با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

ویزای فارغ التحصیلان استرالیا (۴۸۵)

///ویزای فارغ التحصیلان استرالیا (۴۸۵)
ویزای فارغ التحصیلان استرالیا (۴۸۵)

ویزای فارغ التحصیلان استرالیا

ویزای فارغ التحصیلان استرالیا

ویزای ۴۸۵

این ویزا ویژه دانشجویانی است که در استرالیا درس خود راتمام کرده اند و می خواهند در استرالیا حضور داشته باشند. ویزای ۴۸۵ یک ویزای اقامت موقت است که به فارغ التحصیلان این امکان را می دهد که  بین ۱۸ ماه تا ۴ سال در استرالیا بمانند، زندگی کنند، کار کنند و شرایط خود را برای دریافت ویزاهای اقامتی بهتر کنند. مدت ویزا بستگی به مقطع فارغ التحصیلی دانشجو در استرالیا دارد. دقت داشته باشید که نباید از فارغ التحصیلی بیش از ۶ ماه گذشته باشد.

ویزای ۴۸۵ از دو طریق قابل دریافت است که بسته به مقطع دانشجو و لیست مشاغل استرالیا دارد.

دانشجویانی که از تاریخ ۵ نوامبر ۲۰۱۱ مشغول به تحصیل در استرالیا شده باشند می توانند بعد از فارغ التحصیلی با در نظر گرفتن الزامات لازم ویزای ۴۸۵ را در حالت Post study work دریافت نماید. حداقل مدرک تحصیلی در این حالت لیسانس می باشد. مدت زمان ویزا برای هریک از مقاطع لیسانس ۲ سال، فوق لیسانس (به جز حالت تحقیقی) ۲ سال، فوق لیسانس (تحقیقی) ۳ سال و دکترا ۴ سال می باشد.

الزامات ویزای ۴۸۵ در حالت Post study work عبارتست از:

  1. این ویزا سیستم امتیاز شماری ندارد.
  2. ویزای ۴۸۵ در این حالت فقط برای دانشجویانی است که از مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا فارغ التحصیل شده باشند.
  3. الزامی به اینکه رشته تحصیلی شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد نیست، فقط مرکز آموزشی که از آن فارغ التحصیل شده اید باید در CRICOS ثبت شده باشد.
  4. سن متقاضی می بایست کمتر از ۵۰ باشد.
  5. متقاضی (و افراد همراه) ویزای ۴۸۵ می بایست هنگام درخواست ویزا و دریافت ویزا در خاک استرالیا باشد.
  6. اگر متقاضی ویزای خود را ابتدا دریافت کند می تواند بعدا همراه خود را به ویزا اضافه کند.
  7. رشته متقاضی می بایست در لیست موسسات ثبت شده استرالیا CRICOS باشد.
  8. حداقل نمره زبان متقاضی جهت دریافت ویزای ۴۸۵ طبق جدول زیر می باشد:
نمره کلی  حداقل نمره در هر مهارت نوع آزمون
W R S L
۶
۵
۵
۵
   ۵     IELTS
۶۴
۱۴ ۴ ۱۴ ۴ TOFEL
۵۰
۳۶
۳۶ ۳۶ ۳۶ PTE
B
B
B
B OET
۱۶۹
۱۵۴
۱۵۴
۱۵۴
۱۵۴ CAE

۹٫ متقاضیان می بایستی شرایط Australian study را داشته باشند، یعنی در استرالیا طبق شرایط زیر تحصیل کرده باشند:

  • حداقل مدت زمان تحصیلی شما (۹۲هفته) معادل ۲ سال تحصیلی باشد.  می توان دو دوره مجزا را باهم ترکیب کرد و شمارش انجام داد. برای مثال شخص می تواند بخشی از مقطع تحصیلی خود را خارج از استرالیا باشد و به مدت ۲ سال در استرالیا همان مقطع را ادامه بدهد تا مدرک لیسانس را دریافت کند. برای مثال شخص می تواند فوق دیپلم خود را در کشور دیگری گرفته باشد و در استرالیا با دو سال تحصیل لیسانس بگیرد، بازهم هم چون ۲ سال تحصیلی در استرالیا بوده قابل قبول است.
  • حداقل ۱۶ ماه مدت زمان تحصیل شما بوده باشد.
  • دوره شما به زبان انگلیسی بوده باشد.
  • وقتی در استرالیا درس می خواندید، ویزای شما معتبر بوده باشد.
  • دوره به صورت مجازی نبوده باشد.
  • روزی که نتایج دروس اعلام می شود می توانید جهت ویزا اقدام نمائید. نیازی نیست که خود مدرک حتما دریافت شده باشد. 

