: ۴۲۹۰ دلار استرالیا
فرزندان هر کدام: ۲۱۴۵ دلار استرالیا

هزینه های فوق شامل هزینه وکیل نمی باشد و می بایست مستقیما به دولت استرالیا پرداخت شود.

سرانجام ویزای سرمایه گذاری مهم ۱۵ میلیون دلاری

بعد از اینکه ۱ سال سرمایه خود را بلوکه کردید می توانید برای دریافت ویزای اقامت دائم درخواست خود را ارسال نمایید.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای سرمایه گذاری

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای سرمایه گذاری
تماس با ما

سوالات متداول

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان