با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

ویزای سرمایه گذاری ۱.۵ میلیون دلاری

//ویزای سرمایه گذاری ۱.۵ میلیون دلاری
ویزای سرمایه گذاری ۱.۵ میلیون دلاری

ویزای سرمایه گذاری ۱.۵ میلیون دلاری

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

ویزای سرمایه گذاری۱۸۸B استرالیا برای افرادی است که در حال حاضر در کشورشان هستند و بدلیل درآمد خوبی که دارند می خواهند بدون اینکه کاری در استرالیا راه اندازی کنند، ویزای استرالیا را دریافت نمایند. این افراد می توانند با پرداخت مبلغ ۱٫۵ میلیون دلار استرالیا ویزای موقت استرالیا را به مدت ۴ سال دریافت کنند و بعد از آن برای اقامت دائم اقدام نمایند. با دریافت این ویزا افراد متقاضی می تواند خانواده خود را به همراه خود به استرالیا بیاورد. در این ویزا داشتن گردش حساب شرط نمی باشد.

شرایط لازم برای دریافت ویزای سرمایه گذاری

  • باید نشان دهید که در ۲ سال گذشته  مبلغ ۲.۲۵ میلیون دلار استرالیا دارایی های بیزینسی و شخصی داشته اید. این دارایی می تواند متعلق به همسر شما باشد.
  • باید مبلغ ۱.۵ میلیون دلار استرالیا در ایالت مورد نظر سرمایه گذاری کنید.
  • سن متقاضی کمتر از ۵۵ سال باشد. (موارد استثنا بسته به ایالت وجود دارد).
  • از سیستم امتیاز شماری حداقل ۶۵ امتیاز کسب نماید.
  • نمره زبان آیلتس حداق ۴.۵ مورد نیاز است. البته در صورت عدم کسب نمره می توانید بعد از ورود به استرالیا در کلاس های زبان شرکت کنید.
  • باید نشان دهید که یک سال از ۵ سال گذشته در یک بیزینس بوده اید که ۱۰ درصد از سهام آن متعلق به شما بوده است و یا در یک سال از ۵ سال گذشته مبلغ ۱.۵ میلیون دلار پول قابل سرمایه گذاری را مدیریت کرده اید.
  • نشان دهید که در گذشته ۳ سال سابقه کار مدیریتی در رده بالا راجع به به سرمایه گذاری فعال داشته اید.
  • پس از سرمایه گذاری و ورود به استرالیا می بایستی مدیریت سرمایه ی خود را همچنان انجام دهید و نمی توانید فقط ویزا بگیرید و سرمایه را رها کنید.

نحوه اقدام برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا

 جهت دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا می بایستی اول در سیستم EOI ثبت نام کنید و در صورت که در سیستم امتیاز شماری حداقل ۶۵ امتیاز داشتید می توانید برای ویزا اقدام کنید.

هزینه و مدت زمان دریافت ویزای نوآوری تجاری استرالیا

مدت زمان دریافت ویزای فوق بین ۴ ماه تا ۱۶ ماه می باشد که بستگی به شرایط متقاضی و اداره مهاجرت استرالیا و ایالت مربوطه دارد. هزینه های قانونی که باید به دولت استرالیا پرداخت شوند عبارتند از:

متقاضی اصلی: ۴۸۷۵ دلار استرالیا
نفر همراه: ۲۴۴۰ دلار استرالیا
فرزندان هر کدام: ۱۲۲۰ دلار استرالیا

هزینه های فوق شامل هزینه وکیل نمی باشد و می بایست مستقیما به دولت استرالیا پرداخت شود.

سرانجام ویزای  ۱٫۵ میلیون دلاری

بعد از اینکه ۴ سال سرمایه خود را در بازارهای مالی استرالیا نگه داشتید می توانید  برای اقامت دائم اقدام کنید و از مزایای PR یا اقامت استرالیا بهره مند شوید. برای این منظور باید ۲ سال آخر منتهی به ارسال پرونده را در استرالیا بوده باشید.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای سرمایه گذاری

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای سرمایه گذاری
تماس با ما

سوالات متداول

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL