نحوه نوشتن CDR استرالیا

چگونه CDR بنویسیم؟

مهندسینی که قصد مهاجرت به استرالیا، قبل از اقدام برای دریافت ویزا باید مدرک خود را معادل مدرک استرالیایی کنند. ارزشیابی این مدرک در استرالیا بر عهده سازمان مهندسین استرالیا می باشد. علاوه بر مدارک و سوابق کاری که در صفحه ارزیابی مدارک توسط سازمان مهندسین استرالیا توضیح داده شد، متقاضیان می بایست پروژه مهندسی به نام سی دی آر تهیه کنند. حال سوال اینجاست که سی دی آر را چگونه بنویسیم؟ بسیاری از افراد که اطلاعات کافی از نحوه نوشتن CDR ندارند، با جواب ریجکتی اداره مهندسین استرالیا مواجه شدند و در نظر داشته باشید که بعد از جواب ریجکتی، پیگیری پرونده تا حدود زیادی با مشکل مواجه می شود.

راهنمای نوشتن CDR استرالیا

برای تهیه CDR سه قسمت اصلی باید انجام شود:

۱- تهیه سه Career Episode به نام های CE1,CE2,CE3
Career Episode ها به طور کامل مربوط به حرفه آکادمیک و وظایف کاری شما می شود. شما باید 3 پروژه ای که در آن فعالیت داشته اید انتخاب کنید و شرحی از وظایف خود در این پروژه ها بنویسید. الزامی نیست که پروژه های فوق از محل کار شما باشد، آنها می توانند پروژه دانشجویی، کارآموزی و یا حتی مقاله کاربردی شما باشند. در هر پروژه شما نقش خود را به عنوان مهندس تشریح می کنید، نقاط قوت و ضعف استراتژی هایی که عوامل خطا ساز را از طریق آنها پیدا کرده اید و همچنین راه حل هایی را که به کار برده اید Career Episode در واقع یک توضیح خلاصه از وظایف مهندسی شما در هر پروژه می باشد. تمامی سوال جواب ها مشخص هستند و شما باید به آنها پاسخ دهید. دقت داشته باشید که فقط از خودتان بنویسید و اینکه پروژه چه بود و دیگران چه وظایفی داشتند ملاک نیست. از نوشتن فرمول ها و گذاشتن جداول و عکس های زیاد خودداری کنید.

۲- تهیه آنالیز و خلاصه گزارش به نام Summary Statement یا SS
Summary Statement یا SS بر مبنای Career Episode ها تنظیم می شود. تنظیم SS بسیار مهم است چرا که اینجا دید کلی از CDR شما داده می شود. تمامی فعالیت هایی که در این پروژه های مهندسی انجام داده اید، تمام تجربه هایی که در طی این پروژه ها به دست آورده اید، همگی به ترتیب مشخصی نوشته می شوند. جدول مشخصی برای نوشتن SS وجود دارد و در اختیار شما گذاشته می شود. توصیه ما این است که قبل از پر کردن ceها ابتدا ss را خوب مطالعه کنید.

۳- تهیه CPD
آماده کردن CPD در تهیه CDR مهم است. CPD در واقع میزان به روز بودن شما را در رشته تحصیلی و کاری شما نشان می دهد. CPD نشان دهنده این است که شما خود را با تغییرات به روز می کنید و می توانید از طریق به روز بودن و شرکت در سمینار و کنفرانس ها سرویس بهتری به جامعه استرالیایی بدهید. CPD را در یک برگه (حداکثر 2 برگه) تنظیم کنید و تمامی دوره های کوتاه مدت، سمینار، کنفرانس های خود در آن با ذکر تاریخ و موارد مورد نیاز ذکر کنید.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.
فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

فرزند من 29 سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای 18 سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر 18 سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر 18 سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است 6 ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.

از آخرین اخبار مهاجرت باخبر شوید

از آخرین اخبار مهاجرت باخبر شوید

اولین نفری باشید که از آخرین اخبار و مقالات مهاجرتی و همچنین آفروهای ویژه ویزاپیک آگاه میشوید

شما با موفقیت عضو خبرنامه شدید، تبریک به شما