سازمان ارزیابی مدرک TRA استرالیا

سازمان ارزیابی مدرک TRA استرالیا

سازمان ارزیابی مدرک TRA در استرالیا

سازمان ارزیابی مدرک TRA در استرالیا

نحوه اقدام برای ارزیابی مدرک TRA

سازمان TRA سوالات ارزیابی بیش از ۱۳۰ رشته فنی را برعهده دارد. افرادی که با مدارک فنی و حرفه ای قصد مهاجرت به استرالیا از طریق ویزاهای مهارتی را دارند، باید ابتدا مدارک خود را توسط سازمان TRA ارزیابی کنند. سازمان TRA به چند طریق ارزیابی مدارک را انجام می دهد. اگر رشته شما جزء رشته های:
بنا، کابینت ساز، نجار، نصاب، آشپز، شکل دهنده فلز، تنظیم کننده جوشکار، آرایشگر، خدمات نجاری، سازنده دیگ بخار، ریخته گری با ماشین آلات فلزی، شکل دهنده فلزات، قتاد، جوشکار فشار قوی، شکل دهنده ورقه های فلزی در کارگاه، سازنده ابزار و جوشکاری است ارزیابی شما از طریق OSAP انجام می گیرد و اگر رشته شما خارج از رشته های ذکر شده باشد ارزیابی مدارک شما از طریق MSA انجام می شود. زبان انگلیسی در حالت اقدام از طریق OSAP مورد نیاز نمی باشد هر چند مصاحبه به زبان انگلیسی انجام می شود و متقاضی اجازه کمک از مترجم را ندارد. در حالت اقدام از طریق MSA مدرک زبان مورد نیاز نمی باشد. در زیر شرح هر روش را می توانید مشاهده کنید.

برای اینکه با مدرک فنی و حرفه ای بتوانید برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنید ابتدا باید مدارک خود را ارزیابی کنید. برای ارزشیابی مدرک توسط سازمان TRA در این حالت متقاضی ابتدا مدرک خود را به یکی از مراکز تائید سازمان TRA (در حال حاضر دانشگاه ویکتوریای استرالیا) می فرستد و در صورت پذیرفته شدن در مرحله اول، به مرحله دوم که معمولا شامل یک مصاحبه به زبان انگلیسی است دعوت می شود. مصاحبه معمولا به صورت آنلاین انجام می گیرد و حق استفاده از مترجم وجود ندارد. (در رشته های برق کشی، مکانیک سیستم های تهویه مطبوع و لوله کشی حتما علاوه بر مصاحبه ارزیابی عملی هم صورت می گیرد. بعد از مصاحبه دو حالت می تواند ایجاد شود:

  1. متقاضی از امتحان و سنجش عملی و مصاحبه نتیجه مثبت می گیرد و رشته او جزء رشته هایی نیست که برای شروع کار در استرالیا احتیاج به گرفتن مدرک و گذراندن دوره داشته باشد، لذا در این حالت متقاضی می تواند با در دست داشتن مدرک معادل کاردانی استرالیا برای ویزای اقامت اقدام کند.
  2. متقاضی از امتحان و سنجش عملی و مصاحبه نتیجه مثبت می گیرد، ولی رشته او جزء رشته هایی است که برای شروع کار در استرالیا احتیاج به گذراندن دوره و گرفتن لایسنس مربوطه است، لذا در این حالت به متقاضی مدرکی به نام OTSR داده می شود که با در دست داشتن این مدرک باید به استرالیا سفر کرده و بعد از گرفتن لایسنس موقت در ایالتی که قصد مهاجرت به آن را دارد، دوره های لازم و آموزش لازم برای گرفتن لایسنس دائم را بگذراند و سپس مدرک او معادل مدرک استرالیایی خواهد شد.رشته های لوله کشی، برق کشی و سیستم های تهویه مطبوع حتما جزء این دسته رشته ها خواهند بود. البته ایرانیان عزیزی که این ۴ رشته را گذرانده اند می توانند برای ارزیابی مدرک خود از روش MSA اقدام کنند که نیاز به این مراحل نباشد زیرا نام ایران در لیست کشورهایی که می توانند به صورت مستقیم و با حضور نماینده ارزیابی را انجام دهند نیست.

