قبل از ورود به استرالیا

//قبل از ورود به استرالیا
قبل از ورود به استرالیا

قبل از ورود به استرالیا

قبل از ورود به استرالیا

قبل  از اینکه با ویزای تحصیلی استرالیا وارد استرالیا شوید مراحل مهمی را پیش رو دارید. اولین سوال این است : چرا تحصیل در استرالیا؟

فرض کنید شما کشور استرالیا را به عنوان کشور مقصد خود انتخاب کرده اید و حالا می خواهید برای یکی از دانشگاه های استرالیا اقدام کنید. ابتدا باید ببینید شهریه تحصیل در استرالیا چقدر است؟ آیا با بودجه شما متناسب است یا خیر؟ تحصیل در استرالیا رایگان نیست و تقریبا ارزان هم نمی باشد. دقت کنید که دریافت بورسیه از دانشگاه های استرالیا در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بسیار مشکل می باشد، اما در مقطع دکترا در استرالیا اگر رزومه علمی و پژوهشی قوی دارید، شانس بیشتری برای دریافت بورسیه وجود دارد.

اگر برای مدارس در استرالیا اقدام می کنید، لازم است اطلاعات کاملی در این زمینه داشته باشید. اگر برای مقاطع دانشگاهی اقدام می کنید، ابتدا باید درباره نظام جامع آموزشی استرالیا اطلاعات کافی کسب کنید و مقطع مورد نظر خود را انتخاب کنید. توجه داشته باشید سال تحصیلی در استرالیا با سال تحصیلی در ایران کاملا متفاوت است و باید بدانید چه موقع برای اقدام برای گرفتن پذیرش مناسب است. سپس اطلاعات رشته های دانشگاهی در استرالیا را بررسی کنید و ببینید که بهترین رشته متناسب با علاقه و سابقه تحصیلی قبلی شما کدام است.

سپس اطلاعاتی از دانشگاه های استرالیا داشته باشید و مطمئن باشید که دانشگاه شما جزء دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در استرالیا می باشد. دانشگاه های گروه هشت استرالیا جزو بهترین ها هستند اما به هیچ عنوان اصرار نداشته باشید که وارد این دانشگاه ها شوید ، چرا که همه دانشگاه های استرالیا استاندارد لازم را دارند. همچنین می توانید رنکینگ دانشگاه های استرالیا را مشاهده کنید تا درباره جایگاه دانشگاه مورد نظر خود در استرالیا و جهان دید بهتری داشته باشید.

نکته مهم دیگر انتخاب ایالت مناسب در استرالیاست. به این منظور باید درباره ایالت های استرالیا و هزینه های زندگی در ایالت های مختلف  تحقیق کنید. پس از انجام این تحقیقات، باید چند دانشگاه و رشته را برای خود در نظر بگیرید و اقدام به دریافت پذیرش از دانشگاه ها کنید. توجه داشته باشید تقریبا همه دانشگاه های استرالیا بابت بررسی درخواست پذیرش و مدارک شما، هزینه دریافت می کنند. به طور کلی قرار دادن حداقل ۳ دانشگاه در لیست مورد نظر خود برای گرفتن پذیرش، منطقی به نظر می رسد.

پس از گرفتن پذیرش و انتخاب بهترین گزینه با بررسی و مشاوره، باید در دانشگاه ثبت نام کنید، نیمی از شهریه دانشگاه را پرداخت کنید، بیمه دانشجویی در استرالیا را تهیه کنید و خوابگاه و یا محل اقامت خود در استرالیا را مشخص کنید. تعیین محل اقامت برای گرفتن ویزا برای افراد زیر ۱۸ سال الزامی است.

بعد از اینکه تمامی مراحل فوق را انجام دادید، باید برای ویزای تحصیلی استرالیا اقدام کنید. برای دریافت ویزا باید اثبات توانایی مالی کنید و سایر مدارک مورد نیاز را آماده نمایید. مدت زمان صدور ویزای تحصیلی استرالیا بین ۱ ماه تا ۲ ماه می باشد و مدت زمان ویزای تحصیلی استرالیا هم روی ویزا اعلام می شود.

