نحوه نوشتن Career Episode برای CDR

نحوه نوشتن Career Episode حرفه ای

Career Episode میزان دانش مهندسی و کاری شما را نشان می دهد و یکی از مهمترین مراحل نوشتن سی دی آر می باشد. تعداد ۳ عدد پروژه مهندسی باید نوشته شود که  هر کدام مربوط به یک دوره زمانی مشخص است که شما باید در آن نشان دهید دانش مهندسی خود را برای انجام وظایف خود چطور به کار گرفته اید.

Career Episode شما باید بر طبق اصول زیر باشد:

• گزارش پروژه ای که در حال حاضر روی آن کار می کنید یا در گذشته روی آن کار کرده اید.
• یک برنامه مهندسی آموزشی
• یک تکنیک مشخص حل مسئله که شما مسئولیت انجام آن را در پروژه داشته اید.

هر پاراگراف را به صورت مشخص شماره گذاری کنید. برای مثال در Career Episode شماره 1 پاراگراف ها به این صورت می شوند (1.1,1.2,1.3,…). برای هرپاراگراف تعداد مشخصی لغات استفاده کنید تا اندازه آنها به صورت نا معقول نباشد.
بسته به اینکه رشته تخصصی شما چیست، هر CE باید دانش صحیح و مهارت شما را در آن رشته مهندسی نشان دهد. بنابراین نحوه ارائه اطلاعات و اینکه شما چطور این پروژه را شروع و به پایان رسانید، بسیار حائز اهمیت می باشد. نکته بسیار مهم این است که شما باید در طول CE از وظایف خودتان توضیح دهید، برای مثال ننویسید we did بنویسید I did. از توضیح های کلی درباره پروژه پرهیز کنید و بیشتر روی نقش خودتان تکیه کنید. از ارائه اطلاعات فرمولی و شکل ها ی زیاد و ارائه جدول های تحلیلی مکرر پرهیز کنید. یک Career Episode خوب شامل تکنیک ها و روش های مهندسی است که شما برای مشکلات و مسائل پروژه به کار گرفته اید. هدف اصلی اینست که میزان مشارکت شما برای انجام وظایف خود و اهداف پروژه چقدر و چطور بوده است.

هر CE باید در یک فرمت مشخص باشد که شامل 4 عمل اصلی است:

مقدمه یا Introduction

مقدمه باید شامل تمام عنوان هایی باشد که در طول پروژه از آن صحبت می کنید. مقدمه خود را بیش از 100 لغت ننویسید. مقدمه باید شامل موارد زیر باشد:

• ترتیب زمانی یا Chronology
Career Episode باید شامل تاریخ و زمان باشد.

• مکان انجام پروژه یا Geographical
مکان دقیق انجام پروژه باید در نوشتن CE ذکرشود. نام سازمان، نام دانشگاه یا شرکتی که در آن این کار را انجام داده اید.

• نام سازمان

• عنوان شغلی و سمت شغلی شما در آن سازمان

تاریخچه یا Background

یک CE خوب باید دید کلی از پروژه بدهد، هدف اصلی پروژه را مشخصا توضیح دهد، مهم ترین نقاط کاری شما در آن مشخص شود، چارت سازمانی که موقعیت شغلی شما در آن را شامل می شود و وظایف شما به طور مشخص در آن ذکر شود. این قسمت باید بین 200 تا 500 کلمه باشد.

فعالیت های مهندسی شما در پروژه

این قسمت باید بین 500 تا 1000 کلمه باشد. در این قسمت شما باید نقش خود را در پروژه به صورت شفاف توضیح دهید. اینکه چطور این وظیفه را انجام دادید و چطور دانش مهندسی خود را در انجام پروژه و حل مشکلات به کار گرفتید. با همکاران خود چطور همکاری می کردید و چه خلاقیت هایی از شما در پروژه به کار گرفته اید.

خلاصه یا Summary

دقت کنید که این قسمت با Summary statement تفاوت دارد و خلاصه قسمت Career Episode می باشد. خلاصه هر اپیزود را بین 50 تا 100 کلمه بنویسید. دید کلی خود را نسبت به پروژه بیان کنید. نقش خود را در پروژه بگویید و اینکه به نظر شما چقدر پروژه موفق بوده است را بیان کنید.

لینکهای مرتبط

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من 29 سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای 18 سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر 18 سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر 18 سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است 6 ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.

از آخرین اخبار مهاجرت باخبر شوید

از آخرین اخبار مهاجرت باخبر شوید

اولین نفری باشید که از آخرین اخبار و مقالات مهاجرتی و همچنین آفروهای ویژه ویزاپیک آگاه میشوید

شما با موفقیت عضو خبرنامه شدید، تبریک به شما