ویزای بازگشت به استرالیا

ویزای بازگشت به استرالیا

ویزای بازگشت به استرالیا

ویزای بازگشت به استرالیا

ویزای بازگشت به استرالیا

شاید برای افرادی که ویزای اقامت استرالیا را دریافت می کنند این صفحه اهمیت زیادی داشته باشد چرا که باید بدانند که بعد از دریافت اقامت استرالیا چطور می توانند ویزای خود را حفظ کنند. اگر توانایی حضور ۳ ساله برای دریافت سیتیزن شیپ را نداشته باشند چه اتفاقی برای ویزای آنها خواهد افتاد. اقامت دائم یا همان پی آر استرالیا در واقع اقامت همیشگی استرالیا است، ولی اجازه پرواز برای این ویزا ۵ سال است. یعنی شما می توانید تا ۵ سال با داشتن این ویزا به استرالیا سفر کنید. اگر در مدت ۵ سال، ۳ سال در استرالیا بودید می توانید سیتیزن شیپ استرالیا را دریافت کنید، اما اگر کمتر از این مدت در استرالیا باشد، باید اجازه پرواز خود را از طریق ویزای دیگری به نام ویزای بازگشت به استرالیا دریافت کنید تا بتوانید به استرالیا پرواز کنید. ممکن است این موضوع کمی برای شما گنگ باشد که سعی داریم در این صفحه توضیحاتی را به شما ارائه دهیم.

اجازه پرواز ۵ ساله

اگر در ۵ سال گذشته ( که دارای ویزای پی آر یا اقامت استرالیا بوده اید) حداقل ۲ سال در استرالیا بوده اید می توانید برای ویزای بازگشت به استرالیا اقدام کنید تا مجدد ویزای ۵ ساله دریافت کنید، در غیر اینصورت ۳ ماه، و اگر در استرالیا وابستگی هایی دارید ممکن است بتوانید تا یک سال اجازه پرواز دریافت کنید.

ویزای بازگشت به استرالیا برای اعضای خانواده

هر کدام از اعضای خانواده اگر بخواهند برای ویزای ۵ ساله بازگشت به استرالیا اقدام کنند باید شرایط ۲ سال از ۵ سال را داشته باشند، اگر این شرایط را نداشتند می توانند حداکثر ویزای یک ساله بازگشت به استرالیا را دریافت کنند. البته گاها نوع پرونده کمی پیچیده تر از حالت معمول می شود. برای مثال می توان به دو مورد زیر اشاره کرد.

  • اگر شما و همسرتان در دو کشور متفاوت هستید، یعنی یک نفر در استرالیا و نفر دیگر مثلا در ایران، باید بتوانید نشان دهید که همچنان با هم روابط دارید و این رابطه به صورت مدام خواهد بود.
  • اگر فرزند شما بیش از ۱۸ سال سن دارد و می خواهید برای ایشان هم ویزای بازگشت را دریافت کنید، باید ثابت کنید که هنوز به شما وابستگی مالی دارند.

پیوند های محکم با استرالیا

اگر در ۵ سال گذشته که پی آر استرالیا داشتید کمتر از ۲ سال در استرالیا مانده اید (هیچ کدام از اعضای خانواده شما دارای ویزای پی آر استرالیا نیستند که بتوانید به واسطه آنها طبق توضیحات بالا ویزای یکساله دریافت کنید)، شما همچنان می توانید برای ویزای یکساله بازگشت به استرالیا اقدام کنید. البته باید ثابت کنبد که با جامعه استرالیایی پیوند های محکمی ایجاد کرده اید.

  • در استرالیا کار کرده اید و یا درخواست شغلی دارید.
  • در استرالیا دارای بیزینس هستید.
  • در استرالیا مال و اموال دارید.
  • در استرالیا اعضای خانواده یا بستگانی دارید.
  • با فرهنگ استرالیایی پیوند محکمی برقرار کردهاید.اگر بیش از ۵ سال است که در استرالیا حضور نداشته اید، ممکن است بتوانیم از طریق قانونی با توجه به شرایط خاص ویای بازگشت به استرالیا را برایتان دریافت کنیم. با دفاتر ما در تماس باشید.

ویزای اضطراری بازگشت به استرالیا

اگر از استرالیا خارج شده اید و متوجه شده اید که مدت ۵ ساله اجازه پرواز شما تمام شده است، می توانید برای ویزای اضطراری ۳ ماهه اقدام کنید تا از طریق آن به استرالیا برگردید. البته باید ثابت کنید که به چه دلیلی مجبور شدید از استرالیا خارج شوید، دقت داشته باشید که برای این منظور باید حداقل ۱ روز در ۵ سال گذشته در استرالیا بوده باشید.

  • ۲ سال از ۵ سال را در استرالیا بوده اید که در این حالت می توانید اقامت خود را از طریق ویزای بازگشت به استرالیا تا ۵ سال دیگر تمدید کنید.
  • کمتر از ۲ سال از ۵ سال را در استرالیا بوده اید که باز هم از طریق ویزای بازگشت به استرالیا امکان تمدید ۳ ماهه ویزا برای شما امکان پذیر می باشد.
فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.