با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

ویزای اقوام سالخورده خارج از استرالیا

//ویزای اقوام سالخورده خارج از استرالیا
ویزای اقوام سالخورده خارج از استرالیا

ویزای اقوام سالخورده خارج از استرالیا

ویزای افراد سالخورده استرالیا

معرفی کوتاه

ویزای افراد سالخورده برای افرادی است که بالای ۶۵ سال سن دارند، مجرد هستند و خارج از استرالیا زندگی می کنند و به یکی از اقوام خود در استرالیا وابستگی مهم مالی دارند و این وابستگی از ۳ سال پیش شروع شده است و همچنان ادامه دارد.

این وابستگی می تواند به خود شخصی که در استرالیا است و یا به همسر یا شریک زندگی آن شخص باشد. شخصی که در استرالیا به عنوان اقوام زندگی می کند می بایستی شهروند استرالیا یا مقیم استرالیا یا شهروند نیوزلند با سابقه حداقل ۲ سال زندگی باشد و متعهد تمامی هزینه های شخص سالخورده باشد.

این افراد سالخورده می توانند با مهاجرت دائم به استرالیا در کنار اقوام خود در استرالیا زندگی کنند. ویزای اقوام سالخورده ویزای اقامت دائم استرالیا است که به شخص سالخورده اجازه می دهد که به استرالیا مهاجرت کند تا بتواند ساپورت مالی خود را از خانواده اسپانسر دریافت کند و آنها از او مراقبت کنند.

نحوه اقدام

اگر هنگام ثبت پرونده اگر در استرالیا هستید روی سابکلاس ۸۳۸ اقدام کنید و اگر در هنگام ثبت پرونده خارج از استرالیا هستید روی سابکلاس ۱۱۴ اقدام کنید.

زمان دریافت ویزا و هزینه ها

دریافت این ویزا ۱۵ تا ۳۰ سال طول می کشد ولی اگر در استرالیا هستید، امکان دریافت ویزا برای ماندن در استرالیا تا گرفتن ویزا وجود دارد.

این ویزا به نسبت ویزای همسر و یا فرزندان و ویزای والدین، در درجه ی اولویت کمتری در سیستم نوبت دهی ویزاهای استرالیا قرار دارد.

هزینه دریافت ویزای اقوام سالخورده ۳۹۴۵ دلار استرالیا می باشد.

اقوام و فامیل

اقوام شامل پدربزرگ، مادربزرگ، نوه ی پسری، نوه ی دختری، عمو، دایی، خاله، عمه، برادرزاده، خواهرزاده (تنی یا ناتنی) خود اسپانسر یا همسر اسپانسر می باشد.

نکات مهم

شخص سالخورده متقاصی می تواند فرزند خود را به پرونده اضافه کند، البته به شرطی که فرزند وابسته به او باشد.

پلیس چک و آزمایشات پزشکی باید کامل انجام شود.

شخص اسپانسر کننده می بایستی قبل از اقدام برای ویزا به مدت ۳ سال رابطه ی حمایتی را با شخص سالخورده داشته باشد.

مرحله تضمین ساپورت مالی می بایست به صورت قانونی و از طریق centerlink انجام شود.

میزان مکالمات تلفنی شما سندی برای وابستگی فرد سالخورده به اسپانسر نمی باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای خانواده

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای خانواده
تماس با ما

سوالات متداول

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

آیا اگر یک بار ازدواج کرده باشیم و طلاق گرفته باشیم باز هم می توانیم برای این ویزای اقوام سالخورده اقدام کنیم؟

بلی، هنگام درخواست ویزا شخص باید بالای ۶۵ سال سن داشته باشد و مجرد باشد.

آیا باید از طریق قانونی وابستگی مالی به اقوام خودمان در استرالیا را ثابت کنیم یا همین که اعلام کنیم کافی است؟

خیر باید از روش های قانونی که وکیل شما اعلام می کند وابستگی های خود را مشخص کنید.

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای توریستی به استرالیا سفر کنم و اواخر دوران بارداری را در استرالیا باشم و فرزندم را در استرالیا به دنیا بیاورم تا شهروند استرالیا شود؟

خیر، با ویزای توریستی و سایر ویزاهای موقت امکان این کار نیست و حتی اگر فرزند شما در استرالیا متولد شود شهروند استرالیا نخواهد بود.

من ویزای دانشجویی دارم و می خواهم در استرالیا فرزندی داشته باشم آیا با تولد، فرزند من شهروند استرالیا خواهد شد؟

خیر اگر ویزای شما اقامت دائم نباشد و یا شهروند استرالیا نباشید، تولد فرزندتان ایشان را شهروند استرالیا نمی کند.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

اگر فرزندی را از خارج از استرالیا به فرزند خواندگی پذیرفتیم آیا می توانیم برای او ویزا بگیریم؟َ

در صورتی که مقیم استرالیا یا شهروند استرالیا باشید می توانید فرزندی را قبول کنید و به استرالیا بیاورید ولی باید قبل از اقدام برای ویزا، یک سال اخیر را خارج از استرالیا بوده باشید.

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL