سازمان ارزیابی مدرک TRA استرالیا

سازمان ارزیابی مدرک TRA استرالیا

سازمان ارزیابی مدرک TRA در استرالیا

سازمان ارزیابی مدرک TRA در استرالیا

نحوه اقدام برای ارزیابی مدرک TRA

سازمان TRA سوالات ارزیابی بیش از 130 رشته فنی را برعهده دارد. افرادی که با مدارک فنی و حرفه ای قصد مهاجرت به استرالیا از طریق ویزاهای مهارتی را دارند، باید ابتدا مدارک خود را توسط سازمان TRA ارزیابی کنند. سازمان TRA به چند طریق ارزیابی مدارک را انجام می دهد. اگر رشته شما جزء رشته های:
بنا، کابینت ساز، نجار، نصاب، آشپز، شکل دهنده فلز، تنظیم کننده جوشکار، آرایشگر، خدمات نجاری، سازنده دیگ بخار، ریخته گری با ماشین آلات فلزی، شکل دهنده فلزات، قتاد، جوشکار فشار قوی، شکل دهنده ورقه های فلزی در کارگاه، سازنده ابزار و جوشکاری است ارزیابی شما از طریق OSAP انجام می گیرد و اگر رشته شما خارج از رشته های ذکر شده باشد ارزیابی مدارک شما از طریق MSA انجام می شود. زبان انگلیسی در حالت اقدام از طریق OSAP مورد نیاز نمی باشد هر چند مصاحبه به زبان انگلیسی انجام می شود و متقاضی اجازه کمک از مترجم را ندارد. در حالت اقدام از طریق MSA مدرک زبان مورد نیاز نمی باشد. در زیر شرح هر روش را می توانید مشاهده کنید.

برای اینکه با مدرک فنی و حرفه ای بتوانید برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنید ابتدا باید مدارک خود را ارزیابی کنید. برای ارزشیابی مدرک توسط سازمان TRA در این حالت متقاضی ابتدا مدرک خود را به یکی از مراکز تائید سازمان TRA (در حال حاضر دانشگاه ویکتوریای استرالیا) می فرستد و در صورت پذیرفته شدن در مرحله اول، به مرحله دوم که معمولا شامل یک مصاحبه به زبان انگلیسی است دعوت می شود. مصاحبه معمولا به صورت آنلاین انجام می گیرد و حق استفاده از مترجم وجود ندارد. (در رشته های برق کشی، مکانیک سیستم های تهویه مطبوع و لوله کشی حتما علاوه بر مصاحبه ارزیابی عملی هم صورت می گیرد. بعد از مصاحبه دو حالت می تواند ایجاد شود:

  1. متقاضی از امتحان و سنجش عملی و مصاحبه نتیجه مثبت می گیرد و رشته او جزء رشته هایی نیست که برای شروع کار در استرالیا احتیاج به گرفتن مدرک و گذراندن دوره داشته باشد، لذا در این حالت متقاضی می تواند با در دست داشتن مدرک معادل کاردانی استرالیا برای ویزای اقامت اقدام کند.
  2. متقاضی از امتحان و سنجش عملی و مصاحبه نتیجه مثبت می گیرد، ولی رشته او جزء رشته هایی است که برای شروع کار در استرالیا احتیاج به گذراندن دوره و گرفتن لایسنس مربوطه است، لذا در این حالت به متقاضی مدرکی به نام OTSR داده می شود که با در دست داشتن این مدرک باید به استرالیا سفر کرده و بعد از گرفتن لایسنس موقت در ایالتی که قصد مهاجرت به آن را دارد، دوره های لازم و آموزش لازم برای گرفتن لایسنس دائم را بگذراند و سپس مدرک او معادل مدرک استرالیایی خواهد شد.رشته های لوله کشی، برق کشی و سیستم های تهویه مطبوع حتما جزء این دسته رشته ها خواهند بود. البته ایرانیان عزیزی که این 4 رشته را گذرانده اند می توانند برای ارزیابی مدرک خود از روش MSA اقدام کنند که نیاز به این مراحل نباشد زیرا نام ایران در لیست کشورهایی که می توانند به صورت مستقیم و با حضور نماینده ارزیابی را انجام دهند نیست.

اگر سازمان TRA مسئولیت ارزیابی مدرک متقاضی را بر عهده داشت و رشته او جزء رشته هایی که باید از روش OSAP ارزیابی شوند نبود، در این حالت متقاضی باید از روش MSA مدرک خود را ارزیابی کند. دقت داشته باشید که ارزیابی مدرک به معنای صدور مدرک دانشگاهی یا گواهی لایسنس کاری نمی باشد و تنها ارزش اقدام برای مهاجرت را دارد. برای ارزیابی مدرک توسط سازمان تی آر ای در این حالت نمره زبان و مصاحبه مورد نیاز نمی باشد.