اگر حوصله و یا وقت کافی برای تحقیق درباره تمام موارد بالا ندارید، می توانید فرم ارزیابی تحصیلی رایگان ویزاپیک را پر کرده و برای ما ارسال کنید تا شریط شما توسط کارشناسان ما بررسی شده و به شما اعلام شود.

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی

فرم ارزیابی تحصیلی رایگان (۳ دقیقه)

جهت بررسی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ مشاور رسمی اخذ پذیرش تحصیلی استرالیا QAEC و وکیل رسمی MARA باشید. کارشناسان ویزاپیک با توجه به شرایط و الویت های شما بهترین و سریعترین راهکار را برای شما لحاظ می کنند.

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

آیا در استرالیا مقطع راهنمایی وجود دارد؟

خیر. بعد از مقطع ابتدایی (Primary )، دانش آموزان وارد مقطع متوسطه (Secondary) می شوند.

مدت زمان مقطع متوسطه در استرالیا چقدر است؟

۵  تا ۶ سال

آیا قیم می تواند در استرالیا تحصیل کند؟

تحصیل دانشگاهی تا ۳ ماه مشکلی ندارد. تحصیل زبان آزاد است.

آیا قیم دانش آموز امکان کار کردن در استرالیا را دارد؟

خیر.

 

آیا دانش آموزان قبل از ورود به مدارس استرالیا تعیین سطح می شوند؟

بلی، معمولا بعضی از مدارس تعیین سطح را به صورت اسکایپ و آنلاین انجام می دهند و در غیر اینصورت وقتی وارد استرالیا شوید مدرسه یک ارزیابی انجام داده و سطح دقیق را مشخص می کند. حتما کارنامه مقاطع قبلی را ترجمه شده همراه داشته باشید.

 

آیا قیم دانش آموز در استرالیا می تواند یکی از اقوام دور باشد؟

بلی. مهم این است که شخص موردنظر ساکن استرالیا باشد و آدرسی را اعلام کند.

 

مدت زمان مدرسه ابتدایی در استرالیا چقدر است؟

۶  تا ۷ سال

مدت زمان مقطع آمادگی قبل از مدرسه چقدر است؟

یک سال.

 

مدت زمان پیش دبستانی در استرالیا چقدر است؟

یک سال

 

آیا فرزند من می تواند همزمان با مدرسه، در دوره های فنی و حرفه ای هم شرکت کند؟

بله، تا certificate 4 به شما امکان دریافت مدرک در مدرسه و همزمان با تحصیل داده می شود.

 

من مدرک فوق لیسانس دارم و در حال حاضر در ملبورن زندگی می کنم، آیا می توانم در دوره های VET شرکت کنم؟

بله، اگر دوره ای برایتان مفید بود حتما میتوانید شرکت کنید.

بنده با بورسیه دکترا وارد استرالیا می شوم، آیا دانشگاه هزینه بیمه من را پرداخت می کند؟

ممکن است دانشگاه این هزینه را پرداخت کند و ممکن است هزینه بیمه در بورس شما قرار نگیرد. نوع بورس و اینکه دانشگاه مورد نظر این هزینه را پوشش می دهد یا خیر مهم است.

از کدام شرکت بیمه دانشجویی تهیه کنم؟

شرکت های مختلفی بیمه دانشجویی را انجام می دهند. برای مثال شرکت های bupa, nib, allianz و medibank.

آیا هزینه شرکت های مختلف بیمه گذار با هم تفاوت دارد؟

بلی. شرکت ها به صورت مستقل از هم می باشند و هزینه های آنها با هم یکسان نیست. شما باید با توجه به شرایط خودتان و نوع بیمه ای که انتخاب میکنید بهترین شرکت را انتخاب کنید. البته اگر بیمه خود را ز طریق دانشگاه انجام می دهید احتیاجی به بررسی وجود ندارد.

من ویزای دانشجویی دارم و می خواهم در استرالیا فرزندی داشته باشم آیا با تولد، فرزند من شهروند استرالیا خواهد شد؟

خیر اگر ویزای شما اقامت دائم نباشد و یا شهروند استرالیا نباشید، تولد فرزندتان ایشان را شهروند استرالیا نمی کند.