اگر سازمان TRA مسئولیت ارزیابی مدرک متقاضی را بر عهده داشت و رشته او جزء رشته هایی که باید از روش OSAP ارزیابی شوند نبود، در این حالت متقاضی باید از روش MSA مدرک خود را ارزیابی کند. دقت داشته باشید که ارزیابی مدرک به معنای صدور مدرک دانشگاهی یا گواهی لایسنس کاری نمی باشد و تنها ارزش اقدام برای مهاجرت را دارد. برای ارزیابی مدرک توسط سازمان تی آر ای در این حالت نمره زبان و مصاحبه مورد نیاز نمی باشد.

هزینه ارزیابی توسط TRA استرالیا

هزینه ارزیابی مدرک توسط سازمان TRA در حالت MSA 1000 دلار استرالیا می باشد. هزینه اعتراض به نتیجه پرونده ۹۰۰ دلار است.

هزینه ارزیابی مدرک توسط TRA در حالتی که به صورت OSAP ارزیابی شود در مرحله اول ۶۰۰ تا ۸۰۰ دلار و در مرحله سنجش عملی بین ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ دلار است.

زمان ارزیابی توسط TRA استرالیا

بعد از اینکه پرونده ارسال شد مدت ۹۰ روز زمان مورد نیاز برای بررسی پرونده و ارسال پاسخ می باشد.

اعتراض به نتیجه ارزیابی یا ارسال ارزیابی مجدد به سازمان TRA استرالیا

اگر به نتیجه ارزیابی توسط TRA اعتراض دارید، ۹۰ روز زمان دارید که اعتراض کنید، در پروسه اعتراض به نتیجه ارزیابی TRA به شما اجازه اضافه کردن مدارک جدید داده نخواهد شد. اگر می خواهید مدارک جدید اضافه کنید باید یک ارزیابی جدید بفرستید، و در فرستادن ارزیابی جدید، احتیاجی به ارسال مدارک قبلی که یک بار فرستاده شده است نمی باشد.

مدرک تحصیلی

مدرک تحصیلی یا کاری مربوطه باید قابل قیاس با حداقل مدرک کاردانی استرالیایی باشد. دوره های کوتاه مدت و یا سابقه کار یا رجیسترهای کاری و لایسنس ها نمی تواند جایگزین مدرک باشد. همچنین مدرک باید مورد تائید وزارت علوم نیز قرار گیرد. مدرک شما باید مرتبط با دوره های کاری و سابقه کار  شما باشد.

سابقه کار

سازمان ارزیابی مدارک TRA استرالیا روی نحوه ارائه سوابق کاری بسیار حساس می باشد. برای تهیه نامه های کاری حتما با وکیل مهاجرت در ارتباط باشید تا حداقل با ریسک پرونده خود را ارسال کنید. حداقل ۳ سال سابقه کار بعد از گرفتن مدرک مورد نیاز اداره ارزیابی TRA استرالیا می باشد. یک سال از سابقه کار متقاضی باید حتما در ۳ سال منتهی به پرونده باشد.

افرادی که مدرک VET یا کاردانی استرالیایی دارند

افرادی که مدرک کاردانی یا VET خود را از استرالیا دریافت کرده اند باید حداقل ۳ سال سابقه کار داشته باشند که حداقل یک سال آن مرتبط به رشته آنها و در استرالیا باشد.

ابتدا مدرک خود را می فرستید و در صورتی که مدرک شما پذیرفته شود به مصاحبه شخصی و مدرک عملی دعوت می شوید. شخص ارزیاب مهارت شما را سنجش می کند تا تشخیص دهد که آیا شما می توانید در رشته مورد نظر در استرالیا کار کنید یا خیر. در صورت قبولی مدارک و قبولی در مصاحبه و تست عملی مدرک متقاضی معادل شده و می تواند برای اداره مهاجرت استرالیا مورد استفاده قرار گیرد.

هشدار

طبق اطلاعیه وب سایت رسمی سازمان TRA استرالیا:

در صورتی که با افرادی که وکیل رسمی اداره مهاجرت نیستند قرارداد امضا کنید، سازمان TRA اجازه مکاتبه با این افراد را نمی دهد. قرارداد وکیل رسمی حتما باید با خود ایشان منعقد شود و دارای شماره و کد رسمی باشد که قابلیت استعلام از وب سایت اداره مهاجرت MARA را داشته باشد.