هزینه ارزیابی توسط TRA استرالیا

هزینه ارزیابی مدرک توسط سازمان TRA در حالت MSA 1000 دلار استرالیا می باشد. هزینه اعتراض به نتیجه پرونده 900 دلار است.

هزینه ارزیابی مدرک توسط TRA در حالتی که به صورت OSAP ارزیابی شود در مرحله اول 600 تا 800 دلار و در مرحله سنجش عملی بین 1200 تا 1800 دلار است.

زمان ارزیابی توسط TRA استرالیا

بعد از اینکه پرونده ارسال شد مدت 90 روز زمان مورد نیاز برای بررسی پرونده و ارسال پاسخ می باشد.

اعتراض به نتیجه ارزیابی یا ارسال ارزیابی مجدد به سازمان TRA استرالیا

اگر به نتیجه ارزیابی توسط TRA اعتراض دارید، 90 روز زمان دارید که اعتراض کنید، در پروسه اعتراض به نتیجه ارزیابی TRA به شما اجازه اضافه کردن مدارک جدید داده نخواهد شد. اگر می خواهید مدارک جدید اضافه کنید باید یک ارزیابی جدید بفرستید، و در فرستادن ارزیابی جدید، احتیاجی به ارسال مدارک قبلی که یک بار فرستاده شده است نمی باشد.

مدرک تحصیلی

مدرک تحصیلی یا کاری مربوطه باید قابل قیاس با حداقل مدرک کاردانی استرالیایی باشد. دوره های کوتاه مدت و یا سابقه کار یا رجیسترهای کاری و لایسنس ها نمی تواند جایگزین مدرک باشد. همچنین مدرک باید مورد تائید وزارت علوم نیز قرار گیرد. مدرک شما باید مرتبط با دوره های کاری و سابقه کار  شما باشد.

سابقه کار

سازمان ارزیابی مدارک TRA استرالیا روی نحوه ارائه سوابق کاری بسیار حساس می باشد. برای تهیه نامه های کاری حتما با وکیل مهاجرت در ارتباط باشید تا حداقل با ریسک پرونده خود را ارسال کنید. حداقل 3 سال سابقه کار بعد از گرفتن مدرک مورد نیاز اداره ارزیابی TRA استرالیا می باشد. یک سال از سابقه کار متقاضی باید حتما در 3 سال منتهی به پرونده باشد.

افرادی که مدرک VET یا کاردانی استرالیایی دارند

افرادی که مدرک کاردانی یا VET خود را از استرالیا دریافت کرده اند باید حداقل 3 سال سابقه کار داشته باشند که حداقل یک سال آن مرتبط به رشته آنها و در استرالیا باشد.

ابتدا مدرک خود را می فرستید و در صورتی که مدرک شما پذیرفته شود به مصاحبه شخصی و مدرک عملی دعوت می شوید. شخص ارزیاب مهارت شما را سنجش می کند تا تشخیص دهد که آیا شما می توانید در رشته مورد نظر در استرالیا کار کنید یا خیر. در صورت قبولی مدارک و قبولی در مصاحبه و تست عملی مدرک متقاضی معادل شده و می تواند برای اداره مهاجرت استرالیا مورد استفاده قرار گیرد.

هشدار

طبق اطلاعیه وب سایت رسمی سازمان TRA استرالیا:

در صورتی که با افرادی که وکیل رسمی اداره مهاجرت نیستند قرارداد امضا کنید، سازمان TRA اجازه مکاتبه با این افراد را نمی دهد. قرارداد وکیل رسمی حتما باید با خود ایشان منعقد شود و دارای شماره و کد رسمی باشد که قابلیت استعلام از وب سایت اداره مهاجرت MARA را داشته باشد.

