ویزای فرزند در استرالیا

//ویزای فرزند در استرالیا
ویزای فرزند در استرالیا

ویزای فرزند در استرالیا

ویزای اقامت فرزند استرالیا

معرفی کوتاه

اگر شما هر ویزایی را که اقدام می کنید به صورت همزمان فرزندان خود را نیز در آن ویزا جای دهید اداره مهاجرت استرالیا ویزای فرزندان شما را مطابق با ویزای شما و به صورت همزمان صادر می کند و احتیاجی به اقدام از طریق ویزای فرزند ندارید. اما در مواقعی شما تصمیم می گیرید که ابتدا بدون فرزند وارد استرالیا شوید تا با بررسی شرایط و اوضاع در مرحله ی بعد فرزند خود را به همراه خود به استرالیا بیاورید، در این مواقع احتیاج به دریافت ویزای مجزا برای فرزند دارید که بسته به شرایط از یکی از روش های زیر اقدام می کنید.

می توانید از طریق ویزای فرزند اقدام نمائید. با دریافت این ویزا فرزند شما نیز دارای اقامت استرالیا (Permanent residant) می شود. اگر قبل از دریافت ویزای اقامت دائم فرزندی را به فرزند خواندگی قبول کرده اید باز هم می توانید برای ایشان از طریق همین ویزاها اقدام کنید.

اگر دارای ویزای همسر هستید و می خواهید فرزند خود را به همراه خود بیاورید، می بایست از طریق ویزای ۴۴۵ اقدام نمائید. به این صورت فرزند شما هم ویزای مشابه ویزای شما دریافت خواهد کرد. البته اسپانسر شما می بایست با این قضیه موافقت کند و اسپانسر فرزند نیز باشد.

فرزند خود را هنگام ثبت پرونده و دریافت ویزا داخل پرونده اعلام نکرده اید، دیگر مجاز به انجام این کار نیستید. باید صبر کنید تا ابتدا ویزای دائم بگیرید و سپس از طریق ویزاهای فرزند اقدام نمائید. البته فرزند شما می تواند به صورت توریستی به دیدارشما بیاید.

در این حالت می توانید برای فرزند خود ویزای اقامت دائم استرالیا را از طریق ویزای ۱۰۱ دریافت کنید.

در این صورت باید ۱۲ ماه منتهی به ارسال پرونده خارج از استرالیا زندگی کرده باشید. می توانید برای فرزندخوانده خود از طریق ویزای ۱۰۲ ویزای اقامت دائم استرالیا دریافت کنید.

نکات ضروری برای گرفتن ویزای فرزند در استرالیا

در اکثر مواقع فرزند شما باید خارج از استرالیا باشد.

برای دریافت ویزای فرزند استرالیا، فرزند باید فرزند خود شما باشد و یا قبل از اینکه اقامت دائم را دریافت کرده باشید به فرزند خواندگی شما درآمده باشد.

اگر بعد از دریافت اقامت دائم فرزندی را به فرزند خواندگی قبول کردید باید از طریق ویزای فرزندخواندگی اقدام کنید.

سن فرزند

سن فرزند باید زیر ۱۸ سال باشد.

درصورتی که فرزند شما بین ۱۸ تا ۲۵ سال است و بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی از مدرسه به دانشگاه رفته است و مجرد بوده و مشغول به کار هم نباشد می تواند به عنوان فرزند وابسته به متقاضی اصلی باشد.

در صورتی که فرزند معلولیت جسمی داشته باشد می تواند با سن بالاتر از ۱۸ نیز اقدام نمایید.

مدت زمان و هزینه دریافت ویزای فرزند

هزینه ویزای فرزند ۲۴۱۵ دلار استرالیا می باشد.مدت زمان دریافت ویزای فرزند در استرالیا حدود ۱۱ تا ۱۸ ماه می باشد.

سرانجام ویزا

بعد از دریافت ویزای اقامت فرنزد شما می تواند به استرالیا سفر کند و از مزایای اقامت دائم استرالیا بهره مند شود. بعد از گذشت مدت زمان مقرر می تواند برای شهروندی استرالیا اقدام کند. برخی از مزایای اقامت دائم برای فرزندان عبارتند از:

مدرسه رایگان
هزینه ها پزشکی رایگان

برای اطلاعات بیشتر درباره اقامت دایم و شهروندی استرالیا به این لینک مراجعه کنید.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای خانواده

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای خانواده
تماس با ما

سوالات متداول

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

آیا اگر یک بار ازدواج کرده باشیم و طلاق گرفته باشیم باز هم می توانیم برای این ویزای اقوام سالخورده اقدام کنیم؟

بلی، هنگام درخواست ویزا شخص باید بالای ۶۵ سال سن داشته باشد و مجرد باشد.

آیا باید از طریق قانونی وابستگی مالی به اقوام خودمان در استرالیا را ثابت کنیم یا همین که اعلام کنیم کافی است؟

خیر باید از روش های قانونی که وکیل شما اعلام می کند وابستگی های خود را مشخص کنید.

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای توریستی به استرالیا سفر کنم و اواخر دوران بارداری را در استرالیا باشم و فرزندم را در استرالیا به دنیا بیاورم تا شهروند استرالیا شود؟

خیر، با ویزای توریستی و سایر ویزاهای موقت امکان این کار نیست و حتی اگر فرزند شما در استرالیا متولد شود شهروند استرالیا نخواهد بود.

من ویزای دانشجویی دارم و می خواهم در استرالیا فرزندی داشته باشم آیا با تولد، فرزند من شهروند استرالیا خواهد شد؟

خیر اگر ویزای شما اقامت دائم نباشد و یا شهروند استرالیا نباشید، تولد فرزندتان ایشان را شهروند استرالیا نمی کند.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

اگر فرزندی را از خارج از استرالیا به فرزند خواندگی پذیرفتیم آیا می توانیم برای او ویزا بگیریم؟َ

در صورتی که مقیم استرالیا یا شهروند استرالیا باشید می توانید فرزندی را قبول کنید و به استرالیا بیاورید ولی باید قبل از اقدام برای ویزا، یک سال اخیر را خارج از استرالیا بوده باشید.