لیست رشته های سازمان ارزیابی TRA

کد رشته Occupation رشته
۳۴۲۲۱۱ Electrical Linesworker (Aus) / Electrical Line Mechanic (NZ) سیم کش برق
۳۲۲۳۱۲ Pressure Welder جوشکار فشار قوی
۱۳۴۱۱۱ Child Care Centre Manager مدیر مهدکودک
۳۱۲۳۱۲ Electrical Engineering Technician تکنسین برق
۳۱۲۵۱۲ Mechanical Engineering Technician تکنسین مکانیک
۳۱۳۱۱۱ Hardware Technician تکنسین سخت افزار
۳۱۳۱۱۲ ICT Customer Support Officer مسئول خدمات پشتیبانی مشتری ICT
۳۱۳۱۹۹ ICT Support Technicians nec تکنسین های پشتیبانی ICT
۳۱۳۲۱۱ Radiocommunications Technician تکنسین ارتباطات رادیویی
۳۲۱۱۱۱ Automotive Electrician برق کار اتومبیل
۳۲۱۲۱۱ Motor Mechanic (General) مکانیک موتور (عمومی)
۳۲۱۲۱۲ Diesel Motor Mechanic مکانیک موتور های دیزلی
۳۲۱۲۱۳ Motorcycle Mechanic مکانیک موتور سیکلت
۳۲۱۲۱۴ Small Engine Mechanic مکانیک موتور های کوچک
۳۲۲۱۱۳ Farrier نعلبند
۳۲۲۲۱۱ Sheetmetal Trades Worker شکل دهنده ورقه های فلزی در کارگاه
۳۲۲۳۱۱ Metal Fabricator سازنده دیگ بخار
۳۲۲۳۱۳ Welder (First Class) (Aus) / Welder (NZ) جوشکار
۳۲۳۱۱۱ Aircraft Maintenance Engineer (Avionics) مهندس تعمیر و نگهداری هواپیما (هوایی)
۳۲۳۱۱۲ Aircraft Maintenance Engineer (Mechanical) مهندس تعمیر و نگهداری هواپیما (مکانیکی)
۳۲۳۱۱۳ Aircraft Maintenance Engineer (Structures) مهندس تعمیر و نگهداری هواپیما (سازه)
۳۲۳۲۱۱ Fitter (General) فیتکر (عمومی)
۳۲۳۲۱۲ Fitter and Turner فیتکر و ترنر
۳۲۳۲۱۳ Fitter-Welder تنظیم کننده جوشکار
۳۲۳۲۱۴ Metal Machinist (First Class) ریخته گری با ماشین آلات فلزی
۳۲۳۲۱۵ Textile, Clothing and Footwear Mechanic نساجی، پوشاک و مکانیک کفش
۳۲۳۲۹۹ Metal Fitters and Machinists nec فلزی کش
۳۲۳۳۱۳ Locksmith قفل ساز
۳۲۳۳۱۴ Precision Instrument Maker and Repairer ابزار دقیق ساز و تعمیرکار
۳۲۳۳۱۶ Watch and Clock Maker and Repairer تعمیرکارساعت یا سازنده ساعت
۳۲۳۴۱۲ Toolmaker سازنده ابزار
۳۲۴۱۱۱ Panelbeater تراشکار و صاف کار ماشین
۳۲۴۲۱۱ Vehicle Body Builder سازنده بدنه ماشین
۳۲۴۲۱۲ Vehicle Trimmer صاف کار ماشین
۳۳۱۱۱۱ Bricklayer بنا
۳۳۱۱۱۲ Stonemason سنگ چین
۳۳۱۲۱۱ Carpenter and Joiner نجار – نصاب
۳۳۱۲۱۲ Carpenter نجار
۳۳۱۲۱۳ Joiner خدمات نجاری
۳۳۲۲۱۱ Painting Trades Worker نقاش حرفه ای
۳۳۳۱۱۱ Glazier شیشه گر
۳۳۳۲۱۱ Fibrous Plasterer نصب کننده سقف کاذب
۳۳۳۲۱۲ Solid Plasterer گچ کار
۳۳۳۳۱۱ Roof Tiler کاشی کار سقف