لیست رشته های سازمان ارزیابی TRA

کد رشتهOccupationرشته
342211Electrical Linesworker (Aus) / Electrical Line Mechanic (NZ)سیم کش برق
322312Pressure Welderجوشکار فشار قوی
134111Child Care Centre Managerمدیر مهدکودک
312312Electrical Engineering Technicianتکنسین برق
312512Mechanical Engineering Technicianتکنسین مکانیک
313111Hardware Technicianتکنسین سخت افزار
313112ICT Customer Support Officerمسئول خدمات پشتیبانی مشتری ICT
313199ICT Support Technicians necتکنسین های پشتیبانی ICT
313211Radiocommunications Technicianتکنسین ارتباطات رادیویی
321111Automotive Electricianبرق کار اتومبیل
321211Motor Mechanic (General)مکانیک موتور (عمومی)
321212Diesel Motor Mechanicمکانیک موتور های دیزلی
321213Motorcycle Mechanicمکانیک موتور سیکلت
321214Small Engine Mechanicمکانیک موتور های کوچک
322113Farrierنعلبند
322211Sheetmetal Trades Workerشکل دهنده ورقه های فلزی در کارگاه
322311Metal Fabricatorسازنده دیگ بخار
322313Welder (First Class) (Aus) / Welder (NZ)جوشکار
323111Aircraft Maintenance Engineer (Avionics)مهندس تعمیر و نگهداری هواپیما (هوایی)
323112Aircraft Maintenance Engineer (Mechanical)مهندس تعمیر و نگهداری هواپیما (مکانیکی)
323113Aircraft Maintenance Engineer (Structures)مهندس تعمیر و نگهداری هواپیما (سازه)
323211Fitter (General)فیتکر (عمومی)
323212Fitter and Turnerفیتکر و ترنر
323213Fitter-Welderتنظیم کننده جوشکار
323214Metal Machinist (First Class)ریخته گری با ماشین آلات فلزی
323215Textile, Clothing and Footwear Mechanicنساجی، پوشاک و مکانیک کفش
323299Metal Fitters and Machinists necفلزی کش
323313Locksmithقفل ساز
323314Precision Instrument Maker and Repairerابزار دقیق ساز و تعمیرکار
323316Watch and Clock Maker and Repairerتعمیرکارساعت یا سازنده ساعت
323412Toolmakerسازنده ابزار
324111Panelbeaterتراشکار و صاف کار ماشین
324211Vehicle Body Builderسازنده بدنه ماشین
324212Vehicle Trimmerصاف کار ماشین
331111Bricklayerبنا
331112Stonemasonسنگ چین
331211Carpenter and Joinerنجار – نصاب
331212Carpenterنجار
331213Joinerخدمات نجاری
332211Painting Trades Workerنقاش حرفه ای
333111Glazierشیشه گر
333211Fibrous Plastererنصب کننده سقف کاذب
333212Solid Plastererگچ کار
333311Roof Tilerکاشی کار سقف
333411Wall and Floor Tilerکاشی کار دیوار و کف
334111Plumber (General)لوله کش (عمومی)
334112Airconditioning and Mechanical Services Plumberلوله کش تهویه مطبوع و تجهیزات مکانیکی
334113Drainer (Aus) / Drainlayer (NZ)لوله کش
334114Gasfitterلوله کش گاز
334115Roof Plumberعایق کار بام
341111Electrician (General)برق کار عمومی
341112Electrician (Special Class)برقکار متخصص
341113Lift Mechanicمکانیک آسانسور
342111Airconditioning and Refrigeration Mechanicمکانیک سیستم تهویه مطبوع و تبرید
342212Technical Cable Jointerتکنسین کابل های فشار قوی
342311Business Machine Mechanicمکانیک ماشین های تجاری و کسب و کار
342313Electronic Equipment Trades Workerکارگر تخصصی تجهیزات الکترونیکی
342314Electronic Instrument Trades Worker (General)کارگر ابزارهای الکترونیکی (عمومی)
342315Electronic Instrument Trades Worker (Special Class)کارگر ابزارهای الکترونیکی (تخصصی)
342411Cabler (Data and Telecommunications)سیم کش (داده و مخابرات)
342413Telecommunications Linesworker (Aus) / Telecommunications Line Mechanic (NZ)تکنسین دکل های مخابراتی
351111Bakerنانوا
351112Pastrycookقناد
351211Butcher or Smallgoods Makerقصاب
351311Chefسر آشپز
351411Cookآشپز
362111Floristگلفروش
362211Gardener (General)باغبان
362212Arboristدرخت شناس
362213Landscape Gardenerکارشناس تزئین فضای سبز
362311Greenkeeperمسئول زمین گلف
391111Hairdresser آرایشگر
392111Print Finisherصحاف مطبوعات
392311Printing Machinistنصب کننده ماشین های چاپگر
393213Dressmaker or Tailorخیاط
393311Upholstererخیاطی و رومبلی
394111Cabinetmakerکابینت ساز
394211Furniture Finisherپرداخت گر مبلمان
394213Wood Machinistچوبکار
394299Wood Machinists and Other Wood Trades Workers necچوب و چوب کاری
399111Boat Builder and Repairerسازنده قایق و تعمیرکار
399112Shipwrightکشتی ساز
399211Chemical Plant Operatorاپراتور در کارخانه مواد شیمیایی
399213Power Generation Plant Operatorاپراتور کارخانه تولید برق
399411Jewellerجواهر ساز
399512Camera Operator (Film, Television or Video)اپراتور دوربین (فیلم، تلویزیون یا ویدئو)
399514Make Up Artistگریمور
399516Sound Technicianتکنسین صدا
399611Signwriterطراح علامت ها
411213Dental Technicianتکنسین دندانپزشکی
فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.
فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

فرزند من 29 سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای 18 سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر 18 سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر 18 سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است 6 ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.

از آخرین اخبار مهاجرت باخبر شوید

از آخرین اخبار مهاجرت باخبر شوید

اولین نفری باشید که از آخرین اخبار و مقالات مهاجرتی و همچنین آفروهای ویژه ویزاپیک آگاه میشوید

شما با موفقیت عضو خبرنامه شدید، تبریک به شما