ویزای اقوام بازمانده

//ویزای اقوام بازمانده
ویزای اقوام بازمانده

ویزای اقوام بازمانده

ویزای اقامت والدین استرالیا

معرفی کوتاه

ویزای اقوام بازمانده برای افرادی است که تمامی اقوام نزدیک آنها و اقوام نزدیک همسرشان ( شامل برادر، خواهر، فرزند مستقل، والدین تنی یا ناتنی) شهروند استرالیا، یا مقیم استرالیا با حداقل ۲ سال اقامت در استرالیا، یا شهروند نیوزلند با حداقل ۲ سال اقامت در استرالیا باشند. این افراد که تمامی فامیل و بستگان آنها در استرالیا هستند میتوانند برای دریافت ویزای دائم اقدام کنند. این ویزا به آنها و خانواده شان اجازه می دهد که به عنوان مقیم در استرالیا زندگی کنند، به داخل و خارج استرالیا سفر کنند، کار کنند، تحصیل کنند و از مزایای سیستم پزشکی رایگان استرالیا استفاده کنند.

نحوه اقدام برای ویزای اقوام بازمانده استرالیا

اگر در استرالیا هستید از سابکلاس ۸۳۵ و اگر خارج از استرالیا هستید از سابکلاس ۱۱۵ اقدام کنید.

حمایت مالی اسپانسر

  • یکی از این اعضای بستگان نزدیک می بایست به عنوان اسپانسر (بالای ۱۸ سال) حمایت مالی از شخص بازمانده داشته باشد.
  • در صورت نیاز، اسپانسر باید تضمین حمایت مالی خود را با دولت استرالیا حداقل به مدت ۲ سال، با سپرده گذاری ثابت، انجام دهد.

 

بستگان نزدیک شخص بازمانده

  • والدین، برادر، خواهر، برادر ناتنی، خواهر ناتنی شخص بازمانده و یا همسر او.
  • والدین، برادر، خواهر، برادر ناتنی، خواهر ناتنی همسر شخص بازمانده.
  • فرزند شخص بازمانده یا فرزند همسر او (شامل فرزند ناتنی) که بالای ۱۸ سن دارد و وابسته به شخص بازمانده نمی باشد.
  • فرزند همسر شخص بازمانده (شامل فرزند ناتنی) که بالای ۱۸ سن دارد و وابسته به او نمی باشد.
  • فرزند شخص بازمانده یا فرزند همسر او (شامل فرزند ناتنی) که کمتر از ۱۸ سال سن دارد و تحت کنترل جزیی یا کلی شخص بازمانده نمی باشد و به نوعی مستقل از او می باشد و تحت حمایت او جهت امور روزمره کلی یا جزیی نمی باشد.

 

اگر یکی از شرایط زیر را دارید برای ویزای اقوام باقیمانده اقدام نکنید:

  • اگر شما یا همسر شما یک بستگان نزدیک دارید که خارج از استرالیا زندگی می کند.
  • اگر بستگان نزدیک شما یا بستگان نزدیک همسر شما که در استرالیا هستند دارای ویزای دائم یا شهروندی نیستند و با ویزای موقت یا غیر مجاز در استرالیا زندگی می کنند.
  • اگر اسپانسر شما (یا همسر اسپانسر شما در استرالیا) شخص دیگری را برای ویزای اقوام بازمانده (سابکلاس ۱۱۵ یا ۸۳۵) اسپانسر کرده اند.

هزینه ویزا

هزینه ویزای اقوام بازمانده ۳۹۴۵ می باشد.

نکات دیگر ویزا

  • میزان مکالمات شما با شخص اسپانسر قبل از دریافت ویزا مهم نیست.
  • پلیس چک و آزمایشات پزشکی می بایست به صورت کامل انجام گیرد.

سرانجام ویزا

ویزای اقوام بازمانده اقامت دائم استرالیا می باشد. برای اطلاعات بیشتر درباره مزایای اقامت دائم و نحوه شهروندی استرالیا این لینک را کلیک کنید.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای خانواده

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای خانواده
تماس با ما

سوالات متداول

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

آیا اگر یک بار ازدواج کرده باشیم و طلاق گرفته باشیم باز هم می توانیم برای این ویزای اقوام سالخورده اقدام کنیم؟

بلی، هنگام درخواست ویزا شخص باید بالای ۶۵ سال سن داشته باشد و مجرد باشد.

آیا باید از طریق قانونی وابستگی مالی به اقوام خودمان در استرالیا را ثابت کنیم یا همین که اعلام کنیم کافی است؟

خیر باید از روش های قانونی که وکیل شما اعلام می کند وابستگی های خود را مشخص کنید.

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای توریستی به استرالیا سفر کنم و اواخر دوران بارداری را در استرالیا باشم و فرزندم را در استرالیا به دنیا بیاورم تا شهروند استرالیا شود؟

خیر، با ویزای توریستی و سایر ویزاهای موقت امکان این کار نیست و حتی اگر فرزند شما در استرالیا متولد شود شهروند استرالیا نخواهد بود.

من ویزای دانشجویی دارم و می خواهم در استرالیا فرزندی داشته باشم آیا با تولد، فرزند من شهروند استرالیا خواهد شد؟

خیر اگر ویزای شما اقامت دائم نباشد و یا شهروند استرالیا نباشید، تولد فرزندتان ایشان را شهروند استرالیا نمی کند.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

اگر فرزندی را از خارج از استرالیا به فرزند خواندگی پذیرفتیم آیا می توانیم برای او ویزا بگیریم؟َ

در صورتی که مقیم استرالیا یا شهروند استرالیا باشید می توانید فرزندی را قبول کنید و به استرالیا بیاورید ولی باید قبل از اقدام برای ویزا، یک سال اخیر را خارج از استرالیا بوده باشید.