۳۳۳۴۱۱ Wall and Floor Tiler کاشی کار دیوار و کف
۳۳۴۱۱۱ Plumber (General) لوله کش (عمومی)
۳۳۴۱۱۲ Airconditioning and Mechanical Services Plumber لوله کش تهویه مطبوع و تجهیزات مکانیکی
۳۳۴۱۱۳ Drainer (Aus) / Drainlayer (NZ) لوله کش
۳۳۴۱۱۴ Gasfitter لوله کش گاز
۳۳۴۱۱۵ Roof Plumber عایق کار بام
۳۴۱۱۱۱ Electrician (General) برق کار عمومی
۳۴۱۱۱۲ Electrician (Special Class) برقکار متخصص
۳۴۱۱۱۳ Lift Mechanic مکانیک آسانسور
۳۴۲۱۱۱ Airconditioning and Refrigeration Mechanic مکانیک سیستم تهویه مطبوع و تبرید
۳۴۲۲۱۲ Technical Cable Jointer تکنسین کابل های فشار قوی
۳۴۲۳۱۱ Business Machine Mechanic مکانیک ماشین های تجاری و کسب و کار
۳۴۲۳۱۳ Electronic Equipment Trades Worker کارگر تخصصی تجهیزات الکترونیکی
۳۴۲۳۱۴ Electronic Instrument Trades Worker (General) کارگر ابزارهای الکترونیکی (عمومی)
۳۴۲۳۱۵ Electronic Instrument Trades Worker (Special Class) کارگر ابزارهای الکترونیکی (تخصصی)
۳۴۲۴۱۱ Cabler (Data and Telecommunications) سیم کش (داده و مخابرات)
۳۴۲۴۱۳ Telecommunications Linesworker (Aus) / Telecommunications Line Mechanic (NZ) تکنسین دکل های مخابراتی
۳۵۱۱۱۱ Baker نانوا
۳۵۱۱۱۲ Pastrycook قناد
۳۵۱۲۱۱ Butcher or Smallgoods Maker قصاب
۳۵۱۳۱۱ Chef سر آشپز
۳۵۱۴۱۱ Cook آشپز
۳۶۲۱۱۱ Florist گلفروش
۳۶۲۲۱۱ Gardener (General) باغبان
۳۶۲۲۱۲ Arborist درخت شناس
۳۶۲۲۱۳ Landscape Gardener کارشناس تزئین فضای سبز
۳۶۲۳۱۱ Greenkeeper مسئول زمین گلف
۳۹۱۱۱۱ Hairdresser  آرایشگر
۳۹۲۱۱۱ Print Finisher صحاف مطبوعات
۳۹۲۳۱۱ Printing Machinist نصب کننده ماشین های چاپگر
۳۹۳۲۱۳ Dressmaker or Tailor خیاط
۳۹۳۳۱۱ Upholsterer خیاطی و رومبلی
۳۹۴۱۱۱ Cabinetmaker کابینت ساز
۳۹۴۲۱۱ Furniture Finisher پرداخت گر مبلمان
۳۹۴۲۱۳ Wood Machinist چوبکار
۳۹۴۲۹۹ Wood Machinists and Other Wood Trades Workers nec چوب و چوب کاری
۳۹۹۱۱۱ Boat Builder and Repairer سازنده قایق و تعمیرکار
۳۹۹۱۱۲ Shipwright کشتی ساز
۳۹۹۲۱۱ Chemical Plant Operator اپراتور در کارخانه مواد شیمیایی
۳۹۹۲۱۳ Power Generation Plant Operator اپراتور کارخانه تولید برق
۳۹۹۴۱۱ Jeweller جواهر ساز
۳۹۹۵۱۲ Camera Operator (Film, Television or Video) اپراتور دوربین (فیلم، تلویزیون یا ویدئو)
۳۹۹۵۱۴ Make Up Artist گریمور
۳۹۹۵۱۶ Sound Technician تکنسین صدا
۳۹۹۶۱۱ Signwriter طراح علامت ها
۴۱۱۲۱۳ Dental Technician تکنسین دندانپزشکی
فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.