حداقل مدرک تحصیلی برای این حالت دیپلم استرالیا می باشد. در این حالت شما می توانید به مدت ۱۸ ماه ویزا دریافت نمائید تا شرایط خود را برای دریافت سایر ویزاهای اقامتی بهتر کنید.

الزامات ویزای ۴۸۵ در حالت Graduate work عبارتست از:

  1. این ویزا سیستم امتیاز شماری ندارد.
  2. رشته شما می بایست با یکی از رشته های لیست بلند مدت استرالیا مشترک و یا کاملا نزدیک به آن باشد.
  3. سن متقاضی می بایست کمتر از ۵۰ باشد.
  4. ارزیابی مدرک مورد نیاز است و با ارزیابی مدرک ویزاهای اقامتی متفاوت می باشد.
  5. متقاضی (و افراد همراه) ویزای ۴۸۵ می بایست هنگام درخواست ویزا و دریافت ویزا در خاک استرالیا باشد.
  6. اگر متقاضی ویزای خود را ابتدا دریافت کند می تواند بعدا همراه خود را به ویزا اضافه کند.
  7. رشته متقاضی می بایست در لیست موسسات ثبت شده استرالیا CRICOS باشد.
  8. حداقل نمره زبان متقاضی جهت دریافت ویزای ۴۸۵ طبق جدول زیر می باشد:
نمره کلی  حداقل نمره در هر مهارت نوع آزمون
W R S L
۶ ۵ ۵ ۵    ۵     IELTS
۶۴ ۱۴ ۴ ۱۴ ۴ TOFEL
۵۰ ۳۶
۳۶
۳۶
۳۶ PTE
B
B
B B OET
۱۶۹
۱۵۴
۱۵۴
۱۵۴
۱۵۴ CAE

۹٫ شرایط تحصیلات در استرالیا به صورت زیر می  باشد:

  • حداقل مدت زمان تحصیلی شما (۹۲هفته) معادل ۲ سال تحصیلی باشد.  می توان دو دوره مجزا را باهم ترکیب کرد و شمارش انجام داد.
  • حداقل ۱۶ ماه مدت زمان تحصیل شما بوده باشد.
  • دوره شما به زبان انگلیسی بوده باشد.
  • وقتی در استرالیا درس می خواندید، ویزای شما معتبر بوده باشد.
  • دوره به صورت مجازی نبوده باشد.
  • روزی که نتایج دروس اعلام می شود می توانید جهت ویزا اقدام نمائید و نیازی نیست که خود مدرک حتما دریافت شده باشد. 

سرانجام ویزای فارغ التحصیلان استرالیا

در طول مدت که متقاضی دارای ویزای ۴۸۵ استرالیا می باشد، می تواند شرایط خود را برای دریافت اقامت بهبود دهد و جهت دریافت ویزاهای اقامتی مثل ویزای ۱۸۹، ویزای ۱۹۰ یا ویزای ۴۸۹ اقدام نماید.

همچنین متقاضی می تواند با دریافت اسپانسرشیپ از کارفرمای استرالیایی جهت ویزاهای کاری از جمله ویزای ویزای ۴۵۷، ویزای ۱۸۶ یا ویزا ۱۸۷ اقدام نماید.

درصورت عدم دریافت ویزای معتبر، متقاضی اجازه تمدید ویزای ۴۸۵ را ندارد و می بایست کشور استرالیا را ترک کند.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای تحصیلی

فرم ارزیابی تحصیلی رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

اطلاعات خود را وارد کنید و منتظر پاسخ دقیق کارشناسان ما باشید. کارشناسان ویزاپیک با توجه به شرایط و الویت های شما بهترین و سریعترین راهکار را برای شما لحاظ می کنند.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای تحصیلی
تماس با ما

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL