مناطق خاص برای اسپانسر فامیلی استرالیا

///مناطق خاص برای اسپانسر فامیلی استرالیا
مناطق خاص برای اسپانسر فامیلی استرالیا

مناطق خاص برای اسپانسر فامیلی استرالیا ویزای ۴۸۹

اسپانسر فامیلی استرالیا

در زیر لیست مناطق خاص برای اسپانسر فامیلی استرالیا جهت دریافت ویزای ۴۸۹ را مشاهده می کنید. اگر در این مناطق خاص یکی از اقوام شما یا همسر شما زندگی می کند که دارای اقامت استرالیا است، شما ممکن است بتوانید از طریق ایشان ۱۰ امتیاز کمکی دریافت کنید. البته بعد از ورود به استرالیا باید ۲ سال اول را در همان منطقه زندگی کنید و یک سال کار (مرتبط یا غیر مرتبط) کنید.

اقوام شامل فرزند، پدر، مادر، خواهر، برادر، پدربزرگ، مادربزرگ، دایی، عمو، عمه، خاله، دختر خاله، پسرخاله، دخترعمو، پسر عمو، دختر دایی، پسر دایی، دختر عمه، پسر عمه نفر متقاضی یا همسر ایشان می باشد.

مناطق خاص

ایالت یا قلمرو

تمام مناطق  ویکتوریا 
 تمام مناطق  استرالیای جنوبی 
تمام مناطق  استرالیای شمالی 
تمام مناطق  تاسمانیا 
تمام مناطق  کنبرا 
  همه جا به جز بریزبین، شامل کد پستی های:  ۴۰۱۹-۴۰۲۸, ۴۰۳۷-۴۰۵۰, ۴۰۷۹-۴۱۰۰, ۴۱۱۴, ۴۱۱۸, ۴۱۲۴-۴۱۵۰, ۴۱۵۸-۴۱۶۸, ۴۱۸۰-۴۸۹۹   کویینزلند 
تمام مناطق  استرالیای غربی 
 ۲۳۱۱-۲۳۱۲, ۲۳۲۸-۲۳۳۳, ۲۳۳۶-۲۴۹۰, ۲۵۳۵-۲۵۵۱, ۲۵۷۵-۲۷۳۹, ۲۷۸۷-۲۸۹۹ :همه جا به جز سیدنی، نیوکستل و ولنونگ شامل کد پستی های  نیوساثولز 
فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
چرا ویزای ۴۸۹ با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.